nytt nytt!





Jag är så galet slut idag! Vaknade och var helt off i halsen och i huvudet. Men jag pallrade mig till Kulturama vid 9 imorse och körde Hela Kroppen med Karin. Lisa var också med så vi gick och fikade efteråt. Jag spontanshoppade lite också. En apskön skjorta från Gina Tricot i tunt material, gytt till sommaren, sedan lite jättefina trosor, en schysst magkort och flygig t-shirt och en stor hoodie som vi kommer ha till OnStage. Jag är galet nöjd och glad, men fortfarande jättetrött. Hmm.

Nu tänkte jag sitta och kolla in Emmas lockingworkshop här på Kulturama, sedan lite jobb. Bye bye!

the elins


Gamla bilder från vår bal, pubrundan och någon random utekväll.

Hoho, jag träffade fina, söta rara Elin idag! Efter en väldigt lång dag med yoga, planering, houseklass och On Stage. Efter det så knallade vi till Maido och åt mumsig sushi. Det räckte dock inte så det fick bli en maffig kopp varm choklad och en stor maräng på Deluxe också. Härlig kväll! Synd bara att vi inte kommer ses på läänge nu, fisen ska ju till Thailand en månad! Bah! Fusk är vad det är! :) Tur att solen har börjat kika fram här hemma nu, så känns det inte lika eländigt. Har ni varit ute i solen?

Och hörrni! Glöm inte bort att det är yoga, hortateknik (modern) och locking imorgon på Kulturama! Jag tänkte hänga där hela dagen! :) Man blir hemskt trött bara! Just nu har jag ont i hela överkroppen från att ha dansat waacking igår, och idag är jag trött i benen från att ha dansat house. Jäjä!

detta är vad ni missade!


Obs! Det ska vara 29 MARS, råkade skriva fel månad! :)

Det var kul på workshopen idag, de fick en liten sneak peak på hur waacking kan se ut. Eleverna verkade ha roligt, men de var galet koncentrerade! Några OnStageare som var där stannade kvar och fick agera moviestars åt mig. :) Imorgon är det yoga (10-10.45), grahamteknik (11-12.30) och house (13.30-15) på schemat. Passa på att glida in då och testa!

Jag sitter just nu på Kulturama och väntar på att jazzen ska börja om en timme. Lite halvsegt just nu, men men lite käk och planering (eller kanske slösurfande, om jag känner mig själv rätt) så går det ganska snabbt. Har ni haft en fin dag?

kickstart

God morgon alla! Idag börjar påsklovskurserna på Kulturama! Jag ser fram emot det big time, det blir grymt kul. Idag är det yoga (10-10.45), releseteknik (11-12.30) och waacking (13.30-15) som står på schemat! Det går utmärkt att bara droppa in, dansklasserna kostar en hundring stycket och yogan en femtilapp. Men det lönar sig att gå fler klasser under veckan. :) Missa inte, kom och lek med mig! ♥

Ska fixa lite och planera en del nu innan jag drar ner till Kulturama, hope I´ll see you there!

hate when i meet someone that dumb


earth hour

Tänker ni släcka för miljöns skull? 20.30 till 21.30 så kommer jag släcka lamporna här hemma, och kanske även pallra mig ner till Stortorget och kolla in vad som händer där! Det skulle vara någon konsert eller något. Jippo iallafall! Martin kanske skulle spela med Candomben, ifall vädret inte är för dåligt. Det åskade ju galet tidigare! Det förklarar varför jag har varit så himla trött och seg i huvudet idag. Ganska mysigt ändå att vara inomhus och mysa när det åskar ute. :)

Men först måste jag koreografera lite. Påsklovskurserna närmar sig, ni har väl anmält er?




den nya månen

Nu har jag äntligen sett New Moon. Lite senare än alla andra. Den var bra! Men det är väldigt långsamma filmer, och riktigt svultsig tonårskärlek. Jag och Emelie konstaterade att sådär var vi verkligen inte när vi var 17 bast. Då skulle vi fnittrat lite hysteriskt och inte alls kunnat säga att "du är mitt allt, och jag kommer älska dig i evighet och aldrig någonsin skada dig!" Jaja, jag förstår att alla flickors hjärtan sätts i brand. :)

Det är en fin dag idag också! Så skönt, det känns verkligen att det är något annat i luften. Mmmm! Blir ingen bild just nu för min kamera har sprungit och gömt sig. För tusan. :)

nya kompisar

Woho, jag fik hem lite nya kompisar från mässan Dag X! Jag gillar att knalla runt där och kolla in alla kreativa människor med företag. Ett som verkligen fångade mitt intresse var LifeTickin UF. De sålde klockor i alla möjliga färger, till samma pris som i butik. Men varje färg representerade en välgörenhetsorganisation som de skänkte pengar till. Till exempel Läkare Utan Gräner, SOS Barnbyar och Naturskyddsföreningen. De tre fick mitt och Martins stöd iallafall! Vi köpte en var, och sedan fick Martin en i "tranedanpresent". Min present var ett smyckeset med halsband och armband av ett UF-företag mina elever driver. Finfina. Hittade också ett fint och billigt armband med ett peacemärke, minns inte av vilket företag dock.




Köpte ett fint mintgrönt nagellack tidigare idag också!



I like it a lot! Men nu ska vi hem till peppen och käka våfflor! Det är ju våffeldagen idag! :D

tranedagen idag!

Som jag har lyckats missa nu flera år i rad! För er som inte vet som innebär det att man hänger upp en strumpa natten till Vårfrudagen och morgonen därpå så ska det finnas ett litet paket där i! De senaste åren har mamma alltid sagt till några dagar efteråt, men nu har jag varit beredd! Tyvärr så har jag inte hunnit att fixa något till Martins strumpa, och han har inte hunnit fixa till mig. Ha! Så som jag har gnällt åren innan! Men imorgon så tänkte vi knalla runt på Dag X, och där kanske man kan hitta något för en försenad tranedag. :D Vi får väl hoppas!

Och idag var det torgdag! Jag köpte två finfina buketter med blommor som kommer bli galet vackra på vårt soffbord hemma. Visst är det något speciellt med att handla blommor på torget en vacker dag? Jag kände mig som riktig blomsterflicka. Finfint!


shoppingsug

Oooh jag vill shoppa! Det börjar ju komma in så mycket schysst i butikerna, vårkläder och framför allt lättare kläder. Synd bara att pastellerna är så stora i vår, jag gillar färgstarkt! Men jag ska inte påstå att jag inte hittar en massa att köpa ändå! Men nej, hold it Elin. Jag ska ju åka upp till Stockholm nästa helg så jag sparar mig lite till dess tror jag! Blir nog lite nya tall tees och annat skoj däruppe! Yaay! Jag hoppas bara på att det är fint väder när jag är där, jag vägrar ta med tjock vinterjacka. Men det blir säkert bra!

Hur ser er onsdag ut idag då? :)


Randiga haremsbyxor - Hängmatta, Linne - Gina Tricot, Randig tröja - Lindex, Sjal - American Apparel


martin är konstig

Och vi vet ju alla att kostig är bra. Jag gillar konstig. Jag vill ha konstig. Jag vill vara konstig. Idag har jag och Martin inte kunnat vara normala en endaste sekund. Hela dagen har vi flamsat, tramsat och allt annat som gör att vi antagligen inte ansetts vara 20 år.

Och vi åt på donken idag. Läskmaskinen var sönder! SÖNDER! Wtf? Vi fick välja på juice, mjölk, milkshake eller loka typ. Loka var inte gott, och milkshake till? Det är ju.. sött. Tur att det inte var jag som valde det, men däremot blav jag bitterfitta över att man ändå bara fick en liten sketen milkshake för det var det enda som ingår i menyn. Men hallåe, ni kan ju inte erbjuda läsk?! Då måste man väl ändå få en mellan milkshake? Jag blev glad igen när jag mumsade på en gratis kopp kaffe med en vit chokladboll på Millas.



Marcus var paparazzi under OnStage i måndags!

today's gonna be a good day!

Det är en bra dag idag. :) Vädret är lite halvpissigt och regnigt, men det gör inte så värst mycket ändå tycker jag inte. har en massa koreografering och planering att ta tag i idag. Jag kommer sluta som en lite utbränd stump! Okej, vi ska inte dra det så långt, men det kommer bli skönt när man slipper bekymra sig för uppvisningen, thats for sure. Tur att det är roligt!

Och hörrni, jag hörde lite inside information om att man idag får en gratis kaffe och chokladboll på Millas! Mwahahha, jag är snål yes ma'am! Of course ska jag försöka hinna med en avsticka dit! Namnam!


lång paus

På två timmar nu innan jag ska dansa jazz. Det är bra, då hinner jag med att både käka och koreografera lite. Det enda som hindrar mig är att det var väldigt skönt att sitta här och slösurfa lite. :P Men det är mycket nu, har en massa koreografier att få klara och många lektioner utöver schemat att planera, så egentligen borde jag få tummen ur och bara sätta igång. Ja så får det bli helt enkelt!


bah

Det är en dålig period just nu, men jag löser det. Det gör jag alltid, har alltid gjort. Så oavsett hur pissed/ledsen/besviken jag kan bli så hittar jag alltid ett sätt att deal with it. Mina downs varar aldrig länge, det är jag alldeles för otålig för. Så vinden vänder. För det är ju till och med inristat på min arm, alis volat propriis, hon flyger med egna vingar.

Nog nu. Dags att koreografera, sedan lärarträning, lärarmöte, mer planering och dansa.

clear my mind

Promenader är det allra bästa ifall man behöver tänka. Det är forskat på och tydligen tänker man klarare och mer förnuftigt än annars. Så jag gick en promenad igår, jag blev inte mycket klokare. Men jag kunde iallafall rensa upp lite bland alla tankar, det behövdes. Vi får väl se helt enkelt... 

shutter island

By the way, jag och Martin var på bio igår. Shutter Island har ju fått jättemycketbra kritik, och jag tyckte allt att det är befogat. Det var en väldigt intressant film! Spännande, man visste aldrig hur det skulle sluta och det pendlade fram och tillbaka framåt slutet. Så gå och se den! :) Det var värt det. Gå och se!

Är precis färdigundervisad för dagen nu, men jag hade ändå tänkt hänga här ett tag och planera klasser.


så var det kirrat!

Nu har jag äntligen fått SJ att samarbeta med mig, så nu är en resa till Stockholm inbokad under påskhelgen! Yaay! Skönt att komma ifrån lite, även om det inte är till någon fancy strand långt borta. Jag kommer nog vara en hel del trött också eftersom det är påsklovskurser måndag till torsdag. Yoga, modernklass och hiphopklass varje dag, och sedan ta igen klasser efter det. Så när jag åker på torsdag eftermiddag lär jag vara trött!

Jäjä, idag på min enda lediga dag så kommer jag inte vara ett dugg ledig. Känns lite surt, men Emma smsade och hade lite panik över sin klass idag. Hon är bortrest och Mikaela som skulle ha voikarierat blev sjuk. Jag vet hur det känns! Det är en dansmixklass (alltså en klass som är menad för eleverna att testa på så många stilar som möjligt, för att sedan bestämma sig för någon stil till hösten), så jag tänkte köra lite ragga med dem. Det blir bra.

Men nu borde jag nog planera lite så jag har koll på vad jag ska göra. :) Ha en fin lördag!


Så här kan det se ut när jag undervisar ur paparazzivinkeln


graahahahfafbejkgfakjgshkjsg

Bajs. SJ-bajs. Nu har jag suttit här i drygt en timme för att komma in på hemsidan och boka lite trevliga tågbiljettisar, men NEJ det vill inte såklart! Bah! Får väl traska till stationen och do it the old way annars. Fruuuktansvärt irriterande, fruktansvärt I tell you! Jaja, time för koreografering. Let´s do this!

barnvakt

Det råkade bli så att vi fick bli barnvakt inatt. Så nu sitter jag på Teleborg och har precis tagit en dusch och käkat. Yes Man går på Tv och livet är allmänt skönt! :) Idag har jag undervisat i balett för första gången i mitt liv! Ha, spännande värre! Men det gick bra, och det var på dansmixen. Det är alltså bara tre gånger de ska få testa på balett så det känns helt okej. Spännisch!

Hmm, det verkar inte funka att se dansvideon med street prep som jag la upp.. I will look into it.


håhå vad man kan hitta



Hittade ett klipp från Kulturnatten när OnStage dansade på youtube! Ironiskt att klippet heter Elin och Maya, men jag gissar på att det är de små asiatiska tjejerna som heter så. :) Iallfall, såhär såg det ut. Detta var första uppträdet för det nya OnStage - många nya medlemmar. Gruppen är inte speciellt tajt här, det fanns helt enkelt inte tid innan att träna ihop sig. Men nu är OnStage på gång igen! Ju mer rutin gruppen får av uppträden, desto bättre kommer de bli. Det är kul att få leda dem dit iallafall!

release

Har precis dansat modern, releaseteknik denna gången! Aldrig testat det förut, skön stil! Allt var jätteavslappnat, man använder inte mer kraft än vad som precis behövs. Passa på att testa det måndagen under påsklovet, den 29 mars! Måndag till torsdag vecka 13 är det fullt med kurser, yoga varje morgon, sedan en modern teknik, och därefter en hiphopstil efter lunch. Och det är jättebilligt! Så bara fråga om ni undrar något, passa på! :)

Men nu däremot måste jag mumsa i mig en apelsin och sätta igång med koreografering. Jag hade ändå tänkt vänta på Martin som tränar kamsport nu och ska städa efteråt. Dags att vara nytti och effektiv! Tjipp!

pimp my feet



Jag satsade på fötterna när jag shoppade igår! Hittade ett par schyssta pjucks, men jag pimpade dem lite med sköna gröna skosnören. Och så finfina strumpor på det! De är One Size från Snitz, med andra ord säkert jättestora! Får låtsas att det ska vara en "hälbubbla" vid hälsenan. Det senaste, so to speak. Awesome!

st patrick's day today, lads!

Jag vill fira! Okej, jag är egentligen inte ett dugg insatt i vad det är som firas. Men jag råkar gillar grönt och jag råkar gilla feasts, så why not? :D Jag har ingen aning om hur man firar heller, borde man dricka irländsk öl och whiskey kanske? Eller bara klä sig grönt och vara glad? Jag får rota fram något grönt i garderoben tror jag. Och äta en semla dagen till ära kanske! Haha, semlor får symbolisera fest för mig oavsett vad det handlar om! YUMMIE!


Så här kan det se ut i Chicago när det är St Patrick's Day! Hittad här.

Cheers!

i´m addicted to kissing

Skönt att vara hemma! Jag är helt off i huvudet efter en lång dag. Awesome dag dock! Men det känns sådär bra i halsen, men efter lite sömn kanske det blir bättre. Gick iallafall bra på jobbet idag! Har äntligen fått ut Sucka for love till eleverna nu. Now it´s up to them! Det är alltid en sån himla lättnad att ha hela koreografin ute, för då slipper jag vara ensam om att komma ihåg. Jag har typ femton koreografier i huvudet!

So students, enjoy! Titta konstruktivt och lär av det. :)

sneakersjakt

Jag måste ha ett par nya sneakers, de skor jag har är galet slitna och loja! Så nu är det dags att skaffa nya helt enkelt. Tänkte dra ner på stan nu och haffa Martin på Kulturama på vägen och kolla in Växjös utbud. Hoppas på att hitta några fina! Vi får väl se, de flesta modeller och färger brukar var samma i alla butiker - det verkar som att Växjöbor inte vill se annorlunda ut någonstans, butikerna vågar iallafall inte tro på det. Men men, vem vet. :) Därefter blir det jobb, tre klasser ikväll, och jag som börjar känna av halsont! Oh no! Ska försöka ta det lugnt och låta eleverna göra jobbet. After all, thats why they're there, right?

 

Ha en fin dag!


waitin' is waistin' for people like me


jag ger dig min morgon

God morgon sötnosar! Vi kickar igång den här måndagen med lite Håkan. Det blir nog soligt idag verkar det som, tror ni inte det? Isåfall blir det minsann en glass! Årets första skulle det bli. Mmm! Men innan man kan njuta av glass så är det tvätt och lite koreograferande som ska göras. Ha en fin dag! ♥


gad däm

Jag är galet trött! Kom hem för en stund sedan, från en heeeldag på Kulturama. Sure, jag gillar att hänga där.. men ibland vill jag vara hemma! Funderar på om jag slipper koreografera nu och bara slappa med ett fotbad. Det vore najs. Men det är ju också riktigt najs att koreografera undan lite och slippa ha det hängande över sig. Tricky det där. Duktig vs. ta hand om sig själv.

Är det inte lite konstigt att komma hem till ett iskallt hem och inse att ett fönster verkligen står på vid gavel och Bacardiflaskan med vodka står framme på bordet förresten? Hmm. Kan inte fråga Martin heller för han är barnvakt åt sina syskon inatt på Teleborg, och hans telefon dog. Mystiskt indeed. Men vilket partey det verkar varit en söndageftermiddag iallafall!

Nu blir det dusch och käk! (Toast är ju förbannat gott, kanske ska mumsa i mig det.. JA!)


jury-elin, o-ouuuw!

Så har man suttit i en jury då för första gången. Inte så farlig och betungande dock. :) Men nu har vi iallafall hört alla utom en som sökte till huvudrollerna inför uppvisningen i maj. Det blir bra! Uppvisningen börjar ta form nu, även om det är mycket kvar så är det iallafall mindre än innan. Vi får väl se hur det hela slutar.

Det blir heldag för mig här på Kulturama idag. Tänkte käka lite nu och ta det lite lugnt, sedan blir det till att jobba tre klasser och därefter träna med Issa, Linn och Rebecka. Sålänge jag har massa mat att proppa i mig så ska det väl gå. :)


Gammal bild med långt hår och allt!

vad som bor i min väska

Bara för att liksom. Jag antar Emelies utmaning och avslöjar vad jag kånkar på fram och tillbaka i princip varje dag! Vilket ju är ganska mycket, eftersom jag alltid måste ha en stor bag med mig.

♥ Dator med tillhörande sladd och mobilt bredband
♥ Två block, ett för koreografianteckningar och ett för lektionsplaneringar
♥ Min livsviktiga almanacka med tillhörande fin färgpenna i för dagen vald färg
♥ Stor rosa plånbok
♥ Min digitalkamera med sitt fina etui som ser ut som en orientalisk matta
♥ Ett annat etui fullproppat med viktiga saker som tamponger, trosskydd, handcreme, läppglans och mun-mot-mun metoden-skydd
♥ Frukt och matlådor

Och idag råkar den också innehålla:
♥ Handduk och duschgrejer
♥ Smink
♥ Träningskläder
♥ Keps
♥ Gamla bio- och bussbiljetter
♥ Hörlurar och ipod
♥ Cd-skiva med OnStages repetoar
♥ Revisionsberättelse och resultatrapport osv sedan årsmötet med Aktiv Ungdom
♥ En tidning från bion

Så, vad gömmer ni för hemlisar i era väskor?

alice i underlandet

Har ni sett den? Jag var och såg den igår. I like! Jag älskar att kolla på filmer om andra världar, det är så skönt att sjunka bort till en annan plats sådär för en stund. :) Blev lite hipp om happ en parmiddag också. Emelie och hennes Kotten hängde på, och så drog vi och käkade på Maido innan. Himla trevligt! Bra sällskap, bra kväll!



Idag hade jag tänkt hänga på Martin och några av hans kompisar för att åka till Jönköping och kolla in högskolan där. Men jag vaknade lite sent så jag skiter i det och kör på effektiva dagen. Tänkte hinna med lite planering och koreografering, storhandling och städning. Tjoho!

american apparel



Jag älskar sjalar! Och mest älskar jag mina finfina rundstickade (?) från American Apparel som man kan hitta här. Så mysiga och så fina! Finns i en massa härliga färger, och jag vill ha alla! Synd bara att vi inte har American Apparel här hemma, men man får väl hoppas att det letar sig hit så småningom. Hittills har det blivit en när jag väl pallrat mig till huvudstaden, så det kanske blir en ny nu när jag åker upp i slutet av april!

alis volat propriis

Satt i möte under förmiddagen, sedan en massa dans och jobbande. Hann med lite viktigt prat mellan också. Det var en bra dag idag, bra saker blev gjorda. Men jag är också alltid lite mer förvirrad när jag försöker förstå vad den administrativa delen av mitt arbete ska gå ut på. Bah. Tur att det börjar gå mot vår säger jag! Annars hade jag aldrig orkat med allt. Allt som kan krångla, det har krånglat på senaste. Men så finns det ju ljuspunkter! Som alla roligt konstiga elever jag har, och dem som flockas för att kolla in min tatuering (haha, I´m such a rockstar!), mamma som kommit förbi och proppat hela kylskåpet fullt med ägg från söta mormor. ♥

Men imorgon blir det lunchmöte med Emelie och undervisa två klasser. Sedan avslutar vi dagen med Alice i Underlandet. Låter inte så pjåkigt va? :)


tålamod



Det krävs så himla mycket tålamod, överallt, alltid, hela tiden. På jobbet, i hemmet, i förhållandet. Det känns lite tröttsamt då och då. Ibland undrar jag varför inte allt blir sådär flytande och diskret så att man inte ens märker att saker och ting kräver så mycket. Att det bara glider obemärkt förbi och man kan mumsa vidare på sin glass utan att bry sig. Just nu är jag trött på att ha tålamod. Jag vill ha enkelt och smärtfritt. Tålamod Elin, det kommer...

klarblå himmel

 

Solen skiner in sådär retsamt så man inte ser någonting, men vad gör det? Nu kan man ju till och med ha sin skinnjacka (med några tröjor under!) och solbrillor på sig! Love it! Jag ska definitivt promenixa ner till Kulturama om en stund, men skön musik i lurarna. Det blir lärarmöte idag, en spännande variant. Det är ju Karins sista vecka innan hon går på ledighet resten av terminen, så vi får väl se hur allting ska lösas. Och förhoppningsvis blir det något mumsigt att smaska på till. Vi får väl se, förhoppningsvis blir allt bra!

Vad gör ni en sån här härlig onsdag?



monica tipsar: fjädrar till påsk



Jag älskar fjädrar! Det är jättesnyggt som detaljer i smycken eller på kläder, och gör dig mer personlig. Satsa på att göra egna fjäderörhängen, men skippa de grälla färgerna och alltför spretiga fjädrarna! Fina fjädrar går att köpa i de flesta hobbyaffärer, jag satsade på Panduro. Panduro har även nödvändiga smyckesdelar för att få ihop allt. För att göra enkla örhängen så behöver du:

♥ Fjädrar i olika storlekar och mönster
♥ Klämmor med en ring att fästa hänget i
♥ Själva örhängeshänget
♥ Eventuellt några fina pärlor
♥ Eventuellt en ståltråd att fästa pärlor på.

Knipsa ihop fjädrarna i klämman som har en ring högt upp för att fästa andra hängen, kan vara lite pilligt att få dem på det sätt man vill. Man kan även lägga till pärlor. Jag hade en slags ståltrådspinne med en ögla på ena sidan. Bara att trä på pärlor och göra en ögla även i andra sidan för en stel pärlrad. Örhängeshänget är lätt att sedan pilla fast i klämmans ring. Done! Jag gjorde ett flertal varianter, örhänget med en pärlrad och sedan fjädern nedtill är favoriten! (Näst längst ut från höger, den har blivit tuffsig av mycket användande!) Jag har valt långa fjädrar, och tycker det är snyggast att bära dem bara ett och ett.



Lycka till! :D

helt färdig, slut, finito, trööött

Jag är helt slut efter den här dagen! Damn säger jag bara! Men det har varit en rolig dag iallafall! Många roliga klasser och härliga elever. Frisörtjejerna från John Bauer på förmiddagen var jätteduktiga, trots att de flesta inte dansat tidigare. Och sedan var jag allmänt flummig under kvällen.  Det blir skönt att ta en varm dusch och sova ikväll.



Looki looki! Min snygga tall-tee jag fick av Martin när han var i den kungliga huvudstaden Stockholm. Det är en längre t-shirt som är jätteskön att dansa i. Is niiiice, som Borat skulle ha sagt!


pjuh!

Jag planerar, koreograferar och dansar duktigt. Nu är jag trött. Kanske blir pigg som fän efter en matpaus. Vi kör på det! Tschüss!


sleepy sleepy

Ajm bääck! Från jobbet då. Och det gick prima idag! Jag blir så himla glad när jag ser min idé utvecklas och ta form, att mina dansare förstår hur jag vill ha det, och dessutom sätter det snyggt. Det är ju faktiskt inte ett dugg säkert att det blir så. Jag låtsas att det beror på att jag är en sådan grym koreograf/pedagog! Ha! Man kunde ju hoppas. :)

Dansade ju sedan jazz, och det kändes verkligen inte som igår. Det var det ju faktiskt inte heller, det var tre veckor sedan jag var på klass! Men jag gick därifrån med huvudvärk, vi hade en övning mot slutet med en massa ångest och hopplöshet. Skönt att få lite frisk luft på vägen hem iallafall.

Dags att hoppa in i duschen. Blir workshop imorgon med elever från John Bauer. Sweet dreams cutiepies!

internationella kvinnodagen, ffs!

Jag hade nästan missat att det är internationella kvinnodagen idag! Pjuh! Jag mindes. Det står ju fint uppskrivet i min almanacka, som allt annat viktigt! Jag vet däremot inte hur jag ska fira detta. Jag och Elin valde att ha denna dagen som en riktig shoppa loss-dag! Ha, vilket dagen inte alls står för. Men vi ville skämma bort oss bara för att vi är kick-ass kvinnor. Och tidigare har mina elever fått skapa egna womenpowerkombinationer. För damn vad bra vi kvinnor är! Tyvärr är jag lite dålig på att aktivt jobba mot ojämställdhet och synen på kvinnan, som fortfarande är dålig. Men det är skönt att ha starka kvinnor omkring mig som påminner mig om att "fyfan vad vi är bra!"

Så, kanske borde göra mig en semla för att fira? Jag tror det får bli så. Heja oss! :D


♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

nu drar jag till jobbet!



So long, see you later!

incest

Läste precis att en 22-årig höggravid kvinna kom på sin sambo med att ha sex med sin egen syster. Fallet anmäldes och nu ska det upp i rätten och lista ut hur det här ska dömas. Polis hade tillkallats och kommit dit för att ta uppgifter och vad nu poliser gör. Om jag fattat det rätt var det dessutom killen som själv hade ringt och anmält sig. 

Jag tycker incest är galet äckligt. Att man ens kan tänka tanken är obehagligt. Men jag tycker ändå att det känns väldigt märkligt att det ska komme en polis till brottsplatsen. Det är väl ändå inget fall för rätten? "Fy på er! Hur kunde ni? Nu får ni sitta i fängelse och tänka över det här!" Bättre vore väl om de fick psykisk vård. Att ha sex med sitt syskon är ju inte direkt något man planerar som ett brott, att välja att slå sig in på den kriminella banan genon incest. Någonstans kopplade de väl snarare lite fel i hjärnan, vi är ju inte menade att attraheras på det sättet till familjemedlemmar.

Rättssystemet är lite konstigt ibland!


sweet saturday





Vilken härlig dag det är idag! Love it! Solen är grym. Men det hjälpte också att börja dagen med långfrukost och scones. Har hängt lite på stan också, både jag och Martin köpte snygga nitarmband på JC. (Fast Martin köpte svarta, nån måtta får det vara!) Thank God för presentkort man har liggande! :D Har också på min nya midjekorta jacka på mig idag. Fin, vit och blank! Hittade även den på Vero Moda i Västervik. Bra skit.

Har tänkt hänga lite på Kulturama nu, kolla in Martins klass och planera lite. Ikväll blir det att fira svårger Axel som fyller 28 år idag. Hurra!

oh we all know that feeling, don´t we?



Källa

livstecken

Idag har det varit en väldigt bra dag! Var precis hemma hos mamma och pappa och fick i mig lite pizza. YUMMIE! Helt okej måste jag säga. Och det gör ju inte saken värre att man alltid får någon mumsig efterrätt på peppen. Innan dess jobbade jag, har hängt på Kulturama hela dagen. Till exempel så hann jag med att affischera hela foajen med Bounce-affischer. Himla snyggt tycker jag! Ni har väl inte glömt att kirra en biljett? De börjar nog ta slut helt nu skulle jag tro, så skynda skynda!

Under hela förmiddagen satt jag i möte också, och det kom mycket gott ur det! Bättre anställning för mig till exempel! Men sedan blev jag också väldigt förvirrad. Som vanligt. Vi får väl se hur det går att reda ut allt senare. Blev till att boka in både ett och två möten till. Jäjä. Tummen upp iallafall!


Ha! Jag fick söta Frida och Annie att agera modeller idag. Himla snyggt och spontant de kollar in min Bouncevägg tycker jag!


ni vet hur det är?

Idag är en sån dag som man känner sig som en halvt klubbad säl. Efter att jag och Elin fikat i förmiddags så blev jag helt off. Ont i huvudet och galet trött. Höll en av mina tre klasser, Martin fick ta de andra. Tur att man har en sån praktisk stand-in! Är fortfarande väldigt trött, men nu har jag iallafall fått ta det lite lugnt och sådär. Imorgon tänker jag vara fit for fight igen! Palla vara sjuk, palla äpplen istället, right?

Ajm miss sleepyhead. Baj baj!



(cuteoverload.com)


hoho!

Guess what! Jag körde fetingvilse hem ifrån Västervik igår, trots att jag läste en färdbeskrivning noggrant under vägen! Men jag kom hem till slut iallafall, hihi. Galet trött på att sitta i en bil så länge. Och sedan var det ju Majas workshop på kvällen. Som förövrigt var grymt bra! Heja Maja! Love it.

Nu ska jag snart träffa Elin, vi tänkte mysa lite på stan och sådär. Har mycket att göra på jobbet idag så det blir nog ingen heldag. Har på mig en fin kofta jag passade på att köpa på Vero Moda i Västervik också. Damen i kassan var en riktig pantertant! Hahah, superblonderad och "en tuff outfit" på en äldre kvinna känns sådär. När ansiktet är söndersolat och rynkigt dessutom. Bah!


Kofta - Vero Moda, Skärp - nytt från Gina Tricot

Ha en bra dag!


godmorgon!

Jag ska snart knalla ner och få i mig lite frukost, och sedan drar dagen igång med ett besök på ett gymnasium här i Västervik. Sedan åker jag hem någongång efter lunch! Home sweet home! Jag ser fram emot ikväll, Maja ska ju ha workshop i hiphop för lärare och OnStage! Tjoho! Det blir asnajs. Men nu ska jag börja röra på mig. Ha en fin dag!

alis volat propriis

Står det numer på min arm. I´m so happy! Och guess what? Jag har gaddat mig alldeles helt gratis! Gratis är godast! Nu är den dock lite svullen, om en vecka eller något har den läkt! :D



Nu blir det lite TV och sedan sängen. Sov Gott!

ouch

Jag halkade imorse. Sådär som man ritar folk, alla benen spretade upp i luften och platt fall på rumpan. Ojojaj nu blir det ett fetingblåmärke på röven tänkte jag. Men nej, ju längre jag sitter i bilen och kör, desto stelar och ondare får jag i vänstra axeln. Bajs. Jag ser störd ut med mina små ryckningar, kan inte sitta rekt och vettigt. Men med en massa egenmassage och en varm dusch så ser jag ljuset. Men det gör ont när jag ska vrida mig i bilen för att backa! 8)

Bara så ni vet.

tadaaaa!



Detta var den enda bilden jag hann uppbringa innan min kamera dog. Gräjt! På resande fot och utan en levande kamera. Men man ser iallafall mitt fina blommiga överkast, hihi. Hotellet är sådär gammeldags och det gamla paret som äger stället bor i samma hus. Man fick till och med inte bara en nyckel till rummet, utan till dörren också, ifall de skulle ha gått och lagt sig! Ha, gulligt! Det funkar fint.

Har precis checkat in. Tidigare så har vi hunnit med att hänga på en skola och snacka med elever, samt ett möte. Bra där. Och jag har kört en massa bil också. Det var inte så snorhalt som jag hade oroat mig för faktistk. Förutom typ 500 meter från biluthyrningen, jag var millimeter från att köra in i bilen framför vid en rondell. God Damn! Men jag lyckades trots allt!

Så, kvällen ser ut som så att vid kl 18 blir jag bjuden på käk (har redan fått lunch idag, namnam!), och efter det ska jag fixa en fin grej! Yaay! Jag ser verkligen fram emot det! Förhoppningsvis lyckas min kamera återuppstå en liten stund senare så ni får se.

resfeber

Gaad. Jag börjar bli lite nervös! Imorgon klockan 7(!) ska jag vara på biluthyrningen och hämta ut min bil. Sedan ut på de glashala vägarna och köra ända till Oskarshamn. Peppar peppar ta i trä. Jag ska köra lugnt och fint så går det säkert bra. Hold your tumbs! Men jag borde nog definitivt börja packa, och duscha. Och sova framför allt! Voine voine.

Det ordnar sig. :) Men nu ska jag skutta iväg och get going! Vi hörs någon gång imorgon! Sov gott sunshines!


havin' a nice day already?

Jag har tvättat hela morgonen, så segt! Men snart klart iallafall! Sedan blir det till att fixa lite ärenden på stan, som att hämta ut biljetterna till Bounceföreställningen till exempel. Hiskeligt angenämt måste jag säga. Och därefter blir det On Stage! Idag hade jag tänkt hoppa över att dansa jazz, för Maja kommer pallra sig hem till Småland igen. Jag vill passa på att träffa henne när jag kan, eftersom jag ska på jobbresa tisdag och onsdag. (Vuxet värre!) Hmm. Borde nog egentligen ta och packa inför det nu..


RSS 2.0