Älta --> S:t Eriksplan

Hejhej från stressad tjej!
 
Landskampen i fotboll orsakade helt galet rus efter öl och hamburgare på jobbet idag, så framåt kvällen fanns det inte en stund över till att reflektera över min dåliga nattsömn. Men nu börjar det kännas i kroppen, denna veckan är galen.. Hur mycket jobb som helst och så flytten på det. Morgondagens mission efter jobbet blir att flytta ner och tömma övervåningen helt = pyjamasparty deluxe i vardagsrummet! Mysigt mitt i allt kaos. :)
 
Det känns lite övermäktigt just nu att få till det med packning och städning, men det handlar ju mest om att bara få dit grejerna. Så kan man gå och pilla och dona bäst man vill sen. :) Iiiih! Ska bli skönast i världen att bo mitt i stan, nära till allt och staden inpå livet!
 
Haha! Lånade bilden av Makosi.

Energin måste fortsätta flöda, så jag rensar. :)

Sover ni?
 
Jag är fortfarande igång, men börjar bli väldigt trött nu faktiskt. Hade tänkt pallra mig hem på en gång efter jobbet för att fortsätta det eviga rensandet och påbörja packningen lite smått inför flytten. Som för övrigt sker redan nästa fredag, jajks! Men det blir ju sällan som man tänkt sig. Mañana mañana, you know the drill. Istället gled jag bort och mötte upp Johanna och Snatch på Lava för att dra vidare och fika lite, mysigt! Kommer vara guld att slippa vänta på bussen och sitta av en halvtimme för att komma hem, tuben raka vägen - hej!
 
Men jag bygger sakta men säkert på högen med bortskänkes, lite i taget. Det är ändå ganska roligt att prova gamla örhängen och grejer och komma ihåg allt roligt de hittat på med mig. Kanske kan hitta på roliga minnen  med någon annan i framtiden istället. Feel free att komma bort en sväng till Älta och rota igenom allt. Vore gött att bli av med det innan flytten. :)
 
Mys.

I believe in the kindness of people

Jag halvsitter just nu i sängen, perfekt sval och mjuk efter en långdusch. Jag rusade till Odenplan efter jobbet för att glida in på Martins houseklass - sjukt skönt att dansa av sig lite! Speciellt efter en lite tröttsam dag på jobbet med onödigt tjaffs. Men jag är så jävla lycklig i själen just nu, oavsett!
 
Jag vet att jag kommer ha jättesvårt att somna, hjärnan kommer gå på högvarv och jag kommer ligga och fundera över flytten vi ska lyckas få ihop i påsk. Det är definitivt nästa grej att se fram emot just nu! Och sedan kommer jag på en massa annat jag skulle vilja ta tag i exakt nu nu nu - boka synundersökning, rensa ur byrån, prova alla örhängen och titta på serier. Varför vaknar min hjärna alltid till liv mitt i natten?
 
Jaja, det kanske blir nåt kapitel i boken jag precis börjat på, Tusen strålande solar av Khaled Hossein. Ryktet säger att det är obehagliga rysningar och en gripande story som väntar mig. Spännande.
 
Jag har gått och blivit blond nuförtiden by the way. Jag gillar det.

det var alldeles för länge sedan

Jag är verkligen inte bra på det där med att skriva av mig ångest och få ur mig negativa känslor via texter. Jag kräks snarare på det lilla sorgliga stycket jag lyckas få ur mig och kan verkligen inte sätta ord på det jag tycker och tänker. Mitt senaste inlägg var droppen, så jag har pausat ett tag. Jag blev så himla oinsirerad av mig själv att jag struntade totalt i datorn ett bra tag. Palla liksom.
 
Jag har haft ett par riktiga down-månader. Mått kasst och tyckt att allt är skit, varit sjuk och inte orkat med nånting annat än jobb.
 
Men nu känns det annorlunda i kroppen igen! Jag har massa energi över till livet och vill bara njuta av varje sekund! Jag var en sväng i Paris med Johanna och smakade lite på vårvädret där, fuckade ur och känner kärleken till dansen och den fina danscommunityn igen. Jag planerar lite för vad jag ska hitta på i framtiden och alldeles snart flyttar vi hela kollektivet in till stan.
 
Följ med mig på resan. Igen.
 

RSS 2.0