repetition

Jag gör inget annat än repar nu, föreställning på torsdag kväll, så det måste se bra ut. Lite nervig är jag faktiskt över dagens koreografi. Vi ska lära oss den samt repa och finslipa idag. Ouff. Men den kommer nog bli awesome, temat är schizofreni/personlighetsklyvning. Yeah! Okej, måste kila nu. Ses senare!

P.S Hoho, fick precis ett samtal från Emelie. Jag fick rollen som drottningen i uppvisningen. Kul! Då får jag dansa lite på scen trots allt, med tanke på att jag inte hinner dansa i någon grupp denna terminen. :)


Fick bli en random bild idag, fin klänning i en fin stad.

audition till arabiska nattens mystiska sagor

Hemma och dödstrött! Daaamn, det var en lång dag idag. Tvättade hela dagen, sedan rep under eftermiddagen, därefter audition till huvudrollerna i årets uppvisning Tusen och en natt, och så lite TV-häng hemma hos Emelie på det. Roligt iallafall! Vi får väl se hur det gick på audition, det kom ganska många och det var även många som var bra. Det är alltid bra att gå på auditions iallafall, övning ger färdighet. Nu blir man ju kanske inte riktigt lika nervös när man känner de flesta där, och dessutom jobbar och dansar tillsammans i vanliga fall. But still, bra grej.




saturday night

Rise and shine! Fick gå upp tidigt idag för att tvätta, vårt tvättberg är just nu enormt. Men igår var astrevligt! Efter att vi repat på Kulturama kom både Karro och Johan förbi. Drog i oss chips, snackade och hade trevligt och knallade sedan ner en sväng till Hemmakväll. Vi började prata om Heath Ledger i rollen som Jokern och var tvungna att springa ner och hyra filmen! Bra kväll. Lite vin på det och saken var biff. Bieffekten av att slänga i sig chips var ju dock att man mådde illa halva kvällen, och så lite huvudvärk på det. Men ääesch!


they´re selling razorblades in the streets.. not.

Tja! Emelie och jag went hunting. Vår lista bestod av en massa konstiga grejer, typ rakblad utan rakhyvel (helt vanliga helt enkelt), blodkapslar och bakelser. Hehe. Allt är rekvisita till ett nummer i föreställningen nästa vecka. Men att hitta vanliga rakblad är inte det lättaste! Folk tittade lite konstigt på oss när vi frågade efter det, men man kan alltid lite på Clas Ohlsson, där finns allt! Däremot hann vi inte med att köpa bakelser, allt stängde tidigare än vad vi hade tänkt oss. Bah. Det är gånger som dessa man önskar att man bodde i Stockholm, alltid öppet!

Nu blir det rep!


Irresistable IKEA



A match made in heaven. Jag har hängt på IKEA all day long med mamma och Martin. Köpte bland annat hem lite snygga korgar för vår walk-in closet. Och så en massa andra grejer som utemöbler till balkongen, kuddar, nya tallrikar, en ram och sådär. Det blev en massa smågrejer den här gången. Nu har vi börjat bli "klara" med de stora och dyra grejerna, så nu börjar det bli dags för att koncentrera sig på detaljerna, woho! :)

Annars då? Vad gör ni? Läste på facebook att alla hamnat i fredagsmoodet, med vin och finkäk. Eftersom även jag har sportlov från jobbet så har jag inte hunnit tänka på att det gått och blivit helg ens! Men still, ha en fin helg och njuuut!

I can´t help my fangs comes out when i get turned on!

Hemma igen efter ännu en True Blood-kväll. Gosh jag är ju en jättenörd, men det är ju såna cliffhangers så man blir kissnödig! Well, jag ser fram emot nästa tittomgång. Vi brukar hinna se tre avsnitt per gång, och oftast ingår det att käka thaimat och poppa popcorn. Yummie! Idag sket vi dock i thaimaten, jag och Martin var och käkade sushi på Maido tidigare, så gott! Och innan dess hängde vi på Kulturama nästan hela dagen, repat och blivit fotade till hemsidan.

Nu, ska jag soooova. Vi ska upp tidigt imorgon. Supertrött already. G´night.


Emelie smakar lite på Marcus. All you need is blood!

I dare you...



Wooahhhoooiii. Ännu ett rep är fixat. Denna veckan tränar vi extra för att sätta allt till Martin och Sofias projektarbete. Premiären är nästa torsdag, om en vecka exakt! Tiden har gått så sjukt fort, helt plötsligt är det föreställning. I showen kommer vi gestalta en massa psyskiska sjukdomar, så kom och titta i Katedrals Aula! Det är definitivt annorlunda mot vad som brukar visas som projektarbeten. Inte fel. Kostar bara en tjugofeming. Aight.


Folk är glada på träning fast vi dansar som små psykfall. Hehe.

first time on set - it´s meeee!

Jag börjar bli vrålhungrig! Ni vet reklamen för Snickers som går på TV? Det är så jag!

"- Jeff, eat a snickers. - Why? - Cause everytime you´re hungry you turn into a diva."


Martin har fått lära sig the hard way att se till att hålla mig mätt och glad. Jag blir världens gnällmonster när jag är hungrig! Vi ska strax fixa till lite köttfärssås och moffa i oss framför TVn. Hyrde även en annan dansfilm sist - Mao´s Last Dancer. Kanske blir den som åker på! But then again, sambon är helt inne i Scary Movie som går TV nu.


Videoblogg, videoblogg, does whatever a videoblogg does.

enjoying resan



Så skönt att slöa på ett tåg. Man kommer ingenstans, mer än till bistron och toaletten. Man käkar sin medhavda lunch och slösurfar lite på nätet. Slumrar lite med musik i öronen. Finns ingenting att göra förutom att sitta och njuta. Härligt. Det gäller att passa på nu innan man kommer hem och måste skynda sig fram och tillbaka, koncentrera sig på att sätta koreografier och börja tänka i planerarbanor för uppvisningen. Leeedighet!

beyond retro


Jag köpte finally en turban på Beyond Retro. Tittade på den läääänge och väl när jag var i Stockholm för några månader sedan. Köpte den inte då men jag har funderat på den lite då och då hemma. Nu sitter den på mitt huvud! :D

Ah men tjena! Today is homegoingday. Känns lite halvtråkigt att åka hem, jag gillar storstäder. Fast ohuj vad jag saknar att gosa ner mig i Charles mjuka päls! Tåget hem går vid tolv, så först ska vi in till stan en sväng. Jag måste försöka mig på att hitta lite masker på Butterick´s, jag och Emelie behöver det till en av våra grupper på uppvisningen. Wish me luck on that one. Sen får vi se vad vi hinner med, kirra lite käk kanske och sådär. Sen blir det bye bye Göteborg! För den här gången. Jag vill tillbaka när vädret är varmare och gräset grönare igen.

1200 kvadrat


Stället har en blogg, klicka här för att kika runt lite.

Martin har alltid snackat en massa om ungdomsgården han hängde på konstant när han bodde i Göteborg. Jag ska erkänna att jag inte riktigt har fattat grejen. Jag gick ibland till fritidsgården på Norregård när jag gick i början på höstadiet. Fullt av skrikiga ungar som inte hade bättre för sig, och speciellt bad boys med rykte om sig att vara aggressiva och knäppa. Well, dit gick lilla jag och min buddie Lina. Hängde lite med tuffingarna, tyckte vi va rätt balla. Jag har inga höga tankar om ungdomsgårdar alltså. 

Men vi har varit i Frölunda både igår och idag för att hälsa på lite, och stället verkar faktiskt vara ett grymt ställe att hänga på. Är man tonåring och har lite strul hemma kan jag förstå att man drogs dit, eller vafan - jag förstår att vem som helst drogs dit! Folket som jobbar där var härliga och aptrevliga, huset har danssalar, musikstudios, filmrum och schyssta ställen för allmänt häng. Alla blir asglada så fort Martin kliver innanför dörren, jag förstår att han längtar tillbaka ibland. Han var mer än en lillpys som hängde där konstant. Nech, Martin var inblandad i allt - hjälpte till med hiphoparrangemang, var trygghetsvärd, hjälpte till att bygga om stället och allt. Fint det. ♥

armyjacket and cheap jeans


Mina schyssta jeans från Cheap Monday, köpta på Weekday för 80 kronor. Gillar skarpt! Man skymtar även mitt Cheaphalsband lite där på bilden.


Plattat hår (krusade sig i regnskogen igen.. of course) och en fet militärkavaj jag köpte på Cassels hemma i Växjö för ett par dagar sedan. På rea för en sisådär tre hundringar. Syns inte jättebra nu men den är awesome. Ett snajsigt märke är påsytt på ena armen också.


Martin svassar omkring i köket. Superfresh lägenhet med en gigantisk balkong som går längs med hela utsidan. Vem skulle tacka nej till att bo högt upp och vakna till det härliga ljuset på morgonen?


monkeybusiness!

Universeum är lite ballt ändå! Hängde bland aporna och gullade med rockorna, facinerades av hajarna och myste i regnskogen. Fast jag hade inte riktigt orken att kolla in alla hjärngrejer, fick ett konstigt jättemagknip typ när vi var på experimentavdelningen. Stressmage eller what? Det försvann iallafall efter ett tag när jag djupandats och suttit en stund. Men Sal var snäll och hämtade oss, så nu sitter vi i soffan. Jag blev inbäddad i filtar och vetevärmare av Laura, mys!

Vi hade egentligen planerat att träffa lite kompisar, Sanna bor ju i Göteborg nu och Martin ville hänga med sina kompisar lite till. Vi får se hur det blir med det nu. Kanske ska vara lite med familjen också.


Mr Octopus, well hello sir!


Hej birdiebird! - Say what?


Prickig haj.


Jaa...


Så fiint!


Looki looki mr Fur!


Så söta apor, vore grymt med en bättre kamera så man hann med dem bara.


Skorpion, av någon anledning lyser de i UV-ljus. Hur ballt?

gothenburg it is!

Ska snart sova, är jättetrött! Sov dåligt inatt, och hela dagen har bestått av en massa åkande fram och tillbaka tvärs över hela Göteborg. (Somnade lite halvt på spårvagnen mellan alla ställen.) Himla trevligt dock, har träffat en massa folk som Martin känner sedan innan, barndomsvänner och sådär. Kallt som fan är det också, fryser rumpan av mig här. Imorgon ska jag kika efter något värmande, borde tagit med mig en kofta eller nåt.

Fast jag har hittat lite kul på stan idag! Bland annat en balklänning. :) Eller, det är en vanlig snyggklänning, som men lite rabatter och presentkort bara gick på 400 spänn. Jag är happi! Jag vill verkligen inte ha en vanlig balklänning, har redan haft det på två tidigare baler så nu skiter jag i det och vi kör på lite casualsnyggt istället. Blir grymt. Jag fick också hem ett par feta jeans, fyndade för 80 spännisar. Yaay! Får visa en annan dag, nu är jag way too tired.


Drog hem ballaste halsbandet från Weekday, Cheap står det - ca 15-20 cm brett. And of course ett finfint turkost armband från H&M.

on the railroad



Hellu! Vi sitter och försöker hålla ögonen öppna på tåget, on our way to Göteborg! Vi är framme vid lunch nångång, så då blir det till att dra en repa på stan eller nåt. Ikväll skulle vi till Frölunda och hälsa på lite folk Martin känner, och innan dess hänga lite på KulturATOM. Well, det var galet längesedan jag var i Götet så jag går dit Martin tar mig. Jag hittar inte alls! :)

mocka


En skjorta i mockaimitation från H&M. Finfin, men jag har lite svårt att hitta bra matchningar. Blir nog bra till sommaren till ett par jeansshorts.

Mmm, det kändes nästan som om det var vår i luften när vi var hos Mattias, Lillemo och lilla Nora. De bor i högst upp och mitt i stan. En kanonfin lägenhet i två vångingar, kan ju erkänna att jag blev avis! Jätteljust och härligt, men lite varmt i solen. Vilket inte gjorde något idag, svinkallt att vara ute! Himla trevlig fikastund iallafall!

Nu ska jag sätta igång med att städa iordning lite här hemma, så Josefin aka kattvakten får en så smärtfri kattpassning som möjligt! Och efter det blir det familjemiddag på peppen. Better get to it.

deluxe

Sanna är hemma från Göteborg denna helgen! Hon dök upp hos oss runt åtta igår kväll, sedan satt vi ett tag i köket och drack vin, snackade skit. Vi drog vidare till Deluxe och drack goda drinkar och dansade till electrobeats hela natten lång! Galet trevligt! Tack sweetie. Jag drog på mig tre par strumpbyxor i vinternatten, men fan alltså. Det är inte vår ännu - that´s fo sho! Men jag hade snygga ben. Köpte schysst mönstrade strumpisar på Gina Tricot för ett tag sedan.





Nu ska jag göra mig iordning, vi ska till våra gamla grannar Mattias och Lillemo på fika! Ses!

vakna till solsken, dricka en kopp te, fräscha till lägenheten


with my earphones on



Now. It´s official sportlov! Martin och jag har gottat ner oss i soffan med Charlie på ena sidan och chips n' dip på andra sidan. Just nu rullar Step Up 3 på TVn, och livet är fint just nu. Puss på det.

bye bye rosie

På måndag drar Rosanna till Kina och Thailand för ett tag. Avis! Kina vore ju definitivt ballt att åka till, det känns fortfarande lite långt borta och spännande! Anyways, Rosanna kom förbi en stund för lite hejdåhäng. Vi fikade lite och hade det mysigt! Bon Voyage Rosie!! ♥


Gammal bild, söt!


DONUTS!

för första gången ever

Jag och Martin har snart varit tillsammans i två år. Inte en enda ynka gång har vi fått tummen ur och åkt till the big city of Göteborg. Lite konstigt med tanke på att det faktiskt är Martins föredetta hemstad, och för att han hela tiden pratar om sitt älskade Göteborg. Hans föräldrar har flyttat tillbaka dit nu, så vi tänkte passa på nu under sportlovet och hälsa på lite. Träffa lite vänner till Martin och bara kika runt och så får han visa var han gjort alla sina hyss. Låter fint det! Jag kollar runt för fullt efter lite roliga workshops och klasser man kan passa på att ta när man ändå är där. Några tips?


Pic

good morning sunshines!



Eftersom solen inte vill dyka upp utanför mitt fönster så får vi skaffa vårkänslor på annat håll. Asskön låt som mina jazzare dansar till, ikväll bland annat. AY CARAMBA! Nu ska vi baka lite scones och sedan börjar jobbdagen! Off I go!

fishy fiiiishy!



Näe, är det makrill på bilden? Schysst panerad och perfekt välstekt? Ohja! Vi jobbar på att käka mer fisk, och framförallt mer fisk med mycket omega 3. Lax är ju tyvärr bara uppfödd på majs nowadays, så där blir det inget bra fett, om den inte är viltfångad vill säga. Tänk på det! :)

Annars då? Min dag blev fin! Hade tre sköna klasser, även om det var galet lite folk på vissa. Är det flunsan som tar mina elever? Jag hoppas det, vore ju trist om det vore en personlig superdiss. Vi får väl se hur uppslutningen ser ut imorgon. Tills dess, sov gott och bye bye!

howdy!

Idag känner jag mig mer på G än på länge! Jag har haft en lite dipp nu ett tag, men idag är jag levande! Ska strax ner till Kulturama för lite bollywood och waacking (på dance experience), men först ett litet inlägg till er! Jag och Emelie var på möte på förmiddagen på Växjö Fria idag, det ser väldigt lovande ut för dansprofilen där! Can´t wait until det sätter igång! Kommer bli hur bra som helst, yaay! Men nu ska jag pallra mig bortåt. Ipoden är på laddning, nu kör vi!


Jag och Rosanna på Nyårsafton.

ordinary day - med lite färre beroenden än vanligt

Bah, jag glömde min datorsladd på Kulturama, så jag fick låna Martins dator lite. Min har extremt dåligt batteri så den dör efter ungefär två minuter utan sladd. Jag är så sjukt beroende av min dator att jag skäms! Jag har verkligen allt där - en massa info, musik, bilder och alla hemsidor jag besöker en sisådär tolv gånger per dag. Men jag hämtar den first thing in the morning, så ingen panik här inte! Hehe. 8)

Har hängt nere på Kulturama hela dagen idag, Emelie och jag har trixat ihop en dansteater om självskadebeteende till Martin och Sofias projektarbete, som nog kan bli väldigt intressant! Och vi bestämde oss också för att byta klasser idag, hon hade mina prepare och jag hennes modernklass. Fast vi slog ihop grupperna mot slutet och lät dem arbeta tillsammans. Blev väldigt bra! As always, omväxling förnöjer! Ibland känner man bara att man måste göra något annorlunda med sina klasser, och att byta med någon som har klass samtidigt är perfekt.

Nu blir det väl att gå och lägga sig, eftersom jag inte har någon dator som håller mig vaken alldeles för länge. :) Sov gott!


Det fick bli en arkivbild idag. Monica, Martin, jag, Karin och Emelie fick lära känna grönländsk maskdans under hösten förrförra året! Skitroligt!


love love love











Hoppas ni haft en bra dag! Martin och jag hade inte jättemycket tid tillsammans, men han fixade mumsig sushi och efterrätt när jag kom hem från jobbet. Så vi fick en mysmiddag iallafall. Sedan har dagen mestadels bestått av jobb. Träffade några kollegor och planerade lite inför uppvisningen, och haft mina klasser. Mycket att tänka på nu på jobbet, våren känns lite halvtung än så länge. Men när solen väl kikar fram blir allt lite ljusare, as always. Hade mina fina nya örhängen ni ser på bilden också idag, gillas skarpt - mockasnören typ. Likey.

Nu ska jag hoppa in i duschen innan jag kryper ner i sängen bredvid den där knäppisen som vill bo med en som jag. That´s love. ♥

this is for you, my love!








Happy Valentine´s Day Everyone! Spend It With Your Loved Ones!

snajsiga bralls





Way to sköna för att inte gå omkring och skrota i, men även alldeles för snygga för att inte dansa i. Från H&M såklart, endast 149 fina kronor.

he´s a maaaniac, maaaniac on the floor!


Fast han är ganska söt den där Charles ändå. :)

Snart kommer Martin hem från jobbet, jag ser fram emot lite gott käk och att kramas! Det är ju faktiskt alla hjärtans dag imorgon. Vi har inte planerat något, och båda två jobbar som vanligt så vi får väl försöka göra något mysigt av hans sovmorgon. Och så pussa en massa på kissen. Fast han ser ut som en galning! :D Har ni något fint inplanerat imorgon?

el grande samarkande!





Hupp! Vid halv elva träffade jag Elin uppe på Grand Samarkand, vilket ju inte öppnade förrän vid elva berättade Ellinor som jag träffade på bussen. Thank God att Maxi var öppet då så man kunde strosa omkring där och köpa extra läkande aloe veraplåster! Hade jag antagligen inte gjort annars. :) Köpte sedan lite fina grejer, en snygg armyjacka/kavaj, fina örhängen och strumpbyxor och så. Fikade läääänge på Askelyckan tills även Johan dök upp och joined oss. Mysig dag! Kom hem och somnade jämte Charles dock precis när jag kom innanför dörren. Trött idag? Mjao. Och kissnödig, slutade med att jag drömde jobbigt om att vara kissnödig utan att orka gå på toa. Doh.

peace!



Jag och sambon gick ner en sväng till stan i solen idag. Fick med mig ett par grymma jeans med peacemärken på bakfickorna samt lite annat från H&M hem. Som den randiga och sköna tröjan på bilden. Resten visar jag en annan dag! :)

bio och middag


On Stage tog upp iallafall en och en halv rad längst bra i salongen. Fint det.

Mysig kväll! Vi var och såg Burlesque, och jag höll på att kissa på mig där mot slutet! Men filmen var helt okej! Ösig musik och snygga dansnummer. Tyvärr har dansfilmer sällan speciellt bra skådespelare. Lite tråkigt var det att titta på Christina Augilera när hon skulle spela söt, snäll, retsam eller rolig men hela tiden ended up med att ha kåtblicken påkopplad. Men allt som allt var det supernajs. Efteråt käkade vi på Lanterna, mums!  Nu sitter vi framför en musikal - Nine, innan vi ska till Teleborg för att hämta Amie som hängt på TC-discot. Yeah.

beautiful morning



Good morning sunshines! Världens bästa att få vakna av att solen skiner! Vi har än så länge bara njutit lite av morgonen, passade på att baka scones nu när Amie är här, lyssnar på skön musik och Martin jävlas naturligtvis med sin syster konstant. Skönt med en ledig dag idag, vi funderar på att ta en runda på stan eller så. Vi får se, jag vill ut iallafall!

it´s a good friday

Jag sitter här och lyssnar på madame Gagas nya låt Born This Way, och som vanligt har hon lyckats få till det jävligt ösigt! Lyssna här ifall ni inte redan hört den! (Eller bara vill höra den igen.) Den kommer nog dunka på dansgolven framöver, man blir ju till och med lite taggad. Fast. Jag sitter här i myskläder. Har precis tagit ett långt, varmt bad med en bra bok i händerna. Innan dess hade jag veckans sista klass, och har bara städat hela dagen. Det blir inget festade, Martins lillasyster Amie kommer precis från tåget så det blir filmkväll hemma istället. Får satsa på det nästa helg istället, när Sanna drops by från Göteborg.


aj..aaaaj!

Ouff, min kropp värker verkligen! Första veckan funkade det bra, men nu! Terminens andra vecka och benen säger aaaaj. Blir vila och bra mat för min del. Jag vet ju också att det kommer lugna ner sig snart. När eleverna börjar kunna sina uppvärmningar och övningar så måste jag inte dansa riktigt lika mycket. God knows att min kropp behöver det. Jag beundrar de som kör stenhårt tillsammans med sina elever. Men come on. De går ju fasen sönder, ingen mår bra av hårdträning en sisådär fem timmar per dag. Well, det ordnar sig snart!

Idag blev jag klar med att välja i princip all musik inför uppvisningen, förutom On Stages. Känns verkligen som en lättnad! Nu blir det bara att vänta på att proffhjälpen ska klippa alltihop och mixa ihop det så man kan börja jobba med låtarna "på riktigt". Skönt!

Nu ska jag ta ett varmt bad. Tror jag behöver det innan jag går och lägger mig. Och hey, imorgon är det fredag! Det blir en fin helg. Snart färdigjobbad (bara en klass kvar), ska träffa min fin flicka Elin och som återvänder till lillstan, får finbesök av Martins lillasyster Amie från Göteborg och så blir det bio och middag med On Stagegänget. Mys!



god morgon, god dag, god kväll!

Jag har försökt jobba ifatt lite för att prepare myself inför imorgon. Just nu känns det som att jag har massor att göra, men när jag väl tittar på det och börjar bocka av det kommer det kännas lätt som en plätt. Det är bara nu innan jag får lite planeringspanik.

Onsdag:
♥ Boka 18 biobiljetter till Burlesque på lördag, hela On Stage ska på myskväll med middag och bio!
♥ Hålla i prova på tillsammans med Emelie för dansinriktningen på Växjö Fria. Kul kul - hoppas det bli av i höst!
♥ Lunchmöte med Emelie och Emma, aka E-möte.
♥ Planera klasser.
♥ Välja klart och fixa all musik till uppvisningen i maj, ångest!
♥ Lärarmöte.
♥ Hålla mina klasser - bollywood, dance experience och bollywood igen.
♥ Handla, vårt skafferi och kylskåp ekar.

Woschi woschi... kanske dags att hoppa ner i sängen nu så man är pigg och glad imorgon bitti! Sov gott!


Titta vad fina vi är! Under lärarfotograferingen passade jag och Martin på att leka Jasmin och Alladin. Stiligt.

lite bollywood såhär på kvällskvisten är aldrig fel!


Emelie, Marcus, jag, Ellinor och Emma.

Detta är vad vi pysslade med under lärarträningen i torsdags, jag körde lite bhangra med dem. Svettigt! Passade på att filma också för att en elev ville kunna titta och öva hemma. Denna veckan kör Ellinor lite stepp med oss! Dansar du på mellan eller avancerad nivå eller undervisar i dans är du välkommen att komma och dansa gratis varje torsdag mellan 15.30 -16.30, vi undervisar och inspirerar varandra! Vore roligt om det kom fler utanför Kulturama också, så samarbetet som alla verkar vilja ha skolorna emellan kan kickas igång, varför inte börja med gratisklasser? :D

united states of america





Jag inspireras en himla massa av den amerikanska flaggan just nu. Helst lite sliten look till korta jeansshorts, lite fina indianfjädrar och bruna ben. Mmmm. Pics från weheartit.

måndag 7 februari

Hade ni en bra helg? Min var fin och avslutningen superb. Efter ett sent möte igår kväll så knallade blodsgänget bort till Emelie, och vi har blivit fler. Ellinor anslöt sig till mig, Martin, Emelie, Marcus och Emmas lilla hemliga klubb. Kollade på några avsnitt ur True Blood, käkade äppelpaj med rött blod till (vaniljsås med röd karamellfärg, namnam), och jag passade på att sno hem lite musik till uppvisningen av Emelie. Katching!

Idag, mina vänner, har jag dessutom satt igång med koreograferandet till uppvisningen. Det måste vara rekord! Visserligen har jag bara hunnit snudda lite på början av en, men det är på väg. Senare blir det dessutom träff för lite gemensamt koreograferande inför en slutscen. Vindarna blåser i rätt riktning! Och inte nog med att jag är duktig med jobbandet, jag tvättar samtidigt också. Jo minsann. Fint ska det vara!


animals and children tell the truth, they never lie



Lyssnar på musik, försöker välja ut några låtar som kickar igång kreativiteten, känns inspirerande. Tusen och en natt till. Jag får lyssna vidare.

Mina ögon klarar knappt att hålla sig öppna längre så nu blir det bingen för mig!


ilove





När jag var liten kallade mamma och pappa mig för Imelda Marcos, jag älskade skor! Det har fortsatt, men jag har lugnat ner mig lite. Eftersom min dagliga outfit består av mjukisbrallor och någon skön tall tee så passar det bättre med sneakers theese days. Våra skohyllor här hemma är fulla av skor, Martin älskar också nya shiny sneakers. Min grej är färgstarkt och jag får inte nog. Men jag kan inte sluta älska dessa bilderna, under gymnasiet levde jag i klackar. Så fina! Pics från weheartit.

¿¿¿watagatapitusberry????



Fetast på länge! Haha! WHAAAT?? WATA - GATA - PITUS - BERRY ¿Que lo se que significa watagatapitusberry?

the schmidt brothers

Haft filmkväll med dessa grabsen ikväll. Jättelika huh?! Blev en perfekt avslutning på en stressig och rörig första jobbvecka för terminen. Lite varm dusch, sedan pizza och feta filmer med sköna dudes. Nu blir det sängen. Ska ner till Kulturama imorgon också, men för att träna inför Martin och Sofias projektarbete. Får satsa på att vara utvilad och ready tills dess! Sov gott cuties!


Johan, Andreas och Martin (som krampaktigt håller i colan, haha!)

min nya kamera!





Supersnabbt, en halvtimme innan min klass idag var jag, Martin och Eric uppe på MediaMarkt och köpte mig en ny finfin kamera! Det blev en Canon Ixus130 i lysande orange. Den är mycket finare än min gamla, mycket bättre och jag är glad. :) Tyvärr blir ju sista bilden helt crappy eftersom jag inte kan använda blixt i spegeln, och dessutom i kasst ljus. Men jag lovar, den funkar utmärkt för mig. Happi happi happi!

2 cool 4 school

Hey hey hello! Jag har världens njutardag. Sitter med en cappuchino just nu, har kramats i soffan med Martin och tittat på TV. Mysigt! Känns knappt som om jag ska jobba idag, bara en timmes ragga idag! Blir nog till att köpa en ny kamera innan dess, äntligen! Min kamera är käss. Fast nu visar det sig att Emelies minneskort gick sönder igår när jag la in en film på datorn, så jag hoppas verkligen inte att min dator tuggar i sig minneskort. Eller är jag bara sämst på teknik, I´m trying though... :( Oavsett vad så behöver jag en ny kamera ändå. En fin vill jag ha.

Dessutom har jag fått veta att det blir prova på Växjö Frias dansprofil nästa onsdag mellan 8.30 och 11! Passa på att snacka med din lärare så du kan ta ledigt om du går i nian, kom och testa! :)


On Stage under vårt bootcamp i början av januari!

mr long thursday, we meet again

Back home! Torsdagar har blivit mina längsta dagar, innan var tisdagar jobbigast, hade fyra klasser på raken. Alla klasser var olika och krävde mycket energi, men en av klasserna försvann så jag börjar lite senare istället. Torsdagar däremot är fortfarande fyra klasser på raken, lärarträningen inräknad. Och min längsta dag också, slutar 21.45. Wooh, lycka till att gå och lägga sig vid 22 då. :P

Min kamera är paj! Vet inte riktigt hur sönder den är, eller om det är minneskortet. Men den vill i vilket fall inte fungera som den ska. Witch is katastrof! Jag filmar jättemycket av mitt material till jobbet för att minnas, och bloggen är ju bajstråkig utan bilder. Kanske drar och köper en ny imorgon, har ändå bara en klass på kvällen som dessutom redan är planerad! :) Vi får se!


Tills dess att en ny kamera är införskaffad blir det en gammal bild. Efter en workshop om jag inte minns fel!

teatime.

Min frukost gick över i brunch, snart lunch till och med. Inte riktigt vad jag hade planerat, men jag är så sjukt trött nu när man börjat jobba sena tider igen. Det tar ju ett tag innan man vänjer sig, och till och med då tar det tid att varva ner på kvällen så jag vaknar ändå sent. Så vad händer idag? :D Jag har planerande att ta tag i och sedan blir det bollywood gånger två plus dance experience ikväll. Vi hörs kanske innan dess. Kärlek.


tisdag igen

Hey strangers! Jag har fullt upp denna veckan med det sista av planeringar inför mina klasser. Hade ragga och mina två högsta hiphopgrupper idag, gick bra! Well, så bra det kan gå under omständigheterna. Jag är galet virrig och I´m telling you, det är väldigt lätt hänt att blanda ihop uppvärmningar och övningar till tolv olika grupper. Hehe. Men det känns skönt att vara igång igen, jag har saknat alla härliga elever. :)


Emelie fixar! Hon beställde hem grymma böcker till alla som ville köpa. Stretching Anatomy och Dance Anatomy. I´m happi!

RSS 2.0