heeey soulsister



Min fina syster yster fyller år idag! 27 stora år. Fick lite najs hemmasnack tidigare och blev lite uppdaterad om Växjölivet därhemma. Men det är lugnt, i helgen får vi lite Växjöbesök i form av Josefin och helgen efter det åker jag ner. Ska fixa lite ärenden och fira familj och vänner. :) Men jag har faktiskt inte haft någon direkt hemlängtan här, jag umgås med så många fina människor här och hittar på mycket så det har inte riktigt satt sig någon längtan ännu. Inte efter själva stan iallafall. Men det blir asnice att hälsa på alla igen, och mysa med min kisse!

Men vi hörs lite senare ikväll, jag ska dra en säng till danssalen nu och koreografera. Jag aka Elin Sweetheart, Johanna Yo-Yo och Elmaze Easy-E håller på och sätter ihop en fet show. Till vad får ni veta en annan gång, hehe.

indiska is the shizzle



Jag fick med mig en sån här jättekopp hem från Stockholm nu i helgen, köpt på Indiska. Så himla fin att mysa med här på kvällarna, fast den är helt sjukt stor. Jag tog en halv kopp nu ikväll och fick springa på toa jätteofta. But it´s okay, den är så fin ändå! :D

Annars då? Vi har haft rocking idag, kul och fett jobbigt! Och så lite minibussförarutbildning på det. Tråkigaste ever. Vi fick sitta på en jättelång teorilektion, och i september ska vi köra upp. Och ändå var det ju bara folk som redan har körkort. Bah. Men sen får man iallafall låna skolans minibuss och cruisa med!

Måste pysa ner i sängen nu, vi har fys imorgon bitti. Ouch!

hemma igen!

Hej fina! Väldigt vad tyst det har varit här nu i helgen. Jag har haft en massa för mig! I fredags drog ett gäng upp till Stockholm direkt efter middagen. Och innan dess var klassen med Damon Frost asrolig by the way. Mindfuck big time I tell you! Jag och Johanna sov hs Kendi, som bor mitt på söder, bara att kliva ner och så var man mitt i stan, vid Götgatan. Riktigt nice faktiskt!

På kvällen drog vi sedan till en liten minisalsaklubb som hette La Habana (-ish) och dansade. Jag suger visserligen på salsa, iallfall när man jämför med Elmaze som är salsadrottning och kör hårt på golvet. Men jag fick min dos... Gamla gubbar och sliskiga killar bjöd upp och vägrade ta ett no for an answear. Men överlag var kvällen där astrevlig så det var helt okej. När vi satt på uteserveringen dök det dessutom upp en kille som ville fotografera mig. Hahha, han inleder med att säga att han fotar folk med "olika ursprung och olika etniska blandningar", så jag tittade lite frågande på honom och sa att jag var supersvensk. Men men, ska kolla upp honom. Lite smickrande var det ju allt! :D

Igår var vi mest och shoppade konstant, jag hade ont i armarna av att bära alla kassar. Just like that, ah-ah! Inga skor dock, vilket jag gått och tjatat om hela veckan. På kvällen satte vi oss sedan på Snaps och drack vin, vi blev faktiskt väldigt många till slut. Fler och fler dök upp, alla kände typ nån i Stockholm som kom och hängde. Idag har vi mest bara chillat runt lite, var på ett minijam i Vasaparken med Streetstar Dansstudio och sådär.

Riktigt fet helg! Så himla mysigt att hänga med mina soul sistahs och alla andra fina människor däruppe!


Johanna och jag hade en liten miniphotoshot innan vi drog till salsaklubben. Stackars Kendi fick agera fotograf, haha. Titta på andra bilden, jag ser ut som en miss Americabrud! Hehehe.


Uteserveringen på La Habana. Jag, Johanna, Kendi, Eric och Elmaze!


På stan i lördags, shoooopppiiiiinngg! :D


Vi träffade Mumin. Enough said. ♥


Lördagkväll på Snaps vid Medis. Andrea, Micha, Johanna, Nadia och jag.


Stek.


Vi drog efterfest hos Kendi efteråt.


Idag i Vasaparken, Kendi, jag och Fanny!

it´s m-m-m-mr frooost!

God morgon sunshines! Vad gör ni? Det har redan gått en hel vecka till på det här stället, det går verkligen så himla fort. Vi skulle egentligen ha haft historia nu, men Freeze fastnade i trafiken så det fick ställas in. Känns som om det kommer vara såhär hela året, ändringar hit och dit, folk som inte kunde komma och grejer. Hey, det är ju ändå i hiphopkulturen vi håller till nu. ;) Men snart ska vi iallfall ha Damon Frost, som vi egentligen skulle ha haft i onsdags. Har velat ta klass för honom länge så det blir kul! :D

Efter middagen ikväll drar vi ett stort gäng upp till Stockholm, det ligger jättenära! Salsaklubb, shopping, träffa folk och jam står på schemat. Ooooh det går bra nu.


Hem åt finfin kisse sökes



Min älskade, finaste Charles. Han är mitt bästa men tyvärr fick vi inte ta medd honom hit till Åsa, det är djurförbud här på internatet. Så just nu bor han kvar hemma i Växjö i lägenheten, tillsammans med Hanna och Martin som hyr den i andra hand. Dessvärre är denna lilla herren menad för större äventyr än sitt nu alltför inrutade innekattsliv. Han skulle fånga alla råttor han såg, springa i gräset och spana på fåglarna. Klättra i träden och mysa hemma på kvällarna.

Finns det någon vänlig själ där ute som skulle vilja ha en mysig liten kille att ta hand om och älska? Hör gärna av er, det allra sista vi skulle önska är att vi måste avsluta hans dagar. Snälla!

lunchbreak

Wadaaaaapp? Jag kutade ner en sväng till huset för att hämta lite grejer nu på lunchen, passar på att slänga iväg ett inlägg också. Vi har haft poppingklass med Yared på förmiddagen, och kommer fortsätta nu efter lunch också. Jag som egentligen tycker popping är ganska tråkigt har haft askul! Yared är så skön också, han kommer undervisa här samtidigt som han är elev och går i vår klass. That´s nice. :) Nu ska jag dra mig upp mot danssalen igen, så tills vi ses igen kan ni kika lite på fina filmen, mums.


stjärnklart


Hahah, så himla söt! :D

Hej! Tänkte slänga in ett snabbt god natt innan jag kryper ner i sängen. Vi hade världens fys idag igen, fast i simhallen då. Simmade en massa längder, styrkepass vid bassängkanten och försöka ta sig fram i vattnet med fötterna över ytan framför sig och sedan bara använda armarna, trampa vatten. Och när man tyckte att man var ganska färdig så skulle vi simma under vatten till andra sidan för att hoppa upp och göra tjugo armhävningar och sedan simma under vattnet tillbaks igen, fem gånger. Det är galet! Men endorfinerna flödar så man är så jäkla glad ändå!

Annars har vi bar tjchillat (som finnarna i klassen skulle säga :D) och tittat på stjärnorna. Det är helt stjärnklart ikväll, man kan se massor med stjärntecken... och Vintergatan! Ballt som fan. Hoppas ni har det lika stjärnklart hos er. Sov gott!

grillmys i skogen

Vi gör en massa schyssta grejer med klassen, nu har vi till exempel suttit ute vid grillplatsen (precis vid spöktorpet... ooooaaaaaaooooh!) och sjungt, skrattat, käkat och myst i allmänhet. Vår klass är så bra, och det gör allt så himla mycket enklare. Vi pushar och peppar varandra så man klarar vad som helst. Som idag under fyspasset. Vi sprang två varv i skogen (fem km) sedan köttade loss på fotbollsplanen. Vi snackar kasta bildäck, lyfta stockar, gå skottkärra med armhävningar, stå i jägarsits och allt man kan tänka sig. Vi höll på i sisådär två timmar nästan. Gööött. Det bästa är att man är så jävla pepp på mer så fort det är över! Imorgon blir det lite lugnare morgon, vi har inte fysen i simhallen förrän efter lunch. I love this place!






red rebellion



Mm-mm-mmm. Jag längtar tills mitt hår vill vara sådär långt och awesome, om inte längre. Vete fan dock om jag kommer orka hålla det rött tills dess, även om det är så galet snyggt med långt eldrött hår. Vi får se. Jag har ju en hårolja som ska stimulera hårsäckarna och främja tillväxten, men jag har inte haft tid att använda den som jag vill här på Åsa. Det händer så mycket att jag aldrig har tid för att ha det i och låta det verka tillräckligt länge innan jag duschar. Men det kommer, senare. För övrigt är jag galet sugen på en ny tatuering igen. Jag och Johanna har pratat fram till en riktigt schysst idé vi vill göra. Hehe. Vi får väl se, vi får väl se.

på brädan

Söndagar i Sköldinge är precis som söndagar någon annanstans, slöa. Hela skolan är seg, man ser knappt till någon alls. Men jag och Johanna valde ändå att göra det bästa av det och tog longboarden bort till Valla fem kilometer bort. Vägen dit är så himla fin, med sköna backar fpå vägen. Stannade till och åt glass innan vi tog oss hemåt igen. Sen har vi mest flippat lite på studsmattan och slöat i sängen. Skönt. Imorgon blir det fyspass på riktigt, så det är skönt att vila upp sig innan.




Första klassfesten - fredag 22.00

Det var fett. Nu ska jag sova i bästa inflyttningspresenten - nytt duntäcke!








home sweet home

Mamma och pappa kom hit idag med ett släp fullt av möbler och smågrejer. Nu känner jag mig mycket mer hemma! Lovar att visa lite senare hur vi bor, men jag kan tala om att det är fula 70-talshus med ganska ofräscha rum. Så nu har vi packat in en massa bra grejer, man ser mindre av rummet och mer av vår personlighet - likey! Vi passade dessutom på att byta rum med en musikare. Så vi har bytt hus, till ett exakt likadant rum fast utan internet. Lite billigare för oss.  Bra där!

Anyways, det var mysigt att få träffa päronen igen. Vi fick hjälp att packa upp och blev sedan bjudna på middag i Katrineholm. Mys! De skulle egentligen ha stannat över men receptionen krånglade så de åkte hem idag istället. Och jag myste istället till det med Johanna, spaaa.


each one teach one

Woah jag har så roligt här borta! Nu i början har vi haft mycket för oss hela tiden, så jag har inte hunnit med att sätta mig vid datorn något. Men nu blir det helg, lite ledig från alla aktiviteter! Igår var första riktiga dagen med upprop och allt. Freeze har redan satt ribban. Varje gång vi hade honom fick vi köra någon form av fys. (Efter frukost - idioten i alla möjliga former, efter lunch - styrka för magen.) Och igårkväll samlades vi vid nio för att sedan springa bort till skogen, vara lite halvrädda och göra en fin hemlis som jag inte kan berätta, springa tillbaka för att köra fys på fotbollsplanen. De som sprang långsammare än Freeze fick springa lite straffrundor, men jag och Johanna sprang på bra och kom in först av tjejerna och som treor totalt. Fett bra! Och nu är jag sjukt taggad, på måndag och tisdag kör vi hård fys igen, och jag säger bara - BRING IT ON! Och så börjar dansklasserna på måndag också! We-hoo!

Och utöver en massa träning har vi också haft olika lekar, vi har tävlat i grupper med hela skolan och haft mysigt mitt i natten i ett spookey torp med spökhistorier och snacks. Jag gillar verkligen klassen och tror jag kommer ha ett jävligt roligt år!


Jag och my homeboy Johanna under uppropet igår.

Sen går jag runt och tänker en hel del på hur min lille kissekatt hemma har det, saknar honom verkligen! Men jag vet att Hanna tar väl hand om honom. :)

update: we have arrived!

Ett trött hej från mig till dig! Vi gick upp vid sex imorse för att ta oss till Braås, där Erika och hennes föräldrar väntade med bilen för att ta oss till Åsa. Så efter en lång bilresa och en intensiv dag med en massa nya människor är man lite trött. Igår var vi dessutom hemma och storstädade precis hela lägenheten samtiditgt som vi packade det sista. Senare kom Monica och Fallou på lite fika och på kvällen blev det lite filmmys med lite On Stageare. Det är fint det! Nu bor Hanna redan i vår lägenhet och tydligen mår Charles prima och är lugn som en filbunke!

Men som sagt då. Nu har vi alltså flyttat till Åsa Folkhögskola för ett år framöver. Jag kommer trivas! Jag gillar alla störtsköna människor, dansen kommer vara grym och jag kommer nog trivas utmärkt i vårt rum, när vi fått hit våra grejer på lördag. Rummet är större än vad vi hade väntat oss, så det är ju kanon. Men det är ganska dåligt med förvaring, funderar ju på att skaffa en sån där fristående klädstång.

Men hörrni! Jag funderar på att hoppa i lite skönare kläder och leta upp lite folk! Kanske dra och chilla lite i danssalen. Låter inte helt fel, huh?


Monica, Fallou och Martin! Vi hade lite fikapaus igår och fick med oss fina teckningar som Fallou gjort, samt en hemvävd duk och ett träfat! Blir fint på Åsa!


Jag, Kajsa och Martin idag på morgonen innan vi hoppade på bussen till Braås! Och där skymtar fina påfågelörhänget fram som jag fick av Kajsa i födelsedagspresent! :D


Erika och jag i bilen på väg upp. Vi fick verkligen knöla in oss och sitta med en massa väskor i knät. Men det gick bra bra!

are you happy?

I couldn´t be happier att ni kikar in här på min blogg varje dag! Det är alltid kul att titta tillbaka i bloggen och komma ihåg alla roligheter man haft för sig, men det är ju såklart så himla mycket roligare att skriva när man vet att ni finns där ute och läser och kommenterar. Just nu är Martin och jag mitt uppe i alla flyttförberedelser, men snart är jag on it igen. På Åsa kommer det helt klart bli en helt del dansuppdateringar här på bloggen. Men... vad vill ni läsa om?

Vill ni ha mer av Monica Mastermind? Fler eller färre dansvideos? Mer mode eller kanske hälsotips? Eller vill ni helst av allt läsa roliga historier och skippa allt Elinrelaterat?

Let me know! :)


minipaus

Både jag och Martin är helt slut nu, har varit uppe sedan åtta och fått en massa gjort!

√ Lämnat av massor av kläder, byrå och TV på Kupan
√ Varit inne med vårt andrahandskontrakt hos hyresvärden
√ Tvättat, lämnat tvätt hos snälla mamma och åter tvättat
√ Varit på djursjukhuset och vaccinerat Charles
√ Varit ännu en runda hos mamma och lämnat grejer som inte är våra
√ Adressändrat och ringt elleverantörer
√ Fått i oss en riktigt god lunch, som Martin svängde ihop enkelt
√ Packat ner i lådor och flyttat ner till förrådet

Nu passade vi på att ta en kort halvtimmespaus innan vi sätter igång igen. Martin ligger och vilar och jag ska nog också ta en powernap (sedan kaffe!) så vi kan plocka och packa hela dagen sen! Det är mycket, men mest krångliga val av vad som ska få följa med eller inte. :)


busy bee

Hej på er! Jag är helt uppe i varv, eller ja, just nu är jag supertrött. Men tidigare idag har jag stressat ihjäl mig över flytten. Jag och Martin har packat och donat hela dagen, och mer blir det imorgon. Då måste vi dessutom klämma in vaccinering för Charles, få andrahandskontraktet godkänt, lämna in jobbnyckel, tvätta ett jätteberg av kläder, lämna grejer på second hand och fixa adressändring och sånt. Två dagar på oss. Mhmm, ser fram emot det. I mitt lilla hjärta skulle jag dessutom bli gladast om vi hann färdigt allting så man hann ha en myskväll eller så på tisdag. Håll tummarna för att allt går smooth!

Men nu måååste jag gå och lägga mig om jag ska orka med allting imorgon. Kajsa kom förbi och skulle hämta lite grejer hon glömt, men som vanligt blev det att vi satt och pratade jättelänge. :) Så nu säger vi GONATT!



earth lovers



Vi var en sväng hos Johan precis, sista gången som grannar! Drack vin och satt och snackade ett litet gäng, thank god för infravärme på altanen. Himla mysigt! Fick denna fina födelsedagspresenten av Elin och Johan också, de luktar så himla gott! Bra också att få med sig till Åsa, där vi inte vet hur mycket plats vi har för grejer. Men sånt här behövs alltid! :D Taaack!

bästa kvällen på länge!









Jag fick en riktig surprisefest igår! Hade pratat med Maja om att dra ut på fredagen, och under dagen började jag smsa en massa folk och höra om de skulle med, vilket ingen sa att de kunde. Och när klockan var runt sju, jag hade börjat fundera på att göra mig iordning för att Maja skulle komma över, så stod det plötligt en massa folk utanför dörren! Många av dem som sagt att de inte kunde komma tidigare. :D Superhappy!

Hade sedan bästa förfesten, riktigt tjejig med alla som pratade i mun på varandra om allt och vin i massor. Fick jättefina smycken. Fortsatte sedan festen på Terassen, dans hela natten lång! Tack snälla Martin och Karro som fixade ihop detta och tack alla som kom! It was the best!

to do-listan krymper


Den här stilige kissen är egentligen inte alls så glad över förändringen som kommer på onsdag. Ouff jag hoppas det kommer gå bra det här!

Idag är en sån där dag när jag måste fixa med allt som måste fixas. Jag har ringt en massa olika ställen för att säga upp avtal, ändra namn på räkningar och fixa lägre avgifter i fackföreningen. Värst är när de inte svarar så jag måste maila en massa och sedan sitta spänt och vänta på svar. Hanna var också här en sväng, har inte sett henne på jättelänge nu! Hon gottade sig lite i mina klädhögar och drog hem en hel del. Vi knåpade också ihop ett finfint andrahandskontrakt för vår hyresvärd att godkänna, så snart börjar alla bitar falla på plats! Galet. Snart drar vi alltså!

en bättre bild på nya plånkan


Köpt på Wasséns i Göteborg, på lite trevlig rea.

Det är lite irriterande att få plånboken ficktjuvad, men vad som är positivt är iallafall att jag fick byta ut min plånbok. Hade en stor illcerise tidigare, och egentligen ville jag inte ha en rosa från första början alls, men modellen är bra och jag ville ha en färgglad. Nu sket jag i det färgglada kravet och köpte istället en krämigt vit. Och snart kan jag fylla på med alla mina missing cards. Mamma var med mig och hämtade ut mitt VISAkort idag, måste ha någon som kan intyga att det är jag eftersom jag inte har mitt körkort. Tog också en ny bild till körkortet och skickade in, frågan är varför ser man alltid lite rädd ut på sådana bilder? Mugshots!

fölsedakalas!

The Hartonenfamily var precis här och firade mig lite! Det visade sig att det lönade sig att skriva sin önskelista på bloggen, kan bocka av lite och har inte fått en enda fråga om vad jag önskar mig! :D Hehe. Åt god mat och mumsig efterrätt, öppnade paket och umgicks lite. Like I said, det är fun fun fun att fylla år! :D Tack för allt!


Pakeeet! :D


Fick en resväska, precis som jag ville ha! Kommer bli perfekt när jag ska cruisa runt i Sverige.


Fick bara en massa bra grejer. Resväska, ny foundation, presentkort från New Yorker, färgglada strumpor, ett fint duschdraperi att pigga till en tråkig toa med, pengar. Och så plånboken som jag köpte till mig själv igår, men det fina mönstret syns inte riktigt på bilden.

ååh!

Jag blir rörd till tårar när jag kikar in hos en av de skönaste brudarna jag känner. Fina Josefin har skrivit så himla fint om mig och jag blir varm i mitt lilla hjärta. Du är bäst! ♥



Snart flyttar vi, bara en vecka kvar. Jag är galet nervös. Men hey! Vad gör det när man har fantastiska människor runt omkring sig? Elever, vänner, kollegor och ibland alltihop på en gång. Vi jagar vidare för att hitta oss själva, och på vägen träffar man fullt av sköna peoples, vissa stannar kvar och andra glimtar förbi som färgglada vindar. Nu flyttar vi närmre några, och vi flyttar längre ifrån andra. Men vi kommer se till att tågrälsen går till er alla!

Ni vet alla att ni ALLTID har en plats hos oss, vårt hem är ert hem! Kom och hälsa på oss, ofta. Ni vet vilka ni är, my second family. Jag kommer sakna ihjäl mig annars!

KÄRLEK!

Jag fyller åååår! :D



22 vårar. 22 jordsnurr. It´s meee! :D Det är roligt att fylla år, faktiskt. Oavsett om man är gammal eller inte. Just nu sitter jag hemma i soffan och myser framför en film. Jag kom hem från Göteborg vid sjutiden och fick finfin middag av min älskling. Innan dess har jag varit i Göteborg och träffat fina Sanna. Blev bjuden på lunch och köpte mig själv en ny och fin plånbok som present. :) Har haft en jättemysig dag! Köpte by the way skjortan på bilden igår också, och armbandet på högerarmen. Süpernajs! :D

Kärlek!

födelsedagspresent från svärpäronen!



:)

göteborg

Gomorron gooomorron! Shiet vad trött jag var igår, galet skönt att få sova! Jag kraxar som en kråka idag, är jättehes sedan allt skrikande på Liseberg, hehe. Det är nice. Tror vi ska pysa ner lite till stan idag, får se vad som händer. Ha en fin dag alla!


Fett långa! :D


Haha, bootylicious!


Mhmm, that´s my riide.


Jukebox, one of my favourites!


Jag skulle aldrig få för mig att våga åka Atmosfear, men hade jag gjort det skulle det nog sett ut typ.. såhär. 8)

heldag på Liseberg

Hej finisar! Jag lånar just nu Martins lillebrors säng i Göteborg, har jätteont i halsen och snorar en massa, vem vill betta på att jag är sjuk imorgon? Men jag har iallafall haft en supermysig dag med en massa fina On Stageare! Vid halv niotiden imorse tog vi bilarna upp till Liseberg, och sedan har vi kutat omkring och åkt karuseller tills hela parken stängde vid elva. Har verkligen haft det supernice. Önskar att Martin slapp vara hemma och jobba bara, så hade det varit even better.

Nu ska jag definitivt sova, kan knappt hålla ögonen öppna! Sov gott!








sunday after


Det var najs igår, jag var glad.


Martin blev snäppet svartare på armen tidigare under dagen.


Vi lekte svampen med Mr Beankortleken.


Vi åt langos (första ever för mig) och Martin och Josefin var löjligt lika långa och blöta.


Så vi satte oss under det äckliga langosbordet för att undvika regn och pölar.


På vägen hem fick vi pausa från regnet ett tag på Kulturama. This is pausing with style.

Nu ska jag packa inför min lilla Göteborgstripp innan jag går och lägger mig! Imorgon drar On Stage till Liseberg, och sedan stannar jag kvar lite längre, kommer hem på onsdag!

tjillesöndag = päsa i soffan

Idag är verkligen hela stan i ett bakismood. Jag, Martin, Josefin och Kajsa drog ner till Café Fontaine och åt brunch på förmiddagen, lyxigt att slippa fixa själv! Var sedan och fixade hårfärg, snälla Kajsa hjälpte mig att bli fin igen. Finally! No more utväxt på ett tag. Men hela stan känns verkligen sömnig, knappt något folk, tivolit monteras ner och det är skräp på gatorna. Så vad passar bättre än att stanna inomhus och titta på film?




förlåt mamma

Hey shorty, it´s ma birthdaay! Martin och Josefin slog sig ihop och kom på finfina idén att ge mig en tatuering i present! Fick bli en klok uggla denna gången. Älskar, älskar, älskar den! Gjorde den på Lyckliga gatan, gillar det stället. Proffsigt, fräscht och rimliga priser. :) Josefin var gullig och fortsatte skämma bort mig med att bjuda på lunch på Sit & Go också. Tack fina fina ni!! ♥


Glad Elin vid lunch med inplastat bläck.


Namnamnamnam.


Kvällens outfit, ugglan är som pricket över i. :)

kalledagarna

Jag hade världens mysigaste dag igår. Tända ljus och ostbricka, bra musik och vin på balkongen med en fin göteborgare made my day. Vi knallade ner på stan, åt en munk, dansade house på Deluxe och hoppade till Vi-Ska! på Speakers Corner. Allt var kul fram till dess att min plånbok blev stulen. Tråkiga människor! SÅ idag har jag fått ringa och spärra kort och försökt lösa hur jag ska få nya, vilket var svårt med tanke på att det är helg.

Men idag kör vi igen, dock utan att spendera några pengar!






it´s a lovely night



Min vackra Sanna och jag har balkonghäng, vin med ostbricka till. Snart drar vi nog ner till stan för att se vad Kalledagarna kan ge i år. PUSS!

så.jävla.snyggt


På onsdag blir jag tjugotvå, och om jag fick drömma...


... så skulle jag vilja ha en fin rullväska med fyra hjul i den minsta storleken för att kunna åka hem till Växjö ofta och smidigt!


... så skulle jag vilja ha en stabil och rejäl damcykel med en skön sadel och ordentliga däck att susa fram på.


... så skulle jag vilja ha fjäderextensions och tillbehör för att kunna pimpa mitt hår med härliga fjädrar.


... så skulle jag vilja ha en solgul Adidasjacka i herrmodell att vara snygg på dansgolvet i.


... så skulle jag vilja ha en foundation i fägen light från I.D Bare Minerals eftersom min snart är slut.


... så skulle jag vilja ha ett fancy duschdraperi att få bli glad av varje dag.

Snälla tomten. :)

en vanlig kväll på deluxe


Jag måste verkligen göra något åt min utväxt snarast...


Klämkäcka Karro! Och Challe är en van poser i bakgrunden.


Häst.

Vi hann med att ta en drink på balkongen innan vi drog ner till Deluxe. Jag hade finklackarna på mig och blev faktiskt lite lullig. Satt ute hela kvällen och rätt vad det var så dök den här hästen med sin kompis upp utanför. Ställde upp sig, poserade och blev fotograferade. Fin säger jag! Och lite synd om, en häst i stan liksom.

favorit i repris

Eftersom vi har blivit blessed med så himla fint väder denna veckan så passade vi på att åka ut till Evedal idag igen. Sola, bada, äta baguetter. Denna gången blev det jag, Amanda, Josefin, Marcus och Elina. Jag var faktiskt lite småbakis sedan igår, så det var skönt att inte göra annat än att ligga och steka i solen. Har ju såklart lyckats bränna mig på bröstet också, som alltid.


Favoriten i reprisen, baguetter från Pastabaren, kall cola och bullar.


Happyface!


Funnyface!


Fina flickor på rad.

Efter att ha päst en hel del på stranden mötte jag upp mamma för att ta med henne på förhandsvisning av Jag saknar dig, båda två satt och snörvlade och hade oss. Sorglig! Vägde upp allt det ledsna med att ha taconight hemma hos oss efteråt med Marcus, Amanda och Josefin. Blev fint det!

ny kamera och evedal beach!

Jag har varit igång precis hela dagen och flängt överallt. Började med att springa upp till Idrottskliniken vid halv nio ungefär för att köra styrka med fokus på ben med Amanda, asnice. Nu är vi på gång! :D Efteråt mötte jag upp Eric och fick hjälp med att skaffa mig en ny kamera. En blå och fin Nikon blev det denna gången. Himlans nöjd! Och sedan lunch nångång har jag, Amanda, Josefin, Ellinor och Karro legat och göttat oss i solen på Evedal. Mmm, life is smiling towards us!

Nu väntar jag på att Karro ska dyka upp, blir miniutgång ikväll!


Amanda, Josefin, Ellinor och jag.




Amanda, close up!


Åååh så himla naturligt.


Hårlurven.


jag vill ha puls

God kväll ladies and gentlemen! Min dator vill bara krabba med mig idag så nu har jag fått sätta mig vid Martins istället. Det är så himla svårt att vänja sig vid någon annans dator, don´t you think? Iallafall, sitter här och  är himla nöjd med min dag. Jag och Rosanna gled lite på stan idag, lunchade på Sangria och hade det bra. Det känns som att hela staden sover, knappt några människor någonstans. Köpte en eye primer på Make Up Store, tänkte lyxa till det lite med sånt där onödigt smink för en gångs skull. :)

Jag har också hunnit med att kolla upp min kamera, det verkar som att den inte kommer gå att reparera. Eller jo, men för samma kostnad som jag köpt den för så det känns ganska lönlöst faktiskt. Jag tar med mig min superbror och kollar på en ny imorgon! Känns inte så himla kul att köpa ny när man precis gjort det, bara några månader sedan ju. Vore roligare om det var telefonen faktiskt, men jag ser fram emot att kunna ta bilder igen iallafall! :D

Och inte nog med detta. Jag, Spångis och Ellinor var på ett galet svettigt spinningpass på Idrottskliniken, avslutade med lite styrketräning med fokus på överkropp och stretch. Så skööönt! Jag älskar att röra på mig, känna att kroppen är med och att jag lever. Imorgon  kör vi ett morgonpass igen, bring it on!


Ge aldrig upp.

familjen först

Idag var det kalasdag! Mormor och morfar har fyllt år, så det var dags att fira lite på Högstorp. Kul att träffa lite kusiner igen, och leka paketleken (bästa!). Nu kanske det blir ett tag till dess att man kan träffas igen. Jul kanske?


Fina mormor och morfar på firandet av deras guldbröllopsdag 2009.

Och innan dess så njöt jag faktiskt lite av solen, och av Kajsas sällskap. Vi låg vid Växjösjön och mumsade glass, pratade och hade det skönt. Martin ringde och ville att jag skulle komma hem och släppa in honom alldeles lagom. Två äldre män hade lagt sig bredvid och slängde ur sig raggningsrepliker, den ena sämre än den andra. Uäck!

episode two

Just nu rullar allt på i ett ganska soft tempo. Jag rensar lite inför flytten, jag hänger lite tvätt, jag ringer lite viktiga samtal, jag lyssnar på bra musik. Det är jättevarmt ute och solen skiner, men jag är hyfsat nöjd med att hålla mig inne och fokusera på hösten istället. Ibland är det inte svårare än så. :)

Medan ni pausar lite från solandet och kommer in i skuggan för att kolla in mitt cyberspaze, enjoy the new dazzling episode of That weirdo show!


RSS 2.0