snyggbesök

Erika är här och hälsar på! :D
 
Hon hängde med upp när jag tog tåget hem i torsdags, och sedan dess har vi haft fullt upp så det har inte funnits nån tid att sitta framför datorn. Igår drog vi ner till stan en sväng, jag hittade ett par fina flipflops för bara en hundring som fick föja med hem, och ett par batikfärgade jeans i lila på rean som jag gått och kollat på länge. Glad tjej, hej! Invigde nya brallsen när vi drog ut till Nefirtiti på kvällen. Hade en asbra kväll med Erika, Yoyo, Rasmus och Pontus.
 
Idag har vi kört en loppisrunda på stan, jag provade en massa men hittade inget perfekt. Orkade inte riktigt second hand idag. Måste vara lite pepp så man pallar se potentialen i grejerna, se hur man kan göra om det. Men jag hittade iallafall några balla grejer som jag ska pyssla med sen. Ni får se när det blivit klart. :)
 
Nu chillar vi bara ner lite innan vi ska dra till Emma för middag, så får vi se vart vi hamnar ikväll!
 
Snygga tjejer. Johanna köpte likadana byxor som jag, fast i korall. Erikas byxor är också så jävla snygga! Hon har fixat dem själv med klorin, och jag kunde inte låta bli att låna dem igår. :D
 
 
Nya flippetifloppers. Körde på en enkel outfit idag med min brynjetröja från Bikbok.
 
 

put your shades on darling

 
Filmen var helt okej fastän Kirsten Stewart är så himla blasé i allt hon gör (hur får hon alla jobb?). Superkul att träffa Marcus och snacka ifatt sig lite, men nästa gång får faktiskt han pallra sig till mig och hälsa på! :)
 
Och vad jag älskar natten! Att få andas och känns mörkrets trygga omfamning, det är fint. Nu ska jag lägga mig hade jag tänkt. Hörs imorgon, gonatt!

Snow white and jada jada

Hallåååå elllerrrr! Jag blev precis bjuden på smarrig thaimat av mina fina föräldrar, och just nu väntar jag bara på att dra ner en sväng till stan och möta upp Marcus för lite bio! Jag har varken gått på bio eller träffat Marcus for ages, så det blir kult!
 
Annars då? Hänt nåt kul? Jag har träningsvärk i mina sidonackmuskler sedan målandet igår, men inte fick jag nog inte. Idag har en stackars byrå fått känna på penseln och blivit stiligt vit. I consider my work here done. För denna gången. Jag måste komma tillbaka någon gång nu under sommaren och ta taket en gång till. Jag känner mig väldigt vuxen som åker hem till mina gamla föräldrar och hjälper till lite, men twisten på det hela är att jag får cash för jobbet. Whoop whoop! Arbetslös and fabolous.
 
Oj nu börjar det bli dags att damma av cykeln! (Eller cyklen som vi säger här... cyklen och nycklen och sadlen. (8 )
 Puss!
 
 

all work work / and lite pleasure

Mamma och pappa är så roliga, de får totaldille på något och satsar allt på det under ett tag. Just nu influeras de av sin SPA-resa till Turkiet för ett tag sedan, och kör på hamam och massage här hemma. När jag kom hem i söndags kväll beodrade mamma mig ner i bastun med skrubb efteråt, och sedan fick jag ligga på köksbordet och få superhärlig massage av mamma som trixade in allt hon kom ihåg att hon fått på resan. :)
 
Idag har jag målat en maaaaassa tak heeeeeela dagen, och under lunchpausen fick jag krypa upp på köksbordet igen och få en massageomgång på stela nacken och armarna. Hur gött? Mamma är superglad att ha fått taket målat, så då är jag också nöjd! Efteråt skulle jag ligga en stund på spikmattan också och slappna av, innan det var dags att dra till Eric och Emelie och deras nya, fina lägenhet. Kalasdags för födelsedagsbror som blev 29 i söndags, hurra!
 
Bäst av allt var att få gosa med bästaste Einar, som jag har saknat den lille goa ungen! ♥
 
En asglad och en koncentrerad. Han sover inte... 8)
 
Krålis! Han är så himla lik sin pappa nu, och jag brukar fan aldrig se likheter nånstans!
 
Mysnöjd lillkille.

14.51

Mamma och pappa kom upp till Göteborg för en snabbvisit igår, så jag passae på att följa med tillbaka hem till Växjö. Men först hann vi med att köpa en helfigurspegel på IKEA, det är väldigt dåligt med speglar överlag i lägenheten - men inte nuuu. Gled in på Ullared också, eftersom det ligger på vägen. Inte för att det är helt enkelt att bara lite snabbt kila in och titta lite. Najnaj man får stånga sig fram bland alla miljontals folk som också tyckte det var en bra idé! Men jag fyndade några välbehövliga grejer... underkläder, produkter - you know the drill.
 
Just nu öser det ner utanför fönstret. Så jag är inte superledsen att jag ska vara inomhus och måla lite, men på riktigt... vad hände med solen? Jag blir på tråkigaste lågtryckshumöret med huvudvärk och extrem powernapönskan som följd. Ouffff.
 
Gammal bild från några veckor sedan. Hej på dej!

catching dreams

Det blir inget Diambra för mig i höst, jag valde att tacka nej till slut. Men det känns bra i magen! Jag tror det är en riktigt grym utbildning och jag går jättegärna där vid ett annat tillfälle, men inte i år. Istället vill jag satsa på:
 
♥ Dansa mycket själv och fortsätta utveckla min freestyle i hip hop, house och locking. Hänga mycket på Lavas träningar och passa på att inspireras av alla grymma dansare där. Passa på att hälsa på i Åsaskogen, speciellt medan On Style-klassen går där. Så mycket inspiration!
 
♥ Hitta ett nice jobb och spara ihop pengar till resor. Jag längtar efter att upptäcka dansscenen och go houseclubbing i New York, och kan inte längta mig tillbaka mer till Los Angeles än vad jag gör nu!
 
♥ Ta klasser för väl valda lärare i Stockholm, kanske skaffa ett terminskort och dansa rumpan av mig så mycket jag kan. Hip hop, modernt, balett, house, jazz, waacking! Ge mig allt!
 
Framtiden ser nice ut. Och framförallt... magkänslan är bra. Jag lyssnar alltid på magen.
 

Bästa bakishänget

Vi hade en del mat över sedan midsommarfirandet, köttet blev inte ens av att vi grillade - så vi körde på bakisgrillning hos oss igår. Asnice käk till asnice häng som senare blev en spontanutgång på Trädgår´n. Kul kul!  Jag tror jag låter bilderna säga resten. :)
 
Rasmus, Mikaela, Johanna, Emelie, Andrea och så Morris!
 
Mmmmmm rester!
 
Awkward faces.
 
Ellloooo, asians!
 
Beeerpong! Lag snygg vann!
 
Hehehe....
 
Focus baby, focus!
 
Kasta snyggt. Alltid.
 
Mjau.

En midsommarnatts dröm - or something like that

Hej bakis-Sverige! Eller? Jag mår kanon! Jag har en period av alldeles lagom måttligt-drickande och lyckas alltid vakna och må bra men lite trött. Peppar peppar, kanske blir det karatefylla nästa gång bara för det. :P Aaaaanywaaays jag hade ett jättetrevligt midsommarfirande igår. Vi dukade långbord på vår jättebalkong och gjorde det jättemysigt med tyger och tända ljus överallt. Det kom folk med jämna mellanrum, vi åt asgott, chillade och dansade.
 
Tack alla som kom! Och hoppas att ni också hade en bra midsommar! ♥
 
 
 
 
 

MTV World Stage

Mikaela och Johanna på Storan.
 
Skönt vinhäng i parken innan vi gick upp mot Götaplatsen.
 
Vi hann se både B.O.B och lite av Nelly Furtado. Älska gratiskonserter. :D
 
Jag har varit så himla konstigt trött hela dagen! Sov bra och allting, så jag vet inte varför. Anyways, har haft en lång dag ändå. Var ute i Angered en sväng på lägret under förmiddagen, drog efter lunch. Irrade runt lite i Göteborgs stad och fick med mig både en vattenpipa och lite gott från glasbanken innan jag kom hem och städade lite inför midsommarfirandet imorgon. Efter många om och men har ve bestämt oss för att duka långbord på vår balkong och fira här hemma. Känns bra med krypavständ till sängen! :) Kommer bli askalas!
 
Framåt sju drog jag ner till stan och mötte upp Johanna och Mikaela på storan för en cider. Mötte sedan upp några kompisar till Mikaela i den lilla parken utanför, vi hade med oss lite vin och satt och njöt av sommaren. Superväder! Vore gött om det ville hålla sig så tills imorgon, men ryktet säger att det blir regn. Well well, det blir säkert awesome ändå!

Efter ett tag drog vi oss upp mot Götaplatsen och såg B.O.B och några låtar med Nelly Furtado spelas. Gratiskonsert, nice som fan. Precis så man vill ha det på sommaren! :D

inspo / midsommar

 
Jag är inte så mycket för den typiska midsommarlooken med blommor i håret och skira klänningar. Det blir alldeles för flickigt gulligt för mig. Istället skulle jag verkligen inte tacka nej till att se ut såhär! Jag ääälskar koftan och skulle så himla gärna vilja lägga vantarna på ett par hjärtformade solisar. Jag vet att de fanns på H&M typ förra året (?) men jag var bara dum som inte haffade mig ett par då. har sett att det finns några med färgade bågar nu, men det är dessa jag vill åt. Holla at me ifall ni sitter på ett par ni inte vill ha längre! :)
 
Koftan, eller vad man ska kalla det, vet jag tyvärr inte var den går att få tag på. Hittade bilden på weheartit och är för lat för att leta runt på internet. Åååh vad jag önskar att jag var mer av en "jag-syr-mina-egna-balla-kläder"-tjej. Well well.. Jag jobbar på att work the outfits jag komponerar ihop själv istället. :)
 
Nu är det dags att slå ihop datorn och sova lite! Imorgon väntar sista dagen på lägret och jag tänkte gå dit och smygträna lite house och locking som står på schemat!

you know it.

 

onsdag

Jag är helt trött i huvudet efter ännu en dag på Johannas läger, hade min klass idag också - gick bra. :) Det är lite instängda lokaler så man bliir lite lagom dizzy i huvudet efter en heldag där, men det är kul, tjejerna jobbar på bra i värmen. :) Men nu förtjänar vi definitivt en chillkväll i soffan!
 
När vi kom hem var Simon här, så fick njuta av lite Åsajam i vardagsrummet innan de skulle dra ner till stan för att spela, så det blir tjejkväll idag! SYTYCD på TV, den stooora tekoppen, manikyr och datorn i knät - mmm mm mmmm!
 
Ze girls.
 
On our way home today.
 
 
 

dansa, pausa

Jag har faktiskt korrat idag. Det är helt sant. :) Måste finslipa lite och göra lite till på den bara imorgon, så blir den topp notch tills på onsdag! NU är det dags att sova, ska upp hyfsat tidigt och ta klasserna på lägret imorgon. Dansa dansa dansa!

Sov gott! ♥


monday inspo / Gina Tricot



Jag tycker Gina verkligen har shapeat up, jag hittar massor varje gång jag går in där nu! Stilen passar mig asbra. Synd där att man inte badar i pengar, men man kan ju alltid titta för inspiration!

workshop coming up

Jag är lite sådär ofrivilligt ledig denna sommaren, eller har sommarlov på obestämd tid kanske vi kan kalla det. Men för en gångs skull är jag faktiskt inte så orolig, ett år på Åsa har gjort mig mycket mer lugn inför framtiden, saker och ting löser sig - jag måste inte ha allt planerat in i detalj. Men det är ju såklart skönt att ha lite cash som rullar in, så jag tackar ju inte direkt nej till jobb.

Nu i veckan har Johanna och hennes kompis Carro ett läger ute i Angered, och jag kommer hålla en workshop på onsdag. Det ska bli riktigt kul faktiskt, det var ett bra tag sedan jag undervisade nu! Vilket jag ju faktiskt tycker är jävligt kul! Men det innebär också att jag måste skärpa mig, skaffa lite diciplin och korra lite imorgon. Såå nu när jag har skrivit det här kan jag ju inte smita undan. Ni förstår hur jag tänker?! :D

Det blir bra. :) Arbetsmoralen ska finnas därinne nånstans. Hej och håååå.


Diciplin...


Big boooty bitches!



Hahaha! Jag blev taggad i den här på facebook, och det bästa är att om man zoomar in lite så ser det ut som att det är min rumpa, med världens svank! :D Fett niiiice.

Åh nu saknar jag Victor bara för det! Vi hade bästa utspaceade hänget på Åsa. Jag hoppas han (DU! ifall du läser! :D) kan komma hit och hälsa på i sommar, vore awesome! :) ♥

dagen efter

Hur mår ni idag? :D Jag mår asbra! Det blev en supertrevlig kväll igår, vi började med förfest hemma hos oss, lite beerpong på det och sedan drog vi ut till Yaki-Da. Hade en kanoners kväll! :D Blev inga bilder från kvällen dock, glömde bort kamerna totalt.

Vi fick en mysig dag på stan också, hela det Nya Kollektivet med hund och allt! Vi har en grym och billig second hand bara hundra meter hemifrån som bara har öppet på lördagar. Jag hittade mitt nya favoritörhänge där för en ynka femma, kap! Och så lite skjortor som just nu ligger i klorinbad och ska fixas till, så får vi se hur det blir med dem. :) Vi hann också med lite shopping inne i stan, och mysig fika på en uteservering. Mys mys mys!


Nya favoriten!






Pose pose pose!!


Charmaine Olivia







Såg att den här tjejen hade tipsat om Charmaine Olivia på sin blogg, och jag måste göra samma sak! Kika runt på hemsidan, tons of inspiration!! Älskar allt, skulle verkligen inte tacka nej till att ha några av hennes damer på mina väggar!

Så vad händer hos er idag? :) Vi ska ner till stan en sväng för lite ärenden, för ikväll kör vi på inflyttningsfest!

Oakley´s

Johannas kompisar Jonathan och Jennifer jobbar med en krogshow på en restaurang här i stan, så vi passade på att gå dit och titta innan de kör sin sista show för säsongen (vilken är imorgon). Astrevligt! Det var en ganska typisk show med massa olika hits, men de sjöng asbra och det var skön stämning. Önskar vi hade haft råd att käka där också, det såg sjukt gott ut. Men vi fick nöja oss med drinkar, viiiilket inte satt helt fel det heller! :)


Jag har snygga vänner! :)


Jag körde på min byxdress, med min nya kamojacka till.







Det varkar inte alls vilja ladda upp mina vanliga bilder idag. :/ Det får bli liite Instagrambilder istället! Följ mig gärna där på ehartonen! :)

Update: när jag väl tagit med min kameran och tagit lite bilder vill man ju få in dem! :D Så trixade lite och här är dem! Men följ mig gärna på Instagram, uppdaterar oftare där! :)

Vad är väl en bal på slottet?

Vi hade finbal på Åsa precis innan vi slutade, alla var verkligen jättefina! Kul att se alla uppklädda... vanligtvis knatade alla runt i mjukiskläder, hippieoutfits och träningskläder. :) Jag gick med min fina baldejt Yared, vi var sååå stiliga! :D Åh! Saknar alla fina människor!


Rasmus, Yoyo, jag och Yared.









Victor och Emma.


Erika var superfin i sin egensydda kjol!


Vackra Snatch och Alex!



Elmaze och Kasper.

Never regret anything that once made you smile



Åh nu kliar det i fingrarna! Jag vill så gärna!

DOOL - TRE (episode three - det nya kollektivet)




Don´t rape.



Jag har precis flyttat ifrån trygga kollektivet i skogen och får nu snabblektioner av Johanna om hur man klarar sig i storstaden utan att bli utsatt för våldtäkter och våld överlag. Fyfan.

Don´t rape, it´s as simple as that.

Hej Morris!





Jag ska bli semihundhängare! Säg hej till Morris, Johannas ille lille hund som tydligen beter sig som en katt. Jag är ju inte riktigt en hundmänniska, men eftersom den här är en liten kattinspirerad vovve så kan han och jag säkert bli bra kompisar och ha nice häng i sommar. Jag tänkte jobba på vår vuxna relation där man inte slickar på varandras ansikten, man hänger utan att skälla på varann och bara chillar med långa promenader i naturen.

Morris och jaaag! :D

Thyme for Ginger



Vi var nere i stan en sväng och fixade lite ärenden (och shoppade lite, Ommmmg att bli exposed för shopping efter ett år i skogen :D) idag, och jag är på jakt efter en mobilväska. Vad hände med boomen som bara tog slut? Den jag hade passade på att gå sönder sådär lagom till att det inte går att hitta en bra längre, så länge de inte är svendyra eller för stora. Klämde lite på sköningen på bilden, en femhundring är väl inget när man bajsar ut pengar, eller? 8]

Äeh. Tipsa gärna ifall ni sett nån fin nånstans! :)

Back 2 School in pics

Hey, vårt jam blev succé! Asskön vibe, dansgolvet kokade när musikerna körde live, battlesarna (?) var assköna och efterfesten fet! Var ni där, tack som fan för att ni kom! Var ni inte där - synd! Sweet sweet memories!


Kasper tog sitt rekord - stort! 8.46 är numer den svårslagna tiden i spåret!


Som numer heter Mumindalen! :D


Jaaaam!


DJ Prime spelade hela dagen/natten lång.


Kom och hälsa på mig! :)



Här kommer lite småbilder på mitt mysiga rum! Jag har det stora rummet, och vi flyttade ut en hel del av grejerna som fanns där inne. Det användes lite som ett förvaringsrum av gamla leksaker och framförallt tavlor (!) men nu känns det mycket mer jag. Det är lite av ett artgallery här i lägenheten, precis alla väggytor är täckta av tavlor, så vi har fått plocka ner lite för att få rum att andas.

Behöver köpa ännu en klädstång, vi har inga garderober så jag måste ha allt hängandes. Men det löser jag senare, just nu får det vara lite trångt på stången. :) Finns inga rullgardiner eller gardiner i det här huset heller, what so ever, så idag köpte vi hem varsin fin ögonmask. Känns så jävla brudigt att sova med sovmask i ett rum proppfyllt av tingeltangel och kläder. :P Aaaah, embrace the girlieness! Det började redan på Åsa... har jag gått och konverterat till det rosa och fluffiga månntro? Naaah. 8)

Jag sitter ju faktiskt framför Sverige - Ukraina just nu. That should count! :D


Betongfighten


Skill Bill! Lånade bilden av Andrea, som tog en massa sköna pics!

Drog förbi ett schysst jam tidigare idag, mellan IKEAhandlingen och andra ärenden. Skill Bill hade fixat ihop Betongfighten för femte året i rad, och det var asnice vibe och hög nivå på b-boysen! Har aldrig varit där tidigare, men det var nice som fan. Vi var tvungna att dra innan det var slut, så vet tyvärr inte vem som vann. Gött att påbörja sommaren i Göteborg med lite jam!

Erika J / Elaine Rose

För några helger sedan var det Åsa visar upp och jag modellade lite på catwalken för mina två absoluta favorittextilare - Erika och Elaine! Åh! Saknar dem så himla mycket! De är grymma på design och gör så himla fina grejer båda två! Här är lite bilder, tyvärr lyckades jag blunda på de flesta av dem, men man ser mina fina outfits! Enjoy!


En assnygg klänning Erika sytt, med revade armar. Mums!


Vi fick waacka oss fram på catwalken! Opaaa! :D


Jag och miss Yoyo i Elaines klänningar, så himla välsydda och fina! Hon sålde i princip alla hon sytt.


Snyggaste skjortan ever, av Elaine. Ville köpa den, men den ville hon tyvärr behålla själv. Osis för mig!

Så himla roligt att amatörmodella! Passar mitt stora ego, haha! :D

VÄSTKUSTEN!

Var ska jag börja?

Jag bor numera på västkusten, i sköna Göteborg. Och jag trivs bra! Jag och Johanna tog flyttlasset och åkte hit i fredags efter skolavslutningen, och thank god att vi har varandra. Jag saknar Åsa jättemycket, alla fina människor och vänner för livet som jag träffat där, men det är sjukt skönt att flytta ihop och göra denna stan osäker med min fina roomie. :) Det känns mindre ensamt då!

Vi har fixat och grejat hela helgen - hängt på IKEA, hämtat stora lyxsängar (efter ett år i en fjuttig 90-säng... HALLELUJA för 120-sängar!), möblerat om. Vi bor i Johannas farmors lägenhet, och vi har flyttat runt grejer och hängt upp våra egna grejer så det blivit riktigt mysigt och "Halvin n' Yoyo" över det hela. Känns så himla bra i magen! Jag visar bilder senare. :)

Sen har det hänt en massa roliga grejer på Åsa också. Vi hade finbal sista veckan, galna slutfester och gråtkalas. Shit. Nu kommer faktiskt klumpen i halsen tillbaka lite.. :/ Så mycket fina minnen! Mer om det senare iallafall. Jag ska ta igen all missad bloggning, jag ville ta tillvara på sista tiden på Åsa bara. :)

Men nu till det viktigaste - KOM OCH HÄLSA PÅ OSS PÅ BÄSTKUSTEN I SOMMAR! Vi älskar kollektiv och gäster! :D

PUSS!


Mina fina tjejer i G- Uniiiit! Älskar! ♥

RSS 2.0