jaaaam


Glada barn på hiphopklass med Niki!

Nu kommer deeeen - dagens rapport! Idag har vi inte haft så jättemycket för oss, mer än att dansa, dansa, dansa. Vi breakade ute i solen, vilket var fett trevligt. Drog en runda och handlade lite efter middagen och chillade sen i solen när vi kom tillbaka. Alla hängde i en av danssalarna och jammade under kvällen, grymt skön stämning! I love it. Nu måste jag nog fan sova, för imorgon blir det två klasser i house! Whoop whoop! Jag ska bli housedrottning här på Åsa i höst, älskar house!

tjoehooooo!

Hej peeps! Det är joyful tider nu! Fina saker sker inom familjen, och idag fick Martin reda på att han blir antagen till Åsa i höst! Så nu blir vi sambos här också, klasskamrater och allt! :D Nu kan vi äntligen fira på riktigt och verkligen satsa på hösten! Nu ska vi dra och handla gooodis för att fira lite. Och för att vi mest är sugna bara. :)


Looook at hiiim! So happy! So naked! Ringer runt til blivande classmates. :)

nighttime.....daytime!



Bästa! Denna ser vi några gånger om dagen, att härma fågeln är roligaste skämtet vi kan kommma på och vi är allmänt barnsliga. :D But hey! We´re at camp, så let´s go with the flow! Den är iallafall kul, titta! :D

första doppet för i år!

Sleepies? Jag ska lägga mig så fort jag bara skrivit några rader här! Har lite svårt att slita mig för att sitta vid datorn under dagen, så det får bli shär precis innan läggdags. :) Har haft en skön dag, badade för första gången i år faktiskt! Det är sjukligt bra väder här borta så efter att vi hade haft våra två förmiddagsklasser (locking och breaking) så drog vi och badade efter lunch. Körde de andra klasserna (house och hiphop) efter middagen istället. Jävligt nice klasser hela dagen! Och nu kom vi precis från en filmvisning, nån crappy skräckis fick det bli. Men det är mys här borta. Saknar in pälsboll där hemma så det gör ont bara. Sweeeetie!

Vill ni se massa feta bilder och klipp och sånt så finns det en blogg som uppdaterar dagligen härifrån campet. Looki looki! Klicka in här!


Wiee, jag fick faktiskt lite färg idag, men bara lite. :)

day one - prova på och femkamp

Jag är ganska trött, men jag vill inte riktigt sova eftersom jag börjar hosta så fort jag ligger ner, så jag bloggar väl lite istället! :D Första dagen på summercampet är slut, jävligt mysigt är det här. Alla bor på internatet och vi myser i den starka solen (jag har rödflammig panna och illröd näsa...), käkar, chilar lilte och dansar. Idag hade vi en massa miniprova-på på 20 minuter per stil - popping, breaking, locking, house och hiphop. Mest för att alla skulle se vilken nivå de skulle välja, jag tog den svåraste. Blir bra, bara jag lägger ner det här jävla hostandet någongång!

Efter middag passade vi på att dega lite i solen innan det var dags för femkamp. Mitt lag vann tyvärr inte, men det var lite kul att se alla köra irländsk julafton, springa med ett ägg på ögat utan att tappa och så vidare. Hehe. Köpte sedan lite godis i Katrineholm och softade i vårt hus. Fett najs.


Tre i rad.


Skönt med sooool! Josefin och jag!


En hel del sommarcampare.

zeeee rrroadtriip!


whoop whooop!


Kolla iiiin våra snyggellisnygga sneakers! Mina grå leatherpjucks köptes på Ölandet!

Läääääget? Här ääär det fett fint! Hann inte blogga igår, fullt upp hela dagen. Hanna och jag hade finfina dagen igår, körde kors och tvärs i hela stan. Shoppade lite sköna kläder till Streetstar, grymma tassels som vi gjorde om till awesome hängen till väskan eller annat fint, örhängen och nagellack. Så jäkla najs! Och nu sitter vi i b-b-bileeen på väg till Åsa! Drog vid sju i morse, vi har hinkat kaffe och är fett stolliga just nu. WHOOPIE!

puss min älskling!

God morgon sunshines! Jag har maaassor att hinna med idag. Jag ska storstäda, packa, instruera kattvakten, träffa Hanna, träna och sedan äta på peppen, fixa käk tills imorgon och hinna gosa ihjäl mig med Charles! Better get going!


Haha, det klassiska "oj jag filmar!"

hemma ♥

Har ni haft en härlig midsommar? :D Vi har haft det supernajs, men det är ändå skönt att få komma hem igen. Vi var i Borgholm hela helgen och sov i bilarna (var faktiskt ganska mysigt, fast då hade nog jag bästa sovplatsen också). Av tretton pers var typ mer än hälften sjuka också så alla hostade och harklade hela tiden, haha! Skönt att komma hem, jags ka hoppa in i duschen nu och glida ner i sköna myskläder. Ouff, that´s nice. Vad hade ni för er? :)


På ditvägen. Jag, Martin och Marcus åkte och sov i samma bil. Jag hade mitt finfina hippieband på mig! Ett långt flätat mockaband med fjädrar i ändarna.


Alltså vad är oddsen? Förra året tappade vi avgasröret på ditvägen på Majas bil. I år? Punktering! Vi fick bara köra i 80 både it och hem med reservhjulet. Maja har lite dåligt inflytande på den där Volvon...


Soool! Vi knatade in på campingen och lånade lite gräsmatta för ölbrändboll. Ingen kunde reglerna, vi spelade och drack lite hur som helst istället.


Hela gänget! Ellinor, Martins fot, Maja, Quang, Adde, Ola, Malin och så Marcus, Rosanna, jag, Emelie, Max och Viktor!


Kärleksbänk!
Idag, när vi käkat pizza innan vi drog hemåt.


Vi kollade runt lite på stan, köpte en snygg t-shirt för en hundring.

midsommar

Vi har precis vinkat av Johan, Elin och Danne som var här, längesedan indeed. Borde verkligen hoppa ner i bingen direkt, måste sova om jag ska orka festa imorgon. Har hostat en massa nu, och nu börjar halsen kännas av också! Jag försöker vara optimistisk, men noooooo om jag är sjuk under summercampet nästa vecka, då blir jag faktiskt ledsen. Men en sak i taget. Först lite midsommarfirande på Öland! Vi satsar på Borgholm i år igen, ett stort gäng drar dit och chilledillar lite innan vi antagligen festar loss lite på Strand. Jag håller tummarna för sooool! Kanske kommer man hem friskare then ever? Vad ska fina ni hitta på under midsommarhelgen då?


Från förra årets midsommarfirande. Jag gillar fortfarande idén med en tom etikett på flaskan som man kan skriva på! :D

jobbelijobb

Hua, jag hade glömt lite eftersläntrande jobb såhär i sommarvärmen (sommarregnet?) som jag fick ta mig i kragen och ta itu med idag. Inte alltför roligt att sitta och knåpa ihop studieplaner för hiphop och ragga när man hamnat i ledighetsmode I tell you! Men nu är det gjort iallfall, även om jag gnällde för det där ett tag. :)


En gammal video från en raggaklass i höstas.

Annars så har jag haft en fin dag! Jag mår bättre, det är mest lite tjorvigt i halsen och lite snorigt kvar. Var nere på stan och fixade lite ärenden - hämtande ut linser, köpte kosttillskott för håret och ricinolja (hehe, även kallat laxeringsmedel) för att ge mig på någon skum "få håret att växa en himla massa"-kur. Passade på att strosa runt och fika med Maja och Rosanna samtidigt. Efteråt kom Spångis, Fanny och Marcus hem till oss för att titta på Avatar. Älskar den filmen, så fin!

Haha, hittade lite fina bilder på kameran som jag gissar tog när jag var och hämtade mitt glas vatten nere på Kulturama. Era buesungar, heahea! :D


Fina foten fick vara med, tydligen!




mysdag

Jag mår bättre än igår! Men inte bra ännu. Det värsta är att jag inte kan sova. Är inte speciellt trött och drömde dessutom värsta skumma drömmen inatt. Jag var på Kulturama och pillade bland alla lådor i kostymförrådet, och hittar en låda med en massa grejer från Miss Gagas video till Alejandro, och överallt dyker det upp figurer från alla hennes videos. Skumma typer i mörkret som was lurking around. Fett skumt. Fick gå upp vid fyratiden och göra mig en kopp varm mjölk, like the old days när man inte kunde sova. Mys.

Men idag har jag iallafall varit hos Kajsa och ätit. Vi har en tendens att äta både läänge och väl, samtidigt som vi snackar fint om livet och allt därimellan. Sen hängde hon med hem till oss och så åt vi lite till. Och tittade på SYTYCD. Maja dök upp en sväng också. Mys mys mys. Temat för dagen.

Så här kommer världens mysigaste film på mig och Charlie från igår. Han är min pälskorv. ♥ Vi gosar såhär almost varje dag. Hur fint?!

bläh

Jag hatar att vara sjuk! Jag skulle mycket hellre kunna hänga med buddies och träna. Jag köpte ett sommarkort på Idrottskliniken för 550 kr, so far har jag bara varit där två gånger. Ja, alltså har jag lagt ut 275 spänn per träningstillfälle. Det känns lite väl dyrt. Så himla irriterade att bli förkyld. Men jag får skylla mig själv, jag har varit sämst på att tänka på vad jag stoppar i mig på sista tiden, och glömt att ta mina grymma kosttillskott alldeles för ofta. Fett tråkig blogg när jag är sjuk också, får bättra mig lite idag!



oh lord...





Jag var en sväng hos Hanna och Rosanna igår kväll. Såhär i efterhand verkar det inte ha varit ett så bra drag, med tanke på att båda har varit sjuka i veckan. Vaknade med lie smått halsont och en täppt näsborre. Fuck! Måste kurera mig så jag blir frisk tills midsommar och Streetstar Summercamp nästa vecka. Vill. Inte. Bli. Sjuk! Jag ska göra mammas superte, kan ge er receptet sedan. Värsta häxkuren för att bli frisk.

För att prata om trevligare saker så är min kamera äntligen fixad igen, så ny är det än en gång jag och orangea blixten! Men nu måste jag nog ta en dusch och fräscha upp mig lite. För såhär kan vi inte ha det.

brunchtider



Söndagsbrunch med american pancakes with chocolate chips, lönnsirap, frukt och glass. Ne-Yo sjunger med sin mjuka röst i högtalarna och regnet är mysigt att titta på inifrån. Hur bra kan man ha det egentligen? Senare idag blir det att pallra sig bort till de två roomiesarna för lite film och mys. Men innan dess ska jag krama min sambo. Ha en mysig söndag!

true blood säsong tre - check



En hel drös med kvällar hos Emelie och en massa spännande cliffhangers, splatter och fangbangers. Tydligen har säsong fyra redan börjat sändas i amerikat så det är bara att ladda ner och fortsätta! Tjitjing! True Blood och en sväng till pizzerian är nog det enda lite vettiga vi har gjort idag, annars har vi haft en riktig chillelördag. Bekvääämt!

purple and brown



Hahaha! Jag älskar de här konstiga lerbollarnas skratt! :D Detta (och en massa andra teckande snubbar) roade jag och Adde mig med att titta på under gymnasiet. Det blir lätt så när man sitter i små rum med varsin dator, det cirkulerade en hel del sjuka och knäppa hemsidor. Fett najs! :D

Martin och jag


Rosanna is the awesome photograf.

Hittade denna sköna bilden från Martins student. Jag älskar Martin! Och jag älskar vad vi har just nu. Vi har alltid roligt ihop, vi kan diskutera utan att behöva hålla med varandra, vi kan jävlas och jag vet att jag kan lita fullständigt på honom, och han på mig. Det är vackert.

Vi-Ska!

Hej hopp! Jag kom hem tidigt, redan halv två eller så. Promenixade hem jag också när Hanna och Marcus ville dra. De är båda sjuka och jag fick dras med huvudvärk hela kvällen. Lite synd, jag var pepp på fest! Fast jag hade väldigt roligt den tiden vi var ute ändå! Och hemma, innan vi drog ut också för den delen. Det kändes finfint också att Martin i bandet Vi-Ska! som hade releasefest fixade in både mig och Hanna alldeles gratis. Tjoho på det! Jag känner mig fuskpigg nu, sådär så man skulle kunna dansa tills solen går upp fast man egentligen måste spärra upp ögonen för att man är så trött. Dags att sova kanske. Här kan ni iallfall lyssna på några av bandets glada baktakt som ligger ute på Spotify! Sov gott little monsters!


if you´re a strong female, you don´t need permission

Marcus och Hanna är på väg hit med Subway, musiken är på, vinet är på kylning. FETT BRA KVÄLL is coming up up up! Ses vi på Deluxe ikväll? ;)


kronjuvelerna







Jag och sambon gick på medlemskväll på bion ikväll, vilket var grymt. Vi fick se den nya svenska storfilmen Kronjuvelerna, verkligen sevärd! Jag är annars inte så jättemycket för svenska filmer, men denna var riktigt gripande. Intressanta karaktärer, vackert foto och en bra historia. Dessutom bjöd de på läsk, snacks och popcorn, allting helt gratis. Jag ♥ bioklubben, bästa!

everything is already said



Eftersom Josefin passade på att vara lite arg i sin blogg så vill jag också, och för att själva dansklippet sändes i Sverige i tisdags. Vi vet alla vid detta laget att två smarta dumskallar totalkopierade Les Twins koreografi. Dumt, eftersom nästan hela dansvärlden har stenkoll på Les Twins sedan de vann Just Debout (förutom domarna i SYTYCD då såklart...), men smart med tanke på att det tvillingarna gör är genialiskt. Sorligt att deras konstnärliga material inte får större respekt än så.

People, don´t try this at home!

venezian masks



Vi har en liten thang för masker i det här hushållet, gillar mystiken som ligger bakom en mask. Martin fick den övre gröna masken av sin familj i studentpresent, och den undre fick jag för att jag har stöttat Martin genom skolan. Yaay! Riktigt snygga! Än så länge hänger de i vår walk in-closet, men de kommer nog få följa med till Åsa och hänga där och se halvläskiga ut i vårt rum. (För jag hoppas fortfarande att Martin får sin plats snart, hoppas hoppas hoppas!)

cozy mozy



Grillade, chillade, pillade. Tanterna i området hade stenkoll på oss när vi lånade grillen som såg ensam ut utanför Marcus port. Jag fick hem en massa feta kläder som som Marcus rensat ut ur garderoben, och vi åt god, god mat och tittade lite på film. Skönt gäng, schysst häng.

Nu ska jag lägga mig så jag kommer upp i hyfsad tid för att kunna dra och träna med Spångis vid lunch imorgon!

elin och ja, vi är goda vänner, fastän mycket olikaaa


Ja det ser lite varmt ut, men jag var perfekt klädd idag! Det är några rader kallare och blåser lite, så en mysig stickad tröja till bara ben var lagom.

Hej på er! Jag kan inte sluta säga det, jag ääälskar dessa lediga sommardagar när man är fri att göra precis vad man vill! Jag har levt waay för stressigt på senaste alltså, sådan kontrast med ledighet då. Jag menar inte att tjata, men alltså. FETT NAJS! Mötte upp Elin på stan, tog en premiärfika (för min del iallafall) på Gusto. Varma mackor med getost, honung och annat gott var definitivt en hit. Min gamla buddy Lina jobbar där, och ändå har jag aldrig lyckats masa mig dit. Det ligger lite för långt avsides för att jag ska komma ihåg att det finns när jag blir fikasugen. Himlans gott iallafall! Sen strosade vi längs Storgatan lite, myste i solen och njöt.


onsdag femtonde juni

Ännu en dag när jag aldrig lyckas gå upp när alarmet ringer, det är tur att man är ledig! Hur mår ni idag? Jag mår kanonfint! Sitter och käkar knäckebröd med makrill på, laddar upp för en springrunda på 40 minuter, i lugnt tempo. Allt enligt rekomendationer av mr PT. Whoop whoop, kommer bli skönt!

Efter det ska jag faktiskt ta och träffa min Malmötös Elin som är hemma för sommaren. Jag hade velat hänga vid sjön eller Evedal en vädret verkar inte vara på min sida riktigt. Vi får se! Det blir iallafall till att grilla ikväll, rain or not! :D Det ultimata tecknet på att sommaren är här, när det luktar grillat överallt i villaområdena. Omnomnomnom.

Ha en fin dag hörrni!



Död och i himmelriket? Ehum... okeeej.

red... red like burning fire



This is for you, E.H! :)

Jag har använt mig av Schwartzkopf Brillance 872 Intensiv röd de senaste kanske fyra gångerna jag har färgat håret. Gillar färgen skarpt, men som vanligt när man använder röda pigment så tappar man massvis med färg. Jag löser det med att inte duscha håret för ofta, och att använda Loreáls färgbomb i nyans 600 sisådär en gång i veckan. Det är en inpackning med färgpigment i som lämnar håret superlent! När jag jobbar som mest intensivt i terminerna måste jag duscha så himla ofta, det har blivit så att jag färgat med lite väl kort mellanrum. Så just nu känns håret ganska trött och jag fäller en massa. Men det känns som att det börja reda till sig lite nu. :) Det är ju så fränt med rött hår, so totally worth it!

För övrigt så har jag lagt ut runt tvåtusenlappen på nya linser och synundersökning idag, det sved. Men det kändes fint igen när jag och Kajsa drog hem till henne för att mumsa tacosrester sedan igår kväll, och tjöta om livet. Och sedan lite gratis förhandsvisning av Super 8 på bio med min älskling på det, sooom handen i handsken så att säga! ♥

jag startade det, jag blev galen, och jag tog det till golvet


En liten del av min koreografi till Get On The Floor av Trish.

Detta är vad som går hem hos juryn på Åsa! Jag blev värsta sjuk precis veckan innan min audition, och hade egentligen tänkt koreografera något nytt till mitt solo. Meen eftersom jag blev sjuk och ville spara på krafterna till auditionsdagen (och för att jag var sjukt nervös och drog på det hela tiden) så valde jag att köra en gammal goding istället. Väl på audition blev jag helt blyg med och hade lite panik över att det kändes så himla koreograferat, så det blev väl egentligen inte så jättebra dansat.

Tror jag kom in lite på att jag var ärlig också. Jag skippade alla klyschor som "jag bara mååste dansa, jag ääälskar det" och sa istället att jag kommer från skolad jazz, är mycket mer van vid koreografi än freestyle och att jag ville gå på Åsa just för att lära mig freestyla. It worked!

I like it, like it, come on


vinnarskalle

Okej, it´s on! Min brorsaPT Eric körde en massa tester med mig idag för att vi ska ha något att gå efter i sommar. Jag sprang Coopers test (springa så långt man bara kan på 12 minuter) och sedan en massa styrketester. Det gick rätt hyfsat ändå. Mamma passade också på att komma för att bara titta på, jag drar alltså publik, eeeh! :D

Mitt största issue är att jag inte har någon vinnarskalle. What so ever. Att springa är värst. Att tävla mot någon i löpning ännu värre. Istället för att plocka fram lite jävla anamma så blir jag mest blasé och skiter i vilket. Jag har alltså aldrig nånsin brytt mig om hur långt eller hur snabbt jag springer. Springer jag så är det för att vara hälsosam. Vilket resulterar i att jag har jättesvårt att pusha mig själv till bättre och bättre resultat. Jag skulle lätt kunna jogga på i ett år, samma runda och inte ha en aning om ifall jag blivit bättre eller sämre. Blah!

PT-Eric har lite att klura på nu. Jag ska få monsterpass så att jag är på bristningsgränsen till vad jag precis klarar av säger han. Ehehe, spännande! Jag är iallafall pepp på hårdträning i sommar! Och på Åsa kanske jag blir världens tävlingsnörd, who knows!


Svettig, trött och glad efter lite springande.


GRAAAAOOWWRRR! Lite jägarsits sådär.


Impossible is nothing. Yeah.


sniff sniff sniff



Fina Kaaavroleina! Var ute och gick en sväng med rara Karro. Tittade på stora hus, luktade på blommorna och pratade om livet. Ibland krävs det inte mer för att livet i sig ska vara en hel del fint. Efteråt knallade jag vidare hem till peppen för att möta upp superMartin som cyklat och sprungit med pappa. Han är på G nu alltså! Själv ska jag möta upp min PT (snälla storebror) imorgon för lite tester och grejer så jag också får hjälp med att lägga upp sommarens träningsschema. Kommer bli fint det. Åt gott grillat med nypotatis på peppen också. Alltid mysigt att komma till päronen och få känna sig liten och bortskämd igen! Älska att ha flyttat hemifrån för att sedan komma på besök, bästa!

give me a summer full of this









Alla bilder kommer från weheartit.com.

magneto VS professor x



Yepp, ni gissar helt rätt! Jag, Martin, Ellinor, Quang och Fanny drog till bion för att titta lite på den nya X-men. Ha, Martin är ju Marvelnörd så han var lite besviken på hur filmen inte riktigt förljde seriens story, men för en sån som mig som egentligen inte bryr sig så mycket om trikåpojkar och mutanter i vanliga fall tyckte den helt klart var sevärd. Ösig and so on! Så den kan ni absolut gå och se! :D

Nu är jag sjukt trött, var bara tvungen att sitta uppe och titta på Dude, where´s my car som gick på TV precis. Men nu blir det bingen! Sov gott alla fina små freaks där ute!

charlie och jag ♥

Pälsbollen är pleased att allt är tillbaka till det normala nu. Det är lite jobbigt med en massa övernattande folk som sover i hans soffa, att bli instängd i sovrummet och lyssna på allt folk som är i resterande delar av lägenheten och ha stressade hoomins som inte klappar - bara städar. Men nu snaaart kan han börja med att sitta och titta ut från balkongen, komma fram och mysa när mitt alarm ringer på morgonen, äta sin mat i fred - precis som han brukar. Mysis. Vi är alla slavar under rutiner, känns lite skönt.


studentveckan dag fyra - kusin Linnea



Nu är jag trött! Fyra dagar av intensivt studentfirande is all over, för detta året. Jag tror nog egentligen inte att jag har haft studenter att gå på hela veckan något år tidigare, men det är trevligt! Idag var hela familjen ute i Åseda för att fira kusinen, på bilden är hela syskonskaran samlad - Anna, Linnea och Johan. Som vanligt var det awesome käk, sä en student som inte har det? :)


Hahah, märks det att vi är systrar eller? Exakt samma min!


Johans stora hund Sam var söt och hjälpte till lite vid paketöppningen.

dresscode - cozy


Morgonrock från Hemtex, handduk från IKEA.

Cha cha bloggen! Jag har hoppat i den långa gröna och virat en turban kring huvudet, helt redo för kvällen! Tyvärr blir den inte så spännande som det först var tänkt, jag och Martin hade tänkt dra till hans kompis Christoffers studentfest i Konserthusets källare ikväll, men till slut bev det bara Martin som drog dit. Jag kunde knappt hålla ögonen öppna efter att vi kommit hem efter ännu ett studentfirade, och med tanke på att det regnar katter och hundar där ute så kändes det ännu mer motiverande att krypa ner i ett varmt bad. Nu är jag i och för sig ganska pigg, med det är nog i senaste laget så jag får nog nöja mig med Kill Bill i soffan.

studentveckan dag tre - MIN BÄSTA MARTIN!



Det blev inget inlägg igår, för igår var det Martins dag! Jag fixade, sprang på utspring och hängde blommor, käkade god mat, socialiserade och drack gott - allt tillsammans med fina människor! Och min Martin är BÄST! Nu har han äntligen fått ta studenten! Han har väntat längre än de flesta på den dagen så det var härligt att se honom så glad! Vi var bara hemma hos oss hela dagen, hann inte med att kika in på någon annans student. Grymt tur med vädret också, läste överallt att det skulle regna och åska hela dagen, men det slapp vi. :)


Även Sofia sprang ut till friheten igår! Grattis!


Vi hittade inte Kajsa förrän nere vid flaken, och hon dök senare upp i vår lägenhet. Myste med oss och sket i Grace var precis vad hon gjorde! :D


Martin på flaket! :D


Rosanna, Josefin, Marcus och Spångis! Fint folk!


Fröken Vitsoppa studentade loss hon också!


Mammorna har deeptalk, Laura och mommi.


Thumbs up! Alla dansare kom i omgångar, hängde hos oss en sväng i början och kom sedan tillbaka och festade loss!


Vicky, en gammal klasskompis från ettan till sexan dök upp! Himla kul att catch up lite!


Våra sleepovers, Quang och Ellinor stannade tills idag.

studentveckan dag två - johannas tur!



Vi hann inte med mer än en snabb sväng till Johanna (ännu en gammal elev) idag, skulle egentligen ha tittat in hos Martins kusin Jonathan men det blev så sent med att hans familj kom ner från Göteborg och sådär. Det var sjukt mycket folk hos Johanna, hon delade mottagning med en annan tjej, men som vanligt - god mat och trevlig stämning. Det var många tal och lite sång, en tjej var asball och hade en röst som heter duga. Nu taggar vi till Martins student imorgon! :)


Hahaha, under ett av alla talen. Jag var den enda som fattade och försökte få alla att titta åt motsatt håll - in i min kamera. Gick sådär! :P


Martin, Rebecka och Marcus som gömmer sig bakom blommorna.

päls



Idag tar jag på mig min kameliga jumpsuit med fina tassels i midjan med min korallfärgade väska till. Naturligtvis med favorit(fejk)svansen på. Till det har jag mina nya finisar, två stela armband från Åhléns som införskaffades tilll balen. Marcus kommer snart förbi och hämtar upp oss för att sedan ta oss vidare till Johannas studentmottagning. Looking forward to a lovely evening! Hoppas ni därute också får en trevlig kväll! ♥

samma visa igen

Liksom igår satsar vi på att städa järnet idag för att senare ikväll göra små appearances på två studentmottagningar, om vi får ihop tiden i allafall. Så länge får ni lite oväntat fina balbilder som Sanna fotat. Ha en fin dag i solen! ♥






studentveckan dag ett - it´s Marieeeel!



Jag hann inte kolla in några utspring eller flak tidigare idag, har varit hemma och storstädat. Blev inte riktigt klara, jag ska erkänna att jag var lite trögstartad när Martin ändå var på skattjakt, men sen kom vi igång. Jefflar i att! Passade till och med på att putsa fönstren, nu ser man ut istället för en massa nos och tassavtryck a la Charles. Får fortsätta imorgon och få allt färdigt, Martins familj kommer ner från Göteborg också på kvällen. Fixi fixi tills torsdag!

Men senare idag hade vi iallfall tid för att möta upp Marcus och dra till Mariels (min gamla elev sedan hyfsat länge) studentmottagning på söder. Kom precis till maten, grymt gott! Satt sedan ute och njöt, käkade och drack lite. Av någon anledning lyckas vi alltid hålla oss kvar bland de sista, älskar att mysa runt på studentmottagningar! Folk är glada, man äter och dricker gott, folk kommer och går lite och det är allmänt chill stämning. I like! Framåt kvällen kom en massa musiktilläggare och sjöng för studenten. Sen drog vi hem och nu myser vi i soffan. Lovely!


Hahah bästa bilden! Ni är så fiiina!


Ja får alltid till min flabbmin på bilder. Fotogenisk, njäe.


Boink boink!

någon med bra hårtips?

Jag saknar verkligen mitt gamla långa hår! Mina lockar blir så himla mycket finare när håret är långt och ganska mycket uppklippt, och jag ångrar att jag klippte av det till öronsnibbarna för nåt år sedan. (Kan det redan vara två år? Jeez, tiden går FORT!) Jag var sjukt trött på att alltid få stora tovor baktill då, men ouff vad värt det. Tror jag iallfall, haha! Det är fett snyggt med långt hår på dansare, när man kan svänga och flänga med det hur som helst. Antingen det eller en asball kort frilla. I have to go with the first choice med min hårkvalité. Nu har jag mest bara världens tråkigaste strax under axellängd, får inte alls nån fin form på det så får oftast go with bulle på huvudet.

Jag använder typ bara inpackningar hela tiden, för att hålla håret återfuktat och förhoppningsvis få det lite starkare. Borde kanske inte färga håret på ett bra tag eftersom jag fäller jättemycket hår just nu, antagligen för att det är lite trött. MEN. Är det någon vänlig själ där ute i cyberspacet som har lite bra tips för att få håret att växa lite snabbare? Och kanske bättra på kvalitén? Please let me know isåfall! :) PUSS.


evedal beach

Hej hej! Det är faaaaaaaaantastiskt väder nuförtiden ju! Sjukt mysigt idag att hänga ute på Evedal med sköna människor, grillade lite och njöt av livet itself. Bästa sättet att fira nationaldagen, lätt! Har ni firat något? Eller okej. Vi satt där på stranden och tänkte att vi skulle sjunga nationalsången bara för att, men några av oss började sjunga på födelsedagssången och jag fick bara första maj-sången i huvudet. Haha, det roliga var att Martin var den som kom på hur den gick först, han som hela tiden pratar om hur latino och uruguacho han är! :D

Vår grill funkade inte riktigt som den skulle så efter många om och men när vi hade fått köttet grillat så fick vi dra hem till mig och Martin för att käka bananer med choklad gjorda i ugnen. Så nu svämmar våra soffor över av sköna pysar! Grymt avsluta på en awesome dag!


Wohooo! Hanna är biff efter vårt träningspass, och alla andra är strandpäsiga! :D


Rosanna och beeeeen!


Hanna fick fint 70-talsljus på sig.


Söööööötee flöte glöte Josefiiiin!


Yepp!


vi är biff

Jag fick en lite dålig start på dagen när jag råkade sova till halv tolv, men nu är det bra igen! Hanna och jag har biffat runt på Idrottskliniken och nu drar vi med ett stort gäng till Evedal för schysst häng och grillning lite senare. Kommer bli asenajs! Så vi hörs nog seanre ikväll! :)

när vi är tillsammans älskade, blir allt så mycket enklare


Foto av Marcus. Finfinfinfin!

förmiddagshäng


Doin' it like Elvis. Yah. Eh hehe.


Köpte en ny fin sjal på Gina idag! Och hade på mig mitt grymma kranie jag köpt på Vila för ett tag sedan. Likey like!

Drog en repa till Grand Samarkand och sedan stan med Rosanna och Hanna idag. Hur skönt som helst ute! Satt och delade på en pizza med Martin och dinglade med fötterna i vattnet, Rosie behövde bakismat och vi blev mest så himla sugna! :) Sen var vi tvunga att åka hem för att tvätta. Vi lyckas alltid missa lite av tvätttiden så vi hinner aldrig färdigt och måste tvätta jätteofta istället. Hemskt irriterande mr!

Jag älskar verkligen att vara ledig på riktigt och kunna njuta av vädret! Jag slet nu under terminen så ledigheten är välkommen! Och på tal om det så måste jag ner till jobbet en sväng nu för att låsa efter balettcampet, hehe. Hej så länge!

opa opa!!



Det var ett kanonfint bröllop ute i St Sigfrids kapell vid Kronoberg. Litet, mysigt och intimt. Brudparet var vackra och extra fräsiga när de körde upp i porschen. Efter ceremonin mumsade vi på god mat och lyssnade på tal och sjöng. Jag satt mest och var nervös, drack ingenting heller. För vid halv nio dök de här tjejerna här under upp! Amanda fick tyvärr inte var med på bilden för hon hade bråtton hem igen direkt efter att vi dansat.

För en gångs skull var jag nervös som ett litet barn i tandläkarsitsen, jag har ju faktiskt inte dansat med On stage på hur länge som helst. Bara för att jag gjort koreografierna betyder det verkligen inte att jag kan dem särskillt bra själv, haha. Dansade ganska dåligt men fick komplimanger för min utstrålning, så jag är nöjd. Tack tjejer för att ni ställde upp!

Fanny, Josefin och Hanna stannade sedan kvar på festen, och vi dansade rumpan av oss på dansgolvet resten av kvällen, himla trevligt. Fanny hängde sedan med hem till oss och sussar sött i gästrummet, och jag ska nog gå och lägga mig nu jag också. Sleep tight fellas!


katedrals bal

Hej alla finfina bloggisar där ute! Jag hade många planer på att blogga under dagen, men när jag hade chillat mig fram större delen av dagen blev det plötsligt brådis till att ta oss ner till Konserthuset vid halv sex. Här är iallafall några bilder från min kamera, det var ganska många där med grymma systemkameror så det kanske kommer upp lite fler bilder när jag har dem. Men nu får ni nöja er med lite sämre kvalité! :) Enjoy! Katedralskolans bal 2011 i Konserthuset i Växjö!


Jag hade mysigt ute på balkongen med fotbad, ansiktsmask och allmänt fix. Sedan lite lunchpaus med ett glas vin till. Det är fint att vara ledig!


Såhär såg jag ut! Fick en massa komplimanger för min volangklänning. En av de roigaste balerna jag varit på, antagligen för att jag inte hade några förväntningar och för att jag sket i att satsa på allt dyrt runt omkring. Bra drag där! Avslappnad inställning = grym fest!


My beloved bordsherre och jag.


Sofia körde sin klassiker vid middagsbordet och Hanna valde att korva upp klänningen när vi dansade. Fett bra drag där, mr Hanna!


Kajsa, jag och Hanna. Man har alltid tid för en snygg bild på toaletten.


Fina Martin och Kajsa!


Denna snubben tyckte det var najs att sova lite på McDonald´s disk. Vi tyckte det var roligt först, men när Martin och Marcus försökte hjälpa honom och blev spottade på och möttes av sämst attityd tillbaka så tyckte vi mest att han var ett drägg... Hoppas han ser detta och skäms. Skäms på sig!

Jag fick läsa ungefär tusen gånger och leta stavfel med lite halvsvajig blick, så bäst är nog om jag går och lägger mig nu och laddar om inför Mattias och Lillemos brölop imorgon! Kuligt! Sov gott, barbies and kings! ♥

avslutade dagen med lite film





Var en sväng hos Josefin ikväll och tittade på film, efter att vi hängt en stund på Terassen. Perfekt slött för en sån här kväll! Myste en massa med hennes översöta katter Kim och Onkel Henry av rasen Devon Rex, coola som fan. Syns inte jättebra på bilden, men speciellt den grå hade exakt samma huvudform som ET, och galet stora ögon. Just look at them! Naaaw. 8)

Nu ska jag gå och kirra min skönhetssömn. Imorgon har Katedral sin bal, så vi ska fresh up och glida dit och för att skina och vara fina. Det blir säkert grymt! :)

nöjesnytt @ terassen

Så var det dags i år igen att mingla loss på terassen med Nöjesnytt. Jag skulle egentligen ha gått med Emma från början, men hon orkade inte riktigt så istället bjussade jag Marcus på en biljett. Förra året gick jag och Martin, och på något snajsigt vis kammade han hem flyg tur och retur för två personer till Visby under utlottningen. I år var det mest lite halvtråkiga klockor i potten. Vore ju roligt att vinna men jag har väl egenligen ingen nytta av en dyr och fancy klocka. Skulle nog gett bort eller sålt den isåfall. :)

Men det var iallafall trevligt med lite mat och dricka (gratis, he he) och att jag dessutom träffade på Rebecca som gick i min klass under högstadiet. Vi kände sedan att det inte var så ösigt på festen så vi drog ganska tidigt. Tack för en trevlig kväll Mr Marcus!





första juni


Jag har rotat fram min gamla kamera och fick till detta! Kanoooners, please do enjoy!

Waddaaapp! Guess what! Idag har jag varit ute på en springrunda PLUS skaffat ett gymkort över sommaren på Idrottskliniken. Och inte nog med det, jag har skaffat en personlig tränare som ska se till att jag blir biff i sommar. Åsa - here I come! Men jag har och hunnit med lite mer kvinnliga aktiviteter idag också, skaffat smycken till balen och kikat på balekiagen nere vid Stadt. Fint som snus! :)

Nu ska jag fortsätta kolla in filmen, vi har Harry Pottermaraton här med Marcus, Hanna, Johan och Martin!

jag köper fasen aldrig smink



Men idag gjorde jag det! :) Finfin ögonskugga och löövely rosa läppstift på det! Martin har bal på fredag och jag har fått äran att agera baldejt. Fancy that! Eftersom jag redan har varit på bal förut (ehum, två gånger till och med..) så slipper jag balklänningsstressen. Jag vill absolut inte ha någon klassisk balklänning denna gången, men jag hittade en urtjusig grå klänning på H&M när vi var i Göteborg. Jag vet, grå klänning låter inte så spännande men den är verkligen superfin!

Mamma och jag var nere på stan idag och letade efter lite detaljer till. Efter att vi varit över hela stan hittade jag en puderrosa lackväska (också på H&M, yaay!) som kommer funka kanon med mina guldklackar till. Ni får se när vi väl kommer dit. Jag hade tänkt mig snyggt sotade ögon och ett ljust, matt rosa läppstift till. Och så en sådär slarvigt uppsatt knut vid ena sidan. Tror det blir jättebra. Don´t you think? Ska bara få det att se så bra ut som jag tänker mig det. Någon som är bra på att sminka och styla hår som har lust att hjälpa på fredag? 8)

RSS 2.0