cubebot

 
Jag älskar grejen med födelsedagar! Och jag älskar cubeboten jag gav till Rasmus idag i lite försenad födelsedagspresent. Jag vill ha en själv! Onödig och fin pryl.
 
Jag springer på visningar på lägenheter titt som tätt nu, och vi får väl se lite grann var jag kommer hamna till slut! Johanna och jag var en runda i Vasastan och kollade in 2an där, mycket fin! Passade också på att kika in på kommande stammisfiket precis runt hörnet, plus plus plus!
 
MEN NU SKA JAG SOVA! :)

home is wherever I´m with you

 
Jag längtar till den dagen jag hittar hem, hittar en lägenhet som känns precis som jag. Vinden har vänt lite, från dagen då februari klev in i mitt liv kändes allt lite lättare igen. Just nu ser bostadsletarplanen ut såhär:
 
♥ Jag har anmält mig till varenda bostadskö som går att finna i Stockholmsregionen, privata som kommunala. Hittils har jag inte lyckats skrapa ihop särskillt många poäng, men jag är inne och kikar dagligen för de snabbare köerna med först till kvarn. Håll tummarna!
 
♥ Jag får in en massa svar på min annons jag lagt upp på blocken under önskas hyra. Var och kikade på en lägenhet nu i helgen, visade sig vara delat boende och en skum uthyrare så det blir inget med det. Jag har en del svar jag är lite nyfiken på, men väntar lite för att hitta en bra lägenhet att hyra under en längre period. Sen får man ta det med en nypa salt också, senast idag har jag fått förklara att jag definitivt inte är intresserad av att bidra med något "extra" för att få hyra en lägenhet centralt. Hmm. Sexmäklare, hej?
 
♥ Johanna har hittat en finfin lägenhet i Vasastan som hon vill byta till sig, och hon och Rasmus har erbjudit mig att få följa med som inneboende. Jag är gärna inneboende hos mina fina kompisar, och det känns skönt att kunna bo där samtidigt som jag letar vidare efter en egen lya. Känns som om det är dags att hitta något eget, och att låta kärleksparet få sin tid ihop. Men jag är glad att de vill ha mig där till dess att jag flyttar iallafall, så jag slipper ta första bästa!
 
♥ Är det möjligtvis någon av mina fina läsare som vet om en lägenhet som behöver lite passning ett tag? Kanske känner ni någon som ska ut och resa, som ska plugga på annan ort eller vill flytta ihop med sin pojkvän/flickvän men inte säga upp lägenheten riktigt än? Jag skulle uppskatta så mycket om ni hade mig lite i bakhuvudet om ni stötte på något. :)
 
Vad tror ni? Kan bli bra till slut kanske. :) Jag håller tummarna för lite tur och bra tajming!
 
Sov gott!

givenchy couture

 
Man måste älska de etniska inslagen i Givenchys summer/spring collection för 2013. Synd att man har alldeles för liten inkomst och alldeles för få tillfällen att bära en stass som dessa!
 
Jag vet att det varit tyst här ett tag. Operationen i fredags gick jättebra och nu sitter jag här med lite nytt hopp om livet och en ny hårfärg att vänja mig vid när jag går förbi en spegel!
 
Talk to you later, sweetiepies.

RSS 2.0