flyttanmälan

Jag har bytt roomie här på Åsa. Martin och jag kände att vi mest var "på" varann hela tiden, så vi bestämde oss för att testa att inte bo ihop, och det har funkat mycket bättre! :) Nu bor jag istället med fina Johanna! Martin och hon bytte helt enkelt rum, och vi har fått det jättemysigt. Väldigt tjejigt, men mysigt! Vi har fixat grymma spellistor till spotify och har numera en dubbelt så stor garderob än tidigare. Saknas bara en stor och fluffig matta så vi kan sitta på golvet och hänga med folk. Martin har också fått det mysigt, fast mer åt "hänga longboards, skor och kepsar på väggarna"-hållet. I den aspekten är han nog lite glad att slippa mig. :)


Kläääääder och skooooor! Det suger dock att vi inte har samma skostorlek. :)


Mjau!

ni är inte vackrast i världen, men världen är vackrast i er



Emil Jensen dök upp på Åsa idag! Vi fick en alldeles gratis och jättebra konsert med skönaste snubbben ever. Han blandar mysvisor med stand up och poesi, och det är himlans bra alltihop. Måste nog spotifya upp killen lite, han hade riktigt mysiga låtar faktiskt. Han blev känd för ett tag sedan när han drog runt i Sverige på cykel (300 mil) och hade sin sommarturné, jag minns att jag läste om det då men jag har aldrig tagit mig tid att lyssna på honom direkt. Rrrrrekomenderas!

Annars hade vi en grym houseklass idag. Detta är nog första klassen jag har kännt mig riktigt  jävvla crappy. Eller förutom breakingen då men där är jag lite mer förberedd på det. Men jag ska fan ta tag i housen, det är så sjukt roligt men så sjuuukt svårt att få in ett bra flow - samtidigt som fotarbetet är galet. Love it though. 8) Just bring it on, jag ska ha session med min privatlärare miss Yo-yo. Sen ska jag fan bli grym. Heja mig!

tjejmys!

Det finns ju inte så värst jättemycket att göra här ute, men desto mer tid för sådant som man annars har lite svårt att hinna med i vardagen - som manikyr! Efter dagens badfys som var galet jobbig så var ingen speciellt sugen på att dansa ikväll, så istället körde vi på riktigt tjejigtmys på en picknickfilt på golvet. Så nu har jag, Johanna, Elmaze och Erika finfina naglar igen. :) Jag gillar det!


HAPPY B-DAY! :D

Är det en vanlig dag? Nej det är ingen vanlig dag för det är Martins 22års dag! HURRA HURRA HURRA HURRAAAA! Jag (med fin hjälp av tjejerna) smög omkring efter klassen igårkväll och fixade att hela klassen kom in och sjöng för Martin tidigt på morgonen idag. Jag gick dessutom upp ännu tidigare för att dekorera en kladdkaka jag bakade igår, superfint! Han blev jätteglad, och i present av mig fick han en rutig skjorta och en mysig tjocktröja. Mamma och pappa hade också skickat lite roliga grejer på posten till honom. Han fick det paketet redan förra veckan, så jag har fått slåss med honom för att han inte skulle öppna det för tidigt!


Superglad liten pojke!


SJukt morgontrötta allihopa! :D

hemlisar hemlisar ^^

Hihihi jag älskar att smyga runt med hemlisar! Martin fyller år imorgon (idag för att vara helt korrekt) och jag har försökt fixa lite till honom inför the upcoming tjugotvåårsjubileumet! Smög iväg på förmiddagen för att handla lite, vi hade nämligen inga klasser idag förrän vid sex på kvällen. Sedan har jag, Johanna och Martin pysslat med annat idag också som vi kan ta vid ett senare tillfälle. Men ikväll efter att den superjobbiga breakingklassen var slut så förbjöd jag Martin att komma ut ur rummet så jag kunde trixa lite i fred. Det blir nog bra! :D

Synd för honom bara att vi har vattenfys imorgon bitti. Freeze vet om att Martin fyller år och kommer antagligen inte vara extra snäll, men säkerligen tvärtemot! Heheheh.


I love my new friends!



Här är några av grejerna som fick följa med hem från Stockholm! Hittade ju äntligen än pälsväst som kändes fin, den är i något längre modell än de jag tittat på tidigare och hade bra fickor vilket jag gillade. Köpte den på Gina Tricot för 499 kr. Även fjäderörhängena är därifrån, 149 kr. Den stickade tröjan är från älskade H&M, 299 kr, med fina armbågslappar och extra lång. :) Jag är supernöjd!

helg i höstiga Stockholm

Det är alltid så himla härligt att komma iväg till Stockholm, varje gång. Denna gången var det ju bara jag och Johanna som åkte, så vi hade liksom lite färre måsten än när man åker ett stort gäng. Vi satsade istället på att mysa runt på stan, ta ett glas vin och njuta av att komma ifrån allt lite. Mitt största mission var att hitta present till Martin som fyller år på tisdag och ett par Puma Suedes som jag varit på jakt efter lääänge! Mission accomplished! Och sedan slank det ner lite andra saker också, så nu måste jag nog ha köpstopp ett bra tag. He he he.

I fredags, precis när vi kom fram, drog vi till ett jam som låg vid Mariatorget och kollade läget. När vi var där hade det inte riktigt kommit igång, så vi väntade på att Nadia skulle dyka upp. Vi gick till någon random sportsbar vid Medis där vinet var billigt och snackade skit om allt och inget istället.

På lördagen hängde vi på stan hela dagen, gick med stora kassar och fikade. Jag stötte på fina Kajsa som också var uppe i storstan och hängde. Kul att se dig! :) På kvällen drog Maja på klassfest och vi satte oss och åt så jäkla gott på Vapiano. Looove that place! Så himla värt det också eftersom vi tyckte det låg så nära att vi kunde gå dit lätt och bra. Vi hade fel. Vi gick fel. Vi gick förbi en tunnelbana och sa "äh, vi är ju faktiskt dansare", gick fel igen. Väl framme fick vi stå och vänta på bord en tjugo minuter - men uuuuhmmmmaaa vad det är gott där ändå! Vi hade tänkt gå på bio efteråt men struntade till slut i det och mötte upp Nadia igen för några drinkar på Bauer. Lite fancyschmancy och dyrt men totally worth it.4

Idag hann vi bara ta en frukot på Waynes innan vi tog tåget hem igen. Hem till Åsa. Det känns faktiskt lite hemma nu, det får dela förstaplasten med gamla hederliga Växjö.


I fredags vid Medis. Miss Yoyo!!


Älskar vädret! Soligt och vackert men ändå lite åt det kyliga hållet. Det är nu man kan rocka fina höstkläder som bäst innan man måste dölja dem under tjocka jackor.


Bästa Maja som lånade ut sin bäddsoffa till oss och Nadia på Moda Café!


Wiiie jag har kirrat mig en fin pälsväst! Så himla fin och cozymozy! Och naturligtvis feeejk!


Bästa drinkarna ever! Speciellt de till höger - MUUUMS!


På Bauer @ Söder.


Och så lite mys på täget hem. Vi var jättetrötta, trots att vi ändå tagit det hyfsat lugnt i helgen. Våra hjärnor är inte vana vid så mycket intryck längre. :)


nu andas vi snart storstadsluft

Oh jag känner paaain. Jag har träningsvärk i vaderna och nacken redan, och efter dagen mördarlocking kommer jag garanterat känna av det i armar och axlar imorgon. Men det är gött ändå, att få känna att man lever. Anyways. Om cirkus en timme är jag och Johanna på väg till Stockolm! Ska bli riktigt skönt att få komma iväg lite, bara chilla och handla lite bra grejer. Martin fyller ju år på tisdag till exempel. Hi hi ho ho! De enda riktiga planerna vi har är att dra på ett jam på Mariatorget ikväll, sen får vi se vad som händer. Mmm!

Men först blir det pizzabuffé i matsalen. 8)



gooood ol' swaaag


Smooooth. Mr Earl "Snake Hips" Tucker.


Caaazy feets! Mr Al Norman - doin' the leg-o-mania.


Stepp. Ouff. Tip tap and toe.


Lindy hop när det är som bäst! GOSH!

Ursäkta kvallen på filmerna, det var inte igår om man säger så. :) But still, det var fan krut i folk på den tiden! Riktigt grymma dansare, och det finns fleeeera i samma klass. Enjoy!

chillaxin' - that´s what we do


Bara en vanlig söndag ute på filten i gräset. Karin, Dawda, Erika, Elmaze och jag.


Och så Victor på ett hörn.

imagination is more important than knowledge

God kväll fina ni! ♥ Har ni haft en bra dag? Jag måste bara beskriva min matorgasm jag precis hade. Jag och tjejerna smörstekte kantarellerna och gjorde en enklare stuvning på trunpetkantarellerna vi plockade igår och åt nyss. Kan ni bara förstå hur gott det var? Och så är det ju som det alltid är med svamp, det är bara precis så mycket att man hinner njuta men alltid för lite in the end. Mjau! Måste ut och plocka igen snart, I just can´t get enough!

Nog om mat. (Kan det nånsin vara nog om mat??) Jag har dansat en massa massa massa idag! Vi startade dagen med en anatomiklass (jag råkade somna en stund..) och hade sedan introduktion i house. Så förbannat roligt detta ska bli! (By the way så råkade jag somna även där, under en lugn stund när vi satt ner och lyssnade på historien om musiken. Oups.) Efteråt tränade jag mina breakingskills och stretchade. Och så har jag och mitt crew haft lite egen träning nu under kvällen också.

Jag är lite trött i kroppen nu, men det är skönt. Och det är framförallt skönt att vara trött fysiskt, och inte psykiskt - vilket jag är bra mycket mer van vid annars. Att lägga sig på kudden efter att ha tagit ut kroppen ordentligt dag efter dag är fantaaastiskt. Fast kanske inte lika bra att jag alltid somnar så fort jag lägger mig ner, oavsett om jag ligger på ett hårt och kallt golv eller någons mage. Jag somnar så fort klassen får ett lugnare tempo. Aj aj aj.


Blev lite saknig såhär på kvällskvisten. Fina fina Charles. ♥

kroppsvård och god mat är själavård

Jag älskar kontrasterna här ute på landet! Ena dagen köttar man i danssalen, siktar mot stjärnorna och satsar högre, åker longboard och knallar runt i nya shiny sneakers. Andra dagar hälsar man på fåren i hagen, är ute och plockar svamp i skogen och måste planera ordentligt för att kunna ta sig in till stan för att handla.

Idag hade vi friskvårdsdag vilket innebar att vi fick fullt med aktiviteter att välja mellan under hela dagen. Jag hade massage och svampplockning och några ur friskvårdsklassen instruerade. Göött. Så ikväll har vi suttit och rensat och lagt på torkning. I love it. Egenplockad svamp i matlagningen = LYX.


Glada ungdomar efter skogspromenaden. Yiha!


Fina svampen! De där svarta är tydligen ovanliga delikatesser - Trumpetkantareller. Mjau.

Känns som att det passade bra in i temat idag att gå ut i urskogen och leta mat. Jag och Elmaze är med i skolans miljöråd där vi har suttit och diskuterat hur vi kan tänka mer närproducerat, mindre transportsträckor och mer säsongsbetonat. We have a mission!

break the beat!



Nu är det på riktigt! Fram tills nu (en månad har redan gått!) så har vi hållt på med hiphopens roots. Vi har haft salsa, social party dancing, afrikanskt, swingdans och rocking. Men idag körde vi stenhårt på breaking hela dagen med mr Freeze. Så jävla kul! Och svårt! Men kul! Who knew? Jag som alltid har tyckt att breaking och popping är typ det tråkigaste ever njuuuter av roliga klasser här. Yehey! Vi avslutade med att titta på en dokumentär som heter From mambo to hip hop, det är så himla intressant. Och ju mer man vet - desto sjukt mycket roligare är det på klasserna.

Vad som känns lite sämre är att jag känner mig lite löjligt småförkyld just nu. Jag vill verkligen kunna köra fullt ut nu, och det vore så himla trist att bli sängliggande. Jag föröker sköta mig så gott det går, men de flesta har kännt av något så det har vl spridit sig I guess. Men imorgon har friskvårdarna anordnat en massa aktiviteter hela dagen, så där blir det lite vila. Jag ska gå på massage och svampplockning. Aaaah. Leivet äer brau feint.

well hello mr slim!




finbesök från stostaaaan

Hej på er! Jag är nu helt återställd från gårdagen, det blev fiesta för oss alla, vi gick in ganska hårt. (8 Maja kom hit igår runt lunch, och drog hem idag - så roligt att ha henne här! Hade inte tid att hänga vid datorn så mycket. Vi hann med att åka lite longboard, dansa lite, spela pingis och biljard (vi sög på båda), basta, grilla oh festa. Vi tog nått glas vin redan i bastun, tror det var det som kirrade fina fyllan för oss, för vi var alla väldigt askalas. Sen lite beerpong också. Jag och Martin bråkade lite (men det löste vi fint sen), men bortsett från det var det en kul kväll!

Det är spännande att alla våra fester här ute alltid slutar med utspårning på något håll, haha!


Vi var i Flen och hämtade upp Maja som kom med buss.


Hon fick lära sig att åka bräda på landet!


EN DÖD ORM! SOM RÖÖÖRDE PÅ SIG när vi petade lite på den! Därav vårt skrik, hahah! :D


Vi grillade faktiskt, antagligen årets sista. Och drack vin såklart! Med fina paraplyer i!

Det blev inga bilder från festen, kanske tur det. He he he. 8)

we are the real people



Låter jag verkligen sådär? Hujeeeda mig! Anyways. Det var så sjukt varmt att sitta och hänga i solen på altanen idag, indiansommar or what! Det är fredag idag och planen är att ta det chill och jag ska se till att Elmaze får tummen ur rumpan och klipper mig senare. Behöver toppa håret lite så det kan växa ut som ogräs. Mmmm ogräshår. 8)

Men nu måste jag väcka Martin så vi kan städa för Majalicious som kommer imorron. Fiiiint ska de va! Annars kryper hon omkring här och drar fingret i dammet. Så kan vi inte ha det. Och snabbt ska det gå så man kanske hinner sätta sig på altanen igen i kvällssolen, med ett glas vin kanske till och med.

iiiiiiiiiiiiit´s bokat!

Hurra! Vi har nu äntligen bokat på riktigt, den 10 februari drar vi från kalla Sverige för att hänga i Los Angeles till den 1 mars. Det är jag, Johanna, Elmaze och Kendi som drar dit. Martin har inte riktigt bestämt sig ännu vart han vill ta vägen, han kanske bokar senare. Wehey! Jag är så jäkla glad! Jag har inte varit utomlands på flera år nu så det är fasen dags. Sol, fet shopping, fetare dans och bara helt allmänt sjukt grymt. Iiiih!


pälsväst



Jag vill verkligen ha en mysig fuskig pälsväst! Jag har kikat runt ett tag nu men det är svårt att hitta en fin. Helst skulle jag vilja ha en i längre modell men det är nästan omöjligt att hitta, såg denna fina på denna tjejens blogg. Från H&M, lite kort, men hon matchar den finfint så det finns massa inspiration. Får kanske ta och åka in till K-town någon dag och kika, om det finns lite pengar på kontot. :)


sweet dreams my loved ones and my still unknown friends


sista septembersolen?

Hej fina! Är allt bra med er? Jag halvligger i sängen och tänkte snart gå och lägga mig, och jag känner mig lugn och harmonisk inombords. Jag och Johanna tog en riktigt fin longboardtur tidigare idag, vi måste passa på medan vädret är vackert och vägarna torra. Istället för att åka till Valla som vi brukar tog vi en lång väg som sträckte sig runt hela Sköldinge och bortanför. Galet vackert! Hagar, åkrar, skog och sjöar. Luften är frisk och jag känner hur hela min kropp mår bra av det.

Vi åkte och pratade om hur bra vi har det här. Jag är så glad att jag vågade bryta upp min trygga tillvaro i Växjö med allt vad det innebär. Fast jobb, lägenhet, vänner och familj. Detta är det bästa jag kan göra för mig själv just nu, jag kan verkligen hitta lugnet och tiden för att utveckla mig själv.






the La-La-Land!

Oh jag ser fram emot våra praktikveckor så himla mycket! I februari har vi tre veckors praktik (egentligen två, men en veckas lov också) och kommer avsluta det med att mötas upp i Paris för att gå på Juste Debout. Bara det är fett nog, men att vi är ett gäng som dessutom tänkte dra till Los Angeles för att dansa rumpan av oss innan är inte så illa pinkat. Så galet grymt att komma iväg till en solig plats, precis när kalla Sverige är som mörkast, och så dansa för alla grymma dansare och koreografer där. Måste nog fixa en jätteresväska, shoppingen i L.A = ♥.

Det är min första gång i det stora väst, någon av er som varit där? Tips? Inte bara på grym dans (men jättegärna det också!) utan även annat som absolut inte får missas. Vi ska sätta oss och boka flyg nu i veckan, ett steg i taget tills det är helt spikat. :)


pic

I miss you, buddy



Såhär såg min lillpys ut allra första dagen som min. Han hade lekt som en liten tok och sedan totaldäckat såhär i sängen. Jag saknar honom. Men det var inte rätt tid i livet att skaffa katt. Jag har växt upp med katter i huset och älskar dem, så det känns väldigt tomt och ensamt utan en pälsboll i huset. Charles var en liten känslig herre med väldigt bestämda åsikter, vilket gjort att vi har fått kämpa med honom i princip sedan dag ett. Nu gick det inte längre, men jag kommer alltid komma ihåg honom. Jag kommer antagligen ha katt senare i livet, men det kanske få vänta tills jag verkligen vet vad jag vill och är färdigflyttad och färdigrest.

Men nu ska jag bara minnas den fina känslan av att mysa ner näsan i Challes mjuka och varma mage. ♥

myselimys mys mys

Man behöver ett jättestash av myskläder på Åsa, för vi är så himla myyysiga hela tiden. Rummen är ganska kalla, man knallar utomhus för att ta sig till de olika byggnaderna, man vill mysa efter att man har duschat och så vidare så efter träningskläder så kommer definitivt mysiga koftor och grejer på andra plats på must haves-listan. Jag har massor med koftor redan så jag köpte lite smågrejer nu när vi var i Göteborg i helgen. Jag har även en en likadan sjal fast i lila, köpte i Stockholm sist jag var där. Superskön!


Älskar min söta grävlingsmössa från H&M också! Bästa är att de små öronen sticker upp... :)


Och nya fina panties.

helgutflykt blev en skön flykt

Hur mår ni? Det var ett tag sedan nu! Jag är nu hemkommen efter en resa till Göteborg med lite folk från klassen. Det var skönt att komma ifrån lite, även om det kändes bra att komma hit igen idag. Fredagen var ganska tung, vår älskade Charlie gick bort på eftermiddagen, så jag ville väl mest komma ifrån lite för att kunna tänka på annat. Skulle egentligen ha åkt hem till Växjö, men biljetterna var svindyra så jag får ta det en annan helg istället.

Men väl i Göteborg så hann vi med att gå ut och ta ett glas, shoppa lite och ta en tur till Liseberg. Jag köpte bland annat världens sötaste mössa och en högtalare till datorn eller ipoden. Bara bra grejer helt enkelt. Träffade också lite oväntade Växjöfolk och andra goa gubbar från Göteborg. Kul helg, precis vad jag behövde. :)


Bilresan upp, Elmaze droppade av i Borås när vi fortsatte till Götet.


Vi käkade lite då och då.


Vi åkte en massa karuseller.




Och blev tillsagda att lägga undan kameran ur högtalarna.


Jag fegade lite och fick hålla väskor.



Jag älskar dig.
Du finns alltid hos mig.

hipp hurraa, för här kommer bumbibjörnarna





Det är kul när det händer saker, ikväll hade musikklassen hand om den första cafékvällen på terminen. Temat var  barnprogram med musikquiz med en massa låtar från barnprogram, fika och lite sådär. Det var mysigt. Jag varken hann eller orkade gå all in på utklädningstemat, vilket var synd för Dawda vann att vilken låt han ville ska spelas live av hela musikklassen i hans rum.

Annars har kvällarna på senaste tiden blandats med jobbiga beslut. Bland de jobbigaste jag behövt ta faktiskt. Jag härdar ut.

modellkarriär

Idag sken faktiskt solen över Sköldinge ett tag, vi har haft hyfsat mycket regn den senaste tiden. Jag har varit så himla trött hela dagen idag, benen har värkt efter rockingen igår och huvudet allmänt segt. Tror jag har kommit till den där gränsen mellan att gå upp i tid och vara pigg för att allt är nytt och gå upp i tid och vara pigg för att det är en rutin. Nu är det mest ett mellanting. Idag dansade vi lindy hop och lite authentic jazz med en kille som heter Rikard, och snackade även med en snubbe som kommer coacha dem som vill i sång. Så himla kuuul!

Efter middagen hängde vi lite ute i solen och tog lite snygga modellbilder vid det berömda Åsaäpplet. Enjoy.


Vato Loco.


Vi gick igenom vad vi lärt oss på klasserna hittils, lite småkombos här och där.


Dawda och Johanna went all in.


Som ni kan se.


dagens loppisfynd



A.C.T.I.O.N R.E.A.C.T.I.O.N

mama africa

Vi har såkallade A-timmar typ en gång i månaden, vilket är en eftermiddag med aktiviteter som hela skolan är med på. Idag var det afrikanskt tema, man fick välja mellan att testa på dans eller trummor, lyssna på föreläsningar, gå på loppis och sådär. Jag tyckte det var mysigt. Jag testade trummorna, fett roligt! Vi hängde kvar lite med gambianerna som spelade och körde efteråt också. Grymt kul faktiskt. :D Ska visa mitt tröjfynd sen också, betalade bara 25 spänn för den. Älska att fynda! Och pengarna gick till en vänskola till Åsas i Tanzania wich is even better!


Elmaze var galet glad över att få trumma lite med balla djembetrummisar. 8)


WohoooO!

lovely letters






schhhh..... it´s the NINJAS!

WHOOP WHOOP! Almen har precis visat var skåpet ska stå! Det blev en epic vinst för vårt hus när det vankades brännbollsturnering idag mellan alla husen! Vi drog på oss våra ninjadräkter och spöade skiten ur våra motståndare, vann ett komplett pizzakit för hela huset och snart väntas även en match mot personalen. Imorgon fixar vi ihop en pizzanight, en pizza har nog aldrig smakat så bra som den kommer göra imorgon. BAAM! Just like that.


Almen visar vägen! Can you spot me?


Johanna aka Yo-Yo Ninja!


Till och med skorna är välmatchade. Mhmm!

igår

Jag och Johanna fick bra flyt på dagen igår. Efter att vi haft en grym lockingklass satte vi igång med att korra lite till showen vi ska sätta upp. Elmaze var sängliggande och sjuk hela dagen så hon kunde inte vara med dock. :( Men det blir nog en snygg show iallafall! Efter middagen passade vi på att springa i spåret (i regn, ska tilläggas.. hurtigbullar!). Och precis efter att vi myst med fotbad och film skulle jag sätta mig och blogga, när Elmaze får en allergisk reaktion. Hon fick en härom veckan också, en väldigt allvarlig, så därför ringde vi ambulans och tillbringade resten av kvällen/natten där. Det var inte så farligt denna gången, som tur var. Men vi tröttnade på att vänta så alla kurade ihop sig i sjukhussängen och somnade nästan när vi fick vänta. Fyra pers var lite trångt! Men mysigt. 8)


Lånade en bild från Stockholm av Kendi, jag och Elmaze på Waynes!

bakisgodiiiis!

Jag har mått jättebra hela dagen egenligen men eftersom alla andra har gått omkring i bakismode så smittade det liksom av sig lite så även jag blev halvseg. Josefin blev hämtad runt tvåtiden, och efter det satt jag mest ute i solen och chillade eller vid datorn. Kom tillbaka snart (om det går för sig ;D) och hälsa på igen! Jag, Johanna och Elmaze tog sedan longbordarna till Valla och köpte bakisgodis. Hängde lite utanför Tempo, spanade in koola kidzen på andra sidan gatan och tjötade. Bra slösöndag. :)

Lånade lite bilder av Johanna. :)






bringin´ it back to the 90's!

Det var en jävligt bra fiesta igår! Alla gick in för det stenhårt, men me and my girls ägde stenhårt som TLC! Vi såg till att Scrubs spelades när vi kom, gjorde en storslagen entré och sen körde vi! Fett! Jag låter bilderna säga resten. :)


TLC are back again!


Hårfix innan. Jag hade till och med flätor som jag sedan tog ut får att få rätta looken. Mjau!


Dawda var en version av Steve Urkel. Neat.


Cape var fetingball. Bara för att hans garderob är to die for!


Hahaha! Så fiiina partytjejer! Snatch och Erika.


CROOOOWDEEEED!


Josefin körde på grunge och Elaine var mrrr G.


Me and my gals! :D Jag tappade färgen i pannan lite mot kvällen. Men vi hade så jävvla kul ändå!


Natasa var Lauren Hill, och så snygga paret Simpsons.


Workin' it.

kinky dawda... kss ksss ksss

Rise and shine! Alla är ganska sega idag, det blev en schysst chillfest igår. Alla dansade omkring, battlade och sjöng. Bra kväll! Josefin berättade också att jag hade satt mig upp inatt i sängen, fluffat med täcket och sjungt. Haha! :D

Men nu ska vi ta bussen in till stan och se vad K-holm har att erbjuda! :D So long!



Gaaangsta! Arvid, Kendi, Dawda och Danne!

It´s friday I´m in love!


Johanna, jag och Elmaze. Och så balla textilErika som också är från Växjö ju. :D

This is my crew. Vi hänger ihop, vi skrattar ihop, vi dansar ihop och vi bloggar ihop. Helst på rad. :D Vi ska snart göra oss iordning lite för att knalla bort till bastun och knäcka en bärs (fast en cider, but it sounds sooo much cooler att säga bärs. Knäcka en bärs liksom. Mhmm.) Ikväll blir det nog mest lite skönt chill med häng i sofforna, vi sparar oss lite tills fetingpartyt imorgon. Josefin knackar på dörren vid 22-tiden också. Så kul att träffa fina tösen igen! :)

welcome to the hiphop culture - ingen kan passa tider 8)


Min gamla raggagrupp hemma i Växjö 2010.

Sovit gott? Jag sover som en prinsessa i min säng. Gick upp tidigt idag för att hinna med frukosten (mycket mer gott att välja på än vid 10-fikat), och nu visade det sig att Damon missade sitt tåg så vi börjar inte förrän efter lunch. Funderar på att ta en powernap och sedan kanske städa klart lite. Borde öva lite på rytmerna vi jobbade med förra veckan också... Det märker vi. :)

90-talet coming up!

Veckorna går så himla fort här, imorgon är det redan fredag och snart helg igen! Jag vet att året här kommer gå så jäkla fort, när det redan har gått två och en halv vecka utan att jag hunnit blinka. Men att veckorna går snabbt innebär också att 90-talsfesten börjar närma sig. På lördag blir det en schysst Åsafest, en massa gamla elever från tidigare år kommer hit med partyhumöret på högsta volym. Whoop whoop! Problemet är att jag inte riktigt minns allt spännande från den tiden. Would you like to refresh my memory? Vad är typiskt för 90-talet?


mi casa! eller ja.. toan iallafall

Vårt rum är för tillfället jättestökigt, hade tänkt städa imorgon. Så ni som undrar hur det är att bo på internat på Åsa Folkhögskola får idag nöja er med att få se vår toalett! Jag har pimpat den lite med fina grejer, det är gamla 70-talshus vi bor i, så det ska se lite mer hemtrevligt ut och lite mindre typ.. fult. Det fina fina badankedraperiet fick jag av mamma och pappa i födelsedagspresent, och mattan låg trevligt nog och lurade i en kasse som päronen kom upp med. Tack mamma! :D Vi har ett stort dubbelrum som har egen toalett, vilket är jäkligt najs för det finns de husen där det är massa folk som ska dela på några få. Meeen stay tuned för lite fler tjuvkik från huset Almen vid ett senare tillfälle! ;)


Mmmm vilket fräscht ställe. Det är jättekallt på golvet, speciellt på morgonen så mattan är perfekt! :)


Galen anka. Kall anka. Elak anka. Ny anka. Fin anka. Peking anka.


Vi har en jättehög med smutstvätt as you can see. Imorgon ska det tvättas och städas så det blir skinande rent! Ocn det där återkommande draperiet speglar sig fint är också ja.

RSS 2.0