linnégallerian klockan 13 idag

'
Fannie går in för det i rulltrappan! Aargh.


Emma, deadly gorgeous.


Den svarta svanen i Louises tolkning.


Ooooh thank you, you are faar to kind!

Mina fina på scenare sitter precis och sminkar sig och fixar håret. De blir blekare och mer insjunka ju längre tiden går hehe. Idag är sista chansen att se showen, så knalla upp för rulltrapporna i Linnégallerian strax innan klockan 13 idag! Ni kommer inte ångra er, det är riktigt grymt! :)

Direkt efteråt är det snabba ryck att packa ner allt. Jag och Martin ska till Stockholm en sväng. Martins födelsedagspresent. Vi ska passa på att dansa lite där uppe också, fylla på inspirationen lite. Det blir jävligt gött!Så hörs kanske ikväll då. :) Men först - i Linnégallerian!

need... some.. rest..


Haha, såhär såg det bland annat ut idag i Linnégallerian!

Jag är riktigt trött, men hinner inte riktigt med en skön powernap ännu. Hela dagen har gått åt till On Stage, de är så grymma! ♥ Nu är det snart dags för att åka hem till mamma och pappa för kalas. Pappa fyller femtiofyra år nu på måndag! Men jag och Martin är då i Stockholm så vi firar idag. Jag hoppas på lite god mat. :)

do you want to come and play?

Jag har haft en grymt effektiv dag! Martin och jag hann med storstädning och tvätt på förmiddagen, fixade ihop scenografi till OnStages gig i Linnégallerian och hade möte om nästa års uppvisning vid lunch, hade Emelies jazzare (vi bytte klass!) och sedan mina raggaelever nu innan arbetsdagen tog slut. Men eftersom jag älskar mitt jobb fanns det inget annat jag och Emelie diskuterade när vi drog till Koh Thai för lite käk. Hehe. What else finns det att prata om när man ändå sitter där - svettiga och oglammiga, och precis efter klass? Inte för att jag blev ledig mentalt efter det heller, det blev lite PAGHprat med en kompis till Martin som ville ha hjälp med sitt projektarbete.

Nu sitter jag iallafall och mumsar ballerinakex (och planerar inför morgondagen)! Kom ihåg att dyka upp i Linnégallerian (gamla Wedins) vid 12 och 13 imorgon för att kolla in OnStages grymma show! Puss på er som kommer! ♥


Come visit a show you never seen before, never heard before!

olika syn på saken


back in the studentdays

Studentfest idag, det märktes verkligen på min sista klass idag! Det var två elever och jag där. Så vi passade på att leka lite waacking istället bara för att. Bra jobbat tjejer, I´m proud of you guys! Inte dåligt alls. Men det blir verkligen en annan sak när man är så få, man hinner med så himla mycket mer! Plus att det känns lite tomt i den stora salen förstås.


Såhär såg jag och Maja ut inför studentfesten med Lost in Space tema. Alla mina gamla bilder ligger på en helt krashad dator, detta är den enda jag hittar! :O

fantastiska lyktor


Bild hittad hos den här bloggen, länge sedan.

Hade jag haft sådär högt i tak här hemma hade jag utan tvekat velat ha en sån här fantastisk lösning på lampproblemet. Så vackra! Men en tre lyktor hängande i ett hörn vore inte helt fel i vår lägenhet heller. Det är ju typiskt att man bor i en hyreslägenhet, Martin oroar sig för att det kommer stå oss dyrt ifall vi borrar för mycket i tak och väggar när vi sedan flyttar. Men man måste ju faktiskt trivas också så länge man bor här.

åh jag älskar ju egentligen morgonen!

Jag var uppe tidigt idag för ett möte i stan vid 9. Så skönt att komma upp! Martin följde med, mötet gick bra och bäst av allt var den mysiga morgonfikan på Skåres efteråt. Jag måste verkligen få till det här med härliga morgonrutiner. Det är skit att alltid jobba sent, men jag måste ta mig upp tidigare ändå. Gå runt sjön och sånt där annat mysigt som alla andra verkar göra hela tiden. :) I´m up for it!



är det inte ear snake det kallas?


Heidi - Switch


Bole Chudiyan

Dessa två låtar har jag undervisat till idag, sjungt till idag, nynnat på idag, försökt få ur huvudet idag. Speciellt den senaste låten är poppis. När jag haft mina bollywoodklasser brukar man kunna höra delar av texten överallt i korridorerna på Kulturama. Well, jag antar att de har lyckats när de gjorde låten!

har ni burit lila idag?

Facebookgruppen har gjort de flesta upplysta tror jag iallafall. Jag klädde mig glatt i lila idag, för att det ska vara en självklarhet att alla är lika värda, HBT som hetero. Härligt med en sådan finfin färg också! Det var även en hel del av mina elever idag som satsade på att dansa loss i färgen. Härligt!


Love is beautiful, no matter what colour. Weheartit.

Jag fick dock stressa lite för att hinna med min dag idag. Lyckades ta en monstersovmorgon, sedan upp och planera lite, läsa bloggar, maila och annat viktigt. Snabbade mig med att laga mat och äta, men precis innan jag skulle dra ner till jobbet passade Dumcharles på att kissa i köket. Jävla. Skynda att städa, uäck - byta om (hitta något annat lila fort!), rafsa ihop alla saker och cykla iväg. Jag lyckades glömma min datasladd (datorn dör efter cirkus 3 minuter utan ström!). Älskade sambon cyklade hem och hämtade dock. Kärlek. ♥

Och nu är jag klar för dagen. :) Dags att röra sig hemåt.

grrrreat!

Hemma från en helkväll på Kulturama idag igen, och det var en bra dag idag! Vi satsade stenhårt på rep till helgens uppträde i Linnégallerian på prep, och jag är så nöjd med både koreografin och mina dansare! Det kommer bli grymt så se till att dyka upp och titta!

Jag misstänker dock att jag kanske lyckats dra på mig någon slags liten ministräckning i ljumsken idag. Hoppas inte, jag gillar verkligen inte sträckningar! Man kan få dras med dem hur länge som helst om man inte behandlar dem rätt. Det lär ju hjälpa med schysst käk framför TVn, och en varm dusch. Vi satsar på det!


Precis Muhammed, jag också!

ordinary day

Mina elever dansar läskig ragga, passar ju nu i halloweentider, haha. Det slutar hela tiden med att jag står och fnissar för att de ser roliga ut i sina gravallvarliga masker till märkliga stegkombinationer. Det är så det ska vara! Martin har praktik, han är med Emelie på hennes klasser. För en gångs skull har vi sköna lediga förmiddagar tillsammans, mysigt. Men som vanligt fastnar vi i soffan, han med sitt PSP och jag med min dator. Fullt koncentrerade på sitt.


Smile honey!

waack!

Howdy! Jag har haft en annorlunda måndag. Vid 8 var vi på djursjukhuset med Charles, och vid lunch kom han hem igen som en enuck. :) Hihi. Stackarn kom hem helt groggy och vinglig efter narkosen. Men nu kanske han blir lite mindre "kissa-överallt-benägen". Vi får se. På jobbet bytte jag och Emelie klass med varandra. Mina jazzare dansade simonsonjazz och jag hade waacking med jazz prep. Roligt! Omväxling förnöjer, för både elever och lärare. :)

Nu måste vi fixa lite käk, lilla hungern är på besök. Men sin stoa kusin. Arrgh!


Waacking, vouging, posing. Madonna got it.

it´s a mad world

Fler än jag som är trött efter veckan? Efter att jag vikarierat för Martins tre klasser idag så är mina ben helt döda. Och nu sitter vi och kollar på Beck - skarpt läge. Handlar om kvinnomisshandel, sådär peppande. Fy fan.


Det fick bli en lite gladare bild istället.. On Stage i somras under Karl Oskar.

don´t get annoyed

Åååh idag är en sån där dag jag egentligen bara vill ligga kvar i sängen och mysa. Hela dagen helst! Men jag ska strax hem till peppen för att laga punkan på min cykel, och sedan ner till Kulturama för att vikariera för Martins klasser. Han uppträder idag i Konsert Huset tillsammans med Växjö Manskör. Det är hans klass i skolan som ska dansa. Knalla dit och titta, klockan 16 idag! Men nu ska jag skynda på lite!


Ni får en bra låt sålänge. Enjoy!

soffpotatis

Vi har haft en trevlig kväll här hemma, med våra förra grannar på besök. Åt gott och pratade en massa, ritade teckningar med lilltjejen och tog det lugnt. Inte helt fel. :) Efteråt fastnade jag och Martin i soffan. Och det verkar som om det är omöjligt att röra sig härifrån nu! Möjligtvis för att hitta något gott i köket. Hmm..


We´re as stuck as this time, months ago.

tvättid en lördagmorgon...


nytt från vila



Detta fick följa med mig hem igår från Vila. Jag älskar! Skönt att lubba ner sig i mysiga koftor såhär när snön har börjat komma och allt. För övrigt så är min kropp helt slut. Hjärnan är suddig och ögonlocken lite tyngre än vanligt. Men jag lever fint. Mmm!

lovesie fridsies

Vi är så extremt bortskämda med kanonväder nu för tiden! Love it! En fredag kan inte börja bättre. Senare idag blir det till att kolla sponsring inför On Stages gig nästa helg, ringa lite samtal, ha två klasser. Efteråt får vi se vad som händer. :) Det blir en bra dag idag!


Jag vill också ha myspyskatter i skorna!

you are forever stuck on me



En av mina klasser idag. Haha. Sköna tjejer! Enjoy!

snö snö snö



Jag fick plocka fram min vinterjacka idag, mysigt! Gick ner till Kulturama ganska tidigt idag, koreograferade lite och så. Lunchade på Royal Thai med Martin och stannade sedan kvar på jobbet. Fast vi hann med en shoppingrunda också, jag fick hem lite mysiga koftor och tröjor, visar imorgon. Jag är helt slut i kroppen efter mina tre klasser. Det har varit krävande jazz och bland annat en massa hype på schemat. :) Men på att igen imorgon!

hey, don´t drink and drive!



Ta det lugnt med drickat. Men. Om jag skulle få för mig att köpa en vodka nu skulle jag definitivt valt den här snygga bara för att jag älskar illustratören Liselotte Watkins! Ganska ovanligt att i den branschen göra såna här samarbeten, tycker jag nog. Hittade inspirationen hos Trendenser. Snyggt, snyggt, snyggt!

så kan det gå!


mine mine mine!





My beloved sambo gav mig en finfin present igår. Fint inslaget som en efterskottspresent sedan vi firade 1.5 år och min födelsedag. Jag fick två nya berlocker till mitt armband - den hinduiska guden ganesh (för lycka och framgång) och hjärtat med nyckeln. Jag har velat ha ett hjärta/nyckel länge, som minne av att vi faktiskt har flyttat ihop på riktigt nu. Innan våldgästade han bara mig konstant.hehe. Och jag gillar verkligen Ganesh.

Sedan haffade jag ett grymt halsband som fina Amanda i On Stage gjort. Jag gillar 80-talskänslan på det! Vi är redan flera dansare som har kirrat ett smycke. :)

tisdagsnöjen

Jag vaknade av borrande idag. Några gubbar jobbar på ett söndrigt avlopp precis under oss, och av någon anledning ska de ju alltid jobba tidigt på morgonen. Lite sådär mysigt. Anyway, föreställningen vi såg igår var bra! Det kändes väldigt schysst att smita in bland alla skolelever och få se den gratis. Den innehöll dock lite mindre dans än vad jag hade väntat mig men grabbarna var roliga. Hade en bra dag på jobbet också, tiden gick fort! En av mina elever i min avancerade hiphop hade med sig nybakta bullar så vi köpte snabbt lite mjölk och hade bullkalas! Lovely! Lite svårt att dansa bara efter att man hade tryckt i sig bullar! :D Men väldigt lyxigt, I bet alla andra var avundsjuka på oss. Hehe.

Men, the show must go on! Så nu ska jag jobba vidare med planering och korr.


fhlip fhlop

'

Jag ska snart ner till Kulturama för att möta upp Monica, Fallou, Emma och Emelie! Vi ska traska vidare mot Växjö Teater för att se dansföreställningen Fhlip Fhlop som spelas för skolklasser. Egentligen gick den för allmänheten igår kväll, men eftersom vi alltid jobbar när sånt här händer så fixade jag in oss idag istället. Kanon! Någon som såg den igår?

Senare blir det jobb, jobb, jobb hela kvällen! Jag är taggad!

red, red, gingerbread.

Det kliar i fingrarna! Känns som om det verkligen börjar bli dags för en serious färgförändring i mitt liv nu. Jag vill ha sådär galet eldrött hår som inte alls ser naturligt ut men som är asballt. Knickset är att jag aldrig orkar göra vad som ska göras för att få det. Eftersom jag har färgat håret väldigt mörkt brunt nu de senaste gångerna så syns liksom inte den starkt röda färgen. I guess min enda chans är att först avfärga och greja. Låter jobbigt. Någon som har bra tips? Jag vill egentligen inte knalla till värsta salongen, det blir så dyrt då.


weheartit

stockholmresan bokad, hyfsat smärtfritt!

Nu är det äntligen bokat. Varken jag eller Martin hade hjärnan med oss när vi bokade flygbiljetten första gången. Helt fel och jättedumt datum. Så nu har vi testat igen och lyckades lite bättre denna gången. vi åker i början av november, lär vara knökat med folk eftersom det är höstlovsveckan. Det blir najs att komma iväg lite, jag älskar Stockholm! Ska försöka få till ett besök på Fotografiska och en del shopping när vi är där. Myspys!


Såhär såg det ut efter en lång shoppingtur sist vi var i den kungliga huvudstaden, paus på en parkbänk.

en vanlig dag



Charles tar det lugnt. Jag är lite mer i kaos. Vi har precis bokat icke ombokningsbara biljetter på fel dag. Pengarna rakt ner i sjön. Det fetkrockar med en viktig helg för On Stage. Det irriterar mig. Rikligt. Bajs.

make love, not angry faces

Varför känns det alltid så himla skumt att gå fram till någon man inte känner och ge en komplimang? Man vet ju själv att man skulle bli jätteglad och att det egentligen inte alls är speciellt farligt. Så varför sätter den där konstiga spärren då in när man nästan bestämt sig för att stega fram till någon och säga något snällt. Jag har ibland sagt saker till mina vänner om personer jag ser på stan "ooh vilken fin outfit hon har!" och så liknande, och jag skojar inte när jag säger att det flera gånger har hänt att de har blängt på mig, sagt lite mindre smickrande saker när vi sedan gick förbi lite för högt. Då vill jag gå fram och säga "jag tyckte bara du var fin din dumma gris men nu tycker jag att du är ful igen!". Knycksa ihop läpparna och spatsera iväg. Jädra.


lite toalettförbättring

Vår toalett såg från början ut såhär. Rörigt som fan och dåligt med förvaring. Varför har de inte tagit bort bidén? Jag kan ärligt säga på en gång att jag hellre haft bra plats för förvaring än någon himla bidé. Ja.



Och såhär ser det ut nu istället. Mycket mindre rörigt, men mycket mer inknökat. Fast det bör mig inte så mycket. :) Tänk er hur det ligger fina färgmatchade handdukar i snygga högar också och lite mindre av de där prickiga burkarna. Då blir det fina fisken!


inspirationen spirar


weheartit

Martins syskon var här, vi skrattade, tittade på film i sträck, mumsade på godsaker, sov en hel del. Idag bjöd vi föräldrar på kaffe, bokade biljett tur och retur till Stockholm, bokade fel, fick panik över det olösta problemet, städat iordning, inventerat inredningsmässigt, drömt om drömhemmet, pussade Martin hejdå när han gick till jobbet. Jag älskar. ♥

höstpuss


I´m in love with fall when it´s this beautiful!


Man kan ju undra varför jag är den enda som inte står stilla snällt framåtvänd idag under träningen. Hmm. Jag ska då alltid vara så himla egen! Hmpf!

Martins bror är redan här, hans syster på väg. Filmen rullar och snart börjar magen skrika lite efter goda chips. Jag är helnöjd.

ledig lördag

Havin' a nice day? Jag och Martin ska snart ner till Kulturama, det är dags för den första träningen inför hans och Sofias projektarbete. Som jag tror kommer bli grymt. :) Därefter blir det barnvaktning, Martin minibrorsa Timmy behöver vaktas. Så det blir nog lite att göra idag trots att det är ledig lördag. Ska hinna äta lite nu innan vi drar ner, så bye bye them!


Hade ingen ny bild på lager, så det får bli en från förra helgen när Martin var iväg på herrmiddag. Ser skönt och idylliskt ut, eller hur? Inte undra på att man blir avis!

tips tack!



Jag behöver köpa ett par schyssta höstboots, eftersom jag egentligen bara har en massa färgglada sneakers. Så nu är jag sugen på ett par sköna pjucks liknande dem på bilden. Någon som sett liknande? Fast med kanske lite nitar på eller något annat lite roligare. Lite halvhögt skaft sådär. Tipsa gärna! :)

på balkongen





Det är verkligen en fantastisk höst so far. Soligt och lite kallt. Skönt!  Och så är det ju fredag idag också, den här veckan har gått så galet fort! Men jag tackar inte nej till lite helg ändå. :)

oh...



Det var en dålig bloggdag. Så kan det gå. Dags att sova, big time. Fredag har ju redan smygit sig på! Vi ses när solen har gått upp igen. Sov gott! :)

heja on stage!

Hela förmiddagen gick åt till att förbereda inför giget på Katedral. Stress med cdbränning, kolla koreografier, dansa och värma upp, iallafall för de andra. Men de var grymma! Terminens första uppträde, kändes skönt att ha det i ryggen nu. Och de nya fick känna på att dansa för publik också. Bra bra! Paparazzin Emelie satt på front row och fotade en massa, fina huh? Missade ni dem idag så får ni en ny chans att se dem uppträda sista helgen i oktober, håll utkik!




Nu är det dags för lärarmöte, därefter bollywood, dance experience och bollywood igen! Sen hem och sova skönt, eller äntligen få tid över till att skruva ihop mitt IKEApaket. :)

see you tomorrow!

Shit shit, under min tredje klass idag smällde det till med ont i halsen helt plötsligt! Jag hoppas verkligen att det inte blir värre, håll tummarna för mig! Jag tror det har lite med stress och göra, säkert. Det har varit mycket de senaste dagarna med extraträningar och andra möten och grejer. Jag blir alltid nervös när On Stage ska dansa, av någon anledning är jag mer nervös nu, än tidigare när jag alltid var med och dansade själv. Det spelade ingen roll ifall jag bara hade nollbyten och galna danser. :)

Imorgon lugnar det ner sig lite iallafall, kom och se On Stage dansa klockan 11.15 i Katedrals aula! Det kommer bli grymt!  Supporta, skrik, klappa högst. Jag räknar med er alla! :D


On Stage under en träning förre terminen. Bad Romance - kom och se den live imorgon!

i´m the lady in colour, oh she´s a dancer they say

Ouh! Det var en trevlig syn som mötte oss när vi kom hem! Ett IKEApaket, ett plåtbord för balkongen och en massa egenplockade äpplen från stugan på Öland. Det är ibland väldigt behändigt att låta sina föräldrar ha en egen nyckel till lägenheten. Mjahahoo!

Annars har jag haft en allmänt lång dag idag. Var på lärarträning vid 14, dansade Michael Jackson style med Emma. Nästa vecka är det min tur att hålla i ragga. Dyk upp! Efteråt hann jag med att snacka runt med butikerna i Linnégallerian, placera ut mina grupper i olika delar av nästa års uppvisning, snabbfixa lite med Sussi och ha en extraträning med min raggagrupp. Det känns skönt, en sån där dag man hann med lite sådant som man inte annars brukar hinna med! I like. Imorgon blir det också en lång dag. Ska på möte under förmiddagen angående våterminen, och det är min längsta dag med klasserna. Ska försöka pressa in lite koreografering till ett projekt och lite jobbmailande också. Pjuh!


ett och ett halvt år tillsammans med martin!



Jag har mycket att göra idag, men jag har ro i själen. Det är en fin dag idag. Jag önskar att jag hade varit ledig egentligen. Kunnat gå en promenad med Martin, en mysig lunch på stan, njuta av vädret. Men man kan inte alltid få allt, så jag nöjer mig med att känna mig harmonisk och fira med en semla senare. Livet är fint, och finast är Martin. ♥

snart dags för gig

Det går iallafall framåt, även om det känns lite smått stressigt just nu. Det är första uppträdet för det nya OnStage, och det blir bra att de får komma ut och möta publik innan vi tar betalgigen. Dessutom är det är alltid roligt att komma till Katedral, en skola som är fullproppad med esteter och massvis med elever som känner dansarna i OnStage brukar betyda schysst publikstöd. Me like. Dyk upp i aulan på Katedral klockan 11.15 på onsdag. I count on all of you! :)

On Stage got it all!


Snygga Emma och Johanna i snygg showjazz.


Martin är en snygg steppande kock.


Lite pampig och exotisk bollywood kanske?


Snygga hiphoprumpor aka Marcus, Josefin och Martin.

jag tycker om er

God morgon alla fina! Det kändes så skönt att stiga upp i morse, det är något i ljuset! Plus att det verkligen är stor skillnad på att vakna upp till ett städat hem istället för en sunkig och illaluktande krigszon. So, what´s up today? Jag håller precis på att tvätta, sedan blir det en hel del planerande och koreograferande för min del. Vi har lagt in en extraträning ikväll inför vårt gig på Katedral nu på onsdag. Missa inte det, kl 11.15 i aulan. :)

Jag skulle vilja hinna med en mysig promenad med min sambo idag också, men jag har ingen aning om när han kommer hem idag, och om vi ens hinner innan han ska jobba. Vi får väl se helt enkelt. Anyway, njut av er söndag fina läsare! Det ska jag göra!


weheartit

i´ll miss my baby kissing me good night



mysig tjejdag

Martin blev hämtad 7.30 av pappa - herrmiddag i Asa it was. Alla grabbar i familjen samlades och har sedan gjort extra "manliga" grejer hela dagen. Skjuta med luftgevär, käka god mat, bada bastu, you name it. De ska även allihop sova där, eftersom de sippat "manliga" starka drycker. Så mamma, syster och jag träffades på förmiddagen för att ha en mysdag istället. Vi har åkt runt i olika affärer, jag har handlat lite fina grejer, ätit gott och gått en runda på stan. Mys helt enkelt! Ikväll var alla tvugna att hänga hos sig, vi har alla katter och hundar som inte vill vara ensamma. Min plan är nu att parkera rumpan i soffan framför kvällens filmen på TVn.


Massvis med nya härliga skönhetsprodukter! Köpta på Body Shop och Rusta (som faktiskt fräschat till sig, många bra grejer fast mycket billigare!)


Och en kanonfin matta till köket, också från Rusta. Även nya skohyllor fick följa med hem.

celebration

Kom precis hem från grannen. Amir som bor bara tvärs över gatan fyller år idag, så vi knallade dit och käkade kladdkaka och hängde lite. Trevligt! Men vi drog hem ganska tidigt, Martin ska upp tidigt imorgon. Jag hann bara hem och käka och ta en snabbdusch innan vi skulle iväg igen efter jobbet. Nu tänker jag ta ett glas vin. Mhmm, cause I´m worth it!


jag vill ha nu.








lovely friday


honey, i´m hooome!



En schysst låt att lyssna lite på, just for you! Det är skönt att slippa välja musik alltför mycket efter att man har barn som elever. Visserligen får jag tänka på vad jag sätter på för musik, men mina elever är åtminstone gamla nog att förstå innebörden, och inte färgas av den alltför mycket. :) Under mitt första år som danslärare hörde jag en av min små elever (runt 10 år) gå ute i korrodoren efter klass och lyssna på Lollipop av Lil Wayne. Haha! Liiite skrämmande faktiskt att se småflickor sjunga med till "lick lick lick me like a lollipop". Hon hade iallafall inte fått inspirationen på min lektion. :)

Well, anyway. Det är så skönt att komma hem till en sömnig kisse som lägger sig bredvid i soffan och snusar lite lätt efter en lång dag på jobbet! Mysigt!

lämna de trögstartade i fred - emelie bardon

Min kollega Emelie har skrivit en bra krönika i Fotnoten, lärarförbundets tidning som ni hittar här. Läs! Den är riktigt bra! :D


läxa



Det har varit en lång och indiskt inspirerad dag på jobbet idag. Haft tre klasser med bpllywood på raken, eftersom jag körde det även på Dance Experience idag. Men det ni ser filmat ovanför är läxa till mina elever! De har fått i uppgift att öva på kombinationen, och skala bort att onödigt och bli mer kontrollerade. Så jag filmade det åt dem så det får det lite lättare att öva hemma. 8)

Sjukt trött idag av någon anledning, så det kommer bli riktigt gott med kyckling, ris och bearnaisesås till nu. Mums! Ses imorgon igen loves!

bike for fun

Jag gillar verkligen butiken Bike for fun som ligger här i Växjö. Vi får alltid grym service när vi kommer dit och Martin har fått byta sina hörlurar kanske tre gånger, även utan att ha med kvitto! Med de felet och det antalet gånger hade nog ingen annan butik varit så trevliga och gett ut ett nytt par så många gånger. Damen som äger butiken är riktigt trevlig, och det är schysst att kunna komma dit i jätte hiphopkläder utan att få sämre, utan snarare bättre service. Och det är ju ett plus att det faktiskt finns feta grejer där inne att köpa också! :) Kolla in deras blogg där de lägger upp nyheter!


Bild lånad från bloggen

good night sweetheart

Jag är verkligen helt slut i hela kroppen just nu. Jag åkte ju ner till Kulturama vid 12, och sedan dess har jag konstant koreograferat och haft klasser. Så nu är jag helt mör i hela kroppen. Galet. Imorgon tänker jag inte pallra mig upp ur sängen för tidigt. Jag behöver sömn! Skulle ha filmat när jag dansar två danser också, men det glömde jag ju såklart. Mjähä. Får fixa det imorgon. Ska bara försöka hålla mig upprätt i duschen, innan jag stupar i sängen. Lovely.


weheartit

busy busy busy

Jag har mycket koreografi att koncentrera mig på, men naturligtvis ringde chiefen och sa att jag var tvungen att åka ner och öppna för en "dra-sladdar-till-datorn-snubbe". Typiskt. Det händer verkligen bara när man egentligen inte alls har tid. Men off I go! Puss!


cinnamon rolls



Jädra otur att det var just idag jag var tvungen att dra till Nässjö för ett jobbmöte, på självaste Kanelbullens dag! Jag gillar de här specialdagarna, och jag brukar iallafall försöka fira dem ordentligt. Förra året hade jag ett jävvla sjå med att baka. Det var väldigt stressigt! Fick cykla och handla bullformar runt 8 på morgonen, för att baka järnet i ett alldeles för litet kök. Sedan skynda mig för att åka ner och dansa. Jag hann inte städa köket så det var degigt och mjöligt och äckligt överallt. I remember it like it was yesterday.

Fast jag har ändå lyckats pilla i mig två kanelbullar ändå. Det känns bra det.

på att igen!

Har ni haft en skön helg? Min har varit skön. Men imorgon börjar det igen. Jag ska en sväng till Nässjö imorgon för ett jobbmöte, inom min administrativa tjänst med PAGH. Jag hoppas verkligen på att jag slipper dumma förseningar, jag vill verkligen inte att det går ut över mina klasser på kvällen. Håll tummarna!

By the way. Jobbar du med ditt projektarbete och går på Katedral? Då borde du definitivt fundera över ifall du vill jobba med mig! Jag kan erbjuda en massa bra saker, rådgivning, kontakter eller hjälp med tryck av affisch, you name it. Det är väldigt enkelt. Jag ger hjälp - mot att du rapporterar till mig hur många timmar du har jobbat med projektarbetet. Det är det som upptar mina resterande 25 % utanför undervisningen. :)


Nässjö Station. Fina grejer alltså dit jag ska!

jag vill göra en dreamboard!







Jag vill ha en sån här! Hängandes på en vägg, med en massa inspiration. Jag gillar min systers version. Hon har en klädd skiva i tyg där hon helt enkelt nålar upp bilder. Enkelt att byta ut och göra om. Kan du inte skicka en bild till mig på det Lisa? Det får bli ett framtida pysselprojekt. :)

one of 365 days - an ordinary sunday



Ta det lugnt, återhämtning. Bläddra i en tidning, zappa mellan kanalerna. Fundera över ett skönt fotbad, kanske en promenad. Inte mer än så.

mys!



Mamma och pappa har åkt hem, syster och svåger sitter fortfarande här i soffan. Vi har fastnat framför Ghost Ship, nån film på 6an. Verkar lite spännande, så jag får nog lämna er! PUSS!

hungry heart

Vi kom precis hem från en mysig sväng på stan. Köpte mig en skön kofta och ett vitt linne. Jag lyckades förstöra två vita linnen med rödvinsfläckar på vår inflyttningsfest. Typiskt! Så jag behövde upgrade min garderob lite. Nu ska vi dra och handla lite, hela familjen kommer hit ikväll för att käka lite och sådär. Vad har ni för planer?


Nya koftan från Gina Tricot, nytt linne sedan igår från Bike for Fun, nya bralls sedan förra helgen från H&M.

svullokväll

Mhmm! Vi har bunkrat upp med hyrfilmer, chips n' dip, ostbågar och vin. Låter som en riktigt fin avslutning på en bra vecka, don´t you think? Ska fortsätta med mitt nu och koncentrera mig på filmen, hoppas ni får en fin kväll cutiepies!

Love!


bloggläsning efterlyses!



Jag behöver lite tips på bra och inspirerande bloggar inom alla ämnen! Någon blogg ni inte kan börja dagen utan att ha läst först? Eller är din egen blogg för bra för att missas? Let me know! I´m dying to read them! Kärlek!

copycat, copydog, copybird

Hur mycket bör man ta åt sig egentligen när det kommer till copycats? Antingen blir man rosenrrrasande och tycker att folk tar det som egentligen tillhör en själv. Eller så skrattar man lite lätt och säger som Karin, en copycat blir aldrig mer än en kopia ändå. Det där är svårt. Jag har sagt det förut. När slutar man inspireras och när tar plagieringen över? Stil. Kläder. Enda sättet att föbli helt egen är att aldrig titta på någon annans kläder och knåpa ihop något själv. Vi inspireras alltid. Och även om vi inte gör det medvetet, så minns hjärnan blider den sett förr. Borde man bli lite smickrad? Och dans då. Hur ska man kunna vara säker på att man inte själv härmar steg för mycket. Tro mig. Det är svårt att hitta på saker som inte en jävel har gjort innan mig. Och när man ser folk som dansar så som jag gör, ska man bli glad att man hjälpt någon eller ledsen över att bli berövad sitt eget?

Så länge jag vet att jag var först, eller så länge jag vet att det jag gör/är/har på mig verkligen är jag till 100% så försöker jag ta det med ro. Om folk nu tror att det är jag som har härmat någon annan, så kommer det snart visa sig att det är jag som är den äkta, riktiga. För det jag gör och är - det är mitt. Och det syns om man tror det själv.


RSS 2.0