dealar lite

Vi knallade aldrig runt sjön, vi hamnade däremot hos Lisa en bra stund. Hon bjöd på rester, vilket inte låter så snajsigt. Men det var det! I systerhemmet äts det alltid hi-tech grejer. Mums. Jag och Lisa fick också till en bra deal, tycker jag iallafall. Hon fick två påsar med kattsand, och jag fick gå hem med en massa bra skönhetsgrejer!



1. Ansiktsvatten från Lumene, inte hemmagjort, bara felköpt!
2. Hårwax av olika slag till Martin att ta slut på, så att Lisa kan använda burkarna till andra produkter.
3. Lisas tigerbalsam - i en ball ammonutionburk, awesome för sönderdansade muskler!
4. Karotincerat - fullproppat av vitaminer innan läggdags (ceratet färgar tydligen läpparna något orange, hah!)
5. Elins ansiktsvatten - gjort på beställning efter min hudtyp.
6. Kroppsskrubb med basilika, lime och geranium, av socker!

Jag gillar a lot. Det känns bättre att kleta på grejer som Lisa har gjort, för då vet jag att hon har försökt använda bra grejer. I köpta produkter finns det massvis med ingredienser som inte är bra för huden. Bra att tänka på!


alla helgons dag

Eller Halloween kanske man ska säga. Njäe, jag brukar väl inte direkt fira Halloween, men vi får väl se om vi ser några utklädda ungar ikväll! Jag är glad att jag bor i ett område där det antagligen inte knackas så mycket dörr, men när jag bodde hemma så var jag alltid tvungen att gömma mig vid den här tiden under året, men även under påsk. Haha, jag är rädd för utklädda barn! Thats some scary shit man!

Nu ska jag och Martin knalla ner till stan och gå en runda runt sjön, och kanske kika in hos Lisa och Axel. Det blir trevlans! Hoppas ni får en mysig lördag!

grönländsk maskdans

Idag hade vi lärarträff på Kulturama! Inget speciellt möte direkt, men vi diskuterade bland annat hur vi ska hantera stress och hur viktigt det är att vi som är anställda mår bra. Vi hann också med att prata om vad som kunde förbättras på Kulturama. Emelie höll också i en strikt teoretisk föreläsning om dans. Terminologi och teorier inom vissa tekniker och annat spännande. Väldigt nytt och svårt, men intressant!

Men det roligaste vi ändå gjorde var ansiktsmålningar som tillhör grönländsk maskdans! Tanken från början var att alla lärare skulle vara med idag och lära oss hur det går till, och sedan "uppträda" imorgon i Tegnergallerian. Tyvärr så var det väldigt många som hoppade av idén så vi fick ställa in. Men vi målade masker idag ändå bara för att det var roligt! Såhär snygga blev vi!


Monica, Martin, jag, Karin och Emelie!


Jag blev riktigt snygg tycker jag!

Historien bakom traditionen är att inuiterna som levde tätt ihop på Grönland använde detta som ett verktyg att få ut spänningar och känslor. Så istället för att ta ut det på varandra, så målade de en mask och kunde spela ut känslor som attraktion eller ilska till exempel. Den svarta färgen representerar skräck, vitt representerar komik och rött det sensuella. Det är som en slags teater, som även fungerade som terapi! Lite ballt tycker jag! :)

fiffiga lösningar

Jag och Martin har haft tvättid ikväll, och den förbannade torktumlaren var sönder. Så nu hänger det underkläder i hela lägenheten på tork. Ha, man får lösa problem så fiffigt man kan när man bor litet!



Just nu sitter vi och kollar på Da Vinci koden, och mumsar på chokladpudding. Vi måste definitivt sluta äta så mycket chokladpudding, men det är ju så galet gott! Jajks! Hoppas ni har haft en bra dag!


awesome kväll

Jag hade en jättekul kväll igår! Vi började med lite förfest hos mig, gick sedan vidare till en annan dude, och avslutade på Deluxe. Tack folket! Maja sov sedan hos mig och Martin, hon drog för en stund sedan. Ikväll åker hon tillbaka till huvudstaden. Jag måste spara lite pengar så jag kan hälsa på henne!


Martin, Maja och Simone


Rosanna och Emelie


Meee

nu jävvlar

Eftersom Maja är hemma så passar vi på att dra ut ikväll, lill-lördag idag! Har varit på Kulturama idag, Maja lärde mig lite hype och locking, aproligt! :D Men nu kan jag inte sitta här längre, snart kommer gästeeer! Nu kör vi!


mysdag

Jag har haft en jättebra dag idag! Jag och Martin passade på att gå runt sjön idag, härligt höstväder! Förhoppningsvis hinner jag med det lite oftare, det är ju hur mysigt som helst. Efter det så knallade vi till Kulturama, jag och tjejerna koreograferade lite och sedan tränade vi balett och street. Maja kom förbi en stund, kul! Vi ska träna imorgon, så ska hon lära mig lite kul grejer, nya stilar och sånt. Yaay! Schysst att få lite nytändning nu på lovet till mina klasser. Jag vill ge dem mycket olika grejer, så gott jag kan iallafall, så de får testa på mycket! Vill de ta sig vidare dansmässigt, så vill jag ge dem så goda förutsättningar som möjligt, efter mina egna förutsättningar. Thats the way, ah-ha ah-ha, I like it!


Härlig lövkastning!


Passade på att leva lite farligt också

bra jobbat tjajoooor



Linn, Issa, jag och Rebecka passade på att koreografera lite idag. Vi vet inte än var vi kommer använda dansen, möjligtvis får OnStage äran. :) Men det blev riktigt snyggt iallafall, och annorlunda! ;) Det är perfekt att ta tillfället i akt och träna nu när alla skolbarn har lov. Men snart är det balett och street, de fortsätter trots att det är lov. Maja kommer förbi också och kollar in streeten, lovely!

män som hatar kvinnor

Nu har det äntligen blivit min och Martins tur att se den omtalade filmen, men vi får väl se ifall vi blir lika hänförda som alla andra verkar ha blivit. Det är synd att man inte har läst böckerna tidigare, men jag har aldrig tid för läsning. Eller okej, egentligen har man väl tid för alla man skulle vilja göra, men jag har inte prioriterat läsning på väldigt länge!

Jättekul att träffa Maja idag också! Fick ett par härliga och jättelånga orangea benvärmare. Yaay! Vet inte om jag hinner träffa henne något imorgon, men på onsdag hinner vi iallafall ta en fika och gå ut på kvällen. Aptrevligt! Jag försöker passa på nu när jag inte jobbar så mycket, äntligen lite lediga kvällar, TJOHO!

majaaan



Idag kommer Maja hem! Sitter på Kulturama, jag Martin och Monica har dansat modernt med Emelie. Jättekul! Det känns extra givande när man inte är så många, man får mer tid att lära sig och ta ut rörelserna. Nu är det dags att klä om så jag kan träffa Maja snart. Ha en fortsatt awesome måndag allihop!

o-oooh here she comes



Hahahaha, så jävvla bra, hamster goes mad!

sådär, nu är man lite fri en vecka

Nästan alla elever var på mina klasser idag, fast jag hade räknat med att det skulle vara många borta. Reser inte folk bort under lov? Men what the heck, jag gillar ju bättre när alla elever är där! Och jag fick skratta lite iallafall, speciellt mina raggaelever fick till roliga kombos när de fick skapa egna koreografier. I like!




Nu blir det till att diska lite smått, galet tråkigt men galet nödvändigt. Och guess what! Imorgon kommer Maja tillbaka till de småländska skogarna! :D Men innan dess blir det lärarträning med Emelie, hon ska undervisa oss lärare som har lust i modernt imorgon vid 10-tiden. Det blir nog kul! :) Och hörrni! Vill ni så är det gratis breakingworkshop på Kulturama imorgon mellan 13-15! Missa inte det!


last day of work today

Imorgon börjar mitt något ofrivilliga lov. Lov är skönt! Men jag får inga pengar heller, and that´s a bad thing. Jag längtar efter att jag och Martin ska få en stabilare tillvaro med bättre lön. Det kommer. :) Då ska vi skaffa en större säng så vi slipper ligga och trängas, och en större lägenhet! Och andra bra grejer. Vi har många planer och drömmar. Och det är fantastiskt bra att drömma, för då är det större chans att det kommer hända!

Men först och främst ska jag fokusera på dagens doings, jag har planerat dagens klasser utifrån att alla inte kommer vara där. Söndag och höstlov, jag gissar på att några har hunnit resa bort och sådär. Men de som är där ska få lite roliga uppgifter, så det blir inte blaha av allihop ändå. :)

Nu hinner jag inte sitta här längre, jag måste diska och forsätta bläddra i Elle och drömma mig bort till de dyra klädernas land... woooaaaah!

datakrångel

Åh jag hatar när tekniken börjar krångla, man känner sig alltid lika hjälplös! Min dator har börjat tjata om spyware och annat, men scannar man datorn så finns inga spår av det. Min gissning är att antivirusföretag vill tjäna pengar. Äh! det gick iallafall bra att dansa idag i Tegnergallerian, fast vi hade problem med att få igång ljudanläggningen till en början. Men det ordnade sig till slut!

Det märktes att det var ett tag sedan vi var ute och uppträdde, och att vi har nya ansikten i gruppen. Vi var inte lika tajta och stegen satt inte alltid där de skulle. Vi hade några nya danser också, som vi inte hunnit öva in så pass bra som vi velat och som vi inte lärt oss att anpassa till olika utrymmen. Men allt som allt gick det ganska bra tycker jag!






tegnergallerian

Kom och titta på dansföreställning idag i Tegnergallerian klockan halv 12 och halv 1!  Jag och tjejerna i OnStage ska dansa, lite nytt och lite gammalt! Men nu måste vi repa lite här på Kulturama!

svullokväll - big time!



Ojojoj säger jag bara. Idag efter jobbet så åkte jag och Martin till Hemmakväll och köpte på oss hur mycket snacks som helst! De hade 1-årsjubileum och hur mycket erbjudanden som helst! Köpte ostbågar för en tia och kexchoklad för en krona! Bland annat ska sägas. Kunde också köpa fyra olika filmer för en krona styck, och det är inte så hemskt dyrt tycker jag inte. Haha, tjocka ikväll!

Var tidigare idag och hämtade ett klösträd åt Zeus från peppen. Tänkte låna det ett tag så han har något ställe att kalla sitt. Temporärt tills vi hittar ett bättre hem åt honom. Det håller honom iallafall lite sysselsatt ett tag till framöver. Han är världens mysigaste katt...*uuuääääääääh* (<-- gråt.) Nu måste jag hoppa in i duschen och sedan krypa ner och sova. Galet trött.


Sleep tight alla! ♥


gör en insats

Okej, nu är det definitivt. Vi kan inte ha Zeus längre, han trivs inte i vår lilla etta helt enkelt. Jag har pratat med Djurens vänner, och de kan inte ta emot honom eftersom han är en privatkatt. Då återstår bara att jag eller Elisabet (kvinnan som hade hand om honom tidigare) hittar ett nytt hem åt honom, eller att han avlivas. Åh jag vill inte att han avlivas! Elisabet bryr sig jättemycket om honom, men hon kan inte ta hand om honom själv eftersom hon är allergisk, och det var hennes mamma som hade Zeus tidigare, men som nu avlidit.

Så är det någon som själv kan ta hand om en katt, eller kanske känner någon annan som kan? Zeus skulle passa jättebra hos någon äldre, som sällskap, och man skulle slippa de första jobbiga åren med extra skötsel och krukvältningar som kattunge. Så snälla. Kan ni söta rara kika runt bland bekanta? Kolla med morfar eller farmor som kanske känner sig lite ensam? Jag skulle bli överlycklig ifall vi slipper avliva honom, han är alldeles för mysig för det!


Kunde inte ta en ny bild, han ligger och sover lite krabbigt under sängen. :)

oh my... chill out!

Jag förstår inte amerikaner. Det stämmer verkligen, det som sägs i Eurotrip, amerikaner är pryda. Okej att man är försiktig, men det behöver ju aldrig gå till överdrift! Sitter och kollar på Oprah på tvn, och gästerna är ett ungt par i tonåren och deras mammor. Diskussionen handlar om undomarna och deras förhållande och framförallt deras sexliv. Mammorna var till en början helt emot deras förhållande, för att sedan käbbla om ifall den andra morsan till och med uppmuntrade ungdomarna att ha sex. Hon hade köpt kondomer till sin son. (Noooooo -  don´t dooo eeeeet!)

Har sett andra program på sista tiden om samma ämne, och jag tycker det är intressant att det är en sån big deal med relationer och sex där borta. Ungdomarna det handlar om är oftast i åldern 15 - 19, hade det varit 13-åringar det handlade om hade jag förstått det. Det är så paradoxalt att det stora landet i väst sedan pumpar ut filmer om vilda ungdomar som har sex precis överallt, what? Märkligt.

Hemma har det väl aldrig egentligen diskuterats på en sådan nivå, händer det så händer det. Och min mamma har en schysst inställning. Istället för att tjata om hur illa det vore ifall jag skulle bli gravid (även om hon aldrig har uppmuntrat det) så har hon sagt "det finns så mycket värre saker som kan hända än att bli gravid, du skulle ju kunna få aids". Och det är jag noga med att inte få, men jag skulle inte tveka och oroa mig att prata med mamma ifall det skulle visa sig att jag var gravid. Jag älskar min familjs inställning till livet! ♥

jag vill ha thomas sabo!

Jag fick ett Thomas Sabo-armband och en berlock av farmor när jag fyllde 20 i somras. Tyvärr tappade jag det efter bara 2 dagar! Men jag kilade ner och beställde ett nytt, och nu har det äntligen kommit, med min Lejon-berlock och allt! Jag ska sticka ner till stan imorgon och köpa det. Kollade runt på deras hemsida. det finns så himla många fina berlocker. Hett tips till jul mina vänner, jag önskar mig berlocker! Kanske inte nödvändigtvis dessa, men de är hemskt fina tycker jag.


Berlocker från 198-398 kr.


what to do?

Var uppe tidigt som sjuttom idag, och har redan hunnit storhandla på Willys! Jag känner mig stolt! Dyrt var det att handla också, men nu kommer inte kylskåpet eka i varje fall! Vad som är mindre bra är att jag bara hann vara borta någon timme, och när jag kom hem möttes jag av bajs på golvet... som vanligt börjar det kännas som. Jag vete fan hur vi ska göra med Zeus. Han verkar inte trivas, det är för litet här för honom. :/ Jag måste prata med damen som hade hand om honom, för såhär kan det inte fortsätta. Någon som kan ta hand om en katt (som annars måste avlivas är jag rädd!), med lite större lebensraum än en liten etta? Åh, lille Zeus!


YUMMIE!

snabbpaus!

Sitter på Kulturama för tillfället, ska snart dansa modernt. Onsdagar är så sköna, har bara mina små jazzare i en timme och sedan modernt. Relativt tidig kväll jämför med andra dagar i veckan. :) Efter dansandet ska jag hem till peppen och låna en bil, det har blivit hög tid för storhandling!



Hoppas ni har haft en bra dag, nu måste jag skynda mig!

vägarna förbi stockholm nästa vecka?



Under höstlovet har Ragdollz workshops på Balettakademien! Har man ändå vägarna förbi Stockholm så måste man passa på att slinka in där och ta en klass, väldigt givande! Jag önskar jag själv hade kunnat gå, men jag har inte pengar att åka upp, och dessutom kommer ju Maja ner till Växjö, det vill man ju inte missa! Ragdollz är iallafall ett riktigt skönt gäng, och jag älskar deras stil. Cherie Hampton är sjukt fierce och har en otrolig utstrålning när hon kommer in i ett rum, men är dessutom hur trevlig som helst. Och Carmel Köster (som syns på affichen) har en grym, lite punkig stil. Testa, testa! :D

nej, nu ska det bli bättring

Gud, nästa vecka är det lov från dansen, och voine vad det behövs! Jag känner mig allmänt sliten, och eftersom fläktsystemet inte funkar i lokalen så är det dessutom varmt och syrefattigt överallt. Det är inngen bra kombination för ett utvecklande dansande. Men snart blir det paus och nytändning. Ska dessutom anstränga mig bättre på streeten också. Jag är väl inte direkt nöjd med stilen, jag är inte intresserad av att vicka på rumpan, jag vill ha riktig hiphop! Men det kommer inte ske någon förändring den närmaste terminen, så jag ska försöka gilla läget. Sen får jag väl youtuba lite också så jag får inspiration. Jeppjepp. :)


Min familj, lite knasig men ändå den bästa! Energipåsamlig pågår!


katterapeuten

Ja! Tack gode gud för Karin! Hon har pratat med Zeus, och förhoppningsvis kommer jag och Martin få lite lättare att förstå honom nu. Han har bajsat överallt de senaste tre dagarna, men det kanske kan bli ändring på det nu. Han är tydligen väldigt bestämd och vll ha saker och ting på sitt sätt. Han hade inte riktigt förstått att hans tidígare matte hade dött, men nu verkar han ha förstått hur det ligger till. Han säger att han har haft ltie problem med alla ljuden han hör, grannarna, och att vi har spelat för hög musik. Och så pratar vi för lite med honom, stackarn. Och han sa dessutom förlåt för att min väska blev nerkissad, men han kände sig desperat.

Vi ska försöka få till det lite bättre nu för honom, så att han trivs lite bättre. Desuotm kikar jag och Martin runt efter en större lägenhet, en 2:a eller en 3:a. Det skulle passa oss alla tre mycket bättre! Så är det någon som har koll på en lägenhet får man gärna tipsa! :)


Kattkvinnan! Vår räddning!

intervju med mig själv

Stänger du av mobilen när du sover? Nej jag stänger i princip aldrig av den, vilket senast skapade problem med puk-kod och annat jobbigt.
Hur såg du ut på högstadiet? Precis som alla andra, det var då alla hade ett par sneakers och en JL-tröja. JL-tröjan fanns visserligen aldrig i min garderob, men stilen fanns där. Usch.
Hur kommer du att se ut om tjugo år? Då är jag 30 bast och kommer fortfarande hålla stilen, färgglatt och ballt är ledorden, haha!
Hur var du på dagis? Dagis sket jag i, men hos dagmamman så var jag allmänt bossig, jag hade bäst ideér när det kom till lekar.
Hur är du att ha som arbetskamrat? Awesome!
Har du celluliter? Nej inte direkt.
Biter du på naglarna? Nej, men de är väldigt sköra, så de ser alltid ut som skit ändå, what to do?
Vad har du för skostorlek? 36-37. Mina föttter har krympt med åren!
Har du något handikapp? Haha, tja det beror väl på vem man frågar. :D 
Är du rädd för att få hängbröst? Ja, taxöron har aldrig lockat mig, men thank god för små bröst!
Tror du att gud är en man eller en kvinna? Varken eller. Ser det mer som något andligt utan form om jag måste definiera det.
Svär du? Ja.
•Känner du någon kristdemokrat? Inte den blekaste.
Tror du på utomjordningar? Naturligtvis, rymden är för stor för att liv endast skulle kunna utvecklas på en planet.
Om du var tvungen att välja en maträtt som du måste äta varje dag livet ut? Oj, risgrynsgröt eller något med bearnaisesås. Jag älskar bearnaisesås!
Vad finns alltid i ditt skafferi? Bönor, jag fick två jättepåsar av min syster men de måste kokas innan ätning så det har aldrig blivit av, skärpning på det!
Vilken mat är den största missen att bjuda dig på? Inälvsmat, uäck!
Har du blivit arresterad? Naj naj naj!
Ljuger du? Nej. (Jo.)
Har du snattat? Nja, ett litet ynkligt hårspänne som trillat ur sin förpackning fick följa med hem en gång när jag var liten. If I can´t buy it, I don´t want it.
Har du kysst en polis? Det tvivlar jag på.
•Är du rädd för Securitasvakter? Neje, haha! 
Har du någonting att dölja? Of course my horse! Dock ingen major thing.
Vad har du på din nyckelknippa? Nycklar till alla ställen jag behöver knalla in på och finfina nyckelringar!
Är du/har du varit gift? Njet.
Skulle du gå upp klockan tre på natten en arbetsdag för att köra och hämta pojkvän/flickvän från krogen fast det går nattbussar? Verkligen inte, det där får han se till att ha planerat själv.
Kan du laga cyklar? Jepp, lite basic iallafall. Men trots det så går cyklar sönder hela tiden i detta hemmet, lagar jag dåligt?
Kan du baka bröd? Kan och kan, frågan är hur kräsen man är.
Vilken tvserie skulle du helst leva i? Typ medium eller vad den heter, för att jag är så facinerad av kontakter med andevärlden.

laptopväska

Hej hopp! Jag sitter på Kulturama och lyssnar på musik, chillar lite. Jag och Martin kom hit vid 10 för att jag skulle hålla en klass för lärarna - så var ingen här. Borde jag ta det som en jättediss? Eller visste folk bara inte om det/ kunde inte komma? Äh, jag gråter inga tårar. :)

Surfade runt lite och hittade en awesome väska. Eftersom en viss Zeus kissade ner min träningsväska, fick slänga den igår, så kollade jag lite. Behöver dessutom en dataväska, jag måste frakta min dator till Kulturama och hem igen varje dag på cykeln. Känns som om man borde vara lite försiktig med den. Och guess what! Jag hittade den perfekta väskan!



Det är seperata fack för dator och träningskläder och sådär, och fin också. Fits all my needs! Däremot är den lite dyr, 1095 kr. Men bara ett dataskydd självt kostar ju runt en 500, och en bra väska runt 500 den med, så då blir det ändå ett ganska vettigt pris. Eller vad säger ni? Buy or not? Hittade den här. 

Nu ska jag träna lite på koreografierna vi ska uppträda med på lördag!


sov gott!

Nu är det sovdags! Imorgon ska jag hålla en streetlektion för de lärare som känner att de har lust vid 10. Kul idé! Och sedan är det jazz, OnStage och min street 25+ som vanligt. :) Sov gott och dröm vackra drömmar! ♥




busy busy busy

Idag har det varit full rulle hela dagen. Började med tvättid 7-12, och det var strumpkris i vårt hem så det var bara att knalla ner till tvättstugan och sätta igång. Det har också resulterat i att det hänger t-shirts och trosor i hela lägenheten - allt hann inte torkas. :D Men äsch! Var på Kulturama och jobbade hela eftermiddagen, allt fortsatte som det brukar. Ganska skönt ibland. Fick mat hos mamma på pappa, alltid uppskattat!

Nu är det hög tid att städa undan alla kläder som hänger överallt, och läsa dagens alla bloggar som jag inte hunnit med!


luhrdag

Min lediga dag idag! Passade på att kika lite på när Martin uppträdde, och vi drog sedan ner en sväng på stan. Jag hittade lite grejer som fick följa med hem! Vi satte oss också på det nya fiket Zity som Rosanna tipsade om. Jättemysigt! Gick lite på torget också, både igår och idag var det extra torgdag av någon anledning, med fler stånd än vanligt. Igår hittade vi till exempel ett stånd med en massa bra grejer, köpte torkade gojibär och tranbär bland annat, som är apnyttigt!


Gårdagens fynd, ett par mysiga gröna benvärmare från H&M för 99 kr, och ringen jag fick av Martin! Den är av hematit och sägs öka blodcirkulationen!


Dagens fynd! Jeansen kostade bara 99 kr! Och skjortan är bara allmänt sjukt snygg att dansa i. :)


jaaaaa, kissdoft

Gillar jag att gå upp vid 8 på morgonen och inse att Zeus har kissat i min väska som innehöll mina danspapper och annat viktigt? Nej, det gör jag INTE. Så när lördagen kickstartar med storstädning (passade på att dammsuga och moppa golvet också) så kan jag känna att det kunde varit bättre. Och nu blir det djurterapeuten för Zeus del. Jag ska be Karin prata med honom (jepp, hon talar med djur) och kolla vad problemet är och om han tänker fortsätta vara såhär. Jag misstänker att han tycker att det är lite för lite lebensraum han har fått sig tilldelat, och det är ju tyvärr ett problem som är svårt att lösa. God damn it!


It was HIM! Och se hur han springer ifrån sitt ansvar!

(Okej, jag vet att man inte ska hänga ut folk i bloggar, men kissar man i folks väskor så får man fanimej sätta ner foten.)

Och det har dessutom visat sig att jag inte får åka på raggaworkshopen i Sölvesborg nästa lördag. Vi ska uppträda då med OnStage i Tegnergallerian och jag och Issa var tydligen ovärdeliga i showen. :( Men jag ska hålla ögonen öppna för nya tillfällen! Jag vill vidareutbilda mig!


riktigt bra dag idag (igår?)

Shit shit nu är det natt igen, det går så förbannat fort! Men det var en väldigt, väldigt bra dag, den där fredagen. Var hemma och skulle ha diskat och städat iordning, min sopsorterng har stått vid dörren på väg ut ett bra tag nu, den kommer liksom inte längre. Men istället fick jag för mig att koreografera, det gäller att passa på när lusten smyger sig på! Martin ringde sedan och ville att vi skulle luncha på stan, så jag åkte in lite tidigare. Blev bjuden på sushi och fick en fin ring! Hurra för Martin!

Hade sedan en awesome dag på jobbet, älskar mina söta elever. Jag och Emelie fixade även så att våra grupper fick visa upp lite moves för varandra, sånt är alltid roligt! Och eleverna skärper alltid till sig lite och vill visa sig från sin bästa sida. :)

Bror min var på besök efter jobbet. Han hade med sig en feting-familjepizza och film. Jag och Martin bidrog med tolv (12!) portioner chokladpudding, och nej, vi lyckades inte klämma i oss allt, haha! Eric tipsade om två jävligt roliga snubbar från Nya Zeeland, check them out!


Man kan inte annat än älska dem, minspelet är - AWESOME! :D

Nu ska jag krypa ner bredvis Martin som ligger och vrider sig i sängen. God Natt everyone!

dagens...

vill ha: Urfina hörlurar från Sherbet Colorblock i härliga färger, perfekta till min lila Ipod!
klädsel: Shorts - Footlocker, T-shirt - Topman, Hood - Humör, Sjal - American Appareal, Skor - Converse, Keps - Adidas
frisyr: Plattat hår for once, inte ofta det händer! Dock gömt under en kepa.
låt: Electrik Red - We Fuck You, awesome! Lyssna här, jag koreograferar till kvällens klasser!
planer: Planera klasser, städa, jobba och få besök av bror min.
saknad: Mi amour Maja! Men hon kommer hem vecka 44, såå - Tjoho!
dummaste: Vaknar av att Zeus skrapar (?) under sängen och gör någonting med lådan därunder...vad?
misslyckande: Att mina naglar ser lodis ut med avskrapad färg på, i övrigt - jag misslyckas aldrig! :D
drog: Se ovan nämnda låt - skööön!
köp: Totally mjölk och bröd! Inget hemma!
godaste: Semlor! Hittade i frysen, grädde och mandelmassa fanns hemma - LYCKA!
humör: Jag vaknade och put on my happy face!
citat: Carpe Diem - universalmottot framför alla andra.
roligaste: Bror kommer på besök ikväll!


händelser som i slutändan visade sig vara livet självt

Jag saknar min sambo. :( Får sova själv första natten på länge, eftersom Martin varit i Stockholm hela dagen på ett dansjobb, och nattåget hem tar verkligen hela natten. Stackarn är hemma imorgon bitti och får gå direkt till skolan. Men det är ju tur att jag har Zeus som håller mig sällskap iallafall! :)

Det var en dag med motsatser på jobbet idag. Jag har elever som är lata, och det stör mig. Mest stör det mig eftersom jag blir så irriterad att jag måste skälla på dem för att vi bara står där och slösar varandras tid. Jag kan inte förstå att man betalar så mycket för att komma till dansskolan och bara masa sig fram. De gör aldrig sitt bästa! Gah, det kräver så himla mycket energi! Men som tur väl är att jag även har grupper som är helt underbara, med elever som verkligen tar till sig vad man säger till dem, och faktistkt vill utvecklas. Makes it all worth it. ♥


Tröööött!

Snart dags att sova, men först får jag nog ändå ta och duscha av schvetten.
Sov gott!

det tar ju aldrig slut!

Jag har suttit hela dagen och lyssnat på låtar. Det finns ju så sjukt galet jättemånga låtar i världen, och jag lyckas ändå inte riktigt hitta sådana som jag vill använda. Eftersom jag har tio grupper så behöver jag minst fem olika låtar som jag vill använda, och det är inte lätt! Eller jo. Det är lätt. Det finns definitivt tio låtar jag gillar och skulle vilja använda, men jag får det liksom inte till att passa in i temat för showen. Gah! I´m loosing it! Några tips på låtar som kan beskriva antingen en magisk skog, med vättar och levande träd och dylikt, ett enkelt liv med slit och jobb, ett elakt folk med slaveri, en motståndskamp för de förtryckta eller hur det är att visa sitt rätta jag och att vara sann mot sig själv? Hilfe bitte!

Men det är åtminstone långt kvar till uppvisningen, jag hade nog fått spader om jag satt med samma problem närmre inpå. Det där med att ligga steget före i tidsplaneringen och sådär har aldrig varit min starka sida. Att skriva stora arbeten natten innan det skulle lämnas in och ändå scora var lite av min specialitet i skolan till exempel. :D

 
Way to många valmöjligheter, jag orkar inte höra mer...!

Förresten så är det en föreläsning imorgon (fredag) på Kulturama som handlar om motorik. Det är Annika Åsberg från Alvesta som föreläser och hon är specialiserad på reflexrester. Det kan tydligen påverka sådant som att skrivinlärningen går trögt för barn eller att man har en sån unge som aldrig verkar kunna sitta stilla på stolen. Tips tips! Passar väl framförallt för dem som har barn i sin närhet, egna eller andras. Vill man anmäla sig kan man göra det här. Kostar bara 40 kronor om man inte är medlem i Aktiv Ungdom, och gratis för medlemmar! :D Awesome! 

Btw, Uruguay förlorade fotbollen igår, ajajaj!
Ciao!

fotbollstittning på g

Mmmm! Jag har precis mumsat i mig god mat, och nu ska jag sticka iväg för att titta på fotboll. (Jag? Fotboll? What?) Jepp, det är Uruguay mot Argentina, och min käre pojkvän tyckte att vi skulle dra och kolla in det på storbildstv och allt. Why not? :)


Heja Uruguay! Tjoho!

Ciao!


moshi moshi

Det är en bra dag idag. Jag hann planera hela veckans lektioner på förmiddagen, vilket betyder att jag kommer ha tid att kolla låtar till uppvisningen - framförhållning is the shit! Vore skönt att ha lite koll på allting så jag slipper gå och fundera på det hela tiden. Träffade sedan Theresia och käpade sushi till lunch. Hade massor att catch up om. Roligt! Det är tur att det inte bara är jag här i världen som har ledig tid på dagarna, annars hade jag aldrig kunnat träffa en jävel. :P

Hade lärarmöte idag också, en massa bra saker sades. Kollade upp ifall jag inte kunde få gå på en raggaworkshop i Sölvesborg senare i månaden, och det verkar som att det kan bli av faktiskt! Hurra! Jag vill ha input! Ska kolla upp lite mer om det bara.

Har dessutom rett ut lite med Martin, en fnurra på tråden, haha. Jag hatar att gå och lägga mig och inte vara sams med den som ligger bredvid, men no hard feelings idag iallafall. Skönt det! Fungerar inte kärleken så fungerar nog ingenting som det ska. Det behöver inte ens vara ett stort problem för att man ska känna av konsekvenser. Så ta hand om era nära och kära! :)



Har precis haft mina små jazzare - jättesöta men höga på energi eller nåt! Och nu måste jag rusa till min modernklass. Love it!

Ciao!

ge mig mer!

Kom hem från stan för en stund sen, och jag vill bara ha mer! Det var så grymt! Föreställningen slutade aldrig vara intressant, de lyckades fånga publiken med enkla rörelser som blev effektfulla i grupp. Plus att de var grymma breakdansare hela bunten. Det var facinerande och humoristiskt. Love it!


I totally know att fotot är dåligt, men det är svårt att fota rörelse med en dålig kamera.

Eftersom jag och Martin hade bestämt oss för att gå på föreställingen, så fick vi också med flera andra i gruppen. Och det betyder att streeten blev inställd för att det skulle vara så få där. Hurra! Jag missade knappt någonting. I baletten missar man inte så mycket mer än teknikträning, så det känns skönt. Och jag är glad att jag valde att gå på föreställningen.

Snart dags att sova gott folk, men först lite planering och gos med katten. Sleep tight!
Ciao!

kusin vitamin

Vaknade på fel sida idag, drömde jobbiga drömmar om personer jag inte gillar som gjorde intrång i mitt liv. Det är facinerande hur mycket man kan påverkas av drömmar, även om man vet att det inte var sant. Blä. Men det gick över iallafall när jag pratade med min kusin. Han hade inget bättre för sig utan kom hit och besökade lite. Lunch  och fika hade han med sig också, förbannat trevligt! :D Han har inte sett min lägenhet förrän nu, och ska själv flytta hemifrån snart. Så nu fick han lite inspiration till sitt eget boende! Kul var det iallafall, blir alltid glad av Simon!


Kusinen tog studenten förra året, heja!

Snart ska jag ha mina showelever i en timme, de får dansa sin stoldans. Ha, alla tjejer i de unga tonåren älskar att använda stolar i danser eller göra "extra-snygga" danser. Så stoldans får det bli, men oroa er inte, jag håller det cleant, inte för sexigt, de är faktiskt bara 13-16 år! Efter klassen blir det till att möta upp Lisa och knalla till Konserthuset för att se Douar! Hurra! Ska försöka fixa lite bilder och sådär. :)

Ciao!

accrorap douar



Imorgon tisdag kommer dessa grabbarna till Växjö Konserthus! De är en fransk dansgrupp med algeriskt ursprung, och i föreställningen kommer de blanda modernt och streetdance. Lisa ska beställa biljetter till det idag, och jag ser verkligen fram emot att se dem! Jag missar visserligen både baletten och streeten, men jag tycker det är viktigare att ta tillfället att se vad andra har att komma med, att inspireras av grymma dansare. Det hjälper i varje fall mig i min utvecklling mer. Jag behöver mycket input för att kunna ge mina elever nytt och bra material. Det är viktigt att inte fastna i sin egen utvecklig som lärare. I takt med att eleverna blir duktigare, så måste även jag vidga deras vyer. Passa på hörrni! Man slipper dessutom göra en ansträngning för att se dem, världen kommer hit istället!

Ciao!

converse

Jepp jepp, jag är nu stolt ägare till två par nya Converse. Tjoho! Köpte dem på Brandworld för bara 400 kronor stycket, och det kändes helt okej. För jag kunde inte välja vilket av paren jag ville ha, båda två skrek efter mig! Hurra! Men man blir galet hungrig av shopping, så nu är det dags att laga lite käk, as soon as possible!



By the way! Jag och Martin har nu kilat stadigt i ett helt halvt år! Tiden rinner iväg. Kärlek! ♥
Ciao!

faaaame - i´m gonna live foreveeer



Remember my name! Jag och Martin var och såg Fame igår på bio, sevärd! Jag gillade att det inte bara var fokus på dans, vanliga dansfilmer fylls ibland med alldeles för många steg tyvärr. I Fame var det få dansscener, och de som var med var ass kickin'! Mer kvalité i koreografierna än vanligt tycker jag. Och så blir jag helt nostalgisk och sjunger Irene Caras gamla dänga om och om igen, haha, suveränt. Efteråt satte vi oss på Espresso och drack varsin Corona och diskuterade alla awesome lyft de gör i filmen. Jag vill också dansa med en partner och göra fantastiska hopp och lyft!

Nu måste jag planera lite så jag hinner cykla iväg och köpa Converse, och glöm inte bort Koukis workshop nu vid 11! Det är sällan man får gå på gratis klass i den här världen.

Ciao!

systrami på besök

Idag var Lisa här och ville kika på den gudomlige Zeus. Han var lite blyg men kom ändå fram och hälsade, ville dock inte alls äta på kattgodiset som Lisa hade med som muta. Hmm, en tjock kisse som inte är intresserad av mat?! Lisa hade också med alla sina nya glasögon som hon fått hem. Tre nya par = glasögon-årrm! Så det blev visning och fikning också. Följde med henne en sväng till Jula och Brandworld as well, och hittade världens finaste Converse på Brandworld, imorgon är det jag som åker dit och köper dem!


Fina Lisa!

Nu ska jag och Martin laga fiskgratäng, innan vi ska ner till stan och gå på bio! ♥
Ciao!

serious gosing going on

Precis hemkommen från jobbet, jag älskar fredagar! Jag har de två högsta grupperna i street idag, och det är alltid roligt att jobba med elever som är extra duktiga. Och jag är absolut nöjd med deras insats! Och idag var inte tiden lika sölig som igår heller, hehe. Både jag och Martin ligger för tillfället och slappar i soffan innan vi orkar ta tag i maten, och Zeus ligger mellan oss och gosar. Och gott folk, det är fredagkväll och leeedigt imorgon! Men det får bli en lugn kväll, jag behöver vara hemma hos kissen, plus att jag är en fattiglapp. Nåja, lite fattig i alla fall, men jag och Martin ska på bio imorgon och sådär, så jag får spara lite pengar till det. För vi firar sex månader på söndag, hurra!


Jag vill definitivt ha det såhär hemma hos mig på riktigt. Awesome!

Bilden fixade jag till på den här hemsidan, och man kan sitta i evigheter och leka med effekterna. Det är en väldigt kittlande tanke att se sig själv på jättereklampelare och i tunnelbanestationer. Men det känns bra att det bara är verklighet i min dator, det hade antagligen varit lite väl bra om det var vardag. Men nu måste vi fixa lite lyxig fredagsmat och kolla på film och sånt som hör till!

Ciao!

workshop!

The sun is up, I´m feeling great
I´m just enjoying life, right here in the shade

Det känns som en väldigt bra dag idag. Solen skiner och imorgon är det lördag = ledig! Och dessutom en massa skön musik i högtalarna som the soundtrack of my life. Gytt! Måste nog diska snart dock, och det mörkar ner lite grann. Varför ska det vara så förbannat tråkigt att diska? Värdelöst! Men som någon vis person har sagt, man måste ha tråkigt ibland för att uppskatta när man har roligt, HA, jättedumt. :) Men jag måste i vilket fall ändå börja med att planera mina klasser, och koreografera lite. Så vi får väl se om jag ens hinner med disken innan jobbet!

Speaking about dance, nu på söndag är det en gratis workshop på Kulturama! Det är Kouki som kommer hålla i fyra (4!) timmars dans, och det är sjukt mycket dans för sjukt lite pengar. Han kommer undervisa modern hiphop, crumping och musikalitet. Det börjar vid 11 och fortsätter fram till runt 15. Passa på! Man behöver inte ens anmäla sig, det är bara att knalla dit och inspireras! Kouki har ett väldigt annorlunda undervisningssätt än vad jag har, och det är väldigt nyttigt att testa på något nytt. Och gratis är ju alltid gott. :)
 


Han är dessutom lite småkändis faktiskt, haha. Han var med i Talang 2008, och många minns hans framträdande. Han är grymt duktig!



Ciao!

seg dag



Hade en jätteseg dag på jobbet. Minuterna sniglade sig fram. Det var inget fel på eleverna, de var "på" och glada, men på något sätt var jag ändå så himla seg idag. Det gick iallafall bra att hålla i Emelies lektion, fast många elever var sjuka och borta idag. Stor frånvaro i alla mina tre klasser idag. Jaja, det var iallafall mysigt att hitta Zeus hemma med nytt mod. Han var hemskt feg precis innan vi drog till Kulturama, men han har tydligen knallat omkring och undersökt hela lägenheten, för när vi kom hem så kom han fram och var helt orädd. Och mysig dessutom! ♥

Snart dags att sova, är dödligt trött! Sov gott alla!
Ciao!

god morgon världen!

Vår Zeus vågade sig fram en hel del i natt, så fort lampan släckts och jag och Martin gått och lagt sig så hörde vi att han var framme och lekte med en liten mus vi köpte till honom. Och han hann ochkså med att riva ner mina glasögon på golvet. Så förhoppningsvis trivs han lite bättre nu iallafall. Men han är fortfarande blyg, han ligger just nu och trycker under sängen, his safe-spot. Kommer han inte fram snart måste jag nog dra ut honom. Han behöver gå på sightseeing i lägenheten på riktigt, hitta kattlådan och så vidare. Jag vill inte ha kattpoop all over! :O

Idag ska jag ha tre klasser istället för två, Jag har fått den stora äran att vikariera för Emelies jazz F1, eftersom hon skulle till Piteå och fara. Så idag ska jag undervisa pojkvännen! Det blir roligt! Sedan har jag ju även mina två streetklasser som vanligt. Har tänkt planera lite inför uppvisningen i maj idag också. Vi har storslagna planer i år och jag tänkte börja extra tidigt så att jag slipper all stress på slutet. Har dessutom lite mer tid för det nu, för projektet jag skulle vara med i som Kouki höll i, har jag hoppat av. Det blev lite krångel med vart projektet drog, och jag var inte helt nöjd med resultatet. Så jag hoppade hellre av än att lägga ner en massa tid på att få det att fungera, tid är inget jag skiter ut direkt. Men detso mer tid för uppvisningen och kanske att måla något till bildtävlingen på Kulturama. :)



Ciao!


Zeus!

Jag har gått och blivit med katt! Äntligen! Han är stor, vacker och med namnet Zeus! Tidigare verkar han inte ha haft något riktigt namn, men flera smaknamn som "Trisse" eller "mammas lille hjärtegryn". Så tja, jag tycker nog att Zeus är mer värdigt för en stor och vacker katt. Däremot är han lite blyg för tillfället, så han håller sig helst inne i kattburen, som han absolut inte ville in i första taget. Men vi låter honom vara en stund så att han får komma ut när han känner för det. :D


Liten och rädd i den stora världen (den lilla lägenheten)

Ciao!

vad händer?

Detta hände! :D





Tydligen var inte Sussi - chiefen, så jätteglad över detta. Att vi inte hade frågat innan var tydligen inte så populärt. Men ääh! Detta är galet mycket snyggare än hur det såg ut tidigare. Såå... TJOHO för händer! Nu hoppas vi bara på att vi kan få till lite uppsnyggning i danssalarna också. Hiphopstuk med grafitti i ettan, balettsiluetter i tvåan och kanske barnhänder i trean. Skulle vara riktigt snyggt tycker jag. Håller tummarna för det.

Sitter framför tvn för tillfället, NCSI. Jag blir alltid helt avtrubbad när jag kommer hem sent efter att ha jobbat eller dansat själv. Måste först sitta och göra i princip ingenting innan jag kan få tummen ur och fixa käk och hoppa in i duschen. Hmm..

Ciao!

tillökning

Vet ni vad! Imorgon är det dags, dagen jag har längtat efter! Jag och Martin ska åka till en kvinna som har en stackars katt som behöver ett hem. Hans matte ha precis avlidit och han söker nu någonstans att bo. Och jag söker en liten kisse som vill bo hos mig = perfect match! Han är alltså en vuxen katt, 4 år gammal, men det gör mig ingenting. Visserligen är kattungar helt underbara, men det känns som en bra grej att ta hand om en katt som annars skulle ha avlivats. Så jag hoppas att allt går bra imorgon så att han kan bli min, man vet ju aldrig och jag vill inte ta ut någon glädje i förskott.

Snart är det jobb på Kulturama som gäller, ska pilta ner lite planering så att jag har koll på läget. Sedan balett och street på det!
Ciao! 

nyfiken på dans?

Ikväll kl 19 är det ett litet happening inom dans på Växjö Konsthall. För en gratis peng får man kaffe, pralin, samtal om dans samt ett solo av Majula Drammeh. Det ska innehålla lite dansanalys, danshistoria och exempel på olika stilar inom nutida dans på DVD. Jag tycker det låter spännande, dels för att man inte riktigt vet vad man kan vänta sig, och för att det handlar om nutida dans, som i många fall kan vara lite märkligt. Tyvärr kan jag inte gå, jag dansar balett och street då, och eftersom jag missade streeten förra veckan så måste jag gå denna gången. Men har ni inget annat för er, och känner för lite kulturell touch i vardagen, så gå dit och se vad det är!



Är man inte intresserad av dans (hur är det möjligt?!) så kan man ju alltid kolla in bronskvinnorna en extra gång. De har ju i och för sig stått där ett bra tag nu, men jag tycker om dem. Äntligen ett konstobjekt som faktiskt kan skapa funderingar och tankar. Självsvält, vanlig svält, fetma, självsbild - många, och viktiga ämnen som kommer upp. Istället för åsikter om huruvida konsten är konst eller bara en stor klump. :)

Nu ska jag äta lite, diska lite och dansa lite!
Ciao!

internationella barndagen - samt ovanliga vanliga måndag

Åhååå idag var en bra dag! Mitt kök ser visserligen fortfarande ut som självaste Katrina the Orkan var där och hälsat på. Men det har jag och Martin svurit på att fixa imorgon på morgonen. So it will be. Men vad som är awesome är att jag har pratat med Maja i telefon idag, jag saknar min andra hälft så mycket! Hon kommer hem från storstaden vecka 44, så då får jag åtminstone lite påfyllning av Majadosen. :D

Kom till Kulturama och såg att det var roligt projekt på gång i köket, dekorering! Roliga och lite halvt otillåtna uppsnyggningsmedel användes, så nu är det händer all over! Jag fixar bild imorgon så ni förstår vad jag menar. Men det är kul att våra lokaler äntligen blir lite snyggare än tidigare, och att folk vågar ta tag i det utan att fråga om lov hela tiden. Hurra för det!

Träffade sedan Theresia, hon vikarierade för Karin som är på semester denna veckan. Hon är så söt Theresia, och hon kom med jätteroliga koreografier. Det är väldigt nyttigt att ibland dansa för någon man inte är van vid, man hamnar annars lätt i gamla tankemönster - man lär sig sin lärare. Och att det var Theresia som gjorde comeback på Kulturama dessutom, efter att ha bott i London ett tag, känns extra roligt.


Elina, som tyvärr inte dansar längre, Issa och Theresia under skolturnén förra året.

Och hörrni! Det är ju Internationella Barndagen idag! Och jag har inte ens firat det. Men hurra för att alla barn får uppmärksammas, även om det inte alls är i närheten av vad denna dagen borde vara.

Ciao!

 


bullbak!

Idag är det Kanelbullens dag! Så jag har naturligtvis bakat hela förmiddagen. :D Det var lite halvtrångt i mitt lilla kök, som för övrigt ser ut som en krigszon just nu - och jag hinner inte städa förräns ikväll, men det gick bra ändå! Och de var dödligt goda dessutom! Fler än jag som ska baka idag?


Looking good - and they´re aaaall miiiine!


Mhmm! YUMMIE!

Snart dags att ta ut sista plåten ur ugnen, sedan snabbt ner till Kulturama för möte och sedan jobb!
Ciao!

bomässa, mössor att bo i och fånga dagen!

Idag väcktes jag att att pappa ringde vid halv 11 och undrade ifall jag ville följa med och kolla in Bomässan i Tipshallen. Jajjemän sa jag och fick rusa upp och göra mig iordning. Mässan var dock lite av en besvikelse, färre utställare än vad vi hade väntat oss, men vi fick dock tag i lite broschyrer och karameller. Blev sedan bjuden på fika på Hennings, räkmacka! Inte så illa pinkat kan jag lova! Hann med lite bilaffärer innan jag blev avsläppt hemma. Man måste alltid in en runda i någon bilaffär när man är ute på lördagsäventyr med sin far. :)

Igår när föräldrarna hälsade på fick jag en mössa av mamma som hon stickat till mig. Ursöt och perfekt nu när det börjar bli kallare! Alltid roligare att ha hemmastickat än köpt dessutom. Mamma håller dessutom som bäst på att sticka benvärmare till mig, jag gillar att ha det när jag dansar och tar mig till och från Kulturama. Mamma är bäst! ♥



Fick också äntligen hjälp med att sätta upp min väggdekoration som bara legat och dammat sen jag köpte den. Det var en födelsedagspresent jag köpte till mig själv i augusti, och jag har egentligen bara behövt skaffa småspikar, men inte kommit till skott att göra det. Men nu är min vägg äntligen lite poetiskt uppsnyggad!



Jag gillar att det går ton i ton med väggen, tycker det blev väldigt snyggt. Nu ska jag bara måla spikarna vita också så de syns lite mindre. Köpte den på Bohaget för 199 kr, och det fanns även andra uttryck som "Lycka", "Fånga Dagen" och "Hem Ljuva Hem". Men jag tyckte Carpe Diem passade mig bäst, och dessutom en bra reminder till mig som kanske älskar sin kalender något mer än vad man egentligen borde. :D

Om en stund kommer Sanna och hälsar på, hurra! Ha en bra lördag mina vänner!
Ciao!

jippikayaaaay!

Jag gillar fredagar skarpt. Har bara två klasser, med en massa duktiga tjejer, och jag slutar i hyffsad tid. Och sedan har jag min lediga dag på lördagar! Skönt värre. :) Och åh vad jag tycker om mitt jobb! Jag har de bästa jobbarkompisarna, gulliga elever och jag får göra det jag tycker är allra roligast, och dessutom få betalt för det! Jag vet att jag har sagt det förr, men det tåls att sägas igen. :)


I köket på Kulturama där allt från klasser/elever till allmänt trams diskuteras livligt!

Efter jobbet fick vi skynda oss hem och duscha. Mamma och pappa kom förbi och hade med sig tacos, och det bästa är att vi fick behålla alla rester, mums! Jag älskar att ha ett välfyllt kylskåp! Martin fick massa presenter, mest bra-att-ha saker, min föräldrar är alltid väldigt praktiska. :) Hemskt trevlig kväll!


Sicken skönhet han är den där grabben!

Sitter för tillfället framför Bourne Identity på tvn, väldigt bra filmer, alla tre i serien håller måttet för en gångs skull! Passa på att kolla in de andra imorgon kväll samt söndag. Ha en fortsatt awesome kväll och  helg!

Ciao!

himmelskt!

Det är verkligen en perfekt dag idag. Hur skönt ute som helst, en riktig höstdag. Jag var och handlade en sväng innan, eftersom mamma ringde igår och undrade hur det skulle bli ikväll. What? Jahaaaaaa, Martin har sagt att de är bjudna eftersom han har fyllt år. Ha, så det var bara att baka lite. Tack och lov tar min kära mamma med sig tacos att äta, för jag har ingen aning om hur vi skulle hinna laga mat eftersom både jag och Martin är på Kulturama till kl 19. Men jag har åtminstone smällt ihop en mjuk pepparkaka. Passar perfekt nu när det börjar gå mot höst!



Passade också på att köpa hem grejer så att jag kan baka bullar på söndag, för ni har väl inte glömt bort att det är Kanelbullens dag på söndag? Hurra! Nu måste jag skynda mig att diska innan jag måste knalla till jobbet.

Ciao!

snygga spiror





Köpte dessa knästrumpor på Åhlens igår för endast 19 kronor! Ett riktigt kap! Jag älskar långa strumpor, fint till kjol och mysiga att dansa i. De fanns även i brunt och grått, nästan så att man vill pallra sig dit och köpa dem också. Eller vad säger ni?

Ciao!

color up my life!



Jag älskade IKEAs reklam med en bild på ett par fötter med fint nagellack på. Så idag när jag träffa Amme på stan för en fika så passade jag på att köpa en massa nya roliga nagellack i fina färger! Även tånaglarna fick en skvätt färg på sig. Det är inte mycket som slår färgglada naglar när det kommer till glädjespridning!

Det var för övrigt jättekul att träffa Amme, blir väldigt sällan bara, en månad sen sist räknade vi ut! :O Förbannat vad tiden går fort, och vad alla har mycket för sig hela tiden. Jaja, dags att krypa ner bredvid pojkvännen i sängen nu, sov gott!

Ciao! 

RSS 2.0