Askelyckan



Drog ner tidigt på förmiddagen idag för att träffa Karro en sväng, åh som jag saknat dig! Satt och myste på Askelyckan, pratade och drack latte. Fortsatte en sväng runt stan, kikade lite i affärer. Det har kommit in så himla mycket fint i butikerna nu, vårkollektionerna ser jättefina ut! Men så är man ju också lite svältfödd på det när man bor i Sköldinge.

Köpte hem lite bra att ha-grejer. Det sved ordentligt i plånboken men nu behöver jag inte handla på ett tag iallafall! Överallt jag handlade idag fick jag dessutom lite extragrejer med på köpet - som ett armband från Bikbok när jag köpte tröja och solisar, prover och ögonmask från Kicks när jag köpte alla möjliga (dyra...) produkter och reseförpackning till linsvätskan. Blev nog gladast för linsvätskan i reseförpackning... The little things in life! ♥ Så jävla bra!



Och sedan rusade jag hem för att gå på dop! Alldeles rörd av äran att få stå framme vid dopfunten! Har massa fina bilder, ska kika igenom bara så får ni se!

back in barndomsland

Gött!

Jag är just nu helt sjukt trött, blir alltid det - av minsta lilla resande. Men hade en awesome lockingklass tidigare idag, hade fantastiskt roligt hela dagen! Det är inte långt kvar nu och undervisningstimmarna börjar ta slut, och det känns så jävla sorgligt. Men fantastiskt roligt samtidigt! Ouff. Stressnjuter av varje sekund. :)

Kom inte hem till Växjö förrän vid elva-tiden, mamma hade som vanligt dukat upp lite mysfika när vi kom hem. Blev  mackor och te, småprat och catching up. Pappa visade alla sina projekt här hemma och mamma uppdaterade om familjen. Precis som det ska vara.

Imorgon ska jag träffa fina Karro som snart lämnar Växjö för London, och därefter dop för fina Einar! Jag kommer vara den stoltaste faddern (Gudmodern!  Låter lite häftigare men är tydligen omodernt nuförtiden) någonsin! :)

Sov gott alla!



thursday inspo - bright side of life






Dance is my freedom


Askefffff bildkvalité tack vare spegeln. Går inte att fota i en spegel med min kamera helt enkelt.

Köpte en asfräck tröja utanför Debbie´s, av någon dansare som jag nog egentligen borde vetat vem han var. Dansare kan det här med att kunna läsa texten på tröjan när man ändå står framför en spegel hela dagarna. :)

CV?

Jag har blivit så sjukt lat av att inte plugga längre. Kan inte skriva något, om det inte är ett blogginlägg! Nu har vi fått i uppgift på marknadsföringen (tills imorgon, he-hey...) att skriva ett CV anpassat för dansjobb, och jag får det verkligen inte att lossna. Jag har inte ens ett vanligt CV på datorn, så jag måste sitta med ett tomt papper framför mig.

Gah, snälla motivera mig! Jag behöver ju verkligen både ett dans-CV och ett vanligt för sommarjobbsökandet. Jag har åtminstone dealat med Linda så jag kan skriva imorgon uner praktikredovisningen, eftersom jag redan gjort det. Ouff.

Diciplin, vart tog du vägen? (Inte för att jag någonsin har börjat med skoluppgifter förrän i sista sekund.)


Funderar på hur jag ska få ner praktikresan till LA i bra CV-form...


Och inte har jag några balla föreställningar och projekt i bakfickan... Carnival hade ju varit fett att ha på listan.

Instagram

Jag har toknjutit av det fina vädret på sista tiden. Och det bästa är att jag bor på ett ställe fullt av fria själar som inte vill nåt annat än att göra det bästa av det, at all times! har man tråkigt finns det alltid någon som vill hitta på något kul! Här är lite Instagramade bilder från senaste dagarna - följ mig på ehartonen ifall ni har lust!


Igår, nere på bryggan vid sjön. Några fiskade, vi grillade lite och chillade i solnedgången. Kärlek.


Förra veckan under lunchen! Går det att sitta ute - då sitter man ute!


Jam outside. I fredags körde vi sista lockingklassen utomhus, fantastiskt!

solhäng och våfflor

Heja våren! Jag har haft världens bästa helg so far, och verkligen njutit av värmen och solen! Vi har legat ute och faktiskt kunnat ligga lite i bara bikinitopp, spelat tennis och volleyboll ute och grillat. Mhmm! Igår var det också dags för "ta med en kompis hemifrån"festen, och det blev ganska spårat. Fett roligt dock! Blev jättesent, så är hyfsat seg idag. Inte alltför bakismongo åtminstone! :)

Idag är det ju våffeldagen btw! Vi drog bort till kaffestugan och mumsade i oss lite innan det var dags att skjutsa Johanna till tåget i Flen. Hon drar till Stockholm tills imorgon. Istället drog ett stort gäng bort till sjön och njöt av solen på bryggan, grillade lite till och chillade. I LOVE MY LIFE!

Vad har ni haft för er i helgen?


Almen har myigaste altanhänget!


Victor, David, jag och Yoyo.


SHOTS! Karin lärde oss bästa ever! Istället för citron och salt till tequilan drig vi istället en apelsinklyfta doppad i kanel efter shoten. Så jävlea geoott! (Bild lånad av David)


Slänger in en bild från förra helgen också, haha! Salsanight! (Bild lånad av David)

Länge sedan

Jag har verkligen varit sämst på att uppdatera på sista tiden. Kvällarna har fyllts med så himla mycket annat som har stulit all tid. Nu är det sent, men vi hörs snart igen!


Fantastiska Venice beach. Oh, how I miss you!

vecka tolv



Nu har jag kommit ur mitt konstiga humör som spökade för mig i helgen, idag har jag varit glad glad glad! Vi har jobbat lite med vår produktion idag på morgonen, ett asfett jam i början av juni som jag tror kommer bli riktigt grymt! Håll koll på att där omkring är det dags att ta sig ut till Åsaskogen för att dansa! Och sedan kom vi igång med breakingen efter mitt långa uppehåll igen, shit. Kände mig lite klumpig trots allt. Men det löser sig snart, benen måste vakna till liv igen. Jag sprang lite i helgen, så det kändes dessutom fortfarande.

Såg förresten dokumentären Style Wars, om graffitti. Ballt som fan! Blir väldigt inspirerad att ge mig ut och måla tåg, men nja. Men kolla upp den ifall ni är intresserade att se varifrån hiphopkulutren kommer ifrån, hur det egentligen såg ut där i början i New York. Åååh, jag måste fasen börja spara ihop pengar till min New York-resa! Så himla sugen på att åka dit!

Nåväl. Imorgon blir det till att springa milen på fysen, och sean popping på det. Ouff, stela ben - hej hej!

Söndag

Well hello strangers! Har ni en skön söndag? Jag tog lång sovmorgon, och har precis ätit bästa frukosten. Älskar att man kan sitta hur länge som helst och käka, snacka lite med de andra och chilla lite på helgerna. Igår hade jag en fett skum dag. MItt humör gick som en bergodalbana hela dagen. Men jag var ute och sprang en runda och housade lite så blev det lite bättre senare.

Sen blev det salsanight på Almen! Eller... det började som salsanight men övergick till funknight senare. Men det var roligt! Måste leta upp Johannas kamera, och se om det blev något fint från igår. Hmm..

Får bli lite blandade egofestbilder från LA istället. 8)










Bumblebee







Aaaaaah yeeeah! Ser man Bumblebee spatsera förbi på stan är det ett måste att plåtas med honom, right?  Transformers råkar ju vara typ... världens bästa filmer, och alltid förstavalet när jag och bror min har svullokväll. :)

Åh såg förresten How to train a dragon nu. Fantastisk! Jag måste verkligen bli bättre på att se alla bra filmer som jag missat. Hur har er fredagskväll sett ut? Jag var tidigare på en mysig trapphuskonsert på Rönnen innan jag struntade i att vara social och tittade på film med Johanna och Rasmus istället. Jag har bara en lite allmänt dålig kväll, känner mig lite smått frustrerad och orkar inte riktigt vara bland folk. Som man kan ha det ibland, ni vet.

Mobilt är stabilt!

Okej nu är det dags! Att kunna blogga från mobilen kommer bli asbra, förhoppningsvis kan det bli lite fler nice inlägg när jag är på väg och grejer. Har dock hört att det är lite si och så med att kunna kommentera inläggen. Skulle bli hemskt glad om ni ville testa, and then let me know how it went! :)

 

 


LOVE PINK


Mjau!

Jag älskar Victorias Secret! De har de absolut finaste underkläderna och de absolut finaste/skönaste myskläderna. Sen att man ser jävligt sassy ut är helt okej. Jag har precis haft en fett nice lockingklass, mina knän kommer vara färgglatt blåa efter att ha tränat running knees hela eftermiddagen, men det var nice. Så i äkta fredagsanda tänkte vi dra och basta lite, sen hoppar jag i mina finaste myskläder och ser vart kvällen tar mig.

Passiv rökning

Läste precis en artikel här om att Centerpartiets andre ordförande (som även är barnläkare) Anders W Jonsson vill se över ett nytt förbud mot rökning på flera offentliga plaster som uteserveringar, perronger och balkonger. Främst för att det är platser där omgivningen och kanske mest barn kan fara illa av den passiva rökningen.

Lite spännande tycker jag. I artikeln har även en rökare uttalat sig och tyckte det var en jättedålig idé. Han menade att han själv har valt att röka och att han redan står för de extra kostnader för hälsovård etcetera. Han vill alltså att det ska vara upp till honom själv var någonstans han ska få röka eller inte. Hmm. Sen när handlade förbudet om honom och inte längre om barn och vuxna som skulle vilja slippa behöva bli utsatta för passiv rökning öerallt?

Jag har en massa kompisar som röker, och jag tycker om dem lika mycket för det. Men jag tycker fortfarande att det är fett äckligt med rökning, och tyvärr har jag ju definitivt blivit en stor-passiv-rökare på sista tiden. Jag skulle verkligen inte ha något emot ett förbud. Det är nice att det skulle finnas mer som säger stopp för den där ciggen än bara den ickerökande personen i sällskapet. Ju krångligare det är att röka för omgivningens skull, desto fler kanske skulle ta och lägga ner sina ovanor.

Weeell, bara en tanke från mitt håll. Vad säger ni? Rökare som ickerökare?



Hahah! :D


eating our way through Paris

Det är fett dyrt att shoppa i Paris, speciellt efter att ha levt som kungar i LA. Jag köpte bara en liten superfin fickspegel vid Le Louvre, och en bodybutter som jag ju såklart fick slänga på flygplatsen. Stupido! Meen istället för att shoppa (för ärligt talat så känner jag mig lite mätt på det) så åt vi oss genom hela stan. Så fort vi käkat något började vi planera nästa matpaus. Svingott! Käkade crepês, donuts och skålade för kärleken i rödvin. Sounds great, huh?

NU. Måste jag fan vara på rehab från alla sötsaker och coca cola. Börja försöka njuta av skolmaten igen och sluta äta godis hela tiden. På lördag ska jag ut och springa! Då är jag säkert helt frisk och på G igen.


Dooonuuuuts! Aaaah, brings back memories...


Johanna äger numer nyckeln som går till mina fylleglasögon. Japp. Mer än så säger jag inte... ;)


HAHAHAHAHAHAHAHAH! Här sitter vi och posar lite fint, men kolla tjejen i bakgrunden! :D


Macarons!


Love you long time



God morgon fina ni! Hoppas ni vaknat på rätt sida, let´s do this brand new day! Om inte - höj volymen och dansa lite till denna och allt ordnar sig. :)

PUSS!

uuuuh det kliar i fingrarna nu!



Jag hade lite planer på att passa på att tatuera mig när jag var i LA. Men när allt kom omkring så blev det aldrig av, vi orkade liksom aldrig kolla upp ordentligt vilka studios som var riktigt bra och jämföra kostnader. Då hade det blivit en liten liten en, som ett minne av Åsaåret. Johanna har planer på en likadan. :)

Men det är en tanke som ligger i bakhuvudet om ett annat motiv också. Åååh vad jag vill! Men det ska jag låta gro lite extra länge faktiskt. Den skulle kräva väldigt mycket tid, plats och pengar. Så det får ligga vilande. Men jag slutar aldrig klicka mig fram på tatueringsbloggar och sidor, my drug right now is ink. Pure ink.

två nya favoriter i garderoben



Från landet i väst. Jag älskade shoppingen i LA! Skjortan som är lite kortare i modellen hittade jag på Melrose, ett måste om ni åker dit. Jag ville egentligen köpa allt i den affären, fullt med skitsnygga grejer. Väskan hittade jag i någon random sko/väskbutik i Glendale Galleria. Fick den för 40$, skulle ha kostat 60$ på rean, men en av säljarna sa fel till mig och gav mig alltså 20$ i rabatt för att hon råkat säga fel. Göööött!

Well well, jag har haft en långtråkig dag. Vi började dagen med marknadsföring och diskuterade hur man skriver ett bra CV för dansjobb. Vi har i uppgift att skriva ett CV och ett personligt brev till nästa gång. Grymt bra, då blir det ju gjort och man har plötsligt ett bra CV att slänga sig med. :) Efteråt var det house, men jag har inte mått bra idag heller så jag satt och såg på. Fett lame. Jag mår bättre idag än igår iallafall, så jag hoppas på att kunna vara med på hiphopen med Niki imorgon!

På tal om det ska jag knalla till köket och surpla Kan Jang och göra en stor kopp te nu! :)

Paris!

Okej, Juste Debout var fantastiskt. Jag älskade att hänga där och känna på stämningen. Men vi gjorde ju faktiskt mer än så när vi var där! Johannas kompis Erik följde också med oss, och vi tre bodde i ett rum. Bredvid oss bodde Yared, Dawda och Victor, hotellet låg i Bastille - centralt och mysigt område! Vi festade en del på rummet eftersom vi var fattiga efter allt resande, men hade iallafall väldigt roligt!


Pardyhardy!


Erik, miss Yoyo och jag!


Mjau!


Man betraktar eller blir betraktad. Eller?

När vi kom dit på fredagen gick vi alla och kollade in Notre Dame, helt amazing! Vi lyckades dessutom pricka in en minnesgudstjänst för offren i Japan för ett år sedan. Minns ni tsunamin och kärnraftsolyckan? Mäktigt att vara inne i en sådan respektingivande byggnad.




Vackra fönster precis överallt.





På lördagen drog vi en ordentlig sightseeing och gick runt hela stan och tittade på stora, balla och vackra saker. Vi hann med en runda utanför Le Louvre, stod under Eiffeltornet och hängde lite vid Triumfbågen. Vi gick dessutom mellan allt och fick se hur många vackra byggnader som helst på vägen, ingen aning om vad de användes till dock. Men fint var det.




Jag vill så gärna ha ett eget Eiffeltorn! Ett sådär 40 cm högt, helst sprayfärgat i nån pastellfärg. Får fortsätta leta här hemma, fick inte plats i min väska från Paris.


Cheezy turistbild var det häär! Det var lite krig oom att få komma fram och ta bild precis där man fick vara lite snabb! 8)


Voila!





Sådärja! Ett litet monsterinlägg med en massa massa bilder! Varsågoda! :D

Sov gott!



Jag har suttit och pillat med min nya iPhone som jag var och hämtade idag, mellan alla rundor till toaletten för att snyta mig. Så himlans fin! (Telefonen alltså..) :D Men nu är det verkligen dags att sova, imorgon väntar marknadsföring och house med Martin - jag är taggad att sätta igång med klasserna igen! Jag önskar verkligen att jag kan vara med imorgon, håll tummarna för att jag blir mirakulöst frisk inatt!

Jag lämnar er med en fin bild från kärlekens huvudstad. Paris - ma cherie! Vi gick över en stor bro med fullt av hänglås hängandes. Det var fina inskriptioner på många och sådär så jag skulle gissa på att det är en fin symbol för kärleken. Kanske håller den längre om man hänger ett hänglås just där, i Paris?

Sov gott och dröm vackra drömmar!

mockasiner i mitt ♥

This one is for you, Haley! :D

Jag har varit hemskt dålig på att ha koll på mina kommentarer på sista tiden, men bättre sent än aldrig hoppas jag! Jag ääälskar också mina fina fina indianskor! Jag har varit på jakt efter mockasiner länge, och hittade dessa lite otippat på rea för 150 spänn i julas på H&M. Aldrig sett dem där innan, förrän de reades ut. När jag var i LA hittade jag sjukt fina i riktig mocka från märket Minnetonka, men jag var dum nog att inte köpa ett par. Är rädd att dessa inte kommer hålla så länge som jag önskar nämligen.


Mjau.

Juste Debout Steez 2012

OMG!

Jag har nu äntligen landat lite på Åsa efter ett väldigt bra tag på resande fot, och det är så skönt! Fast sen har jag lyckats bll förkyld också, men jag har laddat upp med kurer för att bli frisk igen så fort som möjligt. Nysa en sisådär 219 gånger på en dag är lite för bra, även för mig.

MEEEEN!
Jag har haft det så himla bra i Paris! Juste Debout var värt varenda krona att åka dit, jag såg så mycket grym dans! Hade ni chansen att åka dit, good for you. Om inte så hoppas jag att ni kikade på livesändningen (alternativt youtubar i efterhand). Vi kom dit och träffade större delen av klassen och fick skitbra platser. Såg allt och lite till! Vi i klassen var pepp och lyckades starta vågen flera gånger, åt båda hållen dessutom. Och då var det ändå i Bercy, men 18 000 andra dansnördar. Förstår ni hur mycket folk det var, geeeeez!



Höjdpunkterna var ändå när våra favoriter från Sverige lyckades leverera big time och gick och VANN lockingen! Markus och Alex körde så jävla bra, var funky som fan och jag skrek mig hes tillsammans med alla andra i hallen! Så himla roligt, de förtjänade det mer än mest!




Och housefinalen! Ren kärlek! Babson och Mamson mötte Serge och Kapella, alla är med i Serial Steppez och hela hallen kokade när de började dansa med varandra, körde rutiner tillsammans över gränserna och avslutande med en rutin tillsammans alla fyra! Nåra var tvunga att vinna, och det blev Babson och Mamson som tog hem det efter stående ovationer från alla domare och trots att de röstade lika. Feeett.




Paris - mon amour!

Mitt liv är ett enda stort glid just nu. Jag har precis lite halvt tagit igen mig från resan till LA, kommit hem till familjen i Växjö och bara landat. Hunnit mysa med min systerson och träffa lite vänner. Nu drar jag vidare till Göteborg för att mysa vidare och träffa Yoyos familj innan vi drar till vackra Paris! Jag har aldrig varit där, men alltid velat åka dit. Så nu äntligen ska jag få se staden! :D

Förresten så passade jag på att kirra mig en ny iphone när jag ändå var nere på stan igår. Hehe. fick ett jättebra erbjudande och jag har ju faktiskt velat ha en länge. Tyckte det var dags nu när jag knappt hör alamsignalen av nån konstig anledning längre på min gamla. Så då har jag ännu mer att se fram emot när jag kommer hem från Paris också! Mjau!

Men nu måste jag fixa vidare lite innan jag måste åka. Jag har inte med mig min dator så detta kan vara sista inlägget på ett tag! Det märker vi. Annars så ses vi på tisdag nästa vecka igen! :D Ha det fint! ♥


Solig onsdag i Småland!

Goooooomorron!

Jag vaknade upp av att min syster kom in med Einar vid sisådär sju på morgonen. Morgonmys med liten bäbis = fantastiskt! Jag åkte alltså ner till Växjö igår. Men först hann jag med att stressa omkring och försöka fixa så mycket som möjligt inför Parisresan - boka hotell, fixa incheckning och boardingkort, packa. (På fredag, wihoo!) Men jag kom iväg efter lunch iallafall, Lisa hämtade upp mig på stationen så vi kunde åka ut till Asa. Och vi hann mest mysa lite, firade Axel som fyllde 30 år igår. Sen däckade jag stenhårt runt åtta. Trött. Jag får vila efter Paris helt enkelt! Idag ska jag in till stan igen, kanske möta upp en Karro för lite catch up, om hon har tid. :) Vad har ni för er?
.
Han har blivit en monsterbäbis! I jämförelse med för nån månad sen iallafall. :)


Saagaaa! Hon tycker jag är roligast i världen, äntligen nån som vill leka med henne. :)

happy day!



Hur mår ni? Jag chillar runt lite på Åsa, alla har lektioner så jag har mest roat mig med att tvätta och fixa lite på rummet. Min dator ville äntligen fungera igen, igår körde den sitt vanliga spratt och vägrade starta skärmen. Why?? Helt plötsligt är skärmen bara svart och vägrar vakna till liv, oavsett hur många gånger man startar om den. Och sedan, out of the blue, så startar den som vanligt igen. Hmm..

Aaanyway! Jag pratade lite med syster yster tidigare och fixk reda på att jag ska bli gudmor åt lille Einar! Yaay! Jag ska alltså stå framme och representera hans andliga utveckling vid dopet. Det blir bra, jag ska lära honom allt om att vara openminded och att leva som en free spirit. ;) Bästa är att prästen som ska döpa honom är Asa församlings ballaste kvinna. Hon föddes som man men är numer en kvinna, beat that alla tråkiga och konservativa kristna. :)

Men nu får jag nog fortsätta greja lite, jag måste börja packa om inför Paris! Åker nog hem till Växjö ikväll eller imorgon, så det blir till att packa smart! :)

Oh we DO like graffittiwalls...

Spontan photoshoot @ Melrose.










hypad och svettig

Hooo nu var det länge sedan jag dansade, det känns i benen! Sista klassen var för Kyle Hanagami i onsdags, och jag var helt hypad och glad efteråt. Det är en fett bra känsla att vara helt slut och svettig samtidigt som man är helt uppe i ett lyckorus.

Men vi har iallafall bokat vår resa till Paris nu! På fredag andas vi fransk luft, ända fram ills tisdag! Jag hoppas på att vi kan ta någon workshop, men ryktet säger att det blir dyrt. Vi får se vad jag har råd med helt enkelt. :) Hoppas på att få dansa för P-lock igen at least. Vi tog ju en lockingklass i LA för Anthony Thomas, men var inte särskilt imponerade. Skulle vara nice att fylla på med lite funk!


Första dansdagen! Vi hade tagit klass för Jian tillsammans med Hollywood och Kumari.


Utanför vårt hostel!


Såhär såg vi ut varje gång vi skulle hem på metron. :)


Mhmm!


På väg till Debbie´s!


Efter sista klassen i onsdags utanför Debbie´s!

It´s good to be back :)

Det är väldigt tomt på Åsa, i princip alla dansare och ena friskvårdsklassen är borta, men vi som är här hade en kalasmysig grilleftermiddag i solen! Riktigt gött! Det känns så himla bra att vara tillbaka här och hänga med alla sköna musiker och andra konstigt härliga människor. :) Det ebbade ut lite på kvällen, folk drog och jammade lite och så. Jag har precis packat upp det sista och försökt fixa med fakturaproblem och papper. That´s the way to spend a saturdaynight, huh?


This is the place to be - så fort solen är framme så är altanen the hot spot.


Den glade och nyrakade mr Rasmus! Hans skägg var inte att leka med tidigare... Wooosch!


Med filt gick det bra, ett tag iallafall!


Men ju mindre varmt man har på sig desto mer måste man kraaamas!

I love La, na na na nana!

Det var verkligen himmelskt att få sova i sin egen säng idag, mitt täcke is tha bomb! Jag gick och la mig tidigt igår, var helt slut i huvudet. De andra på skolan festade och hade balkankonsert, men nu känns det skönt att jag stod över och vilade istället. Jag vaknade tidigt och fixade med ansiktsmask och grejer, pysslade om mig själv ordentligt. Gött!

Har suttit och kikat på bilderna, hittade lite fina från vår första dag där. På väg till LA sa alla som vi pratade med att det bor en heeel del weirdos i Hollywood. Haha! Vi har stött på några lite här och där! Vissa var jättekonstiga, andra bara lite excentriska och kul! Men jag blev lite scarred av ett äckel jag såg kanske första dagen. Vi stod och hängde lite och skulle över gatan bara, och precis då kör det förbi en snubbe som sitter och runkar medans han kör. That´s just nasty! Fick lite flashbacks från det under hela resan och fick ta mig över ögonen och dö lite av äckel, medan tjejerna frågade "Var det the masturbator nu igen?".

You gotta love life though. :)


På väääg till hostelet. Minns att vi var supertrötta - och superglada! Blev totalhustlade av taxichauffören dock. Men det är sånt man får lära sig av. :)


Me and Easy-E @ the walk of fame.


Vi hade en utomhusmall frecis över gatan. Hollywood & Highland. Fanns alla våra favoritbutiker precis utanför dörren! :D

LA - Seattle - Reykavijk - Stockholm - Sköldinge

Och till sist - sängen! Jag är sååå himla trött just nu efter den långa resan hem. Jag hann inte riktigt uppdatera de sista dagarna i LA, men lovar att visa lite fina bilder och sådär framöver!

Men nu är vi iallafall tillbaka på Åsa igen, och det är ju asnice vårväder på gång här! Känns så mycket bättre att komma tillbaka från underbara palmerna i LA då, och jag har saknat alla här på Åsa också. :) Vi har satsat stenhårt på det här med att slippa undan att bli jetlagged, så vi dygnade precis innan vi skulle åka och har sedan försökt pricka in svensk tid med sovandet på flyget. Så nu har jag snart hållt mig vaken så pass länge som jag klarar av. :P

Anyways! Jag är så jävla glad att jag drog till LA med tjejerna! Kort och gott - bästa resan ever! :D Och nu ska jag sova i min egna fantastiska säng! Natti natti!


RSS 2.0