säljes




Vi har en TV och en överflödig vit klädsel till en tresitsig Ektorp från IKEA som vi inte behöver längre. Klädseln kostar 695 kr i nypris. Vi säljer både TVn och klädseln för en femtiolapp var, så give me a holla if you want it! :)


big out baby

Hellou cyberkompizar! Haft en bra dag? Jag har äntligen fått tummen ur och rensat big time i min garderob. Storrensarn, till er tjänst! Nu slipper jag alla de där kläderna som egentligen inte är min stil längre, och sådant som jag faktiskt inte har använt sedan jag rensade sist, typ förra året. Vilket var en hel del, eftersom jag ändå har haft plats för det i vår jättegarderob, men på Åsa blir det annat. Hmm.. borde kanske fixa en sån där fancy klädstång alla modebloggare har?

Vi hade en On Stageträning idag också, och efteråt passade Amanda, Elina, Fanny och Josefin på att hänga med hem och rota lite i högarna. Så nu ser det istället ut som ett bombnedslag i gareroben, haha! Men det är fortfarande en massa kläder kvar, så let me know ifall ni vill komma och kika. ;) Jag behöver bli av med det innan vi flyttar, och jag skulle ha försökt sälja en del ifall jag hade haft tid. Men hey! Nu blir det lite happymaking bland tjejerna istället!


Nu har jag egentligen plats för en sån här fin outfit, men jag måååste nog hålla garderoben så liten som möjigt. Gah! Fina bilden hittades här.

episode one


Ber om ursäkt för lite halvkass kvalle, men själva filmen är det minsann inget fel på, masterpiece!

Åh, jag såg precis filmen Skicka vidare på TVn, så himla bra! Se den om ni får tid över någongång! Och så har jag bokat hemresa från Göteborg på min födelsedag! En minivistelse där blir min födelsedagspresent till mig själv. :)

oooooh no.

Det händer alltid! Utan undantag. Så fort min kamera inte vill samarbeta så kommer jag på massvis med grejer jag kan fota och göra inlägg om här på bloggen. Och just nu befinner sig min extrakamera på Emmabodafestivalen skulle jag tro, jag lånade ut den till Hanna. Darn! Måste försöka fixa det så snart som möjligt. Or I will diiiiie! Nä, men jag kommer gnälla hemskt mycket.

Annars då? Jag har mest haft en riktig päsedag, tittat på film och ätit pizza. Nu sitter vi framför SYTYCD och viftar med tårna som gömmer sig i ett par slitna raggsockor. Det har regnat hela dagen här i Växjö, jag känner hur höstkänslorna smyger sig på och jag gillar att bläddra i katalogerna med höstmode. Men så läser man hur andra bloggare i landet tydligen har strålande sol och ligger och bättrar på brännan hela dagarna. Vad hände? :O




nelly high heel party


Kolla vad läskigt handen smyger sig in i bakhuvudet.. :O

Whoop! Kvällen hade egentligen en massa potential att bli kanoners, men jag blev lite ledsen för att min kamera verkade pajja ordentligt. Råkade tappa den inne på Lagerlunden och efter det blev den aldrig densamma igen. Batteriet är jättevarmt nu, så jag hoppas det vill coola ner sig lite, eller så får jag gå på jakt efter ett nytt! Anyways! Jag mötte iallafall upp Rosanna vid Pressbyrån direkt efter att hon jobbat färdigt. Det var en jäkla kö in, och tror ni inte (tack vare alla taskiga brudar som lite sneaky smög in framför i kön) så tog "skolapparna" slut precis framför oss. Så det blev inga gratis heels för oss! Men vi fick iallafall två gratis drinkar och en goodiebag senare. Men tlll största delen gick kvällen ut på att köa till allt. :P

Var iallafall där med trevliga tjejer, så det var najs ändå! :)


Jag hann bara få till lite egobilder och någon hemskt suddig gruppbild innan kameran bungyjumpade utan bungy, rakt ner i golvet.

bröllopsfunderingar


Om jag får för mig att gifta mig (vilket jag säkert kommer göra, rrrromantiker) och om jag skulle ha såhär många brudtärnor så skulle jag också ta en sån här fin bild! :)

Hur vill ni ha ert bröllop? Pampigt a´la amerikat, med sand mellan tårna på en strand långt bort, med så få vittnen som möjligt? Jag har hört att Pamela Anderson valde att tatuera Tommy runt ringfingret istället för att ha en vanlig ring när hon gifte sig med Tommy Lee. Efter att de skiljt sig (no figure) fick hon ändra det till Mommy. Don´t try that at home, peeps!

Jag skulle nog helst vilja gifta mig utomhus, enkelt men ändå lite fancy. Helst med en lite annorlunda twist så man faktiskt märker vem som ska gifta sig. Närmaste giftermålet får jag väl hoppas på att det blir systra mi och Axel. Fast vi får väl se när det kommer bäbisar och husköp, men oooh så fint det skulle kunna vara! *blink blink* Kärleken.. kärleken!

*aaaaaahhh*

thinking - a way of living


bridesmaids



Jag, Martin och Eve var och såg denna igår, så jävla bra! Trailern gör den inte alls rättvisa (och dessutom innehåller trailern scener som inte var med i filmen, hmm?), den var tjejig men med mycket smartare humor än i andra vanliga och trista amerikanska bröllopskomedier. Ni måste gå och se den! :D Jag vill nästan se den igen faktiskt. Yepp, I really liked it so much.

LOOK/TREAT of today


Jeansskjorta - H&M
Linne - Somewear/Bike for fun
Shorts - Avklippta Lee/Vintage
Solglasögon - H&M
Sandaler - Skopunkten


Marängsuisse - 4 krogar

a lovestory


Fotografen är Marcus, älskar bilden!

Aaaah, så himla skönt! Jag och Martin var precis och sprang en runda vid VAIS, superskönt. Man mår så himla bra efteråt! Nu ska vi bara duscha lite och sådär innan vi ska ner till stan för att fixa lite ärenden och möta upp Marcus. Fina bilden togs igår när jag, Martin, Marcus och Josefin hängde lite. Kändes som back in the days när man drog runt och gjorde mest ingenting. Fint som snus.

naturligt ska're va!

Lisa och mamma har alltid varit sådana som får lite halvdille på grejer. Lisa fick till exempel för sig att börja göra naturkosmetika och har sedan dess samlat på sig hur mycket grejer för det som helst och gör krämer, oljor, tvålar och andra grejer. Med lite pauser emellanåt. Mamma kan få för sig att massproducera halsband, brodera kuddar eller klä om möbler. Jag har nog aldrig haft tålamodet att bli sådär fast som de blir i saker, men jag tycker det är kul att haka på lite ibland och pyssla. Som nu när jag var ute i Asa, kom hem med en massa fina grejer!


Lisa har MASSOR av grejer till sånt här, och det är great för då kan man välja nästan vilka recept som helst att tillverka, de flesta ingredienserna finns.


En styck halvt uttråkad Pazzo under tiden vi hade häxstuga.


Kroppsskrubb, läppcerat, hårolja och fint inslaga tvålar.

det blev en natt till

Det händer inte så mycket här, och det är skönt. Jag passar på att sova här en natt till och åker hem imorgon istället för idag. Man vill passa på att mysa lite innan vi flyttar! Idag har vi mest gjort naturkosmetika, och sen gick vi ner till sjön för att att bada och ha eget spa. Vi fick ihop en ansiktsmask av yoghurt, honung, vinbär- och klarbärsylt, spirulina, grön lera och lavendelolja. Vi blev superlena efteråt, och dessutom räckte det till hela benen också. Dessutom gjorde vi en hårolja till mig som ska främja hårväxen och kroppsskrubb. Hur enkelt som helst, och absolut bästa. Kan visa någn gång. :)

Sen har vi hunnit med att bli panikrädda av närgångna hästar, försökt kela med livrädda kossor, lekt med hundarna och käkat grillat vildsvin. Mhmm! Inatt hoppas jag på att Axel lyckas skjuta ett så vi kan åka ut och kolla in den. *bArbaR* (Ja, totally snott från HanaPee.)


En av de där halvjobbiga hästarna, de var fina tills de hela tiden ville följa efter! Jag hade min hårolja i hårbottnen på väg ner till sjön, den ska verka ett tag innan man sköljer ur den.
 

Lisa med magen. Visst hade vi det mysigt på bryggan? Vi körde på morgonrock och hela köret.


It´s the maaaask!


Sockerskrubb! Min luktar rosenträ, sandelträ och lime.


Skogsmullen.



Mjaaaäää man vill ju bara gosa in sig i pannan på dem!

livet på landet

Jag har liten miniweekend hos Lisa ute i Asa. Hur skönt som helst, det är så tyst här ute. Jag skulle nog inte vilja bo såhär, inte just nu, men det är mysigt att komma ut lite såhär ibland. Vi har gått en runda och kollat in alla hagar, sjön och husen runt omkring, vi har lagat hemmagjord lemon curd, och jag hängde med Axel ut till åkrarna för att kolla in vildsvinspåren. Normala lantisgrejer med andra ord. Jag stannar här tills imorgon och chillaxar lite, sen blir det hem till verkligheten igen med tvätt och flyttplanering.


Systern och lilla Saga i en av hagarna i närheten av huset, hästarna ville inte hälsa dock.


Skitväder, jag vill ju bada! Vi hade tänkt göra egna spaprodukter och gå ner och spaa oss i sjön. Får hoppas på bättre väder imorgon för det. :)


Kossor! De är väldigt löjliga bara. Närmre än såhär kommer man inte, annars blir de rädda och skuttar iväg.


Homemade lemon curd! Smakat innan? Hemmagjord smakar tusen gånger bättre, mmmmm!

personalfest!

Hej cyberkompisar, hur mår ni idag? Jag tog det hyfsat lugnt igår och var hemma runt halv två redan så jag mår prima! Väldigt hungrig bara men det löser sig snart. Det var en supertrevlig kväll igår iallafall! Vi var ute på landet, i Tävelsås, och grillade, chillade och pratade en massa. Vad som är så himla bra med dansfolk är att det alltid är awesome häng! :D Love it. Och tack snälla söta Kajsa som ville vara lite fyllechaffis och hämta oss. :)

Nu ska jag bege mig ut mot landet ännu en gång, fast nu blir det Asa för att hänga med familjen och få qualitytime med syster yster! Tills dess att vi ses igen kan ni kika lite på bilderna från igår, enjoy!


Charlene dök upp och var fin!


Haha, Marcus ska ju som vanligt alltid jävlas, och det är faktiskt så att Josefin är bland de roligaste att jävlas med. 8)


Josefin och jag, vi spelade in en massa grymma episodes av vår sitcom. Stay tuned!


Ellinor och Quang dök upp lite senare efter att de jobbat, och så Mr Marcus i mitten.


Fröken stylist är alltid lika fany looking!


Och så en bild på hosten Hanna herself, lånade bilden av Amanda!

longboarding

Det var någon timme mitt på dagen idag med asnice väder, så jag och Elin passade på att dra ut och åka longboard lite. Vi åkte mest runt i kvarterat, för to be honest, både jag och Elin behöver öva lite. :P Men det var jävligt nice att glida lite faktiskt. Men nu blir det tilll att göra sig vacker och fixa lite grillkäk, för det vankas personalfest med Kulturama ute i Tävelsås!


Elinarna on the streets.


Cuuuuuuling! :D

friday night

Oh hai there! Haft en bra lördag so far? Det är ju faktiskt lite sol nu så jag har passat på att vara ute en sväng. Det verkar som att ösregnet kommer på nätterna. Jag fick gå hem i kallt regn igår utan jacka, hann aldrig hem och byta innan vi skull epå bio och sedan 4 krogar. Såg iallafall Harry Potter igår med fina dansargänget, it´s completed! Jag gillade den, fast jag måste säga att jag ogillar sista scenen, precis som sista kapitlet i boken. Känns lite krystat. Men överlag, jag har växt upp med mr Harry, likey like. :) Efteråt drog vi till 4 krogar, de andra fortsatte mot Deluxe men jag pallrnade mig hemåt ganska tidigt.






music is my boyfriend


Jag ser knappt ut som mig själv.. never mind the weir looking face och konstiga handföringen..

Just nu sitter jag och väntar på att Hanna ska dyka upp på Kulturama, vi ska dansa lite bollywood var tanken. Är jätteseg i huvudet, så ska försöka piggna till lite innan dess. Annars så har jag mest flängt runt och lämnat tillbaka lånade grejer och sådär, det är en såndär fixa-lite-ärenden-dag. Martin och jag har satt oss och försökt planera upp sista tiden i Växjö också, och flytten till Sköldinge. Viktiga grejer som möte med fastighetsägaren och andrahandshyrarna (det är fixat, känns så himla skönt!), boka in good byefiesta, kolla upp vad vi vill ha med oss, be om flytthjälp. Fasen alltså, det är inte alls långt kvar innan vi faktiskt lämnar trygga Växjö! Espennande!

Pauze

Afterwork! Eller ja, det blev en väldigt sen afterwork vid elvatiden, och jag och Martin hade inte ens jobbat. Men vi knallade ner på stan iallafall och kollade runt om det var något flaschigt ställe vi kunde chilla på. Mycket var stängt eller stängde tidigt eftersom det var torsdag, så till slut hamnade vi på Pauze. Tog en drink och satt och pratade. Lagom till ösregn och åska knallade vi hem, Quang hängde på och slaggar hos oss. Nu är jag fett trött, har en massa småärenden och annat att fixa med imorgon så vore kanske bäst att lägga sig. Sleep tight!


Glaaada grabs!


Jag hade ögonskugga fö en gångs skull, sminkar mig knappt nu för tiden.


Två konstiga ögonbilder, Rosanna och Kajsa!

bye bye Micha!



Det var sista dagen i Växjö för Micha idag, jättekul att ha haft dig här! Martin och hon har betett sig som stökiga syskon - slagits och hållt på, hehe. Vi har tittat på galet mycket film, myst i soffan, kollat in Växjö city. Najs dagar. Nästa gång ses vi säkert i Stockholm eller på Åsa! :) Vi tog sista dagen till att strosa lite på stan och sedan åka upp till Grand Samarkand för att hon och Quang skulle kunna säga hejdå. Vid sextiden körde jag henne till Alvesta till tåget.

See ya soon, poser!

lesbo movietime!



Förhandsvisning,  say we-hoo! Jag och Martin kirrade biljetter till nya svenska filmen Kyss Mig, men han var snäll och lät Micha ta hans plats istället. Vi köpte på oss massa snacks, kan ni förstå att damen bredvid mig inte hade något att smaska på alls? Hur funkar bio utan snacks? Don't get it, but anyways, det var fler långa lesbiska sexscener i den. Hela biosalongen var knäpptyst. Haha, akward svenskar! :D Men den var bra, fick en att tänka lite sådär. Gå och se!

Efteråt drog vi till Kulturama och mötte upp Josefin, Marcus, Martin och Quang och dansade. Fett härligt. Och nu sitter vi och tjockar oss med thaimatsrester framför en film. Jag har nog aldrig sett så många filmer i sträck under en vecka som denna. Sanslöst mycket filmmys is going on here!


Öland baby!

Jag, Micha, Hanna och Kajsa pallrade oss till Kalmar och Öland för en dagsutflykt igår. Härligt väder, gott käk, bra shopping, asmys med bad och sol! :D Mitt internet ville krångla ihjäl sig så det blev inget inlägg igår. Men här kommer det! Måste ta och göra om en sån här miniroadtrip, så skönt att bara komma ifrån Växjö en stund, chillaxa lite. Blev himla många fina bilder, så enjoy!


Hanna och jag när vi lunchade på 4 kök! Jag åt en jättegod toast alfredo, mums!


Fina Kajsa på samma restaurang.


Alla fina tjejerna på stranden. Vi hängde i Haga Park där verkligen alla vindsurfade.


Bada i haaaavet! Sjukt mycket varmare än på Evedal, fast det var så långgrunt så vi orkade inte gå ut så långt. Vi fick plaska omkring som små barn istället. :)


Fina oss!


Och så var jag lockig igen efter badet!


Klassiska hoppbilder!


Enda skillnaden var att Micha var bra på att fota hopp, och jag inte. Jag fångade mest landningar och precis innan hoppet. Jäjä, de blev söta bilder också!


I´m the queen of the wooooorld!


Vackra Micha i solen.


Det är fullt av såna här fina modellbilder på minneskorten, fullt!


Micha, Kajsa och Hanna!




läskiga ungfan, hu!



Usch jag måste fuskblogga lite, för alla ville se en skräckfilm nu igen! The Omen, sett den? Himla otäckt barn som är djävulens son och grejer. Ouff! Scary scary! Jag roar mig med att titta runt lite på dagens bildskörd, sååå fina fina bilder! Man ser knappt hur jag klippt mig dock, har bara toppat lite och så fick de platta det. Det värsta jag vet är när man har varit hos frisören och de ska styla till håret som de tycker det ska se ut. De ska alltid krama fram varenda liten lock så man ser ut som värsta krulltotten. Yff!






house


Grym koreografi!

God morgon! Vi ska snart dra ner till stan en sväng, jag ska klippa mig lite. Tänkte se om det faktiskt känns som att håret får en kickstart och börjar växa lite fortare om man toppar det ofta, och så behöver jag klippa upp längderna lite så det ramar in ansiktet bättre. Håll tummarna för att det blir bra, jag har en tendens att knalla ut missnöjd från frisören varje gång. ;)

one missed call... eller?

Waddaaappp! Det hände en sjuk grej för nu precis vid ett-tiden. Vi satt ett stort gäng i Marcus soffa, alla tittade på film och ingen fifflade med något annat. Alla i rummet hör att min mobil börjar ringa, men efter bara en signal slutar den. Det skumma är att det inte syns nånting på skärmen, i samtalslistan visas det inte att det ens att det har kommit in något samtal. Hänt någon mer än mig tidigare? Jag höll iallfall på att skita på mig. Tur att jag inte låg och sov, då hade jag nog blivit ännu räddare.

Iallafall, har mest chillat runt idag också. Svårt att göra annat när vädret är lite halvtrist. Vi har planerat in en Ölandstripp och sådär nu i veckan för att Micha ska få se lite mer av Sverige, miss Stockholmer som hon är. :) Under kvällen var vi en sväng hos Emma också på ett goodbyemingel. Fick amerikansk buffé och kramade henne hejdå-och-lycka-till-dansa-hårt. Hon drar till LA i ett år för att dansa, fuskisen!


det regnar bildeeeer


I torsdags kväll! Vi hade precis mött upp Micha och dragit till Lava en stund där vi träffade Fanny as well. Lava var ett asnice ställe i Kulturhuset där man kan chilla lite och bara dansa. Love it!


Titta på himlen!


Eddieee! Roligt att alla tre är lika långa! (eller lika korta? :D)


Vi gick på stan under dagen. Fler och fler från summercampet dök upp, till slut var vi säkert 12-15 pers. Riktigt fett att det kom upp så många till jamet, vi från Växjö och så folk från Norrköping och Göteborg! :D


Loooook at my lovely shoes!! :D jag och Micha var snygga innan vi drog till jamet.


Close up! :D Så himla fiiina! Det var superrea, så jag fick två par skor till priset av ett!  Woho!


I hissen på väg up till Kulturhusets tak, dansare!


Jag och Hananamonkei!


Preciiiis när bilden togs så petade hon mig i ögat med tummen, haha!


Det började som en fin skoring, sen ballade allt ur.


Åsa, yeah baby! Blivande classmates! Johanna, Arvid, jag, Martin och Dawda!


Jam. Det var riktigt nice.

franssels


Looki! Köpte nya finfina fransleggings på Topshop. Hoooowdy!

Vi har knappt hunnit göra någonting idag, eftersom vi sov bort typ halva dagen efter att vi komhem vid sex imorse. Men vi har iallafall longboardat lite, varit uppe vid Grand Samarkand och käkat hos Kungen på Chili&Wok (alltså Quang) innan vi drog och handlade MASSOR av snacks. Nu kör vi all in på filmkvällsmys. Whoop whoop! ^^

Kom och joina! :D

hellooooo



Stockholm var awesome! Blev en liten minireunion med peoples från summercampet, bästa folket! Shoppade lite fräscha pjucks och andra smågrejer, hängde i stan, drog till ett jam på Kulturhusets tak, dansade in i natten. Var segt att köra hem inatt, men nice för vi fick med oss en minibonus hem. Micha följde med för att uppleva Växjö lite. :)

Så ni får se fler fina bilder senare, nu ska vi hämta bilen på peppen så vi kan handla och hälsa på Quang på Samarkand osv. :) Ha det fint!

quang is too fast. too fast for you. too fast for däck


NÅGON eller NÅGRA tyckte vi skulle få superpunka. Damn you little evil fnupples!


Tiiiiitta! It´s blown up! Pffooooffffttfff!


Taadaaaa!

Espennande! Precis när jag bloggiloggat så smällde det till och vi slirade en liten stund innan vi kunde stanna vid en avfart på motorvägen. SUPERPUNKAAAA! Hanna och jag fick gå på på skattjakt i diket för att hitta fälgen och sätta ut varningstriangel. But now we´re on it igen! :D Stockholm here we come!

hittin' the road again



Wehey! Den mest oplanerade resan ever, nästan! Jag, Hanna, Martin och Quang sitter just nu i bilen upp till Stockholm. Vi stannar till fredag natt för att hänga lite med summercampare, gå på feta jams och kanske shoppa lite. Fram tills typ igår kväll visste vi knappt om vi skulle komma iväg eller inte, men nu sitter vi här! Framme om kanske två timmar eller något. Då drar vi antaglien till Lava för att hänga lite och dansa. Låter fint, huh?

Vi har lämnat Charlie och lägenheten i goda händer. Fanny och Spångis har sleepover där så det blir kanoners det med! :D

mostern och lillmamman



Jag ska bli moster! Titta på Lisas fina lillmage! Syns knappt alls, men nog finns den där! :) Det spännande är att hon redan är i tjugonde veckan, alltså redan halvvägs igenom graviditeten! Hon har inte vetat något alls fram till runt midsommar, så det blir några snabba fyra och en halv månad kvar innan pysen vill komma ut. Hon har med andra ord haft en helt smärtfri graviditet hittils, får hoppas att det fortsätter så. Så himla roligt! :D Till sextio procents chans är det en liten kille där inne, så än är det inte helt säkert vad det kan turn out to be. En hiskeligt fin unge iallafall, garanterat!

waiting is boring, for people like me

Jag och brorsan bestämde tid vid nio idag för att dra till gymmet. Men han har fortfarande inte dykt upp och jag tror min mobil ligger någon annanstans än hemma. Förhoppningsvis på peppen! Sååå jag sitter mest och hoppas på att han tagit fel på tiden så att han dyker upp nu vid tio. Suck. Så tråkigt att vänta, man gör liksom inget vettigt bara för att man tror att man inte hinner nånting..

Hoppas ni får en fin dag med mer sol än vad det verkar bli här! ♥



long time no see

Heeey kompisar, hur mår ni? Jag skulle precis gå och lägga mig men tänkte köra en liten update innan jag kryper ner i bingen! Har haft en massa för mig idag, känns nice att vara lite hurtig sådär. :) Fina bilden är ifrån igår, vi satte oss ett gäng på 4 krogar och tog lite drinkar efter allsången. Astrevligt! Känndes inte alls som en vanlig måndag, semester - I love you! Vi knallade runt i hela stan vid tolvsnåret för att hitta nåt ställe att käka på, men allt i Växjö är tydligen stängt vid den tiden på en måndag. Hmpf. Det slutade med att Kajsa hängde med oss hem och sov här efter att vi proppat i oss lite tacosrester. Mmmm!



Idag har jag och Kajsa spenderat. Vi var inne på H&M i säkert två timmar och provade. Det spelar fan ingen roll hur ofta jag är där, hittar ändå alltid något! Jag hade inte riktigt tänkt handla men det blev lite ändå.. Ska hålla mig nu ett tag har jag tänkt. :) Well, efter det jobbade jag faktiskt lite. You heard me, jag jobbade! Mötte Hanna på Kulturama för att prata bollywood. Hon tar ju över mina klasser så jag gick igenom klassupplägg, teknikövningar och annat. Bra skit, hon kommer bli superb! Så skynda på att anmäla er till hennes klasser nu i höst! :D

Och hörrni! Jag har även cyklat en massa idag, som träning alltså. Hängde med pappa och Martin på en tur. Jag och pappa på supertandemcykel (den går SNABBT!) och Martin på racercykel. Så himla skönt, och vackert! Men nu blev det långt här, så ska bara avsluta med ett gonatt!

powernappa lite



Med risk att låta som en bitterfitta, men hur kan jag lyckas pricka det finaste vädret varje gång jag städar? Idag hade jag tänkt glida på stranden hela dagen, istället för igår när vi storstädade lägenheten istället. Men men. Ska sluta gnälla nu. :) Jag och Martin har iallafall myst runt lite på stan, han behövde köpa skor och jag hittade en finfin klänning för bara femtiolappen. Var också nere vid 4 krogar vid sjön, de hade gratis salladsbuffé och dricka så vi passade på att luncha också. Bästa!

Nu ska jag nog ta en powernap innan jag hoppar in i duschen. Tänkte dra ner till allsången ikväll och se ARS, kanske blir en drink efteråt också. Who knows? :)

det var en grym kväll!

Det blev inte som jag först hade tänkt, men det blev grymt bra ändå! Vid femtiden var jag och Martin borta hos hans farbror och hans sambo för en baby shower. Ingen vanlig som man brukar se på TV, utan en laid back och chill hiphop-baby shower. Åt jättegott! Jag var tvungen att pysa vid åtta för att möta upp tjejerna nere på 4 krogar vid sjön, det nybyggda vid Växjösjön. Jättemysigt ställe och goda drinkar! Karro och Rosanna skulle upp och jobba idag så de kunde inte vara ute så länge, så vid elva eller så drog vi och käkade lite på donken, innan jag och Ellinor fortsatte till Lagerlunden för att möta upp Martin och de andra där. Karros buss gick inte så hon kom också och dansade en stund.

Det var ett riktigt grymt hiphopkoncept på Lagerlunden igår. Tidiningen Kingsize var där med feta DJs och kastade ut en massa Frank Dandyunderkläder och grejer. Martin vann dessutom en ball klocka och en tröja för att han dansade bäst. Jag fick också tag på ett par trosor, fel storlek bara men vad gör man? :D


Fina babypaket.


Bröderna. Roberto och Martin.


Mys vid sjön!


Goda och giftigt gröna drinkar!


En kille med svensexa dök upp och skulle kränga en lättklädd kalender av sig själv, haha!


Kajsa worked hard hela kvällen. Det var fullt med folk!

I want it bad



Sjukt snygg tröja, ingen aning om varifrån den kommer dock. Har haft en asfet kväll. Startade med lite baby shower, sedan drinkar på nya stället vid sjön för att sedan dansa hela natten lång på Lagerlunden till Kingsize's hiphopkoncept. Vi hörs imorgon!

lata sommardagar

Hey hey! Jobbar ni i värmen? Jag har det snuskigt bra egentligen när jag kan vara ledig såhär länge! Så jag försöker passa på att ta till vara på sommaren så mycket om möjligt! Kajsa kommer snart förbi och hämtar upp mig så drar vi en snabbrunda till Evedal och solar innan hon måste in till stan och jobba igen. Life is good, make sure to enjoy it! ♥


Från Amandas kamera, fint vinhäng vid grillen igår!

Grillkväll hos fröken Spång


Söta värdinnan.


Hanna tog en jättelång fotoserie på mig. Jag är för det mesta hemskt ful verkar det som, eftersom alla bilder är helt flabbiga och knäppa!


Jag fäller hur mycket hår som helst! Varje gång jag drar igenom håret har jag en hel drös i handen efteråt!


Sooooo saaaaaaad! :'(


Amanda, Marcus och Hanna.


evedal





Solen ville inte vara framme så länge, men när den väl visade sig så var det süpernajs! Karro dök upp efter en stund, vi badade lite och slöade innan vi stoppade för att handla på vägen hem. Nu är det brådis, vi ska möta upp Hanna för att cykla bort till Spångis för grillkväll!

ses vi där?



Mmmm! Det finns inget bättre på sommaren än att slänga ihop lite av vad man har kvar i kylen och äta ute på balkongen. I love it! Och idag lyser ju äntligen solen ordentligt, så vi tänkte passa på att åka ut till Evedal och ligga och glassa lite på stranden. Jag är fett badsugen också, trots att jag egentligen är en riktig badkruka. :D Möt upp och kom ut ni också! :D


Mjau.



sweet dreams dear cyberfriends

Jag blev superseg när jag märkte att det inte var strålande sol idag. Så istället för att följa planen och dega på stranden hela dagen så degade jag i soffan istället. Så jag har inte varit världens roligaste direkt. Men jag masade mig iallfall iväg till Idrottskliniken och körde afropower med Rosanna, Hanna, Kajsa och Amanda. Jag visste ju att jag skulle piggna till! :D Drog ner till Kulturama och mötte upp lite fler innan vi käkade på Oxgrillen.

Alla + Marcus hängde med hem till oss senare. Jag och Hanna satt och försökte lösa bostad/kattproblemet till hösten. Om allt går hur bra som helst skulle det innebära att Hanna hittade en eller två roomies att dela vår lägenhet med, och att min Charlie kunde få bo kvar i lägenheten och vara Hannavakt i ett år. Jag ber till all allsmäktig kraft att det ska lösa sig till det bästa! *Hoppas hoppas hoppas*


hurtbullefasoner

Jag fick lite fart på mig idag alltså! Plockat med tvätten hela freakin' dagen, och sedan fick jag tummen ur och tränade lite. Sprang ner till stan för att möta upp Kajsa för en powerwalk runt sjön innan jag sprang hem igen. Det är så himla mysigt när det myllrar en massa folk nere vid sjön så här års! Några dinglar med benen över bryggkanten med en glass i handen, tjejkompisar möts upp för att gå och skvallra samtidigt, gubbarna segar sig fram med tunga löpsteg. Det är sooommar! Kom hem och myste på balkongen med Martin. Insåg att livet är ganska fint när man står och hänger tvätt i kvällssolen, maten smakar godare utomhus och att få njuta av en riktigt ledig och skön sommar innan jag flyttar är guld.


jam i huvudstaden

Det är sommar ute! :D Jag valde verkligen helt fel dag för att köra tvätt och städning. Igår satt jag mest bara och glodde i soffan, så jag kunde lika gärna gjort det då. Thank God att vi har balkong iallafall! Får njuta av en sen lunch där ute snart tror jag. Vad gör ni? Förhoppningsvis ligger ni på någon strand och myser!

Jag sitter och funderar lite på hur det skulle gå att få till en kort Stockholmstripp i nästa vecka. Det är ett jam där som vore grymt att gå på och roligt att träffa en massa härliga människor från campet som bor där uppe. Så himla dyra tågbiljetter bara! Kan kanske gå att få till en full bil och köra upp, men då måste vi ändå kolla upp kattvakt och grejer. Mja vi får se hur det blir, vore fett iallafall! Trist bara att Maja inte är hemma isåfall. För mig, för hon är i LA och dansar rumpan av sig så henne är det nog inte så synd om.




Lånade två superhärliga bilder från campet av Diana på facebook. Lovely!

tack för en trevlig kväll!

Är ni vakna? Jag har ännu en gång hamnat i mitt nattugglemode, blir fasen aldrig trött! Ska försöka vända tillbaka dygnet och gå upp tidigt imorgon. Hehe, wish me luck! Kom iallafall hem nyss ifrån hemskt trevligt umgåsande med Charlene och hennes kille David ute på Teleborg. Vi käkade gott (persiskt, namnam), blev totalinspirerade att åka till USA av Davids alla bilder och historier, spelade Buzz och pratade allmänt. Jättetrevligt! Blev inga bilder dock, glömde bort att ta fram kameran. Men nu ska jag nog göra mig iordning och krypa ner bredvid min stackars hostande sambo. Alla på campet verkar ha blivit sjuka nu, jag känner att jag och Quang kan vara lite smått skyldiga. Oups! Gonatt!


Det fick bli en bild på min stilige Charles istället. Mjau.

frukost på balkongen

Jag gick upp för ett tag sedan, men varför är det så himla tråkigt att sätta igång med att göra frukost så snart man har stigit upp? Jag är nästan aldrig sådär jättehungrig så fort jag vaknar, så det blir nästan alltid att jag först sätter på datorn och slösurfar bland bloggar ett bra tag innan jag tar tag i frukosten. Nu är det ju egentligen lunchtid, men jag är fortfarande på mitt första mål.

Det kommer bli så himla skönt på Åsa, där får vi tre mål mat om dagen i matsalen, måndag till fredag. Jag behöver inte tänka alls, bara stiga upp på morgonen och ta för mig av buffén! Det är lyx om något! Förhoppningsvis tycker jag att det är roligare att laga mat när jag slutat där, för just nu är jag så himla trött på att alltid tänka på vad man ska laga nästa gång!



pärlplattor får mig att känna mig som ett barn igen!



Tadaaa! Detta är vad vi fick ihop idag! :D Visst är de fiiina? Hela vårt barbord svämmar över av pärlor och pysselgrejer just nu, men det får vänta lite eftersom vi inte känner oss helt färdiga med pysslandet. Hanna är lite mer noggrann än mig, som ni kan se på den röda drömfångaren, jag har inget tålamod för att få det perfekt. :P


Charlie ville vara med, han sov en stund i pyssellådan.


Kaaoooozzzzz.

indian/hippie

Greetings from pysselbordet. Hur är läget? Här är det lite ostadigt, verkar vilja regna snart. Men det har varit lite halvvarmt hela dagen ändå. Jag har hängt nere på stan, för med fina fina Lisa som håller på och bakar lite bulle i ugnen och sedan med Hannanamonkei. Vi köpte en massa fina pysselgrejer, så nu sitter vi hemma och pysslar ihop kanonfina örhängen och annat awesome. :D Jag kan visa vad vi fått ihop lite senare.

Men nu ska jag fortsätta krabba med att få in bilder i detta himla inlägget. Så när ni väl kan läsa detta så kan ni tänka på att jag suttit och jobbat hårt för att få med bilderna! Gaah!




JAAAA! Bilderna ville funka till slut! :D


skräckiiiis





Gah jag fattar inte varför alla älskar att tita på skräckfilmer. Asbra att sitta med datorn samtidigt så slipper all fokus ligga på filmen, hehe. Vi sitter mest och chillar just nu, jag orkar inte göra något annat heller. Jag är sjukt seg i huvudet, känns som om det ska åska när som helst!

wrap it up



Sådärja, då har man snart packat färdigt för hemresan då. Ska fixa färdigt lite och sen dra till danssalen för att dansa lite innan lunch tror jag. Så vi hörs nog ikväll nästa gång, om jag orkar när vi kommit hem. :)

grupp 3 - oooyeah!


Ahaaaaaaaaa! Can you spot me?

Vår grupp är så sjukt pepp på klasserna, grym känsla och härligt flow hela tiden! Det har gått så sjukt fort här, idag hade vi de sista klasserna och ett jam på kvällen. Riktigt skön dag. Jag längtar, längtar till hösten när jag kan ha det såhär hela tiden! Dansa hela dagarna, utvecklas, ha roligt. Även om vaderna är lite möra just nu så känns det grymt fint. Imogon blir det mest bara lite chill, städning och sista dansklassen. Sleep tight darlings!

torsdagen - ooh yeah!

Det har redan gått hela fyra dagar här, på lördag tar vi picket men lämnar packet och drar hemåt igen! Det har gått så sjukt snabbt, verkligen. Anyways, var riktigt schysst att köra två houseklasser idag, ävem om jag fick galet ont i fötterna där på slutet. But it´s sooo nice! Det ska tydligen regna imorgon så vi passade på att flytta fram vår bbq till idag istället för imorgon, och efter det blev det ett spontant jam ute i solen. Såå härligt! Efteråt blev det lite fotboll mot lärarna, bra spelat av alla, bra hejat av oss, snyggt vunnet av eleverna. Oh yeah.


At the bbq. Sköna människor. Snubben som Marcus håller om (och ser skitnödig ut bredvid) är Oscar, awesome lockare!


Blivande classmate Johanna från Ume, skön brud.


En hel del folk från campet. Eftersom det är 80 pers här och vi är indelade i tre nivåer så finns det en massa människor jag aldrig sett. :D Och i mitten har vi Dj Prime, poppingläraren.


Min lille pälskompis fick gå ut och jamma idag, omtyckt.


Martin (houseläraren) ade med sig candometrummor. Min Martin fick styla lite.

RSS 2.0