here we go!

Nu är allt packat! :D Om sisådär fyra timmar ska vi upp igen och dra till Arlanda! Flyget lyfter vid halv nio-tiden, fem timmar (ish) senare sätter vi ner fötterna i Egypten. Vi ska till Sharm el Sheikh, och bo på ett lägenhetshotell som verkar nice. Kommer bli så jävla gött. Vi har med oss en dator och har hört att det ska finnas trådlöst internet, så ni kommer förhoppningsvis få någon uppdatering lite då och då! Men nu ska jag definitivt sova lite, så see you soon Sweden! På nästa torsdag närmre bestämt. :)

Kärlek!


Åååååh Egypten!

Jag har aldrig varit såhär spontan, ever! På torsdag (alltså om typ en dag!) så drar jag, Yoyo, Elmaze, Dawda och Kasper till EGYPTEN i en vecka! Yeees, you heard me! :D Jag är så sjukt glad, behöver verkligen lite omväxling och kul upptåg i mitt liv just nu, precis som det här! Och så kommer jaag förhoppningsvis hem alldeles lagom till att min syster yster har fått en liten bäbis. Woooh!

Gaaaah! Jag måste sätta igång och packa lite och fixa med allt som jag måste hinna med innan. Wieeee!


vad gör vi? nu kör vi!

God daaamn vad kul jag hade igår! Det blev en så jävla bra fest igår, jag dansade till klockan sju imorse och kunde egentligen fortsatt ännu längre! Det gick verkligen bara uppåt hela kvällen. Johanna och jag blev nästan själva i huset på kvällen, så vi dunkade peppmusik samtidigt som vi lagade asgod mat och drack vin. Sedan fortsatte vi med att rota fram våra schtekigaste outfits i garderoben, flyttade ut ljudsystemet i allrummet och went all in! Folk strömmade till allt eftersom och vissa gick hem och bytte om när de såg hur alla andra hade gått all in på schteket. Galet! Lätt topp tre på bästa festerna här på Åsa!

Här får ni världens bildbomb! Schteeek!



















tjillfest



Mmmm! Vi har bastat, tagit på oss mjukisbyxorna, sminkat oss lite och hällt upp ett glas vin. Det är med andra ord precis som det ska vara en fredagskväll!

Vi hade en grym lockingklass idag, så jävla roligt! Alla hade i uppgift att klä på sig sin snyggaste lockingoutfit på träningen, och sedan körde vi grymma battles och grejer. Kul kul kul! Kan inte bli annat än taggad inför nästa vecka när denna slutar awesome. :)

that's what friends are for



Jag har haft en crappy dag idag, så jag bestämde mig för att take a day off. Tyvärr missade jag Damons hiphopklass, och jag hörde att den var grym, men det var väldigt skönt att komma ifrån danssalen ändå. Istället fick jag sällskap av Dawda framför nya avsnitt av True Blood. (Looooved it! Måste se om hela serien!) Jag måste nog se till att åka till Stockholm snart, känner att jag behöver lite miljöombyte och storstadshäng. Anyways, just nu hänger jag och Johanna med delar av favoritgänget, Dawda och Victor. It´s movietime på vårt rum och vi har superlång sovmorgon imorgon, så gött!

Hoppas er dag har varit solig och fin! :) Och natti natti!

halloween

Jag har ju glömt bort att visa lite fina bilder från vår Halloweenfest i lördags! Musikerna hade en grym konsert för oss i danssalen och öppnade en awesome fest nere i Rönnens källare. De som bor där hade fixat ihop det jättemysigt, med äckliga fiskenät överallt och grejer. Kul kväll!


Micha som var på besök i helgen och så jag i mitt nyfärgade hår.


Dawda som Clark Kent, aka Superman.


Sofia och Karin var supersnygga gudinnor.


Jag som en mexican skull.


Snyggingen Camilla!

bubblan

Det är helt sjukt hur väl man kan känna av bubblan vi lever i ute på Åsa! Det har varit en lite halvknasig dag idag, Johanna och jag har mest fått små briefingutbrott och behövt prata av oss lite då och då. Men det hjälpte en hel del att vi hade en tid bokad för lite ärenden inne i stan så vi kunde låna en bil och dra in till K-town en sväng. Bara för att det var så himla skönt att se lite vanligt folk och annan miljö så passade vi på att ta en chailatte och handla viktiga saker som pepparkaksdeg också. På vägen hem så kunde man verkligen känna när vi kom in i Åsabubblan igen, här existerar inte verkligheten. :P


hehehehe



Titta titta vad jag hittade när jag kikade lite på bilderna i kameran. Så jävla bra! I fredags hade vi en innebandyturnering med hela skolan, och Ville passade på att vila sig lite mellan matcherna på mattan. Han sov stenhårt och jag la mig bredvid. Hahah! Lilla söta Micha var också här och hälsade på i helgen, och hon tog smällen för vårt lag och räddade målet med ansiktet. Thank God att vi tog med henne i laget så vi slapp få bollar på oss! 8) Vi vann förresten inte alls, men hade ändå jävligt kul! :D Ursäkta bildkvallen också, det blev helt enkelt inte bättre än så.

crappy day

Gah jag har varit på så himla konstigt humör idag! Jag vaknade av att hela rummet var fyllt av solsken, vilket ju = bra grej att vakna till. Men istället har jag växlat mellan små psykbryt till att vara helt disträ och till att flumma ut helt. Woaahooo! Fick dessutom finfin sjönsång för mig i matsalen vid lunchen, snälla Kasper hade lyckats facerapea mig så jag fyller år idag istället för i augusti som jag vanligtvis gör. Värsta, går inte ens att ändra tillbaka datumet på dirren, måste vänta med det. :P

Hade ju popping idag också, gick inte alls bra - var helt borta. Men hade sedan utvecklingsamtal med Linda och Freeze på eftermiddagen, och det var skönt att höra fin positiv feedback på hur det har gått hittills. Måste bygga upp min överkropp dock, jag är en svagis. :)


Det bev en liten spontan photoshoot i matsalen i fredags. Me, Dawda and Karin is FIERCE!


Elmaze, Yoyo och praktikanten Amanda på andra sidan! Varför tänkte aldrig jag på att praktisera på ett sånt här ställe? Fett!


Jag har de absolut finaste vännerna, no doubt. ♥

spökrunda!


Lalaalala...


...aaaaAAaaagh!

OOOuuuuoouoOOOOuuuuhh! Textilklassen hade cafékväll i torsdags! Det innebär att alla klasser ska ha en kväll var och anordna något kul för resten av skolan. Textilarna valde att fixa till en spöktipsrunda i spåret. Det var riktigt snyggt fixat, och grymt till lite dimma och fullmåne sådär. Det var lite halvtråkigt att vi gick i stora grupper, man blev inte riktigt så rädd som det vore kul att bli, men de var väldigt läskiga när de kom och gick mot oss från skogen och sådär. Erika lyckades skrämma mig och Linda ordentligt though, cred till henne. ;) Meeen dansklassen kommer naturligtvis knäcka alla andra med vår cafékväll!

Efteråt blev det asnice häng på vårt rum med Dawda, Victor och Linda. Det slutade med att Linda förlorade ett vad och fick straffa under fredagen. Hon knallade omkring i mantel hea dagen och skulle inta supermanposen och säga zzzzzooooom varje gång någon sa hennes namn. Och så skulle hon dessutom låtsas ha tourettes syndrom under dagen, haha! Väldigt roligt!:D


Hahah!

long time no see



Heej alla! Det har varit väldigt tyst här på bloggen i några dagar nu, jag vet, men jag har inte riktigt haft tid. Varje gång jag har satt mig ner för att blogga lite så har något annat dykt upp, men nu kör vi! :)

Vi hade ju Yeya på hiphopen i torsdags, och jag var inte alls pepp på klassen ifall hon skulle köra på med sin tråkiga attityd. Men det slutade med att det var jättekul och att hon var supertrevlig! Så himla roligt då, vi fick göra en riktigt smörig koreografi (som ni ser ovan, hittade en inspelad från NY). Om hon fortsätter vara sån här så vill jag jättegärna ha henne igen. Kuliiigt! Sedan avslutade vi danseckan med lite asnice locking för Oskar, vilket alltid är grymt! Nu taggar jag om till en ny vecka, popping is coming up imorgon! Whoop whoop!

apropå gott



Cola är ju fruktansvärt gott ibland! Johanna var den bästa och tog med ett minikylskåp när hon var i Göteborg förra veckan, och nu står det alltid ett gäng iskalla burkar och väntar på oss. Vårt rum har helt plötsligt uppgraderats från ett halvsjaskigt vandrarhemsrum till ett 4-stjärnigt hotellrum. Mmm-mmm-mmmm! :D

just walk on by

Sover ni ännu? Jag ska snart krypa ner och lägga mig, är supertrött. Jag har varit jätteflummig hela dagen, sov inte så mycket inatt så jag var helt seg i huvudet under housen. Hehe. Det var en awesome klass iallafall, hade jättekul! Jag borde egentligen försöka komma ihåg att filma mig själv när jag dansar, mycket oftare. Det är asbra att titta tillbaka på för att utvecklas. Och kanske skulle ni tycka det var roligt att se också?

Imorgon har vi Yeya igen på hiphopen, tredje gången gillt. Kul att få dansa koreografi, det är så sällan nuförtiden Jag hoppas bara att hon taggar ner lite på den bichiga attityden som kommer fram lite då och då, stör ihjäl mig på det. Vi kommer antagligen få ha henne många gånger till under terminen, Robban som vi egentligen ska ha är sjukskriven. Men keep your fingers crossed för att hon tinar upp!


Yeyas stil, ingen koreografi vi har dansat dock.

Sov gott!!

horror night!

Hej fina! Jag har precis kommit tillbaka från en heeemsk filmkväll hos Linda, vi såg en skräckis och just nu lyssnar jag och Johanna på mysmusik för att kunna somna. Yff! Men det var lite roligt iallafall, mellan skriken och de hysteriska skratten. :D Och hörrni! Nu är skolan igång igen, vi har haft popping med Yared hela dagen. Passade på att åka och handla också, kylskåpet ekade lite tomt. Nuuu kör vi igen! :D


Hahahaha, detta kom fram en kväll när vi hade lite tråkigt! Tekken!

åseeem!!

Det är skönt att vara tillbaka i skogen igen! Tillbaka till rutinerna och få dansa igen. Resan gick väldigt smidigt trots att det blev en hel del byten längs med vägen. Mötte Erika i Alvesta, sen tog vi lite olika vägar men hamnade i Flen samtidigt, hon hade festat hårt igår och var lite i gasen fortfarande, haha. Anyway, vi var framme på Åsa vid halv tre-tiden, och hittade typ ingen annan där. Passade på att dunka musik, duscha och packa upp innan vi tog en rekarrunda och hälsade på alla igen. Sen har jag och Erika egentligen mest bara suttit och skrattat ihäl oss och flamsat, kollat på två filmer i Almen och chillat med alla. It´s good to be back. :) Åsa = bra skit.


Meeen lite spaggisar i piercingen är väl aaaaldrig fel?!


Doin the disheeeees.


Mmmm-mmm-mmm!

my last day in the city

Vilket har varit en väldigt fin dag, precis som jag ville ha den. Jag  har hunnit med att träffa så många fina människor denna veckan, och idag blev det sista rycket. Vackra Sanna var också nere i Växjö, så vi gjorde som vi alltid har gjort som grannar. Vi möts halvvägs på gatan och går en runda, pratar om allt, minns fina stunder och bara är. Vi vet alltid var vi har varandra, och det finns inget bättre än att bara catch up lite i höstsolen. ♥

Sedan hann jag med att äta gott med föräldrarna innan jag pyste ner till bion med Kajsa för att se Contagion. Kan nog egentligen inte rekomendera den, den skapade faktiskt mest bacillskräck. Hur som helst så hängde jag med upp hos Kajsa en sväng och vi satt och pratade om allt, precis som de sena nätterna i somras. Himla mysigt, tack för det fina du!

Så härligt att vara hemma! Blir lite jobbigt att åka tillbaka till Åsa nu, fast jag har saknat allt där borta också så jag kommer nog snabbt in i vardagslunken igen! :D Men nu måste jag sova, jag har en lååång resdag framför mig!



min maaaage!



Ouff! Jag har haft ont i magen hela förmiddagen idag, jag och Eric köpte på oss hur mycket som helst igårkväll! Godis, pizza, chokladpudding, chips, ostbågar, bullar. Bilden gör inte allting rättvisa, det ser mindre ut än vad det egentligen var. Galet! Vi hann med att se de två första Transformersfilmerna, och den tredje fick jag med mig hem på en hårddisk. Gött. :) Efter att jag kom hem inatt hann jag knappt mer än att somna innan kusinen ringde och ville ha fyllechaffis. Klart jag ställde upp, but he owe me one! :D

friday, I´m in love!

Det är redan fredag folks! Jag har haft en jättemysig dag på stan, vädret har varit sådär perfekt höstkrispigt! Träffade först Karro och gick runt halva sjön och sen tillbaka. Vi körde lite photoshoots i träd och vid den stora discokulan i lagunen. Älskar idén med en jättediscokula i sjön faktiskt! Jättekonstigt och kul! :D Förferre vid sjön på somrarna kan ju inte misslyckas om ljuset får dansa fint från kulan. ♥

Anywaaay! Mötte sedan upp Johan och Elin för lite fika på Gusto. Jag fullkomligt älskar deras varma getostmacka med honung och valnötter, så gott! Så vi satt där och tjötade lite, var länge sedan jag träffade dem nu. De bor båda nere i Malmö/Lund och pluggar, så det blir väldigt sällan att jag kommer ner och hälsar på. Borde fan ta mig i kragen, har hört att festen ska vara grym där nere. :)

Nu ska jag snart bli upphämtad av brorsan, vi ska ha traditionsenlig svullokväll som back in the days. Pizza, snacks, cola och transformers på fetingTV. Ouff, sounds nice, right? :D Hoppas ni också får en bra kväll!


Karro är badass.


No words needed.


Tv-shop. Köp nu och få en på köpet!


Johan och Elin på Gusto!

4 nya kompisar




Jag har blivit helt inne i gråskalan! Linnet var från början en t-shirt i "snäll" modell, så jag klippte om det lite. Mycket nöjd Elin! Köpte det på H&M för en hundring. :) Resten av tröjorna är från New Yorker, herravdelningen. Där finns massor av supermysiga stickade tröjor, skynda fynda! Jag har fått hålla igen lite med shoppingen, måååste spara pengar + att garderoben på Åsa egentligen är ganska full. :)

NU: Kalas för födelsedagspappan!

focus baby, focus


charlie´s angels

Samtidigt som jag har det jätteslappt och skönt nu under lovet så känns det ändå lite småstressigt att försöka hinna med allt jag vill göra och träffa alla. Att komma hem vid halv nio  på kvällen och sedan dra iväg igen en timme efter känns nästan lite konstigt när det är så himla mörkt ute, som att dra iväg mitt i natten. :) Men jag gillar det, både höstmörkret och att få träffa some fabolous people. Jag ser bara fram emot allt mys under hösten med tända ljus och litervis med te, depressionerna kan ta sig i arslet! Eller vad säger ni?

Anyway, det slutade med att jag mötte upp Maja och Kajsa för en cider på PM ikväll. Trevligt! Vi satt och pratade om allt möjligt, och jag hoppas verkligen att Kajsa får ekonomi att gå ihop så hon kan komma upp och hälsa på! Vore så himla roligt! (Hör du det Kajsa! :D) Var hemma vid tolvtiden, och nu är jag så trött så jag knappt kan blogga. Så det får bli ett gonatt på er och ses imorron! ♥


kalmar


Whoopie där roffade Maja åt sig hela blixten!



Mmmm har precis ätit lite, så tänkte passa på att blogga lite medan jag sitter och försöker komma ur paltkoman lite. Jag har haft en jättemysig dag i Kalmar idag! Vi var där runt lunch och han strosa runt på stan och äta lite innan vi åkte hem till Simone som bor och pluggar där. Köpte hem en skitsnygg t-shirt från H&M, men jag hade tänkt klippa lite i den, så den kan ni få se senare. :) Jättemysigt att fika lite och catch up med Simone, Rosanna och Maja! Vi var hemma runt halv nio igen, och snart tänkte jag och Maja pysa ner till Lagerlunden för en drink eller så. Förhoppningsvis med sällskap av Kajsa också!

myskväll med gamla dansargänget



Jag hade en jättemysig kväll igår med fina Kulturamafolket hemma hos Elina. Blev att vi youtubade en massa kul videos och skrattade! Tack finisar! Nu blir det Kalmar med Maja och Rosanna för att hälsa på Simone! :D

not so lyckliga gatan

Åååh jag blir irriterad! Jag har gått och stört mig på att linjerna är ojämna i min senaste tautering ett tag nu, och idag tänkte jag ta tag i det och gå in och fixa det. Jag gjorde den på Lyckliga gatan i somras, bara precis innan jag flyttade. Men så säger snubben att det är svårt att få det jämnt med skuggning över huvud taget, jag valde nämligen att använda en grå nyans istället för den vanliga svarta. Jag tycker den är fin när den är lite mer subtil sådär. Men han sa minsann inget om det när han tatuerade! "Höddudu du tänk på att det kan se crappy ut eftersom vi använder grått, flicka lilla." Inget alls.

Vad jag har att välja på nu är att istället fylla i alla linjer igen, fast med svart bläck denna ången. Eller så kan det bli lite bättre om jag väljer att färglägga ugglan. Eller så får jag helt enkelt vänja mig vid att den är ite ojämn. I think I have to go with that, iallafall för nu.


tisdag 1 november


Fina tjockmagen.. :)

God morgon finisar! How are you? Jag känner mig lite lagom hurtig sådär, landade i Växjö vid åttatiden imorse och mötte sedan upp Spångis vid nio för att gå en runda med Saga. :) Myspys! Det känns alltid som att man har all tid i världen när man går upp tidigt, why oh why gör jag inte det här oftare? Jag känner mig som Alfons Åberg på kvällarna, "ska bara...", och "jag hinner detta också..."

Idag tänkte jag iallafall passa på att åka ner till gamla Kulturama och träna lite själv, och samtidigt passa på att hälsa på On Stagearna som skulle ha heldag där idag. Känns lite konstigt att inte längre ha nyckel till studion, så jag måste passa in tiderna till när någon är där. Men det blir nice! :D

Vad har ni för er idag? Har ni också ledigt?


RSS 2.0