Alldeles för bra för att inte visas igen - på bääästa sändningstid!





Hahaha jag dör lite när jag ser de här! :D Lml! (Love my life.)

Poppingfinalen



För er som inte var där, så här såg jag den grymma poppingfinalen! Kameran ville inte riktigt vara med under Baby Bangs hela sista solo, men jag tycker ändå att det var SpazM och Greenteck som glänste mest. Man kan inte få med stämningen såhär, men det bubblade i hallen! :D

Enjoy!

Nick Brandt






Helt fantastiska bilder tagna av djurvännen och fotografen Nick Brandt. Hans fascination för de stora djuren har även resulterat i den ideella organisationen Big Life Foundation som värnar om Afrikas djurliv och ekosystem. Kika in på hemsidan och titta runt lite. Jag älskar bildspråket, fantastiska bilder!

”Jag anser att närheten till djuren gör en enorm skillnad för fotografens möjlighet att skildra deras personlighet. Man tar inte ett porträtt av en människa på trettio meters håll och tror att bilden ska visa hennes själ; man går närmare”

Hans utställning var nyss på Fotografiska Museet i Stockholm, men tog slut den 9 januari. Så ledsen att jag missade den!

monday inspo - ink



Nästa tatueringstrend efter fåglar och ugglor spås bli rävar. Kommer du haka på?

CONGRATULATIONS DEAR MISS YOYO!



Min fina roomie Johanna fyller hela 22 år idag! Hon fick ett finfint nyckelhalsband av mig, några från klassen kom in och sjöng imorse och hon blev hissad i danssalen. Som pricken över iet så blev vi hux flux lediga fram till klockan två idag, Freeze missade tåget. Skönt med liite chilldag såhär efter Streetstar!

Kika in på miss Yoyos blogg här och gratta så blir hon jätteglad! Kärlek på er!


StreetstarDanceFestival2012!

HEJ! Jag har haft en tuuung helg i Stockholm under Streetstar och bara njutit av skön stämning, grymma dansare, fantastiska vänner och feta fester! Just nu är det lite sletet i huvudet, har festat tre dagar i rad, sovit alldeles för lite och dansat tills fötterna värkte varje dag, men det var det värt! Jag och Yoyo kom fram i torsdags och drog direkt till Lava och dansade lite. Jag och Erika mötte sedan upp Maja och hennes kompisar och drog till festivalens "förfest" på Fasching, dansade till housemusiken och inspirerades av alla vougarna där. När vi väl skulle hem insåg vi att vi hade låst in våra väskor på centralen, och att de inte gick att hämta ut förrän klockan fem på morgonen... Doh.

På fredagen fick vi alltså gå upp jättetidigt och åka den långa vägen till stan och hämta väskorna, dra hem igen och göra oss iordning innan vi snabbt skulle dra vidare till Solnahallen för att möta klassen. Vi byggde upp snyggaste montern och chillade lite innan eventet drog igång. Hade inte med mig kameran under alla preselections tyvärr! Det var många i klassen som körde bra där iallafall! Nivån var hög i år, riktigt fett att se! Alicia och Camilla gick vidare till kvartsfinalen i lockingen, och körde riktigt bra! Efteråt drog vi till efterfesten på Fasching igen, feeet kväll i den lilla bastuvarma klubben!

Lördagen var också heeeelt awesome! Semifinalerna och finalerna var riktigt grymma, men kvällens skandal var housen. Daniel Mp och Reeflex skulle kammat hem hela skiten om det inte varit sån politik inblandat, men istället åkte de ut i semifinalen. Poppingen var ju också helt fantastisk, så himla kul att se att Baby Bang och Spazm tog hem det i år igen mot Greenteck och Divious! Whoop whoop!! :D Den officiella efterfesten låg i ett konstgalleri i Sumpan, ösigt och svettigt som fan! :D Jag är happi happi!


Här står jag och hänger lite under fredagens monterbygge!


Klassen!


På partybussen på väg till Sumpan för efterfest! Det dunkades musik i bussen och fanns en bar för dem som ville köpa något. Untz untz!


Idag var jag och fikade med Maja och hängde sedan med de här två. Käkade sushi innan vi hoppade på tåget till Åsa!

AMAZIIIING!



I´m high on life!!

Vi har haft världens bästa dag idag, helt utan tvekan! Det började grymt med Green-tek och Divious på en jätteinspirerande poppingklass. Synd att jag suger så hårt på popping alltså, killarna har kroppskontroll som heter duga. De var också supertrevliga och ödmjuka killar. Och det var ju definitivt inte fel med lite eyecandy att kika på, Mr Green-Tek. Mmm mm mm!

Det började bra, men avslutades helt fantastiskt! Vi hade P-lock, bästa lockaren jag sett! Han är domare under Juste Debout och är helt freakin' fantastisk! Hans uplock och lock, pace och points är rena killern. Får ni en chans att ta een workshop av honom - ta den! Loved it! Titta på klippet och njuuuut, det är från dagens klass när han körde ett solo efter två och en halv timmes galet dansande.

happy daaay!


Hittade denna på datorn, från nångång under förra terminen. Enjoy!

Goooomorron gomorron! Vi hade extra lång sovmorgon idag, eftersom vi kommer ha awesome gästlärare under dagen så börjar vi inte förrän efter lunch. Tur det, det blev en sen kväll hos Linda på Gärdeby igår. Mys mys mys!

Meeen gästlärarna då. Nu taggar jag stenhårt för popping med Greentek från Kanada och i eftermiddag så blir det locking med P-lock från Frankrike. Ser fram emot lockingen som fan! P-lock är amaazzing!

Thyme for Ginger





Absolut älskar det mesta från Thyme for Ginger! Har för mig att det ligger i en lite för hög prisklass för mig, men åh kära tomten kan jag få i efterskott?

Anyways, har tittat på handbollen ikväll (vaaarför gick det inte lite bättre?) och sedan på filmen Mindhunters inne hos Peter. Mysigt! Men nu är det dags att knyta sig, tidig dag imorgon! Sov gott finisar!

ny header!



Från färgglatt och crAzY till snyggt och sobert. Jag stod inte ut längre! :) Tryck på F5 om ni inte redan kan se den.

Vad tycks?

mint green



Jag handlade inte jättemycket i Växjö, men jag är jättenöjd med det jag fick med mig! Hittade de mintgröna jeansen på Cubus för en tvåhundralapp, de är så himla fina! Jaag matchar de helst med lite jordigare färger, det bryter av fint så man slipper se ut som en vandrande glass.

Köpte också en ny earcuff på Ur & Penn, billigt som fan! Syns väldigt dåligt på bilden dock. Jag vill verkligen skaffa lite fler hål i öronen, finns massor av snygga flerhålsörhängen. Mmm mm mmm! Får se när det kan bli av!


Hittade också en awesome linne med en mexican skull på H&M för en hundring. Modellen är asnice. Me so happi!

what a hell of a weekend!





Well hej vänner in cyberspace! Jag har haft en spännande helg så jag har inte riktigt hunnit med att chilla framför datorn något, men nu sitter jag och Johanna på tåget som ska ta oss till Norrköping och sedan vidare till Åsa. Och jahadda - visst är det en dag för sent! På något sätt så lyckades vi intala oss (båda två!) att vårt tåg gick tio minuter senare än vad det egentligen gjorde. Pappa körde ut oss till Alvesta bara för att vi skulle inse att vi var tre minuter försenade och fick åka hem igen. Tvåhundra spänn onödigt fattigare!

Men det har iallafall varit en bra helg! :) I lördags var vi och flyttade alla grejer från vår gamla lägenhet till mamma och pappa. De flesta grejerna var mina så uppdelningen med Martin gick smidigt, och det gick väl okej med tanke på omständigheterna i lägenheten också. Så sjukt skönt att det är klart! Nu väntar jag bara på besiktningen nästa vecka, håll tummarna för att vi slipper betala något extra!

Jag och Johanna passade på att fira i lördags kväll också. Hittade inga att festa med i Växjö, lite trist med tanke på hur sällan man är hemma. Men vi gick all in och hade en så jävla rolig kväll ändå! Lite fia med hutt och tequila senare så dansade vi röven av oss på Deluxe. Antagligen tur att kameran inte hade batteri den kvällen, it was intense! ;)

Igår gick vi lite på stan och när vi hade gnällt färdigt över att vi inte kom hem till Åsa för det förbannade tåget så hade vi supermyskväll hemma istället med bastu, filmkväll och snacks. Det blev inte alls så illa pinkat till slut!

Ska bli riktigt gött att komma tillbaka till Åsa, denna vecka kommer bli legendary! Grymma gästlärare (asfeta, på riktigt!) och sedan Streetstar i veckoslutet! Aiaiai!

Växjö!

Hej alla! Det får bli ännu en snabb uppdatering innan jag glider in i sömn, men nu från Växjö. Jag och Johanna drog hit vid sjutiden från Åsa, och vi var hemma på peppen runt elva. Fikat och pratat lite med mamma och pappa och sådär bara. Imorgon ska vi flytta hela dagen, dags att dela upp alla grejer med Martin och sådär. Blir nog bra till slut!

Hade förresten en askul lockingklass tidigare idag, you gotta love Oskar! Han har alltid  bästa klasserna, perfekt att avsluta veckan med glad locking! Fick lite beröm för mina locks nu med, känns nice att det liksom har landat lite i kroppen efter lovet och så. :)

Men nu blir det bingen! Lyckades få med mig en kamera som dog redan i Norrköping, så vi får se hur jag löser bilduppdateringarna i helgen. Tråkteknik! Jaja, sov gott alla!



Spretigaste inlägget på länge... ehum. Gonatt! ;)

Åsas awesome loppis!

Det blev jättelyckat med loppisen! Det började ju egentligen bara med att jag och Johanna hade en heeel del utrensade kläder som vi inte hade någonstans att göra av, men nu var det faktiskt många som kom med högar av kläder och det såldes/byttes överallt. Jag tjänade väl en trehundralapp eller så, så jag är jättenöjd! Bättre än inget alls. :) Allt blev inte sålt dock, men vi tänkte dra fram det i april när vi kommer ha hiphoploppis i samband med ett jam vi kommer anordna.

Jag fick också hem ett par schyssta slitna byxor alldeles gratis och en fet t-shirt för 45 spännisar. Ska nog se om det kan gå att sy in jeansen lite, annars är jag helnöjd! Whoop whoop!




It starts i my soul, and I lose all control

Idag hände det faktiskt att jag smet ifrån vår klass en halvtimme tidigare än vi egentligen slutade. Vi hade en gästlärare, Shaik, från New York som kom och hade en hiphopklass. Han har varit med jättelänge, men det var så hima svårt att hänga med i hans vändningar. Han tappade tråden konstant, hade ingen aning om vad han höll på med i övningarna och sa och gjorde saker som man inte alls förstod varför.

Så himla synd, för man märkte att han har varit med om mycket, och jag tror att det hade varit asballt att ha en historiaklass med honom och få höra om hur hiphopen utvecklades i New York. Men men. Tyvärr blev jag helt seg resten av dagen också. Jag har sovit dåligt i veckan så jag var riktigt trött och fick huvudvärk.

Jag var inne i Katrineholm och köpte mig omega 3 tabletter för någon dag sedan iallafall! Jag borde egentligen äta det hela tiden men har missat sista tiden. Tänkte att jag ska försöka rusta mig lite bättre och stärka imunförsvaret nu när jag stressar om lägenheten och resor och så. Man klarar faktiskt psykisk påfrestning mycket lättare om man får i sig alla näringsämnen som man behöver! Omega 3 = mindre känslostormar! :)

NU ska jag strax pysa iväg för loppis/klädbytarkvällen som jag och Yoyo har dragit ihop!


sockerchock!

Ouff det är jättesent just nu men jag kan helt enkelt inte sova ännu, jag åt marängswiss för inte alltför länge sedan så nu är jag helt uppe i varv! Jag kom precis hem från att ha spelat charader med några från klassen och firat Yared lite att han fyller år. Charader är lätt bästa grejen ever!

Annars har jag haft fullt upp med att hänga med folk senaste dagarna så min relation med min beloved datorn har fått lida en hel del. Jag ska göra mitt bästa, men imorgon kommer Maja hit en sväng så jag kan inte riktigt lova att datorn får så mycket tid då heller, dessvärre. :) Men jag är iallafall happi happi att hon kommer så det blir riktigt nice!

Kanske ska ta och släcka lampan och försöka sova. House imorgon! :D


yoyo, natasa, Alicia, Johanna och jag från klassen! Inga av dem som var med ikväll, men detta var när vi körde en show efter vårt samarbete med musikerna och gick all in på att vara de sex små dvärgarna. Ja vi sket i att vara sju, och ja det är bara fem på bilden. :)

sunday yoga



Hur mår ni? Just nu känner jag mig genommysig i kroppen, och lugn. Alex körde ett yogapass nyss för dem som ville vara med (tack för det, Alex!), och jag behövde verkligen yoga bort lite känslostormar. Det var balkanfest igår och jag fick en liten flipp på allt som påverkar mig till och från, men som jag egentligen inte kan göra någonting åt. Men nu känns det bra igen. :)

Annars då? Här ute har det inte hänt så värst mycket, vi hade horror night med skräckisar i fredags för att fira fredagen den 13e. Eller fira och fira, iallafall en ursäkt för att gosa ihop oss på madrasser i dagrummet och mysa! Det är vi bra på här! :D Och sedan har Nadia varit här och hängt och sådär bara.

hej från skärrad tjej

Jag och Johanna har varit med om den värsta natten ever! Vi har laddat mentalt hela dagen för att kunna gå och lägga oss nu, sjukt nojiga att något ska hända inatt också.

Grejen är den att det spökar överallt på skolan, och jag har sett och vi båda har hört grejer på vårt rum tidigare. Men inatt tog det priset och vi kände bara att det var en massa jobbig och negativ energi i rummet. Jag såg min lampa tändas och släckas, utan att den ens är inkopplad i eluttaget. Både jag och Johanna har har hört att något liksom har skakat om vårt lilla kylskåp så det låtit som om det vibrerade. Dessutom drömde jag sjuka grejer och hörde aggressiva röster som skällde ut oss och sa att vi är här och stör igen, gör saker som vi vet att den(?) inte gillar och liknande.

Johanna kände skumma grejer i sin säng, som om någon höll om hennes vrist och grejer, och då fick vi nog och flyttade ner våra madrasser mellan sängarna och hade mysfest på golvet istället. Kändes mycket tryggare men vi är fortfarande som två rädda småflickor! Vi planerar att sova såhär några nätter tills vi samlat mod igen. :)


Det var kaos här imorse, men nu ser det ju riktigt mysigt ut! :D

moodboard



Jag har en så himlans fin moodboard precis vid nedre sängkanten på min sida! Det tog ett tag innan jag fixade till den, ett bra tag hängde där bara en vit canvasduk - "eh, what´s up med den vita tavlan Elin?" men sedan ett tag är den omklädd och börjar fyllas på med inspirationsbilder. Finns inget bättre än att vakna, sätta sig upp och kika lite på bilderna innan man stiger upp ur sängen!

Den ska egentligen vara fylld med bilder, men det kommer. :)


Här har vi inspirationskällan! Hemma hos min syster hänger största moodboarden ever, i deras pysselrum såklart! Lisa har fullt av projekt på gång och alla inspirationsbilder hamnar här. Love it!

kääärlek!

Sängen väntar, men jag är fortfarande sådär glad. :) Någon mer än jag som liksom har fyllts på med sol till bredden idag? Det känns lite fånigt nästan att skriva inlägg efter inlägg om hur glad och bubblig jag känner mig så jag får nog avsluta lite nu. Imorgon väntar popping och hiphop med Yared! Blir fun fun fun!

Sov gott! ♥


det är en beauuuutiful day at Åsa Folkhögskola!

Jag är så himla glad idag!! :D

Jag har verkligen en av de bästa dagarna på länge, vaknade till solsken och gräset var befriat från frosten för en gångs skull, fortsatte dagen med en grym houseklass och planerade sedan vårt jam vi kommer arrangera i mitten av april någon gång. Snart ska jag på skolrådsmöte och ikväll blir det till att träna lite och ha schysst häng.

Jag känner mig verkligen fylld av ny energi och det känns som om jag kan ta tag i och engagera mig i en massa saker! Detta ska bli mitt år. :)


Solen har inte smekt vår kind såhär mysigt sedan i höstas skulle jag gissa på. Min fina roomie Yoyo kommer hänga med mig ner till Växjö helgen 21-22! Förhoppningsvis även Elmaze så jag kan visa hela gänget mina hoods! Happi happi!

ouch!

Jag har haft sådan sjuk träningsvärk idag så det finns inte! Av någon anledning brukar jag kläcka ur mig något i stil med "det är ändå skönt med träningsvärk så man känner att man lever" lite käckt sådär. Men hell no! Inte när man starkt funderar över om man verkligen måste ta ett glas mjölk till för det inte går att resa sig, eller att man vägrar gå till danssalen om det verkligen inte är möte precis nu. Lat. Uff.

Vi har ju som sagt inte haft några dansklasser idag iallafall. Tränade lite nu på kvällen, det kändes. Hehe. Men  nice som fan ändå! Idag kom finnarna och Elmaze också så nu känns det som att familjen är samlad igen :D

Jag borde verkligen släcka och gå och lägga mig nu, men de senaste dagarna har jag varit så himla pigg så fort jag släckt lampan. I think I have to enjoy some great shoes before I go to sleep, helt enkelt.


detalj; öppen rygg





Jag älskar linnet!

This is how we all should start our day today! :D



Let them teeth sparkle towards everyone you meet! Tisdagsglam, gör någon glad!

(8

the old me is dead and gone



Inte riktigt så farligt, inte så farligt alls egentligen. Jag plockade ur min piercing här om dagen, och det känns lite smått tomt och sorgligt! Jag var aldrig någon piercingtjej, har aldrig sett mig som en person med piercing egentligen. Men en fin aprildag för snart tre år sedan fick jag för mig att göra något spontant och roligt när jag var i Stockholm, och så fick det bli så! Jag tyckte den smälte in fint och passade bra, men jag minns att mamma var hemskt besviken och inte ens pratade med mig på en vecka, hehe. Det gick över.

Men den började stötas bort av kroppen och började bli småinfekterad så it had to go helt enkelt. Lite tråkigt känns det, men det kan nog vara så att det blir lite fler hål i öronen framöver. Så jag får lite mer spännande metallglans över mig igen! :)

spring favourites


Här sitter jag och Yoyo och stirrar funderande på varandra. Jag i hennes apmysiga tröja. Ska. Sno. Den. Shhhhh.

Första skoladagen på nya terminen! Fresh and clean! Vi har haft lite av en killerstart här, började med fetingfys och hela kroppen skakade efteråt. Sedan lite breaking på det på eftermiddagen. Men åååh vad kul det är att vara igång igen! :D Me love this! Imorgon blir det inte så mycket dansande dock, vi måste jobba på vår marknadsföringsattack till Streetstar. 8)

Men nåååväl! Nu ikväll har vi suttit och kikat på hostels och hotell i LA, vi väntar bara på att Elmaze ska komma hit så vi kan sätta igång och boka! Det känns gött att ha ännu en grej fixad (snart) inför resan, så vi kan börja njuta ordentligt. Det är verkligen så himla mycket jag ser fram emot nu till våren!

Sooooom:
♥ Att bli av med gamla lägenheten och gammalt groll! (Nu är jag färdig med självömkan om hur jåååbigt det är.)
Streetstar som dyker upp alldeles i slutet av januari!
♥ Åka till the city of angels och njuta av lite american flärd i mitten av februari när det är som mörkast i Sweden. (Yes, I´m working my english)
♥ Hyfsat direkt efter (början av mars) åka till Paris och uppleva Juste Debout och fransk atmosfär!
♥ Min systersons dop! Einar Oskar Fabian Hartonen. ♥
♥ Studieresa till Polen med klassen i slutet av april där det kommer bli galet!

GONNA BE AWESOME! :D

design Erika J

Precis helgen innan vi gick på jullov gick ju jag en modevisning för Erika som sytt om second handfynd till jättefina grejer. Nån vecka eller så innan var vi ute och fotade lite för att få ihop några inspirationsbilder. Älskar grejerna jag hade på mig! Linnet med öppen rygg är så jäkla ball! Erika gav bort den i julklapp, lite synd att man inte knep den innan och köpte den. :) Västkappan eller va man nu ska kalla den är också skitsnygg, vill ha! :D








Ät ekologiskt!



Jag kan inte säga det så mycket bättre själv, Karin säger det så himla bra hela tiden! Läs hennes inlägg här! Fortsätt sedan läsa, finns fullt av bra grejer att bli amazed, fundersam eller intresserad av!

I´m hungry



For me?

nystart!



Längesedan nu! Det är så himla roligt att vara tillbaka på Åsa igen, jag har saknat alla! Jag tänkte inte så mycket på det när jag var hemma och var uppe i allt där, men man märkte det verkligen när man kom tillbaka hit. Hittils har vi mest catchat up med alla och hängt lite, rensat upp på rummet och laddat om för en ny termin.

Jag och Johanna har rensat ut big time i våra garderober, känns fresh och lite nystart sådär! :D Jag har fixat en loppis för skolan senare nästa vecka, blir nog jättebra. :)

nu glider vi

Jag har precis satt mig på tåget som ska ta mig mot K-town, gick supersmidigt trots att jag har två sstora och tunga väskor att kånka på. But it went smooth! Det ska bli kul att träffa alla på Åsa igen, men just nu känns det lite tråkigt att åka ifrån familjen och vännerna i Växjö. Speciellt söte Einar! Han kommer ha hunnit bli gigantisk tills jag träffar honom igen!

Tänkte plugga in hörlurarna och titta på en film nu för att fördriva tiden lite snyggt. Hörs senare!


Myyyys! Passade på att gosa med Einar så mycket jag kunde innan jag åkte tillbaka!

Questnight!

Jag ska alldeles strax gå och lägga mig, men först en liten snabb uppdatering! Vi kom hem från Systeryster och systersonen Einar framåt sextiden ikväll. Jag fiffade till mig lite innan vi åt fläskfilé med ädelostsås och sedan hummer (lyxmat big time!) hemma. Maja kom hit så drog vi vidare till Kajsa. Vi hade en astrevlig kväll där och kom på en massa roliga quests vi skulle genomföra när vi gick ut och klubbade senare. Tänk er skattjakt möter fångarna på fortet, ish! Haha!

Tyvärr kom vi aldrig in på Grace (eeeh..) eftersom vi sket fullständigt i det när vi köat aslänge och klockan hunnit bli ett. Stället stängde vid två och vi hade redan fixa lite beefs i kön med otrevliga killar som trängde sig. Såååå det blev kebabtallrik för tjejerna på Napoli istället. Screw it! Synd bara på våra awesome quests dock! En annan gång. :)

Nu ska jag sova! Imorgon väntar packning och hemfärd till Åsa igen, bäst att vara lite pigg! :)


Här är i princip den enda anständiga bilden att lägga upp. Resten i mapppen ska vi nog aldrig låta hamna på internet, hahahha!

I´m foxy and I know it


Foxy! Av märket Elaine Rose.

Elaine, en tjej som går textil på Åsa knåper ihop de finaste halsbanden! Jag köpte min räv under julmarknaden, men vad jag har förstått kan man tydligen beställa direkt från henne! Det finns alla möjliga djur att välja mellan, kika in på hennes blogg här och titta lite! Och hey, vem blir inte glad av att supporta nya talanger? :D

Nu ska jag pysa till Asa för att träffa min fina systerson en sista gång innan jag åker hem till skogen/åkern igen! Hörs sen!

mon cherie


use your imagination



Oooh jag hittade bästa grejen! Jag fick en goodiebag av 3 när jag gick förbi för ett tag sen, lite godis you know, erbjudanden och grejer. Och så finaste nyckelbandet! Jag klippte lite, sydde lite och satte dit tryckknappar så blev det fina armband istället. :D

kungligt



Elinarna did town today! Stan stängde ju extra tidigt idag eftersom det är trettondagsafton, men Askelyckan var öppet som vanligt. Vi satt och drack te och pratade om allt som hänt, tatueringar och kärleken. Himla mysigt! Tog inga bilder idag, men hittade en från Valborg när jag var nere i Lund och firade. Vore fett att kunna åka ner igen i år, vi får se om det finns pengar över till det! :)

finns det liv är det aldrig för sent



Jag såg aldrig Så mycket bättre när det gick på TV, men eftersom jag lyssnat en hel del på P3 när jag varit hemma och målat så har jag hört en massa låtar därifrån, och speciellt denna. Åh aldrig har väl skorrande skånska låtit så fint? :) Okej, bra är den iallafall. Och lite hemsk och sorglig, precis sådär lagom så man blir lite moderlig i bröstet.

hello thursday!



Det gick inte riktigt att få någon bra bild på min silvertröja, blänket kom liksom inte riktigt fram. Men den är mysig iallafall! Jag gillar att den kan användas till en vardagsskön outfit och ändå få det hela att sticka ut lite extra. Köpt på Gina Tricot för en hundralapp. Leggingsen köpte jag på Cubus strax innan jul.

Jag är så himla trött idag, någon som har koll på om det varit fullmåne? Jag har iallfall  hängt med föräldrarna på jakt efter lite smågrejer till huset idag, och snart ska jag ner till stan för att möta upp Elin en sväng. Kanske hinner med en kort p-nap innan dess! Hörs sen!

hej vad gör du.

Sådär har jag randomly sagt till två personer idag som jag inte träffat på år och dar! Först på stan när jag träffade en gammal raggaelev, Michelle. Vad jag ville ha sagt var egentligen "Hej! Hur mår du och vad gör du nuförtiden? Dansar du fortfarande?". Men nä. Hej vad gör du. Hahah. Men det blev rätt till slut ändå! :D Hittade en finfin silverguldig tröja för en hundralapp och sedan en försenad julklapp på stan, och hann med att sitta och tjöta med Kajsa på Condeco. Jättetrevligt!

Sedan hann jag inte mer än hem och byta om, innan det var dags att dra ner och möta upp fina tjejerna på 4 krogar. Vi åt jättegott och satt och snackade och skrattade. Fortsatte kvällen till Deluxe för en massa dansande till den dåliga DJns playlist. Och det var där, när jag mötte Kajsas kompis Patrick som jag kläckte ur mig samma dumma fras igen. Men jag räddade det lite snabbt med att säga "Nej jag menar ju Hej, vad kul att se dig!" och gick därifrån. Saved it, oh yes.

Awesome dag och kväll iallafall! :D


Solen sken faktiskt lite vackert mellan trädtopparna när jag drog mig ner mot stan för att möta upp Kajsa. Och jag fick komplisar för det lååånga örhänget jag fick av Erika, som hon knåpat ihop själv. :) Tummen upp!


Fina flickorna på andra sidan! Malin, Cissi och Simone. :)


And the lipstick ladies! Fem av sex (inte Simone då) rockade läppstift ikväll!

The sloths are coming



You gotta love them! Deras lilla frisyr, lite halvförvånade ögonen och myset. Mmmmm sloths! :D

almost there

'

Jag och mamma sitter och tittar på Kronjuvelerna, serien på SVT1. Jag såg filmen när jag gick på bio, jag gillar den! Jag älskar den lite magiska känslan i den, den känns så skönt osvensk.

Annars har jag bara pysslat med det praktiska idag. Flyttat i princip allt från förrådet nu, bara en svintung tjockTV kvar. Jag har rensat bland mina skor, mamma hjälpte mig putsa och plocka ner igen. Flytta upp allt och stuva in  på vinden och sedan måla lite tak. Chill. Detta är lovet jag främst ägnar åt min familj. ♥

.


inget ont som inte för något gott med sig!

Mamma har hjälpt mig med att börja tömma förrådet i den gamla lägenheten nu ikväll. Vi hämtade lådor, rensade ut, la i Elinhögar och Martinhögar och så mittimellanhögen som ska delas upp senare. Det har gått bra, och det känns bättre nu när jag är mer igång med processen! Men som sagt, jag längtar tills allt är över och jag slipper oroa mig för allt.

Hittade iallafall lite kläder och jackor som jag lagt undan i lådor som kommer få följa med till Åsa! Det är tur att jag ändå skulle ta med mig en stor resväska inför LA på tillbakavägen. :)


I love you dear jacket!

soffklädsel och mediamöbler säljes



Två stycken mindre tv-bänkar från IKEA säljes för 50 kr styck, eller 75 kr för båda!


Vit klädsel till en Ektorp tresitsig soffa (OBS! Endast klädseln!) från IKEA. Kostar 695 kr i nypris. Endast 100 kr!
SÅLD!


Allt finns i Växjo!
Skriv en kommentar, på facebook eller maila mig på [email protected]!
Snabbt svar önskas!

gamla känslor rivs upp

Jag läste precis i ett horoskop att min början på året kommer kännas lite knackig, och precis så blev det. Jag och Martin har kvar vår lägenhet här i Växjö som vi hyr ut i andra hand, och nu det blivit snabba bud med att hyresgästerna ska flytta ifrån tidigare än väntat.

Jag insåg att jag har mycket mer känslor kopplat till lägenheten och grejerna där än vad jag hade väntat mig. I min plan skulle vi inte behöva ta tag i det förrän i juni, och det var det jag var förberedd på. Nu stressar jag istället upp mig för att hitta en ny hyresgäst som vill ta över inom en månad, vi har verkligen inte råd att betala dubbla hyror i tre månader. Vi måste dessutom hitta tid att ta tag i flytten och besiktning, med bouppdelning som följd innan jag åker iväg till LA.

Jag antar att jag har använt lägenheten som ett ställe att gömma undan känslor såväl som möbler. Nu blir det att ta tag i uppbrottet med Martin och bearbeta det. Men även min älskade Charles död, vilken jag egentligen hela tiden haft jättesvårt med eftersom jag kände att det var en orättvis situation och att jag inte fick pussa honom hejdå.

Jag kommer pusta ut när allt är löst och jag inte längre har några band kvar till mitt gamla förhållande och liv. Men just nu hade jag gärna sluppit.


Nu peppar jag istället med en awesome låt. Och går upp på vinden för att kunna göra plats för lådor och åter lådor.

monday inspo - ink







Idag ligger mitt fokus på att bli av med min och Martins gamla lägenhet. Stress stress.
Andas djupt Elin. Catching dreams.

hey, I´m in a band!





Blev taggad i två awesome pics på facebook. Temafest och vi rockade (bokstavligen) vår sleazelook. Tuschtatueringarna satt kvar i dagar, blåmärken i veckor och minnena inte fullt så länge. Tequila baby!

happy new year! - in pics

Jag hade det kaaanoners på nyår! Maja och Simone hade fixat jättegott att äta, vi körde en massa lekar som Maja alltid fixar med (fruktsallad var den bästa, succeeeeé! :D haha) och sedan dansade hela natten! Stefan hade med bomber och var som ett litet barn vvid tolvslaget också, haha!

Jag var superpepp på att skicka upp en sån där fin thailändsk lykta som Adde skaffat, men skiten ville ju aldrig tändas! Jag har fått för mig att man ska önskka sig något när man släpper iväg den, nån som vet?

Anyways, jag passade ju på att få lite magkatarr i slutet av kvällen. Vet inte riktigt varför, kanske en blandning av alkohol och stress? Who knows, jag knallade hemåt och sov bort det iallafall! Trist slut, men det kom åtminstone inte i början av kvällen. :)


Banane!


Simone och jag!


Malin, Maja och jag! Fick låna ett ballt orange läppstifa av Malin. Jag vill nästan ha ett eget! :D


Fick ta med en bild med killarna också, hehe.


Fina lyktan! Den kom iväg til sist, men flög mest längs med marken.


Me and Rosie vid 12!


Alla fina flickorna vid tolvslaget! SKÅL!

nyårsklänningen

God fortsättning på det nya året! Jag hade en jättetrevlig kväll igår! Vi startade hemma hos Majas föräldrar och var sedan en sväng på norr. Tyvärr slutade kvällen med magkatarr för min del, men annars var det ett awesome slut på året! Det kommer lite bilder från igår senare, men nu tänkte jag visa hur himla bäst min klänning var!

Köpte den på rean för en hundralapp, i storlek L på Gina Tricot. Eftersom den var lite större gick det jättebra att ändra om lite med axelbanden så jag fick till fyra olika varianter utan att den blev för kort och jobbig. Voila!





Längst till vänster är originalmodellen, men jag gillade nog den längst till höger bäst! Det bev snygga detaljer både fram och bak, plus att jag gillar när kläder inte skär av tatueringarna. Men jag tror jag ändrade om så jag testade alla under kvällen. 8) Vilken tyckte ni var finast?

Under hade jag en bustier (129 riksdaler, also från GT), för klänningen blev jätteurringad. Och så gillade jag den extra detaljen som blev i ryggen med banden och dragkedjan. Skorna köpte jag för ett julklappspresentkort på H&M för 249 spännisar.


RSS 2.0