2011 - the end is near



Vilken var årets största förändring?
Miljöombytet! Att flytta ifrån Växjö gjorde mest för mig när det kom till att våga drömma större. Efter att Åsa är slut vill jag längre, mer, oftare, större! Jag har också träffat fantastiska människor som jag tycker om ända in i själen, och fått dansa tills jag tappar bort mig själv en stund.

Hur såg du ut under 2011?
Jag älskar den native american stilen med allt vad det innebär. Det har alltså blivit en hel del fjädrar och fransar under året. Mitt trogna drömfångarörhänge har fått följa med på det mesta, sena partynätter, familjemiddagar och auditions! Måste snart köpa en ny, det börjar bli svårlagat nu och allt fler fjädrar börjar ramla av!



Vilka resor blev av under året och vilken är favoriten?
Det blev inte så mycket resande under året, inte utomland iallafall. Första halvåret blev det mest för att hälsa på i huvudstden, och bästa gången var när jag fick en biljett tur och retur i handen när jag verkligen behövde komma bort, utan att be om det. Allt ordnat och betalt. Den finaste saken jag kunde få just då! Resan till Egypten i slutet av november är också definitivt minnesvärd, jag hade så himmla roligt där! Måste nog vara det mest spontana beslutet i mitt annars ganska kontrollerade liv, och det var skönt. :)

Fick du uppleva kärleken under året?
Jag har fått fullt av kärlek från alla håll och kanter! Från alla fina elever, kollegor och vänner från Växjö. Från nya vänner från hela landet. Jag hade ett långt förhållande fram till hösten, och av det finns det bara fullt av fina minnen kvar. Men just nu är jag nöjd med att rikta mitt fokus på familj och vänner!



Finns det något du skulle velat gjort annorlunda eller mer under året?
Jag vill egentligen inte sitta och ångra någonting alls, men jag önskar att jag tog mer lite tid till att njuta av livet när jag jobbade som mest under våren.

Vem har du umgåtts mest med?
Överlag var det definitivt Martin, men på sista tiden måste det vara Johanna. Vi bor ihop, reser ihop, går i skolan ihp och umgås så mycket vi kan när vi är lediga. Sedan måste jag nämna mina fina dansarkompisar hemma i Växjö också, det blev en hel del häng. :)

Har du kännt dig gladare eller ledsnare under året?
Första halvåret var något tyngre än andra halvan, men jag måste säga att jag definitivt varit mest glad! :D Är jag ledsen så jobbar jag på att det ska gå över snabbt, för det finns alldeles för mycket att vara glad för som man missar annars!

Vem eller vilka saknade du mest under året?
Min familj! Speciellt när det har hänt en massa på familjebildningsfronten. :)



Gjorde du något du aldrig gjort förut?
Jag har kämpat hårt i leran på galna fyspass, jag har bott i kollektiv vilket aldrig trodde att jag skulle göra, jag har blivit moster till en underbar liten Einar, jag har flyttat ifrån min hemstad, och framför allt  har jag har levt mer än någonsin. :)

Vad har du spenderat mest pengar på under 2011?
Definitivt kläder! Jag älskar kläder! Men jag skulle gissa på att största delen av pengarna har gått till träningskläder. T-shirts, mjukisbyxor, sneakers = dyrt! Men jag kan iallafall luta mig på att jag avverkar en hel del svettiga tröjor nuförtiden. Hehe.

Hade du något nyårslöfte 2011? Och kommer du ha ett i år?
Ska jag vara helt ärlig så minns jag faktiskt inte mitt löfte från förra året, men jag skulle gissa att jag skålade ör ett bättre år än det förra iallafall! I år hade vi tänkt oss en utmaning bland middagens gäster. Något (inte helt lätt) ska utföras under året, så får vi se nsästa år vilka som lyckades! Vi får se vad det kan bli för spännande! 8)

Vilka är dina förväntningar på det kommande året?
Mycket resor och stor dansutveckling. Ännu en flytt till ny spännande stad. Kärlek och skratt tillsammans med fina vänner. Och mystid med systersonen.

SO.
DEAR 2012, I SALUTE YOU! LETS GET THIS PARTEY STARTED!

last chance to shine

Nu an jag pusta ut, hittade till slut en klänning till nyårsnatten! Jag, Maja, Malin och Josenfin hängde nere på stan, fikade på Condeco (stötte på Marcus utanför också, kul kul!) och jag och fröken J åkte sedan upp till Grand Samarkand. Hittade en awesome klänning på rean på Gina Tricot. Bästa modellen, om man är lite kreativ kan man ändra lite med banden så det blir som flera olika klänningar, kan visa sen. :)


Josefine, Maja och Malin på Condeco.


Mjaaaa! Jag och Marcus!

PM



Det är  ju så himla tråkigt att Växjös krogar inte har öppet längre på veckodagarna! Varje gång jag är hemma och vill ut och bara ta en cider eller nåt så slutar det alltid med att vi hamnar på PM, vilket ju är trevligt och allt men lite dyrsnobbisch för min smak. Vi tänkte ju kolla in Condeco, men vände i dörren när de spelade julmusik där. Känns lite färdigt med det! :)

Men annars vart det ju trevlans da! :D Vi har  suttit och lyssnat på helt sjuka värmländska fraser och försökt lista ut vad det betyder. Helt omöjligt. Haha!

Nååååväl! Nu måste jag gå och lägga mig! Jag ska upp tidigt och måla tak innan jag möter upp the M's på stan för att hitta bästa nyårsblåsan. Natti natti!

nu pyser jag!

From this...


Mina mellandagar har mest inneburit stel nacke och trött axlar. Men även fina tak!

...to this!


Men nu tar jag paus en stund och drar ner på stan med Maja och Malin! Kanske tar en cider, kanske tar en kopp kaffe, who knows! Tänkte iallafall kolla in nya stället Condeco. Tjing tjing!

watson/holmes



Mmmm! Hittils har min Växjövistelse nästan bara bestått av familljehäng, jag har saknat alla så det är så himla mysigt! Idag har jag målat, målat och målat. Jag hjälper till att fixa lite hemma, nu är det att måla tak som står högst på listan, och för det får jag lite pengar till LA. Bra deal tycker jag. :)

Men ikväll mötte jag och föräldrarna upp Eric och hans flickvän Emelie på Båten för att mumsa i oss supergod mat, och sedan knata vidare till bion för att se nya Sherlock Holmes. Vi gjorde samma sak förra året i mellandagarna och tyckte det var en nice grej att göra i år också. Vi saknade dock systrami med familj som inte kunde följa med riktigt. Och filmen var bra förresten, se den! :)


Den här fina uggleringen fick jag i julklapp av Elmaze och Kasper innan vi åkte hem från Åsa! Jag känner mig klok som en bok med den på!

gaaah!

Nyår is coming up people! Jag har ingen aning vad jag vill ha på mig. Har suttit en stund och letat inspiration, men jag har så svårt att hitta något jag gillar. Jag är bäst på feta vardagsoutfits, eller vanliga snyggfestkläder. Nyår känns så... pampigt och pyschigt. Förra året körde jag på hotpants, korsett och spetsskjorta. Kort och gott. Jag får nog leta vidare. Måste ta mig ner till stan imorgon eller på fredag och kika lite. Så får vi se hur det kommer se ut sedan! Nytt fucking awesome år kommer det bli iallafall! :D

All pics from here.


Kanske man ska satsa på något sånt här? Hon var ju fin.


Maybe? Puffpuff och high heels?


Or.. I just say fuck you all and go all in as myself.

med en doft från orienten



Tittade lite i en bildmapp på skrivbordet, och hittade ett finfint guldkorn! Dawda vann pris för bästa utklädnad under musikernas cafékväll i början av terminen, och vinsten var att få valfri låt spelad för sig - på sitt rum! Naturligtvis valde han A whole new world från Alladin. Musikerna har aldrig sett bättre ut. ♥

I´m the cool cat in town




änglarnas stad

Jag ligger och drömmer mig bort lite till Los Angeles, nu är det inte mer än en och en halv månad tills vi åker! Det kommer bli galet! Nu när vi ändå inte fick någon riktigt fin vinter här i Sverige, och det är trist och grått ute så känns det helrätt att dra iväg till soliga California och leva livet. LA baby!

Jag längtar!









boxing day

Jag har haft en jättemysig jul! Vi har ätit alldeles för mycket gott, öppnat fina paket, myst och mest av allt har vi alla gått och burit och donat med Einar. :) Igår var hela familjen på peppen och firade, idag har vi varit hos farmor och ätit världens godaste köttbullar. Och så hanns det med lite fiesta igår också. Förade lite hemma hos Emelie och fortsatte sedan vidare till Loft. Kul kväll!










I think that I could fall madly in bed with you



Jag skulle bli gladast i världen om jag fick vilken som helst av Therese Sennerholts litografier på bilden. Jag älskar verkligen de enkla trycken och de finurliga texterna! Får man önska sig en av någon okänd och givmild tomte månntro?

Sov nu gott alla nissar därute! Imorgon ska jag bära på bäbis, äta julmat, öppna paket och bara ha det bra. :) Ses kanske en snabbis då!

julen är här

Har ni fått många fina julklappar? Jag fick några idag fast vi egentigen kommer fira allt imorgon! Jag fick lite reseprodukter från Exuviance, fina leggings och choklad - jag är glad! :) Och sedan fick jag ju lite av fina vännerna på Åsa innan jag åkte ner till Småland. Elmaze och Kasper gav mig ett ballt franshalsband och en ugglering, och Dawda gav oss alla varsin fin parfym från Egypten. Så himla fint! ♥

Jag börjar faktiskt bli lte trött, funderar på om man ska lägga sig tidigt så man är pigg hela dagen och natten imorgon!


Julklappsutdelning lite kors och tvärs med gänget på Åsa!


Och så lite julavslutning sista kvällen med quiz, tal och tack. :)

GOD JUL!



Hoppas ni får den med magiska julen någonsin! För mig är detta mysdagen innan det sätter igång på riktigt, men jag passar på att umgås med mina föräldrar som jag nästan aldrig träffar numer. Och julstämningen är ju trots allt här ändå! Hoppas ni får många fina julklappar, och kramas lite extra med era nära  och kära. ♥

god save america


Shorts och bustier från Gina Tricot, solglasögon från Ur & Penn.

Enligt CSNs hemsida så är datum inte satt för december månads utbetalning. Vilket betyder att jag kan få pengar i princip närsom, i början av eller kanske i slutet av januari. Jag har inga pengar kvar efter att ha betalt alla räkningar, köpt julklappar och dumt nog lite till mig själv. Det blir ett spännande lov. :P Håll tummarna för att de inte är puckon på CSN som inte betalar ut innan jul!

Men nu slår det snart över till julafton, och jag ska rocka mina nya grejer och vara glad över att få hänga med familj och vänner! ♥

dan före dopparedan


Såhär såg min morgon ut. Axel väckte mig genom att komma in med lille Einar så vi fick ligga och mysa lite innan frukost. Han var så nöjd så nöjd! Och liten och söt. :)

Jag har verkligen njutit fullt av att hänga ute i Asa sedan igår! Mamma kom och hämtade mig idag efter jobbet, så jag var hemma på peppen igen på eftermiddagen. Sedan har jag mest chillat och slagit in julklappar. Detta året har mamma envisats med att vi ska ha julklappsrim, så jag har jobbat hårt på mina rhymes. Blev faktiskt lite nöjd till slut! :)

Är det uppesittarkväll som gäller för er? Jag och mamma har myskväll framför TVn, med glögg och bullar. Imorgon ska jag ta det så lugnt jag bara kan, för hos oss är det inte julafton förräns på söndag! I år firar alla syskon hos sina respektives familjer på julafton, så det får bli på juldagen för oss!

en sista liten reminder om att efter kylan kommer värmen igen. ♥


Fina Yoyo och jag!


Vi har nog egentligen bara posebilder från Egypten. men vad ska man säga? We were born as models. He. He.


Vi åkte ut på världens härligaste snorkelbåttur och fick se fantastiska fiska och korallrev! Och vad var oddsen att de andra tre tjejerna från klassen som ockås var i Egypten lyckades hamna på samma båt? Klassträff!


Freeeeedooooooom!


Inte full på alkohol men hög på livet.


Mr Sneaky-creepy satt och lurade på oss på ett av rummen en dag när vi kom hem! Älska vår städare!


E for Egypt! Eller hur Yoyo? Haha! :D

Det är en liten liten människa!

Jag är så himla glad just nu! Min högerarm är helt öm efter att ha gått och burit på min älskade systerson Einar hela kvällen. Han är så himla pytteliten och så himla fin! Han och jag kommer bli bästisar, han har varit jättelugn och harmonisk när jag burit på honom, inga ledsna miner. Just nu önskar jag att jag bodde lite närmre, men jag får ta tillvara på ledigheten och mysa med honom så mycket jag bara hinner när jag är hemma. Åh! ♥


true story

You know you´re back home when you´re sleeping in sheets with Mickey and Minnie Mouse from back in the days, and got a cozy cat beside you.


Home sweet home!

Jag har haft en hel del för mig på sista tiden; det har varit julmarknad med modevisning och dansshow,  julavslutning och avslutningsfest. Jag har haft mycket att göra helt enkelt, men just nu sitter jag hemma i Växjö hos mamma och pappa och myser vid den fina granen. Och njuter! Jag njuter fullt ut av att ha en katt i knät och dricka varm choklad, titta på juliga program på TVn och chilla lite med min nya fina kalender jag fått på posten.

Jag har lite julklappar kvar att fixa imorgon, men sedan hade jag tänkt försöka träffa min fina systerson. Och sedan ska jag fira jul med familjen så det smäller om det! ♥


merry christmas!



Vi fick världens bästa surpise när vi gick till matsalen idag, julbord åt folket! Det fanns allt man ville ha att välja på; kallrätterna, småvarmt, skinkan, dessertbuffén och ostbricka. Och så julmust på borden. Heaven! Det var lite tungt att dansa efteråt dock, men totally worth it.

Vi dansade för Niki idag igen, hiphop! Så sjukt rolig klass, vi körde bara en massa freestyleövningar och avslutade med riktigt sköna cyphers. Jag var helt slut efteråt, och det är bästa känslan i världen. Mmm! Sedan har min dag varit ganska späckad. Vi fick in ett rep inför vår show med musikerna på lördag innan middagen. Efteråt var det sista sånglektionen på terminen och nu har jag hunnit med att testa frisyrer och smink samt färgat mitt och Erikas hår till modevisningen. Blev himla fint!

Har inte ens hunnit med att ringa mami och papi som jag hade tänkt. Imorgon har vi ännu fler rep, men måste nog försöka hinna med att ta mig in till stan en sväng och fixa med min ekonomi. Kanske få en lite pratstund med familjen också. Helt sjukt att det helt plötsligt blev jättestressiga dagar här, haha!

I miss you, dear sun


All them legs!


Fakking pos3rs!


Det tog mååååånga hoppbilder för att få till det såhär snyggt (?) med alla ben i samma vinkel!


Vår nyfunna vän Melody och jag på vår fantastiska balkong!


Hela crewet!


Oförglömligt - it´s the PACHANIGHT! (mycket av denna kvällen låg till grnd för mitt festpris! Hehe.)


En kväll körde jag all in på beduinlooken. :)

I´m gonna marry the night



Jag måste verkligen gå och lägga mig nu, jag har i princip somnat så fort jag tagit det lite lugnt hela dagen, oavsett var jag hållt hus. Men det har varit en rolig dag anyways! Jag fick testa på att spela elgitarr och saxofon med musikerna på förmiddagen. Så himlans roligt! Svårast var saxofonen, helt sjukt vad mycket det var att tänka på, det är knappar överallt och omöjlig att få till blåset i! Men Simon på gitarr och Sebbe på saxofon var grymma lärare så det var lugnt ändå. :)

Ikväll var jag och hängde lite på kursen afrikansk matlagning. Det blev mest att vi satt och snackade medans maten lagades, men det var riktigt gott! En köttgryta från Somalia som jag inte minns namnet på. Det är så mysigt när man kommer iväg på kvällskurserna som finns att välja på här! Imorgon har jag sång som vanligt också, ser fram emot det! Jag och Victor övade lite på våra låtar, jag måste verkligen börja sjunga mer! Det är fett kul!

Men nu blir det god natt sweets! See you tomorrow!

nobel!

Vi hade finmiddag i helgen, när vi lite sent insåg att det var Nobeldagen. Vi tog på oss kavajen och hade prisutdelning vid middagen. Jag fick den stora äran att vinna det anrika Festpriset, och motiveringen löd; "För en bra festarinsats i Egypten och för att jag blir en free spirit när jag är party party". Jag är numer en riktigt stolt festprisse! Elmaze vann det prestigefyllda Fredspriset efter en jämn match mot Kape som innehöll allt från röstningar till utslagsfrågor. Grattis! Sedan kom tequilan fram och efterfesten var spårad. :)


Jag såg viktig ut och höll ett (säkerligen) vackert tacktal!


Fredspristagaren Elmaze med hedersgästen Ella från Finland via Stockholm!

samarbete med musikerna



Vi håller just nu på mest ett superkul projekt på skolan. Vi har blivit indelade i grupper och fått en ensamble från musikklassen att jobba tillsammans med nu i tre dagar. Musikerna här är så sjukt talangfulla, det är så roligt att se dem jobba och höra dem spela! Under dagarna har vi i princip fått helt fria händer att göra vad vi vill, och vår grupp har satt ihop en liten saga som vi kan visa upp på lördag när det är julmarknad på skolan.

Men det finns en massa annat att göra också! Vi har testat att försöka följa musikerna när de improviserar, och de har försökt följa oss och tonsätta våra rörelser till exempel. Imorgon tänkte vi testa att byta roller, vi får spela instrumenten och de får dansa! Kommer bi freakin' awesome! :D

Sankta Lucia

Åh Lucia! Det känns att det börjar närma sig jul nu, även om julstämningen inte är riktigt så utspridd här på Åsa som hemma hos mamma och pappa. Igår hade Linda ordnat en jättemysig lussevaka för alla på skolan, vi trängde ihop oss i soffor och på madrasser i dagrummet hela natten, tittade på julfilmer och drack glögg. Bästa filmen är helt klart Love acually, jag blir helt glad och mysig i magen när jag ser den! Sen hade vi lite pillowfights mellan filmerna när vi istället låg och kramades. Mysskolan, here it is.

Apropå jul så har jag även testat att julhandla i Katrineholm. Jag hittade inte riktigt det jag var ute efter, utbudet är inte så stort. Men däremot var det inte alls någon hetsig och stressig stämning på stan heller! Vi kunde traska runt och kika på allt i lugn och ro, och det kändes jätteskönt. :) Fast som det ser ut nu måste jag nog in till stan så fort jag är hemma i Växjö igen, fixa det sista. Det ordnar sig. :)




Åsa by

Bad update, I know! Men! Dansarna har gjort det igen, vi pulled of den bästa cafékvällen in the history! :D Jag ska erkänna att jag hade mina tvivel på att vi skulle få ihop det, eftersom vi började alldeles för sent med ett projekt som verkade alldeles för stort. Vi satte ihop en deckarhistoria om mystiska mord i en liten by som de andra klasserna skulle lösa. Vi hade flera olika scener som vi spelade upp längs en runda som alla fick gå. Vi la fram ledtrådar lite snyggt i form av dagboksutdrag, repliker och små gömda budskap. Hela klassen gick in för det, så det blev verkligen jättebra!

Jag spelade en gammal alkis som bara hade en liten miniroll för att få fram en ledtråd, men jag såg till att göra det ordentligt. Jag har nog aldrig luktat så illa, haha! jag hade äppelcidervinäger, tequila och gammal öl i håret och över hela mig. Bästa duschen jag någonsin tagit efter det! :D

Grupperna har satt sig och försökt lösa gåtan flera gånger under helgen, och de som lämnar in den utförligaste polisrappoorten imorgon vinner. :) Det känns kul att det blev så bra till slut! De som satt och skrev på storyn var uppe till två-tre om nätterna hela veckan öfr att få ihop det, så det är grymt att det blev så bra. :) Jag glömde hela tiden att ta med kameran och ta bilder, så typiskt!



mittwoch

Hejhej! Har ni haft en bra dag? Hela klassen har fixat och grejat inför imorgon i princip hela dagen. Vi har vår cafékväll coming up och vårt projekt har stigit till nya höjder. Det är hur mycket som helst att fixa helt enkelt. men jag tror och hoppas att alla kommer ha väldigt roligt. :) Jag borde rota runt lite i garderoben efter riktigt skabbiga kläder inför min spännande roll nu egentligen, hehe. Är dock så himla trött just nu, funderar på att embracea mitt sleepy moment och gå och lägga mig snart.

Men först! Vi hade årets sista A-timme med hela skolan idag. Pepparkakshustävling! Jag och Elmaze rockade vår grupp totalt och vi fick ihop finaste frihetsgudinnan! Jag är så stolt. De andra hade också lite roliga bidrag, men håll tummarna för att vår grupp vinner! :)


Egypten - day two


Hotellet hade två egna stränder dit det gick bussar hela tiden. Här är vi på en korallstrand och chillar lite. Bara precis vid bryggan kunde man hoppa i och se ett helt akvarium med färgglada fiskar! Helt fantastiskt!


Akward pos3rs!


Jag tror jag kan vänja mig vid att hänga med AtoM utomlands, jag tycker det klär oss! :D


Du har inte varit i Egypten om du inte posat som egyptiska hireoglyfer. Nuff said! :D


PUSS PÅ ER!


PARDEY HARDEY! Vi hade två riktigt nice kvällar på fetaste klubben Pacha. Vi knatade in och battlade alla på dansgolvet, upp på scen och körde en show som gav oss gratis inträde och drinkar för resten av veckan! Hahaha! Och som vår nyfunna vän Mohammad som vi hängde med därnere sa - "You´re like famous here now! And so are we now! :D"


Vad ska man säga. Posebilderna tar ALDRIG slut! Vi fick många konstiga blickar från egyptierna och spontana applåder när vi bestämde oss för att köra cyphers mitt på gatan. :D

workshop med El Niño!

Jag hade så sjuuukt svårt att stiga upp ur sängen i morse, antar att kroppen verkligen vill sova ut nu efter en vecka med lite sisådär sömn. Hade iallafall en grymt rolig workshop med El Niño från Boston i USA. Han är expert på headspins och powermoves, och det kanske jag inte kan påstå att jag själv är. Så även om det var väldigt svårt så hade jag askul på klassen idag! :D

Vi pratade lite med honom efteråt, och killen är bara tjugoett år. Han har breakat sedan barnsben och han sa att hans uncle hade vänt honom upp och ner när han knatade runt i blöja och dratt iväg en headspin med ungen. Galet! Han berättade också att när han väl insåg att breaking var det han ville syssla med var han fyra - fem år gammal. Haha! I wish I had växt upp i en breakingfamilj!


Här har vi honom, the wonderchild.

Annars har vi fullt upp just nu innan lovet. Vi som var iväg i Egypten blev inkallade till rektorn idag och fick en uppläxning för att vi dragit iväg utan att lämna in en ledighetsansökan, oops. Och efter skolan har vi haft möte om dansarnas cafékväll för resten av skolan som är på torsdag. Vi har stora planer! Kan tyvärr inte avslöja något här ännu, ifall ifall att en sneaky skolkamrat läser. :)

Och just det! Vi ska också ha en mysig julmarknad lördagen den 17 december, och jag ska gå en modevisning för Erika som går textil! Och så blir det vanlig julmarknad och så lite uppträde av oss och musikerna. Kom hit och hälsa på! Kan lova att det blir fest på kvällen också eftersom det är sista helgen innan lovet. :)

Så viktigt



Har sett att denna videon har cirkulerat i bloggsfären ett tag nu, men har inte sett den förrän idag. Ta några minuter till att titta på den är ni snälla. Jag respekterar Jonah så otroligt mycket! Stanna upp och tänk efter vad era handlingar betyder, och fyll vardagen med vackra ord. Ingen skulle någonsin vilja sitta i Jonahs sits.

mexican night all over

Jag har haft finbesök i helgen! Maja masade sig hit från Stockholm i går och åkte igen idag runt lunch. Så himmelens trevligt! Vi passade på att chilla runt lite, spela biljard, kolla youtubeklipp, dansa lite och småfesta. Dessutom råkade vi ut för att det spökade i danssalen igår kväll! What what?! Vi båda kände av att vi inte var där ensamma, och när sedan Maja hörde steg i trappan och musiken började flippa ur drog vi därifrånn snabbt som attan. Det är inte första gången man har hört om sneaky historier på Åsa dock. This place is full of them.

Idag passade vi på att ta en mysfrukost på lilla caféet i Sköldinge innan hon var tvungen att åka igen. Nästa gång ses vi nog på jullovet. Kan ni förstå att en termin här på Åsa redan har sprungit iväg? Jag dör! Det går så fort!




remember this?



WELL! BIG BELLY IS NO MORE FÖR JAG BLEV MOSTER INATT! :D

Min fina syster och hennes sambo är numer stolta föräldrar till en liten pojke, och jag har fått en liten skrynklig systerson att vara barnvakt åt och skämma bort! :D Jag ska försöka ta mig hem till Växjö så snart jag kan så jag får hälsa på lilla familjen. Iiiiih! :D Happi happi!

Farewell Egypt, Hello Sweden!

Ååååh vi har haft en så sjukt awesome resa! Jag ångrar inte en enda sekund att vi drog iväg, galet värt! Vi kom egentligen hem redan i torsdags kväll, men jag har inte hunnit sätta mig ner och titta igenom alla bilder och sådär förräns nu. Det blev så himla många bilder som jag skulle vilja visa er, så jag tänkte ta det lite i omgångar. :)

Vi har hunnit med precis allt jag ville få tid till. Flera lata dagar i solen, vid både stranden och poolen beroende på hur vi mådde. Vi har festat på en fetingklubb och fixade till oss gratis inträde när vi ville genom att battla och uppträda på scen. Vi har snorklat och fått se helt fantastiska fiskar i Röda havet, och testat på parasailing. Det blev inte så mycket shopping för min del, egentligen bara ett superfint halsband, men jag var inte så shoppingsugen ändå.

Vi har fått jättemycket hjälp av snälla egyptier som vi hängt med, som visat oss bästa guldkornen. Jag är glad att vi var ett gäng med grabbar med på resan, för jag upplevde inte att det var jobbigt att alla var så "på" som jag hade räknat med. Vi hade verkligen bara kul och upplevde att alla var trevliga. :)


Me and my boys Dawda och Kasper tiiidigt på torsdagsmorgonen på Arlanda.


Hela gänget samlat! De tomma hålen representerar Victor som också ingår i vår gang, och så vår mentor Linda som vi också hade velat ha med oss. :D


Miss Yoyo, Dawda och jag rockade flygresan dit.


Framme i Egypten! WeheeeeY!


It´s Egypt!


Vår fina fina balkong! Här hängde vi konstant varje dag. Den var s himla fint inramad av rosa blommor.


Shisha baby! Vi köpte en vattenpipa (som heter shisha på arabiska) första kvällen och vi använde den väl om man säger så.


Heheh, Victor fick också vara med på ett hörn. 8)

RSS 2.0