bouncy

"Elin, får jag locka ditt hår? Jag vill testa en grej."
 
Okej, Elaine, du får. Nu sitter jag och ser ut som en 50-talsbäbis med studsiga stora korkskruvar. O... Mgggg. Vi hade hoppats på att det skulle bli lite mer av ballt afro, men lockarna blev för stora helt enkelt. Kunde inte ens ta en bild, det var alldeles för fult helt enkelt. Istället passade jag på att leka prinsessa i söta klänningar och trashmorsa i truckerkeps.
 
Så har vi roat oss i kollektivet idag alltså! :D Och jag har jagat folk på telefon, som är i princip omöjliga att få tag på. Och betalat räkningar. Och sökt jobb.
 
Vad har ni gjort? :)
 
I WISH att jag såg ut något sånt här just nu. Gorrrrgeous!

kiss me, stupid

 
Jag spelar upp scener i huvudet med påhittade konflikter, dräpande kommentarer och sorgliga slut. Jag är mycket diplomatisk i verkliga livet men vill ibland inget hellre än att låta någon få riktigt dåligt samvete, ångra sig djupt eller känna sig svartaste svartsjuk. Tur att jag har bra fantasi - om jag inte kunde låtsas, hade jag varit största bitchen annars?
 
För snäll för mitt eget bästa. Konflikträdd kanske? Iskall och utan känslor.

Faith

 
Två saker:
 
Jag önskar mig en solfjäder. Helst vintage och med en egen liten historia. Jag vill också gärna se ut precis som Cara Delevingne på bilden - helt magisk.
 
Titta på dokumentären som börjar nu vid 21 på ettan, om HIV i Sverige. Man behöver inte vara promiskuös för att det kan hända en. Vad säger ni? Ska vi alla lova att boka en tid för provtagning imorgon? Skrämmande.

it gotta go..

Jag tror jag varit redhead i kanske 2-3 år nu snart, dags för förändring! Vad jag har tänkt mig får ni se när det väl blir av......                 
                                                                 tihi.
 
Jag måste spara ihop lite pengar innan jag kan göra något kul, men jag tänkte iallafall låta håret vila ett tag. Skippa att färga håret, sköna kurer och inpackningar. Jag har köpt vad som ska vara värsta superkuren för håret, Nutriol från Nu Skin. Man använder oljan tillsammans med en liten maskin som skickar ut galvanisk ström, mitt hår behöver verkligen detta - jäevlaer i att vaed deit måsste funka!
 
Jag kommer nog få köra en hel del hatt nu, min utväxt börjar redan se förjävlig ut. Ouff.
 
Galvanic Spa System II och så Nutriol Hair Fitness Treatment. Here we go!

3 stycken som inte riktigt fått vara med ännu

Åsa Folkis på turné! Det var en mysig kväll på Vurma i onsdags. Alltid nice att lyssna på lite soul och funk och såklart få kramas med gamla musiker som ma saknat! ♥
 
Jag och bror smög omkring runt slottet när han var här och hälsade på.
 
Gamla stan är proppfullt med små mysiga krypin, med helt magiska drömfångare! Jag önskar mig en sån här, sooo badly!

inflyttningsfest - dagen efter

Hej fina ni!
 
Jag lever, lever ni? Jag hann inte riktigt kika in här igår, jobbade i Uppsala och skyndade sedan hem till House of Freyia för att säga hej till fina Erika som är här över helgen och sedan kicka igång inflyttningsfesten! Vilken blev riktigt lyckad! Jag glömde helt bort att ta bilder men det var en skön blandning av folk här. Några nya ansikten, några gamla godingar. ♥ Tack alla som kom och gjorde det till en asbra kväll!
 
Erik, jag och Eos at the partey!
 
Solen sken så vackert genom fönstrerna idag, och vi tillät oss att ha en riktig slappdag. Låg och drog länge i sängen och hade sedan lite nice kollektivhäng. Riktigt gött. Hoppas att ni haft en fin helg. Nu taggar vi för en ny vecka!

one day, baby we´ll be old

 
Think of all the stories that we could have told.

första och andra jobbdagen som miss Chocolat

Mitt internet krånglade en massa igår, men här är inlägget som jag försökte posta då! Såhär ser det ut när jag jobbar! :D
 
"Nu har jag en hyrbil att glida till jobbet i, och idag har jag varit en vända i Uppsala och jobbat som chocolatlady. Man ler stort och bjuder alla på choklad, så det är ganska nice! Verkar som att Uppsala är the place to be också... damn! Hade en massa katter runt omkring mig att vila ögonen på, log lite extra och bjöd på lyxchoklad. Vägen till mannens hjärta går via magen, eller hur var det?"
 
 
Idag har jag gjort precis samma sak, och sedan kommit hem och fått iordning ite hemma. Vi har fått upp lite tavlor och jag har fixat lite på mitt rum inför festen imorgon. Japp, inflyttningsfest coming up peeps! :D Kommer bli grymt!

Music moves my soul

Ni vet när man har superduperbrådis och ska snabbsminka sig på ett ögonblick innan bussen går? Och man får för sig att testa något man aldrig testat förut? Ja, det tyckte jag var bra idag. Slutade med failure och att jag såg helt kladdig och smetig ut runt ögonen, så drog på ett knallrosa läppstift och hatt för att något annat än eyelinern skulle dra blickarna till sig. Ouff.
 
Men jag hade iallafall en riktigt trevlig kväll! Vi drog ner och såg musikerna från Åsa giga på Vurma. Soul och funk - som de gör bäst! Så sjukt grymma musiker, nästan så det är löjligt att de går en utbildning. Vi hann nästan se hela konserten innan vi smet vidare till Söder och lite balkanhäng. Rasmus är trummis i Balkan Madness som var asgrymma! Förälskade mig i sångerskan som var magisk!
 
Lite kända ansikten från Åsa, lite fler kända ansikten från House of Freyiakollektivet och så the drummer himself.

Och jag glömde ju säga att jag var på releasefest i måndags också! Också soul och funk, fast på svenska denna gången. Bandet Helge släppte en EP och det var riktigt, riktigt bra! Några tjejer från klassen känner bandet väl och har varit med i kommande musikvideo och sådär, ska tipsa när jag väl får se den själv. Kolla upp bandet på Spotify, ni kommer gilla det. :)
 
Sångaren Victor och hans band levererade!

chokladfabriken

 
Jag har varit sjukt seg i huvudet sedan jag kom hem idag, så hela kvällen har jag varit gnällig och slö. Men men, jag var på utbildning idag! På torsdag börjar jag mitt nya femveckorsjobb med att dema Marabou Premium i butik, och jag ser verkligen fram emot det! Jag har fått lära mig en massa om chokladens ursprung, hur den tillverkas och vad Premium står för idag. Och så provsmakat choklad såklart, hehe.
 
Efter dagens slut fick vi ta varsin kasse och fylla på med chokladkakor. Jag tog tills jag skämdes. På torsdag till lördag kommer jag hänga i Uppsala, så passa på att dra och handla så ser jag till att ni får choklad i magen! (Minns inte vad butikerna hette dock...)

Varm macka med getost och honung

Jag måste tipsa om godaste mackan någonsin!
 
Ost, ost, ost - i alla former! När jag är ute och fikar eller lunchar på stan så är getostmackan en favorit. Jag och Johanna fixade ihop vår egen för några dagar sedan, så gott så jag dog lite! Och superenkelt! Getosten var ite superdyr heller, kostade väl runt 35 spänn, lätt värt om man vill lyxa till det någon gång.
 
 
Detta behöver du:
  • Gott bröd, allra helst surdegsbröd.
  • Getost
  • Flytande honung
  • Någon slag nötter - pinjenötter är godast!
Lägg på alltihop och värm några minuter i ungen så osten hinner bli lite mjuk och ät!

#picoftheday

Instagram @ehartonen
 
Hela dagarna går ut på att plocka iordning och få undan kartonger just nu, i helgen har vi inflyttningsfest så it has to be done by then! Men det blir bara mysigare och mysigare överallt nu. Jag känner att jag inte har någon bra plan med mitt rum ännu, måste fila lite på det så jag kommer trivas.
 
Anyways! Jag och Johanna drog in till Kulturhuset igår och kollade in Almost a Jam, asnice! Grymma solon, fet musik och så sjukt gött att få dansa av sig lite! Vi avslutade kvällen med ett glas vin också, varit sugen i flera dagar.. (8
 
Men nu måste jag återgå till att rensa ur och fixa med min garderob. Tjipp!
 

House of Freyia

Vi tyckte det behövdes ett fierce namn på vårt fina kollektiv, så vi tog inspiration av gudinnan som står för allt vi gillar - Freyia. That´s power! Jag känner i magen att vi kommer ha det så sjukt jäkla bra här! ♥
 

ny vinterjacka?

Jag drar mig alltid in i det längsta för att köpa en ny vinterjacka, av någon anledning tycker jag att det är så himla svårt att hitta en fin. Jag är inte alls intresserad av de tjocka och varma dunjackorna som alla har, jag blir alldeles för varm och tycker aldrig att de passar till nånting. Men det är svårt att hitta en bra jacka utan att förstöra känslan i sin outfit, att hitta något som kompletterar stilen snarare än lägger sig som ett täcke över.
 
Dessa två är superfina, skulle mer än gärna haft båda i garderoben. Priserna avskräcker verkligen när cash flow is low, men titta är gratis! Får se om jag hittar ett mer prisvärt alternativ eller får rocka min lagade parkas ännu ett år.
 
1. Maje och 2. Francis Leon

getting my shit together - let´s go!

Men hejsan hejsan, läsare!
 
Jag smuttar lite på min jättekopp med te, och laddar upp batterierna, cos today it´s going down! Jag ska bara dricka upp, och sedan försöka göra lite förebyggande åtgärder hemma i form av undanplockning och snabbstädning så dagen flyter på smooooth.
 
För idag händer följande:
 
  • Elaine flyttar in! Hurra, vad jag ser fram emot det! Hon får rummet på nedervåningen, och om jag känner henne rätt kommer det bli världens mysigaste och retroinsirerande kryp-in. Innan hennes flyttlass dyker upp runt lunch behöver jag flytta Sebbes möbler ur rummet och upp till ovanvåningen och dammsuga lite.
  • Johannas möbler flyttar in! Moving in part 2 alltså. Idag kommer bland annat en byrå som jag ska få låna, så kanske får kaoset i mitt rum stiga åt sidan ikväll, no more flyttkartonger med sneakers! Men flyttlasset från Göteborg dyker nog inte upp förrän ikväll, så vi kommer ha tid för att få lite ordning på Elaines grejer innan nästa våg av grejer kommer.
  • Poetry in motion! Jag hoppas hoppas hoppas att det blir lite tid över ikväll för en tur in till Kulturhuset. Ikväll är föreställningen Ballroom House med Alex och Markus (och nycirkus!) och sedan jam på det, jag vill så gärna gå! Om dagen glider på effektivt så kanske.. kaaanske det finns lite tid över. Håll tummarna.
Vad händer hos er idag? :)
 
 

it´s getting late, feel free

Det har varit en lång, men rolig dag mina vänner! Jag har knatat omkring med träningsvärk sedan igår, fett gött men med tanke på hur mycket jag har gått idag så hade det varit nice att slippa innelårsvärken... at least. Efter mina två klasser på Marikas drog jag till Lava, och sedan tillbaka till Marikas för rep. Det känns idag!
 
Men nooog! Min bästa bror var här i Stockholm för jobb i dagarna, och idag var han helt ledig för att kunna hänga med mig innan han åkte hem igen. Han var hemma och kikade på hur jag bor en sväng, och sedan gick dagen mest ut på att strosa omkring, äta gott och kika lite på slottet. Värt! Jag är lite saknig efter familjen just nu så det är tur att jag får lite smådoser då och då. Håller tummarna för att Lisa kommer upp med Einar och hälsar på snart också, jag skulle glädjevolta ifall jag fick gosa lite med systersonen.
 
Visste ni att jag mår psykiskt dåligt av formklippta träd och buskar? Finns inget värre än att tvinga in något vildvuxet och vackert i en obekväm form, allt för att anpassas till konstiga föreställningar om en perfekt värld...
 
Bullseye! (The grandma version..)
 
Jag tror jag har missat att visa mitt lilla DIY-projekt på min armyjacka, right? Jag ville göra något med den (Johanna har dessutom en exakt likadan - mer anledning att krydda min lite grann) och hittade en fin mormorsduk på second hand för en femma. Sydde fast den för hand - klart! Jag gillar den, och slutar jag gilla det så är det enkelt att bara sprätta bort.
 
Jeans - Cubus / Stickad tröja - Vero Moda / Armyjacka - Chelsea / Väska - Vintage
 

torsdag arton oktober

 
Vänner!
 
Har ni en bra dag so far? Jag har lite tid över mellan punkterna på agendan idag, så tänkte att jag skulle kika in till er en sväng. Var precis nere på Ältapraktiken i centrumet, var hos barnmorskan och tog cellprov. Skönt att ha det gjort! Jag passade dessutom på att testa mig för så mycket som möjligt, så himla viktigt! Man kan inte testa sig nog för mycket, och vara försiktig om sig själv. Tänk på det. :)
 
Nu börjar det bli dags för att sväng ihop lite lunch. Senare idag ska jag bort till Marikas och ta Majas två klasser. Kidsen ska få locka idag!

Numerologi

Karin och Fia har varit här och hängt ikväll, och nu precis innan vi skulle gå och lägga oss så satt vi och pysslade med numerologi och spå varandra med hjälp av namntal, ödestal och sånt. Sjukt spännande! Jag har en bok som touchar lite på ämnet, och det är precis så man hinner bli fast. Mitt namntal och mitt ödestal är samma och vibrerar då i harmoni med varandra, vilket gör att mitt liv löper på smidigare. Det finns hur mycket som helst att räkna ut med hjälp av numerologi, hur kommande år kommer se ut och vad man ska satsa på och liknande.
 
Jag har ju min pendel som jag rådfrågar om allt, men har någon av er spått er tidigare?
 
 

until the lions learn to speak, the tales of hunting will always favor the hunter


rosa rosa rosa

 
Mitt bästa köp! Nästan. Den här har fått följa med i varje flytt sedan Växjötiden, och jag älskar den fortfarande. Vanlig metervara från IKEA, köpt för kanske två år sedan eller så. Denna gången fick den pigga upp i trappan, passar perfekt att få in lite färg i allt det vita, och lite tyg på väggarna gör det himla mycket mer ombonat.
 
Trappan som syns i nederkanten på första bilden har vi dessutom stora planer för. Vi har sett lite hur grannarna har gjort i sina lägenheter, och det blir skitsnyggt och ljusar upp att måla hela åbäket vitt. Kommer bli fresh!

Like a crow I got an eye on that glitter

25 kr för allt, rea på GT. Jag älskar uppenbarligen pilarna, så fab.
 
Dags att gå och lägga sig, jag behöver sova bort den här dagen. Jag har pendlat i humör idag, vilket var länge sedan. PMS skulle jag tro. Har legat och gråtit en skvätt till fin musik, fått panik och oroat mig, varit trött och lite besviken, men också så himla glad och lycklig däremellan. Det är skönt ändå. Man känner att man lever lite, och framförallt - man känner att man inte håller på att domna bort i något slagt apatiskt, balanserat känsloläge.
 
Jag vill ha någon brevid mig nu, bli pussad i nacken och lyssna på lugna andetag att somna till...

just nu

Jag försöker ta itu med min långa to do-lista som har hopat sig lite, så jag har faktiskt varit lite effektiv idag och tagit mig till banken och biblioteket idag för att skriva ut blanketter och lösa in checkar. Och jag har cyklat! Cykeln fick följa med upp i flyttlasset, och det var friiiihet att kunna cykla iväg för att hämta ut paket och göra ärenden här i Älta. Älskar att cykla!
 
Passade på att köpa med mig lite babybel också när jag ändå var nere och fixade medlemskap på Coop (återbäring, cash flooow) och köpte en tidning. Jag och Johanna köpte de små ostarna och gick och snacksade på när vi var i Paris i våras, oh those sweet memories! Det börjar bli dags att boka en resa igen, jag vill så gärna ta mig och se Juste Debout nästa år också!
 
Fick med en liten söt parfym också, så nu sitter jag och luktar ost i munnen och söt blomma på halsen. Mmm.

mjaaa, men det tar sig!

Jag lovade ju lite bilder på lägenheten, och jag hann fota lite iallafall innan det blev för mörkt igen. Mitt rum är kaos igen, så visning det får bli efter nästa helg när jag antagligen fått lite mer ordning. Jag väntar på en byrå jag ska få låna av Johanna som kommer förenkla mitt liv avsevärt! :)
 
 
Här har vi vardagsrummet på nedervåningen! Soffan köpte Johanna typ första dagen här, så vi hade iallafall en sittplats. Rummet är stort så bakom "bilden" finns det fortfarande en massa plats över. Det ska in ett piano, en TV och lite sådär också, och bara vi får bo in oss lite och får fixa med detaljerna tror jag detta rummet kommer bli asnice hängplace.
 
 
Och så hallen. Precis till höger har vi ingången, och direkt till vänster har vi köket. Bakåt finns det också massa plats, där kommer vi fixa till med hatthylla, krokar, många stoställ (hehe) och nån slags bänk. Kommer också bli bra! Tur att vi har stor hall, det är ändå fyra personer som ska dela om lebensraumet.
 
Lite blev det iallafall! Jag sitter just nu och väntar på att håret ska torka till lite, har duschat efter en asnice houseklass. Mamma och pappa åkte hem igen tidigt imorse, och sedan har jag mest kommit ifatt med att ringa viktiga samtal och fixa lite här hemma. Har varit en riktigt bra helg, fått massa bra gjort i lägenheten!
 
God natt på er! <3

you fit me better than my favourite sweater


jag har en säng, finally!

Hej fina!
 
Ursäkta ekandet här på bloggen de senaste dagarna, jag har haft fullt upp med hemma-fix hela helgen! Jag åkte en runda till Åsa i onsdags för att möta upp mamma och pappa som kom från Växjö och för att hämta upp en byrå (som visade sig vara spårlöst försvunnen), och sedan har vi flängt runt på IKEA, lagt golv, satt upp lampor, fixat tvättmaskinen, byggt ihop möbler och allt annat småfix som behövs. Jag är så himla glad! Det känns jättemysigt här nu, riktigt hemtrevligt! Imorgon lovar jag lite bilder, just nu är det gipsdamm överallt och alldeles för mörkt.
 
Nu ska vi bara försöka få iordning lite på det sista, hålla det lite ordnat och sedan vänta in nästa flyttkaos nästa helg. Då kommer fröken Elaine och hela Johannas flyttlass på en gång. Balansen mellan totalt kaos och hemtrevligt stök är just nu lite svår att hitta, antingen eller. :)
 

Lucky Wednesday

Pic.
 
God morgon and happy Wednesday!
 
Jag lyckades ta mig upp och dra ut på en springtur vid halv åtta imorse, känns asgött! Nu har jag dessutom ätit en god frukost och tagit fram datorn för att fixa lite viktiga mail och samtal innan jag ska dra mig mot Nacka Forum och en rekryteringsträff. Sedan blir det Åsa senare ikväll! Ska bli jätteskönt att få komma dit en sväng, möter upp mam och pap där på fredag för att få med en byrå upp till Stockholm igen, så jag passade på att åka dit någon dag tidigare bara för att kunna hänga lite.
 
Hoppas ni får en fin onsdag!

hajjar du?

Pic. Med skönaste anledningen - för att påminnas om hur awesome hajar är och hur viktiga de är för livet här på jorden.
 
Det kliar i fingrarna! Det var ett bra tag sedan jag tatuerade mig sist, och jag har Johanna har pratat om att get inked länge nog nu. Jag gillar det hyfsat enkla, men vad jag har in mind just nu är inte i simplaste laget, vi får se vad som blir av det. Elaine gick nyss all in och tatuerade fingrarna, grymt! Jag skulle nog inte göra det på alla, men jag är sugen på något litet på ett av fingrarna iallafall. Vi får se.

‘A woman should wear perfume wherever she would like to be kissed’ - Coco Chanel

 
 Power of beauty. Magic.
 
Hittad här.

that´s how I roll!

Hej vänner!
 
Idag är det en riktigt bra dag, känner ni det? Jag blev uppringd tidigt imorse från ett jobb, fick komma på intervju och fick sedan jobbet! Mycket nöjd. Bara ett kortare projektjobb, men det passar mig bra just nu! Så det känns roligt. :) Kommer dessutom få ha en bil under en femveckorsperiod, like a boss.
 
Har också jagat omkring på olika bibliotek för att kunna skriva ut och kopiera intyg och liknande.Och så hämtat ut mitt nya mobila internet, fresh to death! Nu ska jag laga mat och jobba vidare lite med jobb nummer två. Here we go! Jag är effektiv idag, känns som om jag får mycket gjort!
 
Och så nya fina hatten på huvudet, för att fira att jag fått jobb. Från H&M!

trött.. trött... trött...

Art by Smäm.
 
Oj, jag måste verkligen sova nu, galet trött. Men glad! Jag har varit och dansat och det är så jävla gött varje gång. :) Imorgon hämtar jag äntligen mitt beställda mobila bredband, blir nice att kunna surfa utan att det småkrånglar. Gud va jag är beroende av min dator.. sinnes. Och så kan man ju undra varför det inte går att ta bort kursiva stilen.. tekniiiiik?!
 
SOV GOTT!
 
 

inspo / running

 
 
Jag är egentligen tröttast i världen just nu, men jag är ändå lite sugen på en löparrunda. Fett länge sedan nu! Jag måste verkligen jobba upp kondition och muskler igen, och jag tror det finns massa nice ställen att springa på här i området. Får se till att komma ut imorgon eller på tisdag, utforska Älta lite. :)
 
Helst hade jag sprungit i en ny, snabb outfit som den ovan. Allt är från Nike och bäst är de leopardmönstrade löpartightsen! Mjau.

förorten och jazz

Hallååå ellerrr! Mår ni bra idag? Jag är fruktansvärt trött, kom hem jättesent inatt och knappt sovit, men hade en bra kväll! Mycket på en gång dock! Stressade runt på IKEA och handlade lite smågrejer till lägenheten på eftermiddagen, storhandlade och skyndade sedan hem för att ta oss till Rosanna i Jakobsberg. HImla mysigt med drinkar och drinklekar. :)
 
När vi sedan drog in till stan så lyckades jag kliva sönder hela min 12 ish cm-klack, IGEN! Samma jävla sko som det hänt med en gång innan! Ska gå till skomakaren och hota dem till att göra den bästa lagningen någonsin. Well. Det löste sig och jag fick åka till Telefonplan och låna ett par sneakers av Karin, tack! Fick med mig henne in till stan också, drog till Fasching och lyssnade på jazz-jam hela natten. Mötte upp David och Albin där och hade a great time!
 
WoooOOOAaooaoaaaa!

breakfast club

Mmmm, mums!
 
God morgon vänner! Eller tja, det verkar ju faktiskt närma sig lunch nu. Jag har en dålig vana att göra massa annat än att äta frukost precis när jag vaknat, "jag ska bara...", känner ni igen det? Jag har suttit och fixat med massa blanketter och grejer nu på morgonen, ska snart göra mig iordning för att åka och möta upp Johanna och Rasmus på IKEA. Blir lite storhandlingsdag idag, och ikväll väntar drinkar och fiesta! :D
 
Mmmm btw, jag blev så himla sugen på att starta någon slags frukostklubb! Man bjuder på lyxfrukost hos var och en, olika varje gång, har något slags tema att diskutera eller liknande. Så himla mysigt! Någon som är på?

inspo / fringe

Jag älskar fransar av alla slag, och här är lite tips på skitsnygga franskjolar som faktiskt inte är svåra alls att fixa till själv. Har man en långkjol eller klänning som skräpar i garderoben och ändå inte används så kan man lätt trixa ihop sig något nytt! Jag tror inte jag har något bra hemma redan, men det är ju inte värre än att kika på sena reor med skrapet från sommaren eller på second hand.
 
Pic.
 
Pic unknown/internet.

meeting, meet thing, me think

Det har varit full rulle hela fredagen, men solen sken på näsan och jag kunde inte önska mig en bättre dag! Har varit på arbetsförmedlingen för fler informationsmöten, lunchat på Café String med Maja och fönstershoppat vintage, träffade David och hans kompis från Växjö som är här och hälsar på i helgen, haft visning för en trevlig kille som kanske vill hyra vårt extrarum och nu har jag bara myslyssnat på Lana Del Rey som jag precis upptäckt.
 
Så himla danssugen! Har blandat freestyle goes weird floorimpro goes jazzpirouettes goes modern med uppackning av de sista i säckarna här i rummet. MIn plan är att placera allt utmed väggarna så det känns lite mer städat till dess att jag får hit möbler att stuva undan allting i.
 
Jag är lite lycklig i själen, jag har så himla många fina människor runt omkring mig. Kärlek på det.
 
Åh jag vill ha mjölk. Jag vill ha mjölk hela tiden nu. Varför ett så plötsligt mjölkcraving? Orkar jag hämta mjölk? Det är ju faktiskt en hel våning ner nu i vår stora lägenhet. *nöjd*

Sssschnaps!

Hey hey! Jag var ute i svängen igår igen! Maria bjöd med mig på ett födelsedagsfirande på Snaps - hade jättekul! Fullt med dansare, gratis shots och rosé, bra stämning! Jag fick dra ganska tidigt bara för att hinna med bussen, men det var nice ändå! Tack för kvällen, alla!
 
Vaknade iallafall pigg och glad, ingen baksmälla idag inte. Har lyckats söka lite extrajobb men framförallt fått lite bättre ordning på mitt rum! Jag har levt i kaos senaste dagarna! Ni kanske får se en smula imorgon, om jag hinner med. :)
 
Jag, Maria och Natalie igår Hej fakking pos3rs...

saved by momma

Ser ni kärleken i det här paketet?
 
Åh jag blir så himla lipig varje gång mamma och pappa är såhär fina och hjälper mig. Vi har i princip ingenting här hemma, fick låna två kastruller av mammas kusin och så några tallrikar och lite så av Johannas moster, precis på gränsen så har kunnat laga mat alltså. Men mamma har plockat ihop ett paket och skickat upp med bra-att-ha-grejer. Stekpanna, citronpeppar, kaffe, diskborste, ljusstakar - what more can a girl need?
 
Älskar min familj av hela mitt hjärta! Nästa helg kommer päronen äntligen hit, jag har saknat dem! ♥

Cinnamon bun, mon cherie!

Åh just nu önskar jag att alla mina grejer redan var här, hade jag haft min kavel och en bunke hade jag garanterat bjudit hit någon och haft bullbak hela dagen! Men det får bli ett gäng köpta den här gången, det funkar det också. Så länge mjölkglaset till är fyllt till bredden.
 
Men för er som faktiskt tänkt baka själva, kika en gång extra på receptet på kanelbullebaguetten som fanns på IKEA´s blogg. Ser supergott ut!
 

catwalks, krokodiler och dumburken

Mmm, jag sitter och jobbar lite i vår grymma soffa, jag invigde den inatt och skippade att sova på golvet. Funkade utmärkt som extrasäng! Anyways, skummat igenom alla bloggar jag läser och blivit nyfiken på Project Runway Sverige som hade premiär igår. Kommer bli nice att ha TV senare, men till dess får jag klara mig med datorn. Beställde ett nytt abonnemang och mobilt bredband tidiare idag, så när det väl kommer ska jag streama!
 
Någon som såg premiären igår? Var det något att ha? Jag gillar den amerikanska versionen så hoppas på att även den svenska håller måttet.
 
 
Och hörrni! Excentriska modelejonet Anna Dello Russo´s samarbete med H&M släpps i butik imorgon, och jag dör lite på krokodilsolisarna! Om jag bara hade haft en ekonomi som tillät lite extravaganta utsvävningar! :/ Jag får hålla tummarna att nån bara får för sig att klicka hem ett par åt mig, som en liten treat. Drömma går ju.
 
Raaaowr!

Flytt - check!

Hej alla fina!
 
Jag sitter just nu på min provisoriska madrass i mitt nya (mycket rymligare) rum! Väldigt hux flux så fick Johanna reda på att hon skulle börja jobba här i Stockholm redan igår, så även hon är här nu. Även om det var två - tre veckor tidigare än väntat! Men det är asnice, jag får lite sällis så jag är glad! Vi har dessutom en Sebastian i extrarummet under en månads tid, men honom har jag inte hunnit skaka tass med ännu. Jag tror han är snäll. :)
 
Än så länge är det inte så roligt att ta bilder etc, men det kommer! Jag vet att det finns dem där ute som är nyfikna! Just nu är faktiskt Johanna och hämtar hem en sprillans (för oss, blocket är gud) ny soffa som vi hittade billigt. Hittils har vi suttit i trappan och käkat, haha! Tror det blir grymt det här.
 
Vi är bra på det här måste jag säga. Sist miss Yoyo var uppe så satte vi oss ner och skrev upp våra mål för hösten. Två av dem var att ha fått tag på minst ett förstahandskontrakt (check!) och ha flyttat ihop senast den 1 november (check!). Ja, vi sätter målen ganska högt men hey! Klart man ska satsa!
 
 
Jag behöver verkligen fixa mig ett nytt avtal på mobilt bredband, ska försöka fixa det i veckan. Kör från mobilen nu, tycker det funkar lite sådär. Min todo-lista just nu är meterlång!

Koh Phangan

Det finns en asmysig restaurang/bar på söder som ni bara inte får missa! Jag vad där en sväng med Elaine, drack goda drinkar och snodde med mig inte mindre än sex fina drinkpinnar hem! Vad jag har hört så ska det vara riktigt god mat där också, och bokar man inte bord i tid får man räkna med att vänta ett bra tag på att få ett. Tur är väl då att man kan ta en somrig drink i neonljuset medan man väntar! Jag ska lätt tillbaka och äta nångång. :)
 
Mmmm, goda drinkar och fina drinkpinnar. Älta kommer bli partyplacet nummer ett!

RSS 2.0