min cutiepie





Bara för att han är så söt. Han var ascool på vägen hem i bilen, lite förvirrat jamande bara. Sedan ascool när han kom hem. Kollade läget, började leka som fasen med en leksak och somnade helt däckad i sängen. Inte särskillt blyg inte! Kärlek!

en trip to tolg av alla ställen



Det finns ett pannkakshus, en lanthandel, en inredningsbutik och en lite allt-i-allobutik i Tolg. And thats about it. Men det var trevligt ändå och vi blev kräkmätta av pannkakor och soppa, jag blev två ringar rikare och Lisa köpte någon slags förvaringsgrej som var väldigt lik en groda. Trevligt värre! Dessutom shoppade vi skor på Samarkand, allt man kan tänkas behöva för en kisse och sedan hämtade vi hem honom med stort H! Charles! En fantastisk parvel! :D

ronneby


Haaaavet.


Hahahaha Emelie mumsar på Maja!



Jag har såklart brännt mig på ryggen idag, trots att jag hela tiden var supernoggrann att smörja in mig. jag måste ha solkydd 100 typ! Vi låg vid havet hela dagen och hade det asgött, smaskade glass och skrattade. Nu har vi precis träffats med OnStage, bara fem personer dock. Sådär effektiv träning haha! Jag han inte planera något idag, och då fick det bli lite hipp om happ sådär. :)

Snart dags att knalla hemmåt. :) Have fun.

roadtrip!

Tjoho alla! Nu drar jag, Maja och Rosanna till Blekingelandet för att möta upp Emelie! Det kommer bli en awesome dag med strandhäng och lite stanhäng och grejer. Hoppas er dag blir minst lika bra som min kommer vara! ♥


Idag fick det bli cykliga byxor, en skönt linne och min hatt från Meloa!


en dag med syster yster





Titta sicken sötnos! Hon är lilla Saga, som kommer hem någon gång nästa vecka. Och någon gång denna veckan får jag hem min lilla bäbis! Min kamera krånglade en massa så jag har inga bilder på honom. :( Men jaja, jag lär inte behöva oroa mig för det.

Vi hade en bra dag idag, jag och Lisa. Vi började med att springa en runda på VAIS, visade sig att jag sög på det. Efteråt låg vi och pumpade muskler ett tag, och då visade det sig att Lisa visst sög på det! Lovely! Blev sedan bjuden på lunch och hemmagjord glass! Mums! Slocknade lite i deras mysiga soffa innan vi mötte Martin på stan. Han har skaffat glasögon! Så himla fin blir han! :)

Guess what! Imorgon blir det roadtrip ner mot Blekinge för att våldgästa Emelie! :D

köpte lite fina saker igår


Allt kommer ifrån H&M.

Jag blev väckt vid halv nio av en glad syster yster som ringde. Hon har precis fått semester och ville passa på att trycka in en massa trevligheter och utflykter innan de får hem lilla valpen Saga. Så nu ska vi först och främst ut och springa och sedan fika lite, sedan får vi se vad vi kan hitta på för roligt i veckan! Kärlek.

inglourious basterds

Vi hyrde Public Enemy, Inglourious Basterds och The Wolfman. Den förstnämnda somnade jag stenhårt till - sömnig och långsam film, den andra var awesome - klart värd att se trots sina två och en halv timme, och den tredje hann vi inte se. Så spännande har min kväll varit haha! Schysst ändå med en slappedag såhär efter midsommarhelgen. Recovery time! Måste nog dock dra på mig löparskorna snarast igen, det har blivit en hel del skräp man har stoppat i sig de senaste dagarna, hmm. Orkar man imorgon?




hej i värmen!



Aldrig mer att jag går ut en midsommardag! Haha, fruktansvärt lite folk, och alla var i princip 30+, dessutom ett jeffla sjå att hitta någonstans att köpa pommes efteråt. Men idag är en ny dag! Jag och Martin var nere på stan och strosade lite, vi har en njutardag idag! Åt god sushi och så har vi hyrt lite filmer att kika på ikväll. Hela stan känns sådär sömnig idag. De flesta är nog på väg hem från Öland eller stugan någon annanstans. Men nu ska vi iallafall hem till Emelie och njuta av filmerna på fetingbild. Kärlek.

- hej vilka smaker har ni i mcflurry? - banan?? nej det har vi inte! - va?

I´m back home! Jag har haft ett härligt midsommarfirande! Vi drog till Öland igår runt lunch, och på vägen dit hade vi lyckats med att nästan tappa avgassystemet på något sätt. Det löste vi med snöre, haha! Kom fram och drog en runda på stan, mumsade på glass och spelade minigolf! Ganska tråkigt, men så himla mycket roligare om man hette något snajsigt namn på lappen! Vi hängde vid Martins släkts lägenheter, så vi hade mysig picknick i närheten på gräsmatta!

Vi grillade, åt jordgubbar, drack cider och vin, lekte med vår heliumballong som föreställde Svampbob och skrattade mycket! Tyvärr blev jag och Martin lite kind of ovänner också men det löste sig till slut. Kvällen slutade med att vi dansade rumpan av oss på Strand! Idag har jag ganska ont i nacken också, vi sov i väldigt märliga positioner i bilen inatt!

Efter att ha hängt lite på stranden och käkat drog vi hem igen. Ikväll är det jag, Maja och Rosanna som är festsugna, så vi får se vart vi hamnar! :D












happy midsommar alla!





And midsommar is on! Såhär kommer jag knalla runt ikväll. Vi drar till Öland om cirkus en halvtimme. Jag håller tummarna för strålande sol och glada vänner! Hoppas ni får en fin helg! Och imorgon, wake up happy!


not that extreme make over



Hoho, roligt att det skiljer som fan på kvalitén på bilderna! Men där är the transformation iallafall! Svart är väl egentligen lite väl hårt för mig, men någongång borde man ju faktiskt ha det också. Det är också väldigt spännande att Maja var hemskt noggrann med att färga alla små strån, som dem i nacken och öronen(?) till exempel! Tack Majabaja! :P

wakie pakie



Woh jag har haft två riktigt bra dagar! Igår drog jag och Maja omkring på stan och åt glass. Träffade på Karro, Rosanna, Simone och Stefan aswell. Skyndade hem för att göra mig iordning och sedan åka till Teleborg. Martins syster Amie fyllde 13 bast! Mumsiga muffins! :D Fortsatte sedan in till stan och käkade sushi på Maido. Maja kom och hon och jag drog hem till Stefan på grillfest, och hamnade sedan på deluxe. En grym kväll! Ni ser ju själva vilka bilder vi fick till, haha!

Maja som på vår lilla soffa idag, så vi passade på att softa med scones på morgonen, och vi hann också med att färga mitt hår! Svartaste svart! Ni får se senare hur det blev. :) Som man borde en sån här perrrrfekt dagen efter så hängde vi vid sjön med glass. Yummie! Det ni! 8)

it's a beautiful day!

Hej alla fina! Det är vackert väder idag igen, och tydligen ska det fortsätta såhär hela veckan! Perfekt inför midsommar! :) Igår passade jag och Martin på att dra ute en sväng och åka longboard på kvällen. Så skönt! Att vi råkade stanna till på Max är ett annat kapitel. Jag har inte kunnat åka på ett tag eftersom min longboard varit sönder. Av någon konstig anledning så har båda longboardarna tappat ett hjul när vi åkt, känns lite lagom livsfarligt sådär. Jag undrar om de är så dukiga på att montera ihop dem på Växjö Street, men de är iallafall alltid schyssta och hjälper oss när vi har problem! Men nu är jag iallfall tillbaka på brädan!

Idag kom Maja hem från Stockholm så snart ska jag ner till stan för att möta upp henne! Ha en skön dag allihopa everybody!

 


Jag fullkomligt älskar min lejonring, most beautiful ever!

vad händer under midsommar då?

Nu kommer de igen. De där högtiderna när man ska luska ut något att hitta på. Som vanligt är det jag eller Maja som ska ordna något. Jag och Martin försökte få till att dra till någon stuga på Öland. Men alla visade sig vara upptagna. Sedan tänkte vi att vi lånar peppen och är kvar i Växjö. Sista budet är nu att vi på något sätt ska ta oss till Öland ändå. Jag måste bli bättre på att planera sånt här långt tidigare, men jag tycker inte det känns tillräckligt viktigt i mitt liv för att planera upp det flera månader i förväg. Typiskt värre. Vi får väl se vart vi hamnar i slutändan. Det blir säkert någon paniklösning i sista minuten. :P


som min vän paulo coelho en gång sa


jag är så besviken :(

Hiphop Camp 2010 har blivit inställt på grund av att det var för få anmälda. :( Vad är det med folk i den här stan? Alla klagar på denna hålan och att det aldrig händer något. Men händer något - sådant som elever faktiskt har sagt verkar roligt och något bra - då kommer ju ingen ändå! Och bara för att det är på hemmaplan så är det dåligt - eller? Jag såg verkligen fram emot detta, det skulle bli så himla bra. Jag förstår att det är en hel del som är bortresta och som jobbar, men hallå? Knappast alla. "Jag vill dansa i prep och bli jätteduktig! :D (men jag vill inte kämpa för det)" Det är alltför många som har fel mentalitet. Så många vill bli duktiga på att dansa, men väldigt få förstår hur mycket jobb det är som ligger bakom. Bah.

Kul med de elever som hade anmält sig, ni har rätt inställning! :)

måndag vecka tjugofem

Whoopie! Det har redan hunnit bli måndag igen. Galet. Idag måste jag ner till kontoret för att skriva på en massa viktiga papper, hade visst glömt det tidigare! Och efter det blir det till att dansa lite med Onstage! Efter det får vi väl se vad som händer, men det börjar bli dags att dra sig nu!

Vad ska ni hitta på idag då?


teknikhjälp någon?

Åh jag stör mig verkligen på att jag är så himla oteknisk ibland. Jag råkade komma åt något slags kortkommando på tangentbordet som förstorade internetsidan! Allting tar mer plats nu, texterna blev större och bilderna till och med ännu svårare att se nu på min laptop. Buhu. Någon som varit med om samma sak och vet hur man ändrar tillbaka? Det värsta är att det säkert inte ens är något svårt...


grumpy old men

Fiiiifan! Det var seriöst det värsta vi varit med om! Jag och Martin dyker upp hos familjen vars lägenhet vi har fått ett erbjudande på. Vi blir insläppta och försöker vara trevliga. Det känns alltid konstigt att kolla runt i någon annans hem. Kvinnan som öppnar säger att det bara är att kolla runt, sedan går hon iväg och sköter sitt. Vi går försiktigt och kikar lite och hälsar på mannen. Familjen är latinoamerikaner, och Martin försöker vara trevlig och frågar från vilken del de kommer ifrån. Mannen blir knäpp på en gång! "Det spelar ingen roll! Inga dumma frågor, inga dumma konversationer! Kolla och gå sen! Inga dumma frågor!" Jajks! Eh. Vi gick direkt. Hur svårt är det att vara trevlig mot främlingar? Jävla typer, usch!


Detta fick följa med hem! En till aphet adidasjacka från Stadium (på rea!) och en hatt/keps från H&M! Tack Martin! ♥

ner mot stan igen

Hoho! Jag gick upp vid 7 imorse, sprang runt sjön och kom hem och styrketränade lite. Mhmm behöver jag nämna att jag kände mig duktig? Tyvärr råkade jag somna efter duschen, så den duktiga känslan har ersatts av " fan fan fan jag har sovit bort hela dagen!". Jobbigt läge! Men nu ska jag ner på stan och möta Martin och senare drar vi på en lägenhetsvisning! Håll alla tummar ni har på att lägenheten blir vår!

i put on my running shoes and i run, run, run!


Ja, löparskor är fula - men bra! 800 spänn gick de på.


Jag gillar Adidas. 8)

Det har varit en riktigt mysig dag idag! När Martin kom hem efter att ha jobbat till 12 såg han mig ligga hemma och pumpa muskler som en annan hurtig dam från en träningsvideo. Men what the heck, så jävla skönt att använda kroppen! Jag har latat mig tillräckligt nu sedan klasserna slutade. Fifan! Passade också på att köpa löparskor när vi var nere på stan. Jag tänkte börja springa lite för att behålla konditionen, och damn, man måste vara rädd om sina knän och ha bra skor! Köpte också en awesome adidaströja! Så fina färger! Jag och Martin myste runt lite på stan och lunchade på Palladium. Köpte sedan biljetter och knallade på Prince of Persia på bio! Bra mycket bättre än jag hade väntat mig! Så gå och se den. :) Nu sitter vi och kollar på X-men. Helt ok. :)


dags att anmäla sig!



Kom ihåg att anmäla er till detta! Det kommer bli galet! Klicka för att komma direkt till anmälan för nybörjare/fortsättning och till fortsättning/avancerad! Ett grymt billigt dansläger i Växjö! :D

schhhh!


Långklänning från Gina Tricot och Kavaj med tjaffs på axlarna från Vero Moda.

Jag gillar min långklänning! Köpte den när jag var nere i Lund för ett tag sedan. Fick ett litet fotoryck för en stund sedan. Och precis bakom mig på bilden ligger det en sambo och sover. Hihi. Smyg smyg, kika kika, pjuh! Han är betongarbetare nu. Det är slitit, börja jobba vid 7 borta i Vislanda, alltså åker han hemirfån kvart över 6 varje morgon. Jag har i min hjärna tänkt vara lite snäll hemmafru och laga goda och näringsrika matlådor åt min man. Tyvärr har det inte kommit igång ännu. Men jag har fortfarande tid på mig! :D
 

monica mastermind: håll koll på ditt blodsocker



Ett för lågt blodsocker är livsfarligt och kan leda till koma. Ett för högt blodtryck (som diabetiker har) ger inte lika akuta problem, om det inte kommer upp i alldeles för höga nivåer. Däremot bidrar det till en  långvarig nedbrytning av kroppen vilket kan ge problem som åderförkalkning, nervpåverkan, grumlad lins i ögat och sviktande njurfunktion. 

Det låter sådär skoj. Så vi skippar det och tar hand om oss istället!
Ät långsamma kolhydrater som ger ett jämnt blodsocker och minskar topparna. Undvik vitt bröd, vitt socker och så vidare. Ät gärna äpple, bönor och linser samt kanel - väldigt bra!
♥ Träna regelbundet, det stabiliserar.
♥ Sov ordentligt! Dåligt med sömn ökar stresshormonet kortisol som höjer blodsockret.
♥ Stressa mindre! Framförallt kronisk stress förhöjer blodsockret. Tillfällig stress ger bara extra energi.
♥ As always. Ge fan i att röka. (Även för andras skull!)

Jag märker ofta av blodsockerfall när jag dansar, vilket kräver extra energi på en gång. Men däremot är jag väldigt duktig på att smaska i mig en massa sötsaker annas, vilket är ett big no no! Jag tror att we all have lots to learn. Faktan har jag hittat i Helena Nybloms bok Livskraft. Eftersom hälsa är område med ständig utveckling så är det alltid bäst att även kolla upp mer om detta. Alla reagerar olika och hälsa är specifikt och unik för alla!

Ta hand om er!
 


jag älskar allting runt omkring fotboll

               

Det är match. Folk går hem tidigare från jobbet för att kunna samla sina vänner, fixa lite grill och bärs. Och sedan skriker de tillsammans framför en TV någonstans. Alla kan inte allt, men alla har en åsikt om vad som pågår på planen. Domaren vet inte vad han gör, forwarden sprang inte tillräckligt fort eller så filmade italienaren. Folk vallfärdar till Sydafrika för att kunna stå i en publik där man egentligen inte ser så mycket av själva fotbollen, men man hör tutor och skrålet från hejaklacken. Innan och efteråt står man och lattjar med en boll. Kickar till varandra. Någon vill vara med. Behöver inte fråga - eller förstå varandras språk heller för den delen. Alla talar fotbollska.

Jag älskar det. Men jag varken spelar eller tycker om fotboll som sport särskillt mycket. Det är synd. Jag föredrar att ha VM-matchen på lite i bakgrunden. Höra alla glada, arga, ledsna kännande människor därborta. Och sedan hoppas jag på att dansen kunde få samma grej. Men det går ju inte. Synd, mycket synd.

Heja Uruguay! :)

vacker himmel och blyga tår





Låg lite ute i solen tidigare, så skönt! Synd bara att man aldrig blir brun! Bah! Snart är det dags för första träningen under sommaren med OnStage. Ouff, har de slarvat lika mycket som jag (dåligt med träning, inte lika dåligt med alkohol och partaj) så blir det lite tugnt. För det blir ingen lugnstart inte! :D Jag funderar på om man inte kan lösa musikproblemet och vara ute och dansa idag. Hmm. Vi får väl se.

By the way! Från och med idag tills kontorsnissarna drar på semester kan man hämta ut DVDn till True Colours ifall man beställde en! Och så har den ju också börjat gå på Öppna Kanalen. Kolla in ökv.se eller på TVn! :D

en bra morgon



Mmm, jag älskar när man har en lugn morgon. Min favorit är att fixa fram lite goda mackor och en god kopp te, allra helst ta sig tid för att baka lite scones. Sedan sätta mig med datorn och kolla igenom dagens nyheter, läsa igenom alla bloggar jag följer och lyssna på lite skön musik. Dagens soundtrack fick bli denna; bara för att den är så somrig! Passar fint till vädret!



Hur ser er bästa morgonrutin ut? :)

nöff nöff!



How cute?! Jag dör lite. Det här är nästan lite för gulligt. Jag vill ha röda stövlar. På alla mina fötter jag också! Artikeln hittad här.

till charles och lite till mig också!


Lite blandat från Gekås. Köpte ett par svarta cykelbyxor aswell.


Finafina skålar till Charles, lite bakformar och en vas från IKEA.

Detta är lite jag hittat när jag varit iväg. Blev inte så mycket på varken GeKås eller IKEA, men det är bättre så. Har iallafall blivit liite klokare när det kommer till sängar idag iallafall! Vi får väl se. Hur svårt ska det egentligen vara att sova riktigt skönt?

Var ute och gick läänge tidigare. Hittade en ensam gunga. Jag har inte gungat på evigheter! Visste ni att man får bättre syretillförsel när man promenerar ute? Det betyder att man tänker klarare, och behöver man prata eller diskutera något med någon så är det allra bästa att gå en runda. Det blir enklare att rensa skallen helt enkelt.

mot ikea!

Jag hade egentligen tänkt visa er vad jag köpte igår. Men så ringde Laura och undrade ifall jag inte skulle med till IKEA. Så off I go! Jag får visa er ikväll helt enkelt! :D Jag ska seriösprova sängar nu hade jag tänkt. En stoor och gooosig! Puss på er!


godmorgon



En awesome låt såhär på morgonen. Springer omkring och fixar mig lite. Jag blir snart hämtad av svärmor för att dra en sväng till hysteriska Ullared. Jajks, kommer jag överleva??

oh my



Detta är nog den sämsta filmen ever! Eftersom det är en dansfilm kände jag mig lite halvtvungen att se den. Jag har ångrat mig. Det var dödsdömt från början, hur kan man göra en parodi på en filmgenre som redan från början är kass? Men nu kan jag iallafall pricka av den på listan!

Imorgon blir det till att följa med Martins mamma till Ullared!

grillfiesta hos marcus





Det blev en trevlig kväll igår! Och grillandet smakade alldeles utmärkt! Marcus tog en massa bilder igår, så jag snodde lite bilder från honom!

Idag är det en sån där tråkig städdag. Disk, grejer överallt och sånt där. Dags att do our magic!

aaaaalrighty theeen

Jeje, hur står det till? Allt är bra här! Jag sitter och väntar på att bli hämtad av Sal för att kolla på lite fotboll, därefter blir det till att dra till Marcus för att ha grillfest med OnStage. Jag håller tummarna för att vädret vill vara fint, vännerna glada och kvällen aptrevlig. Vi kör på det! Vad ska ni göra ikväll? Många som har sommarlov nu iallafall! Ha en fin kväll!


ännu mer studenter!





Vad är det med student och väder som inte går ihop? Oavsett vad så hade jag en kanonkväll/eftermiddag igår! Dagen började med lunch på stan med Martin och hans mamma, sedan lite shopping och efter det studentfirande! Kollade utspringet på Katedral, helt galet! De kutade ut som ett gäng djur! Vi pallrade oss sedan ut till Teleborg i regnet och fastnade en stund hos Linus. God mat, mm! Efter det gick vi vilse ett tag men lyckades till slut hitta hem till Rebecka. Hade en jättetrevlig kväll! Hennes föräldrar är så söta! Vaknade en hel del seg imorse. Det bjöds ordentligt på vin. Ähum.

järnmannen två



Går man på bio för att man egentligen vill störas lite lagom av kommentarer, sparkar i ryggen och påsprassel? Eller är det för att det är en big ass duk man tittar på med galet ljudsystem? Jag och Martin gick och såg Iron Man 2 ikväll, och det var ingen alls mer än vi i salongen! Katching! Vi roade oss med att prata alldeles för högt, prassla extremt med påsen och dega ut över alla sätena. Efter ett tag kom en bionisse in. Vi förstod genast att det var för att kolla att vi hade händerna på täcket. So to speak. Haha!

vi-ska!





Jag drog ner på stan för att träffa min ol' classmate Karro! Sjukt längesedan. Och det var väldans trevligt! Vi käkade lite, shoppade lite, lyssnade på musik lite och snackade lite vanlig skit. Vi-ska! spelade på Speakers Corner, awesome grabbar med ett så galet gung och sväng! Love it! Najs också att de anslutit sig till Medborgarskolan. Verkligen pissigt väder idag igen, stackars studenter säger jag bara!

buddah



Okej. Jag och Martin har startat en seriös jakt på en ny lägenhet. Den ska vara bra mycket större än den vi har nu, den ska ha balkong och ligga på en plats där vi kan tänka oss att bo. Och för att peppa och själva lite i jakten så gick vi in på Indiska och köpte en buddahstaty och en galet fin hänglykta till vår balkong to be.

Jag har alltid trånat efter fina buddahs och velat ha alla möjliga sorters gudabilder från både buddhismen och hinduismen. Problemet är att jag aldrig vågar köpa någon eftersom det känns som om jag hädar. Jag är ju kristen, döpt och konfirmerad och hela tjohejset. Men jag kan verkligen inte påstå att jag är speciellt troende. Jag tycker alla religioner har något fint med sig, och helst skulle jag vilja ha en egen religion där jag själv fick välja väl valda delar av alla religioner. Så. Jag vill ha buddahs i mitt hem. Skulle någon bli offended om jag hade det utan att egentligen tillhöra religionen den kommer ifrån? Jag skulle inte bry mig så mycket om en hindu hade ett kors hemma för att personen tyckte att det var så himla fint. Men jag skulle absolut tycka att det var lite märkligt. Jag har köpt en Buddah. Han är fin. Han kommer trivas finfint på min framtida balkong.

Vad tycker ni om detta egentligen?

studentfirande tisdag


En glad Roberto med pappa Sal och Martins mamma Laura!


Ännu en glad student, Marcos med kanske världens sötaste skylt!

Idag har jag hunnit med tre olika studentfiranden! Däremot glömde jag få upp kameran på min egen kusin Amandas. :( Så Eric, jag förväntar mig att du skickar någon av dina snajsiga bilder! Med vi var iallafall på Robertos, Martins bror, och dessutom på Marcos utspring. Runt sextiden drog jag vidare till kusinen ute i Moheda och hade himla trevligt! Tanken var att jag skulle hänga med ut efteråt, men såklart hade jag ingen biljett - och eftersläppet var slut. Gött att gå hem och krypa ner bredvid sin sambo anyway, så det är okej.

Dags att sova nu cutiepies. Sov gott!

mmm!



Jag och Angelica har blivit intervjuade idag, Nöjesnytt skulle skriva om Kulturamas nyheter till hösten. Hoppas det blir bra bara, det är så himla lätt att det blir fel när det väl är tryckt. :) Martin och jag knallade lite på stan efteråt, och det slutade med att vi köpte jordgubbar. Mums! satt hemma hos Emelie framför deras bautaprojektor och kollade på film och mumsade. Fler som ätit jordgubbar idag?

Imorgon är det dags för studentfirande! Hoppas på att de får bättre väder än dagens studenter, stackarna.

lite nytt


Jag hittade en så himla fin låda på meloa för 249 kr på Meloa!



Jag är så svag för fina block och böcker att skriva i, 35 kr från Lagerhaus och riktigt apfina örhängen, 49 kr från Meloa.


Min snygga väska med nitar, 259 kr från Meloa.

Jag hittade även en fin klänning och en hatt, men det får ni se en annan gång!

hemma från skånelandet

 
Finfina inför Martins mosters bröllop! Jag har min nya fina hjärtväska från Meloa som tyvärr syns lite dåligt och Martin har kostym för första gången i sitt liv!


Martin med sin kusin Ian.


Paketöppning efter bröllopet.


En promenix vid havet tidigare idag.

Hemmaaa! Det har varit en fin och solig helg nere i Lund! Jag passade på att träffa Sanna en sväng i fredags, himla mysigt! Och lördagen spenderades först på stan, det var en massa dansuppträden på torget. Efter det blev det att gå på bröllop! En trevlig och hyfsat lugn kväll, det var roligt att träffa fler i Martins familj. Idag har vi åkt in till Malmö för att säga hejdå till släktingar, gå en sväng vid havet och sedan sova i bilen på vägen hem.

Direkt efter att vi kommit fram blev det att åka till syster yster + sambo. God mat och jordgubbar! Mums!

som att komma hem



Om ni någongång har vägarna förbi Lund så får ni inte missa denna butiken! Meloa, ligger på Stora Gråbrödersgatan 17. När jag klev in så kändes det verkligen hemma, jag ville ha precis allting! Ni vet när man går in någonstans och aldrig mer vill gå ut - inte utan alla fina saker iallafall? Det var exakt en sån butik jag själv skulle kunna driva, med alla möjliga pryttlar! Kläder, smågrejer, smycken, hattar och annat fint.  Jag kom ut med en stor kasse, men det kliar i fingrarna så det är mycket möjligt att jag måsta knalla dit igen! Ligger tydligen i Malmö också. Kika in på deras blogg!

say hello to charles!



Vi var ute en sväng hos Majas föräldrar och hälsade på sötnosarna. De är 7 veckor gamla och sötaste ever! Pyttesmå med roliga uppstående svansar och ynkliga pip. Om drygt en månad flyttar han hem till oss! Happi happi happi!

Imorgon drar vi till Malmö för att gå på bröllop och träffa ännu fler av Martins gigantiska släkt!

♥ vaniljyoghurt, blåbär, kokos ♥

Jag hade en bra kväll igår! Vi förfestade hos Emelie (som bodde perfekt! Jag snodde numret till hyresvärden!) och fortsatte vidare till Deluxe. Idag mår jag oförskämt bra! Lite trött, men vafan, man kan ju inte ligga på latsidan! Har redan hunnit tvätta och städa toan!


Vi åkte lite buss. Lyckades tappa öl och smeta läppglans som riktiga fjortisar på G!

 
Vi drack vin ur fina flaskor och skrattade åt Rosanna som lyckades knycklas ihop i solstolen.


Vi hade skönt häng på den enorma balkongen.


Vi tyckte vi var snygga när vi posade.

Måste knalla ner och lägga in sista tvätten nu. Awesome väder även idag dudes!


off we go!



Vi är typ nakna. Och ska partaja! Och idag har vi gjort allt somrig man borde göra en sån här dag! Ätit lunch vid sjön, glidit på longboards, suttit i solen med en cider, och nu ut och feta till att. Härligt värre! Men innan dess blir det pizza! PUSS!

borta!

Jag hittar inte min kamera! Det är kaos hemma med grejer överrallt, så det är mycket möjligt att den ligger någonstans. Men var? Jaja, tyvärr inga bilder med andra ord. Vad gör ni? Jag ska precis dra ner till stan. Måste köpa svarta trosor! Insåg att jag inte hade några rena, och jag måste ha det när jag dansar. :P Hoho - så det kan gå! Och jag vill verkligen ut och åka bräda idag! Men blöh jag vet inte hur jag ska få hem min bautaväska senare isåfall. Gad vilka problem!

Hörs kanske senare om tiden räcker till! :D

dumdidumdidum

Ouch jag är trött! Men jag orkar inte gå och lägga mig, haha! Det gick bra idag på showen, min mamma är mitt bästa fan. Det finns ingen som klappar och stöttar som hon i publiken! ♥ Däremot gick det lagom bra på mötet. Eller, det gick himla bra. Men det var väldigt dålig anslutning från handledarnas sida. Ajsing bajsing! Ska fixa till det i höst. 8)

Tänkte sova nu. Jag håller tummarna för att det blir fint väder imorgon så att man kan åka lite bräda. Och så blir det partyparty för att fira Maja som blir 21 år gammal på fredag! Tjoho! Och innan dess en sista dansföreställning också såklart. Kom och kika, kl 12.20!

SOV GOTT!

viktigt möte idag

Jag är lite nervös! Wiowiowio! Idag ska jag till Katedral för att ha ett möte med alla projketarbetshandledare. Eftersom jag jobbar med PAGH (projektarbeten i gymnasie och högskola) så hoppas jag på att de är positiva så att jag kan börja jobba med tvåornas projektarbeten på en gång!

Efteråt tänkte jag koppla av med showen Mother Tongue, haha! Kom och titta vettja! Klockan 19 i Katedrals Aula.


RSS 2.0