longboard!

Min älskling är den finaste som finns! Idag sa han till mig på telefonen: senare så ska du få en överraskning. Ooooh säger jag och undrar och undrar! Jag fick ont i magen för att det skulle vara något som gjorde ont, han sa att det var något som skapar minnen och som man skulle kunna få ont av. Vi gick och gick och gick in i Växjö Street. Där sa min finfine: välj en longboard älskling. Bara för att vi pratat om det länge att det vore schysst att susa fram på. Han sa att han hade valt på att ge mig en longboard eller en tatuering. Det blev en longboard och jag är glad! Jag har övat. Jag måste öva lite till. Jag är ganska vinglig, but still! Looking good. ♥

jag har en dejt



Med Majabaja! Hon är i Växjö, och jag hoppas fasen på att vi lunchar på stan, jag börjar bli hungrig! Boo-yaah! Borde nog sätta igång att bli snygg. Hörs senare cutiepies!

snart blir vi fler



En sån här lite sötnos ska flytta in till oss i sommar! Inte den på bilden in particular, men en liten svart-vit sak. Och han kommer ha ett värdigt och stiligt namn för en liten herre - Charles! Maja har komit hem till Småland en vända nu också så vi tänkte passa på att åka ut och kika på honom nu i veckan. Myspys!

By the way , jag är sjukt trött efter en massa dansande idag! Soova!

happi mamas day!

Grattis lilla mamma! Vi ska snart iväg till Eric för att få i oss lite schysst frulle och ha hälsokurs! Och passa på att fira mamma lite såklart! Efter det blir det till att dra till Kulturama och lära mig alla koreografier så att de sitter ordentligt i huvudet. Hoppas ni också får en finfin dag! Don´t forget your mama!

liten del av en lång dag







Jag är så stolt över OnStage idag! Fem shower, på tre olika platser, med varierande publik. Grymt jobbat! Och i mitten någonstans hann vi kolla/lyssna lite på Candombe och käka buffé på Royal Thai. Mysigt värre. Sedan var det bara att dra vidare för att repa inför R & As grej. Jag måste verkligen öva! Inte många dagar kvar nu, men det ska nog gå bra, får rota lite i bakhuvudet efter koreografierna.

fullspäckad dag imorgon

Det slank in lite fler uppträden imorgon. Mina OnStagare får mycket att göra, men varför inte? En miniturné är väl inte fel! Och dessutom tjänar vi lite pengar, vilket kan behövas. Fem uppträden ger också bra scenträning, och möjlighet att möta många olika publiker! Har ni vägarna förbi så tycker jag ni ska kolla in oss!

9.40 och 10.30 i Katedrals aula under Livet är en fest - ett stort arrangemang med fritidsgårdar från hela Sverige.
12.00 under öppet hus på friskolan Kronobergshed.
14.00 och 14.30 på Båtsmantorget under Vårstad.

Efter det är vi inte klara, nej nej. Då ska vi tillbaka till Katedrals aula för att repa inför R & As projektarbete. Sätta ljus och få ihop allt. Härligt att all dans inte tagit slut även om terminen slutat!

 
En massa OnStageare sminkar sig under True colours.

50-talet sa hej!



Nu ska jag strax ner till stan! Ska först och främst repa lite inför Rebecka och Antons projektarbete, show nästa tisdag och onsdag! Därefter blir det träff med OnStage för att repa inför imorgon. Vi ska både ut till Kronobergshed och även dansa inne i stan under Vårstad. Missa inte det! Hoppas ni har en finfin fredag! ♥

jag lär mig aldrig

Jag och Martin hängde på systrarna Spång ut till Strömbergshyttan för att kolla på genrepet till Tors hammare. Det var ungefär precis så som jag hade väntat mig. Väldigt mycket kallare dock. Inte så värst bra eftersom jag gått med snorig näsa under hela dagen. Satt och nös hela tiden, ha! Men själva teatern. Tja. Det är jätteroligt om man är liten eller gillar typ buskis. Inget ont om dem som är med, men gosh. Jag är glad att jag slipper. Man är roligast om man pratar högt och gärna snubblar när man går. Men det var mumsiga bullar och muffins som Angelica hade bakat!


Bilden är lånad av lilla systern Spång.

lite nytt och lite goodiebag





Köpte även ett till halsband, men det var sönder i haken! Måste komma ihåg att byta - det var annars ett grymt smycke!

ganesh



Jag hittade detta klippet som Hanna från OnStage kirrat. Min första bollywood ever! Det är lite dum vinkel och dålig skärpa, så det gör inte kläderna rättvisa! Vi var alla jättefina, dock osminkade och lite sämre energi här, det är filmat från genrepet i söndags. Vad tycker ni?

kultur och mys!

Jag hade en riktigt skön och slapp morgon, sedan blev det plötsligt brådis för att jag skulle ner till stan och möta Martin. Vi myste lite på stan, gick på en utställning om humanitet på Palladium, min elev Mariel anordnade! Jag bjussade också på lunch, fick en finfin ring från ett stånd på torget av Martin och shoppade lite nya kläder.

Sedan blev det premiären av Sex and the City! Riktigt aptrevligt. Fick goodiebag med lite trevliga saker i, goda snittar och en bra film. Så roligt att det kryllar av tjejer i alla åldrar som är uppklädda till tänderna när det vankas SATC! Efteråt hamnade jag, Elin och Tim på Deluxe med en drink i handen. Mmmm! En himla bra dag med andra ord!


En crappy bild, I know. Men såhär såg snittbuffén ut från sittplats på bion iallafall!

en fin fin tisdag



Hur mår ni? Jag mår jättebra! Har ni tänkt på hur grönt det har blivit utomhus, och att det egentligen inte alls var speciellt länge sedan det var fullt med snö och slask! Jag har fina blommor inomhus också, fick från fina elever och föräldrar. Och av mamma fick jag en hemmasydd söt väska med frukter på. Den blir kanonfin i sommar! Lisa var också söt och gav mig en liten vintagebörs! I like! ♥

Och ni vet väl att det är gratis prova på ikväll på Kulturama, testa höstens nyheter!
♥ 17 -17.30 High School Musical med Angelica
♥ 17.45 -18.15 Afrojam med Angelica
♥ 18.30 - 19 Zumba med Angelica och Rebecka
♥ 19.15 - 19.45 Bollywood med mig
♥ 20 - 20.30 Dance Experience med mig

Update: Istället för Zumba så blir det ragga med mig!


titta så fina!


Såhär fina var OnStage i sista numret, bollywood! Det har varit en grym helg! ♥

Idag är det sista dagen som vi är barnvakter också, så ikväll blir det till att flytta hem igen! Skönt, jag känner att jag måste tvätta och greja lite. Men innan dess så är det en sista klass att ta igen, och sedan träning med OnStage. I helgen blir det uppträde igen! Härligt att det inte stannar upp nu efter uppvisningen!

backstage pics

Dag ett av två på Konserthuset är avklarade! Jag har haft en grymt rolig dag! Som vanligt, jag har alltid sett fram emot denna helgen jättemycket, så många roliga minnen därifrån! Jag är så himla stolt över mina elever idag också! Det kommer bli tomt under sommaren när man inte får träffa dem! Tack till alla fantastiska kollegor och elever! ♥ Imorgon kör vi i samma tempo!


Jag var en enhörning och Martin en faun under lärardansen.


Några fina och färgglada ragga-elever.


Lite bad-ass härskarfolk, duktiga på att slå ner folk på scen!


Några slavar som egentligen inte verkar må så dåligt över att slava.


Lite schysst häng bakom scenen med härliga OnStagare och alla andra.


Emelie som en fin vattenalv.

oh no!

Shit shit attans. Jag har sprängande huvudvärk. Och en klass kvar, sedan till Konserthuset för att rigga scenografi. Det känns inte bra alls. Det är lite mycket nu med allt inför helgen och dessutom passa barn. Gad dammit! Det blir sent ikväll, gotta make it work.

barnpassning

Nu har det börjat. Barnpassning size XL från torsdag till måndag (med lite uppehåll i helgen). Då får de hänga hos en annan släkting istället, eftersom vi kommer hänga på Konserthuset konstant. Vi sitter framför TVn nu, kidsen sover - efter lite tjat och bråk såklart. Imorgon blir det att pallra sig upp tidigt för att skjutsa till skolan. Vuxenlivet fick en annan dimension.


Backstage under Life on Earth? förra året - i helgen blir det samma härliga stämning, fast under True Colours!

nytt smink



I like! Jag har väldigt svårt för produkter som täpper till och kväver huden. Visste ni att vi förmultnar jättelångsamt nu när vi begravts eftersom vi konserverat vår hy med all skit vi smetat på under hela vårt liv? Det känns lite läskigt och framförallt ohälsosamt för hyn, tycker iallafall jag. Jag vet inte hur det blir med mineralsmink, men det känns iallafall naturligare och mycket bättre för hyn. Man ska vara rädd om sig!

hand written


be prepared, be very prepared



Fäärdig för idag! Mina klasser tar slut en efter en den här veckan! Vad ska jag egentligen hitta på efter att terminen slutat? Är detta lovet då jag blir diciplinerad och planerar klasser för ett helt år framöver? Säkert inte. :)

Tänkte gå hem nu iallafall. Funderar på om jag orkar sätta mig och sy fast några pärlor på min topp jag ska dansa bollywood i. Det vore ju himla bra. Vi får se. Sängen känns också väldigt lockande!

this week is cookie-week



Jag har fått håret färgat! Och dessutom råkade jag knalla in och spontanköpa löshår för dyra pengar igår! Ha, hur ska det gå? Jag hade tänkt att jag skulle ha en massa hår till lärardansen, jag ska vara en enhörning - jag behöver en man. (Hästhår, inte en man - det har jag redan!). Jag har ju aldrig haft löshår, inte fan vet jag hur det funkar, och dessutom måste jag fästa clipsen på håret. Haha mina spontanköp är väldigt spontana, jag tänkte inte så långt med hur jag skulle få till det praktiskt. :D Men. Det får gå!

Förövrigt så väntar jag och Martin spänt på om vi kommer få en lägenhet eller inte. Håll tummaran att alla andra tackar nej till erbjudandet!

slutspurten - nu kör vi!

 

Veckan kommer bli galen - bokstavligt talat! I helgen är det den stora årliga avslutningsshowen. True Colours. Oh my! Mycket att göra tills dess, helt klart. Min vecka är fullproppad!

Måndag: tvätta tvätta tvätta för glatta livet inför uppvisningen, träna inför lärardansen, ta hand om praoelever (sista veckan? pjuh!), träna bollywood med on stage, ta igen med raggaklassen, dansa jazz, köpa hårfärg och rekvisita, skicka Martin på lägenhetsvisning och vänta spänt på redovisning
Tisdag: färga håret, träna inför lärardansen, skicka Martin på lägenhetsvisning och vänta spänt på redovisning, planera klass, ha mina tre klasser
Onsdag: fixa alla outfits inför uppvisningen, planera prova-på till nästa vecka, träna inför lärardansen, ha vanlig klass och ta igen en, dansa modern
Torsdag: hämta barn som ska passas under hela helgen (bra tajming), plocka ihop allt som ska med till konserthuset, träna inför lärardansen ha mina två klasser
Fredag: packa ihop helgens grejer, hämta matlådor som en snäll mamma fixat, ha mina två klasser, rigga scenografi på konserthuset, träna lärardansen
Lördag: TRUE COLOURS hela dagen!
Söndag: TRUE COLOURS hela dagen, död.

Who knows vad som kan tryckas in extra! Nu kör vi.

hoho!

Jag är en hel del trött. Men dagen har ju bara börjat! Har redan hunnit vara hemma på peppen och ha hälsokurs, idag pratade vi om stress. Jag kände mig väldigt träffad, undrar varför? Hum. Vi fick iallafall en mäktig frukostbuffé som var minst lika bra, om inte bättre än en hotellfrulle! Namnam! Men nu har vi kravlat till Kulturama, jag har fyra klasser nu, sista finliret innan uppvisningen! Ska ta igen en klass också. Och ikväll blir det ett efterlängtat möte med alla lärare för att se ifall vår show faktiskt går ihop sig och alla nummer ska fungera tillsammans! Bra där. :) Det är mycket att göra!


missa inte!



Looki looki! Det kommer bli så himla kul, så missa inte att anmäla er till det här! För man vill ju inte sluta dansa bara för att det har blivit sommaruppehåll, eller hur?! Det värsta är hur snabbt det går att bli helt off och osmidig. På bara någon vecka! Så missa inte detta! Bland andra Maja kommer undervisa, och en tjej som heter Melinda som gått på Åsa Folkhögskola. Skynda skynda!

saturrrrday!

Jag har hängt på Kulturama sedan 11, hjälpt Martin komma igång lite och planerar och grejar. Woooh det märks att det närmar sig! Nästa helg smäller det! Klockan 15 och 18 både lördag och söndag så kör vi stenhårt, kom kom kom och titta! Biljetterna finns att köpa på Biljettcentrum (0470-416 00). Det kommer bli awesome. Ska ta igen en klass med mina ragganybörjare nu snart. Det blir bra. :)

Ses senare idag! :D

svarta vingar, någon?

Jag har haft fullt upp hela dagen idag! Drog ner på stan med Martin när det öppnade för att gå på jakt efter allt som behöver köpas inför uppvisningen nästa helg. Jag behöver verkligen ett par svarta vingar av fjädrar, så stora som möjligt. Någon som har att låna ut? Hittade iallafall en massa annat bra-att-ha. Köpte till exempel smink från I.D bare minerals, tänkte testa om det är en sådan wow-effekt som det påstås. :)

Tränade sedan inför Rebecka och Antons projektarbete. Tur att det ligger efter uppvisningen så att jag har tid att träna! Just nu har jag inget annat än mina koreografier i huvudet, och det känns omöjligt att kunna någon annans material bra just nu. Det löser sig senare! Dags att dra sig hemmåt, och jag är gaaalet hungrig nu!


En massa god maaat! Från Nöjesnyttpartajet i onsdags. Mumma!

ohlala



Såhär såg jag ut igår på Nöjesnytts galej! Det visade sig bli en grym kväll! Vi fick en massa käk och dricka (for free, yaay!), dansade till schysst musik och dessutom kammade Martin hem en flygresa tur och retur till Visby för två personer! Awesome! Men nu måste jag dansa lite!

nöjesnytt 20 år



Ikväll kommer jag och Martin befinna oss på Terassen och partaja loss på Nöjesnytts kalas. Det blir nog absolutely faaab! Men innan dess blir det lite till dansande och sedan duschande. Hörs senare!


hooraaay for this tiny little ball of chokolate!



En bild säger mer än tusen ord. Men jag säger ett ändå. MUMS!

somrigt!



Oh looki looki! Jag och Elin knallade in på H&M och hittade lite fina grejer att ta med hem. Bikinis! Jag hoppas på en grym sommar så att de får användas bara. Hittade också tre par gorgeous örhängen. I like! En klänning fick också följa med hem, men den kanske ni får se imorgon! :) Nu ska jag försöka mig på att diska lite och sedan roll som balls. Göra chokladbollar alltså, of course.

mmmm!

Lycka är att ha en ny ost hemma att hyvla på.

kram på kulturama



Fäääärdig! Och snart får jag pallra mig hem också, bara Martin blir klar med städningen snart. Koregrafierna inför uppvisningen ligger i elevernas händer, och oh my vad jag verkligen verkligen hoppas att de jobbar självständigt med dem hemma! Det är nog mest det som oroar mig mest nu iallafall. Och allt omkring också då. Logistiken. Det kommer bli en heck of a föreställning! Både på scen och framförallt bakom scen! God damnit.

tjoho!

Jag var verkligen helt död igår när jag kom hem! Samma sak imorse, vaknade och kände mig bakis! Huvudet var snurrigt, kroppen värkte. Då är det ju extra roligt att stiga upp vid sju för att tvätta. Ha. Nej det är det inte. :) Fast nu är det nemas problemas, jag har hunnit bli normal. Lite småstressad bara. Hade en klass från John Bauer igen, IT-killar denna gången, duktiga! Måste säga att det är roligt när ens fördomar krossas, båda två IT-klasserna har nästan presterat bäst! Sedan har jag hunnit koreografera klart OnStages uppvisningsdans, och jag måste säga att den kommer blir sååå fin! Mycket träning dock - men grym på scen! (Tror jag iallafall!)

Nu är det snart jazz, och innan dess tänkte jag käka lite och sådär!


helt slut!

Vilken dag! Galet lång dag och galet trött är jag! Workshop i fyra timmar mellan 10-14 i breaking, locking, popping och house. Grymt roligt! Det var Dans i Sydost som anordnat en alldeles gratis workshop för alla som ville komma - helt gratis! Vilket såklart ledde till att det blev knökafullt. Men alla hade roligt iallafall! Jag känner mig ganska mör just nu. För jag har dessutom haft mina tre vanliga söndagsklasser precis. Benen värker! Och naturligtvis slutar det inte där. Nu ska jag dessutom lära mig två koreografier (som på något sätt ska kunna kommas ihåg dessutom!) inför Rebecka och Antons projektarbete. Wish me luck!

vår efterlyses

Idag ska jag träffa fina Elin som har varit i Thailand ungefär jättelänge! Synd bara att vädret är som det är, det vore mycket mysigare att kunna sitta ute på en uteservering och njuta. Men det ser ut som att vi får kuta runt bland butikerna istället. Efter det ska jag och Martin till svärpäronen på Teleborg. Jag hoppas på mumsig mat! Och kanske kan vi låna hem en bra systemkamera också och ta lite fina bilder. Jag skulle vilja hinna få tid till att ta lite nya schyssta bilder till en ny bloggdesign. Det är verklgen på tiden nu att det händer något här! Får försöka hitta en liten lucka i schemat. :)

Vad gör ni en lördag som denna då?


Jag älskar min nya jacka från Beyond Retro och mina leggings från American Appareal som jag köpte i Stockholm. Paljettbaskern kommer också från Beyond Retro. Gud var jag ångrar att jag inte köpte en apfin vinröd hög hatt där!

hemma-själv-myskväll

Mmm det är en sån där skön kväll idag. Jag kom precis hem, efter jobbet blev det käk med familjen och prat om holistisk hälsa. Sömn stod på schemat. Sorgligt men sant insåg jag att det finns ytterst lite jag kan göra för att förbättra min sömn (och reparerande av kropp/själ). Jag jobbar för sent, äter alltid för sent, har en massa störande grejer i mitt "sovrum" (gaad vi behöver en större lägenhet! Jag är trött på att sova/äta/leva/bajsa i samma lilla yttepytte lebensraum!), och en alldeles för liten och obekväm säng för två personer. Det skulle verkligen lösa så mycket att bo i en tvåa!

Jaja, off topic. Iallafall så är Martin och tar en öl med sina buddies, så jag får ha lägenheten för mig själv ett tag. Så skönt ibland! Kan slöa och göra precis vad jag vill! Jag funderar på om det blir ett fotbad, slötittande på TV, rensande i min träningsgarderob eller nåt annat. Vi får väl se. Kanske borde passa på att sova! :P


hallåe ellerr!

Det är fredag idag! Vi kör på med lite sköna låtar, dansar omkring hemma som om ingen ser, sjunger med så att grannarna störs. And thats that. Inga hårda känslor, bara pure gladness. Lev upp i helgen och keep it going. Sluta inte.






bara för att videon är fin


mitten av vecka arton


Jag älskar denna katten, så ball! Och precis lika jävlig som en riktigt katt!

Har er dag varit bra? Min har varit kanon! Hade mina söta små jazztjejer idag, de kommer bli så fina på uppvisningen i sina afroperuker - de ska vara discotroll! Bara de slutar tjura och sminkar sig som jag säger åt dem. Jag glömmer alltid att barn är så himla envisa! Men till slut blir det säkert bra. :)

Sitter på Kulturama och väntar på att Martin ska städa färdigt. Passar på att planera och tänka tills morgondagen. Ska hinna med att träffa mamma också, och åka och kika på tyg! Jag måste sy (läs: mamma ska hjälpa mig att sy - hon är sydrottning!) en finfin kjol som jag kan dansa bollywood i! Jag är liiite nervös över att hitta ett bra tyg. Hoppas hoppas!

aj lav tu hug ju!


(cuteoverload.com)

Titta vilken sötnöt! Jag vill verkligen verkligen ha en liten mjuk pälsboll som springer omkring här hemma snart! Majas föräldrars katt har fått kattungar, jag och Martin kanske ska kirra en av dem. :) Måste nog påminna Maja om att ge oss numret dock. Åh. Varför kan vi inte få en större lägenhet snart så vi lättare kan skaffa en katt? Ingen som vet om en tvåa som blir ledig nu till sommaren? If thats the case, let us know!

dagens...

vill ha: Bättre väder, speciellt med tanke på att jag inte har cykel för tillfället, blir nog buss för min del!

klädsel: Danskläder blir det nog väldigt snart, varma sådana - jag fryser!

frisyr: Hängigt och lite småfancy vågor ändå.

låt: Bhusta Rhymes - I´ll hurt you, eftersom jag koreograferar till den.

planer: Jobba undan en massa och ha klass.

saknad: Min cykelnyckel.

dummaste: Det är regnigt ute och kallt i lägenheten men jag fortsätter knalla runt i underkläder för att det helt enkelt är för tråkigt att behöva tänka på vad jag ska ha på mig. Det är kallt!

misslyckande: Min vänsta lilltå som är extra stor idag (?) och slår i allting!

drog: Att spela upp situationer i huvudet där jag alltid går ur som segraren.

köp: En godis senare för att göra mig glad!

godaste: Kellogs Special K med jordgubbar och chokladbitar!

humör: Irriterad.

citat: Det har inte sagts ett ord högt i den här lägenheten idag, och jag orkar inte lyssna på andra heller.

roligaste: Läsa löjliga bloggar av personer som definitivt inte är lika bra som jag - sätter standarden för dagen, huh?


wake me up



En liten behind the scenes från OnStages fotografering. Jag ser lite smått ofokuserad ut måste jag säga. Och sedan vet jag inte hur vanligt det egentligen var med tatueringar och piercingar på 20-talet. :) Har haft en bra dag. Total urladdning under OnStage idag! Koreografin är väldigt mycket av allting. Och massa delar - så det känns som tre koreografier i en. Det blir bra, och härligt, men gosh min lilla hjärna är totalt överarbetad! Men hellre en överarbetad och glad hjärna än en seg och ledsen! Indeed? Indeed.

mummel mummel



Jag hänger lite på Kulturama, dags att koreografera, ringa samtal, maila och anat viktigt. Oh ja. Nu vecka -jobba jobba jobba! :) Tur att jag känner mig på G idag då! Ska satsa hårt nu när jag väl har energi, och få undan en massa! On Stage ikväll, dansa bollywood. Ja det blir kanoners det. Chop chop!

dags att sova!



Ska snart sova tror jag. Skönt att få sova ut ordentligt ibland! Himla nöjd med dagen måste jag säga! Allt gick bra på klasserna, lite kaos men det känns skönt att se koreografierna som de ska vara, i sin helhet. Nöjd och glad! Kom hem och klippte gräset åt föräldrarna, och käkade riktigt gott. En hiskeligt bra dag helt enkelt!


time for work



Ska dra mig ner mot Kulturama och jobba nu, känns kul men hade nog behövt låta benen få lite sol. Eller who am I kidding, det skulle ju inte synas ändå. Jag föddes utan pigment. :D Har varit duktig idag och deklarerat, så jag hoppat min skatteåterbäring trillar in snart. I löööv oväntade inkomster! Mhmm!

Måste nog åka nu, ska hinna förbi hemmet aswell för att hämta lite exempeloutfits för eleverna till uppvisningen. Tjing! Bye bye!

on stage gör det igen :)


Sucka for love


Pink panther

Kocken



Det blev tre bra uppträden för OnStage idag vid målområdet för Växjöloppet! Alla var grymma och min uppgift som som ni ser på bilden att hålla i högtalaren! (Och samordna och fixa såklart.) Kul att bror min tittade efter att han sprungit. Efteråt blev det en runda ut till campus för att hälsa på Amme.

Och nyss klev jag precis ut ur duschen och bastun! Så himla skönt! Nästa: tacos och vin!

RSS 2.0