tack för reiki

Klockan har hunnit bli mitt i natten, men jag är ledig imorgon och fastnade i det behagliga slösurfandet/tidningsbläddrandet.
 
Jag var nere i Växjö över helgen för lite spännande saker. Har haft lyxen att bara jobba måndag, tisdag och fredag två veckor i rad nu, så det passade väldigt bra in. Anyways. :) Från och med nu har mitt liv förbättrats avsevärt, då jag har initierats till reiki. Lite slarvigt förklarat har jag nu reiki i händerna, en fantastisk sorts healing som hjälper kroppen att självläka och återgå till "ursprungsdesignen" - utan sjukdomssymptom och onödigt slitage. Helt fantastiskt! Och skööönt!
 
Så nu vill jag egentligen mest bara utforska reiki och känna på det. :) Ett av mina stora mål i livet har nu fått en liten bock i kanten!
 
Morris är mycket förtjust i min nya energialtsring. Vi har haft våra ups and downs men nu är vi alltid kompisar. Han vill ligga nääära, nära och smygmysa med reikin.

the funk garden

Aleks från min klass på Åsa ska ha en stor eloge för en amazing kväll i lördags, arrangerat av Nimoa och bandet helge om jag inte minns helt galet. Hela min själ fylldes upp av kärlek och jag gick därifrån så lycklig! Tidigare på kvällen var ett gäng SSP:are här för att fira ett avslutat kapitel i och med mitt nya jobb, ett bra halvår och alla fina människor jag lärt känna genom Centralen. Jag är så glad för att de ville följa med till Kulturhuset och dansa till funkigaste funken med mig och alla glada dansare som var där i lördags. :)
 
Mer grymma klubbar med liveakter och MC´s tack i Stockholms nattlivsträsk!
 
 
 

Porky Royale - Kungsholmen

Jag och Johanna klev in på en av de trevligaste tatueringsstudiorna jag har varit på i början av maj, fick en fin pil intatuerad på baksidan av vänster arm, och klev ut igen medd ett löfte till varandra om att aldrig låta gäddhänget ta över oss.
 
Den är fortfarande i läkningsprocessen och kan behöva fyllas i lite innan jag är helt nöjd, men hittills diggar jag den bara mer och mer för varje dag! Känns som om den är meant to be there.
 
Nu funderar jag mest på att se över mina andra bläckfläckar, fylla i och fixa till. Inga fler nya på ett tag alltså. Eeeller?
 
Pilbuddies for life!
 
Alex - the artist.
 
 

RSS 2.0