caution!

Jag är verkligen nere i en jättedålig bloggperiod. Och det är inte det minsta självvalt, utan det är min dåliga dator som inte riktigt vill det jag vill. Speciellt i dessa tider när jag har massor av roliga grejer på gång! Jag satsar på att inhandla en ny dator ganska snart, så ska nog bloggandet komma igång igen! Tills dess blir det korta bildlösa inlägg tyvärr.

Är nyss hemkommen från Stockholm! Jag och systeryster for till storstaden igår för att shoppa och gå och titta på Bounce! Så förbannat bra de är! Jag blir helt spattig i kroppen när jag tänker på det! Och i showen integrerade de verkligen publiken och använde lokalen på alla sätt man kan tänka sig. Sjukt bra! Och så kom jag hem med lite balla danskläder och söta skor bland annat! Prickade in perfekta vädret i härliga Stockholm!

Förhoppningsvis på återseende snart med bilder och bra dator! :D

Ciao!


min fantastiska helg!

Nu är allt över, och det känns lite tomt ändå. Helgen har verkligen varit perfekt, jag älskar att få gå ut på scenen gång på gång och möta publik. Alla verkade uppskatta danserna också, speciellt öppningsnumret som jag, Maja, Martin och Oscar gjorde. Riktigt roligt! Vi fick precis ihop numret strax innan helgen, och körde inte alla tillsammans förrän på lördag morgon, så det känns skitkul att den blev så uppskattad! Det togs en massa bilder, men tyvärr är min tillfälliga dator ganska bristfällig. Så snart jag kan ska jag lägga upp några! :D

Ciao!

kraschlandning!

Oh deary me. Min dator har kraschat! All min musik och alla mina bilder ligger nu oåtkomliga inne i en plastklump, och jag vet inte hur jag ska få ut dem! Buhu! Just nu har jag en provisorisk halvkass dator, och jag vet inte ens hur man lägger in bilder från min kamera. Jag är inte glad!

Annars har jag mycket på gång hela tiden just nu! Massvis med träning hela dagarna i princip, och imorgon smäller det! Då är det finalen på hela året, terminens tar slut med dunder och brak! Det känns alltid så tomt efteråt, men denna helgen är alltid årets höjdpunkt. Jag älskar det! Idag tränade alla lärarna på scenen i Konserthuset. Vi har fått våra specialbeställda apballa randiga byxor som vi ska dansa i, och nu står min jätteväska packad med allt från kastrull till pälsbolero tillsammans med dem. Jag tror denna showen kommer bli hur bra som helst! Ska ta massvis med bilder och hitta en dator som vill ta sig an dem! Nu måste jag dock skynda mig och sätta mig med ett fotbad. Jag ska dansa barfota och det känns lite fräschare att ha fina fötter då.

Bjuder på en härligt flummig låt såhär på kvällskvisten sålänge.  Bjurö Klubb av Laleh. Enjoy!




Ciao!

det närmar sig

Har nu haft terminens allra sista klasser. Känns lite sorgligt ändå. Kommer sakna alla elever över sommaren. Men det ska bli skönt också att slippa all planering. Det tar så mycket tid och energi. Så sommaruppehållet blir kanon att samla ny kraft på! Och än är det ju trots allt inte slut, uppvisningen i helgen närmar sig! Och nnu börjar jag känna mig lite lugnare inför det, alla grupper kan vad de ska kunna, alla nummer jag ska vara med i är satta (behöver dock finslipa endel av dem), och jag har inget direkt som måste panikfixas innan. Gött! Ska bara försöka låta bli att skada mig (som Micke med sin rygg och Maja med sitt ben, min mardröm!), och inte stressa upp mig. Håll tummarna!

Tyvärr är det kass uppdatering för tillfället, och kommer fortsätta så resten av veckan. Uppvisningen tar all min tid och kraft just nu! :)



Ciao!

planering är min bästa vän

Sista veckan på terminen nu. Och idag var det sista gången för mina streetare och jazzare. Streetgruppen tar Rebecka över i höst, så sista gången på riktigt med dem. Och nu till helgen har vi den stora finalen - uppvisningen i Konserthuset! Allt gick riktigt bra idag, och det kommer gå kanon för tjejerna. Hann också med lite effektiv träning/planering med Mickes projekt. Vi har en del koreografi kvar att sätta, men om vi bara är riktigt effektiva imorgon så tror jag att vi kommer få ihop det.

Min stressvecka: :O
Måndag: Träna,träna och så träna. Det blir att repa med Maja, jazza och med On Stage och därefter Mickes projekt.
Tisdag: Jobba Kulturama och sedan dansa street själv.
Onsdag: Jobba leos och dansa modernt samt med Mickes projekt
Torsdag: Jobba leos, gig på Universitetet och därefter fiesta! Personalfest a la Leos Lekland!
Fredag: Jobba öppning leos (jajks!), dansa modert och sedan till Konserthuset och repa med lärarna.
Lördag: AVSLUTNINGSUPPVISNINGEN!
Söndag: AVSLUTNINGSUPPVISNINGEN!

Skynda att köpa biljetter till helgen grej! Fyra föreställningar under två dagar, 75/125 kronor. Går att köpa via Biljettcentrum, 0470 - 416 00. Det kommer bli hur bra som helst! :D

Nu ska jag strax träffa min Lundatös. Ha en bra kväll!

Ciao!

personalfest!

Wie! Jag älskar Kulturama och alla underbara människor som knallar runt där! jag och Maja tog med oss marängswiss till, de andra tog med en massa annat gott, knytis. Mumma. Efter det satt vi alla och pysslade lite inför lärardansen, bokstäver som vi ska ha på oss. Det blev jättefint, fast vi borde kanske börjat med pysslet innan vi hade börjat dricka, haha. Lite nya lärare introducerades också, kul med en massa nytt i höst! Alla drog sedan ut till Deluxe efteråt, och trots lite problem med minderåriga och falskleg så var det jättetrevligt! Träffade lite folk från Moe It också, skön blandstämning. :)


Jag och Karin samt Sing från Move It


Micke, Kouki och så en till från Move It


Söta pysselflickorna Linn och Isabelle, och så en halv Rebecka också


Fina skånska Elna och underbart söta Falloh


Jag, Maja, Martin och Karin sov sedan ihoptrycka på Kulturama, haha. Vaknade tidigt idag för att dra på turné till Alvesta med On Stage. Allt gick bra! Lite lite folk som tittade bara, men annars var det kul. :)

Ciao!


min lägenhet!

Nu äntligen kommer jag flytta hemifrån! De ringde idag och sa att inflyttningen blir om en månad, runt den 15 maj! Hurra! Jag sitter och planerar vad jag behöver köpa och hur jag vill att det ska se ut redan nu, fast jag egentligen måste rusa omkring och förbereda för ikväll och imorgon. Hurraaaa!

Ikväll är det som så att det är personalfest med Kulturama! Vi ska käka gott och sedan parta loss! Blir kanon med tanke på att nästan alla av oss ska upp tidigt imorgon för att åka till Alvesta och uppträda. Men vafan, skit samma! :D

Nu måste jag skynda mig, ska strax till leos och jobba!

CIAO!

sivans

Gosh, min hjärna är full av hur mycket som helst just nu! Bara två ceckor kvar nu till den stora uppvisningen , och det är verkligen fullt upp! Mycket repande med alla grupper och sätta alla egna danser och allt. Väldigt hektiskt, men också hemskt roligt! Dansade med Mikes projekt igår, vi kommer äntligen framåt nu! men det är mycket jobb kvar att göra, men vi ska nog få till det.

Ikväll ska jag dansa med On Stage på Sivans ute på Campus. Det är någon sittning med studenter och företagsfolk, så det är ett bra tillfälle att visa upp oss. Tyvärr är det inte för allmänheten, men om ni har vägarna förbi Alvestayran på lördag vid 10-tiden så kan ni se oss där istället! :D

Nu ska jag mysa ner mig i soffan framför rat Race med Martin!

Ciao!

så nära! men ändå inte..

En väldigt blandad dag. Jag klarade teoriprovet galant! Var verkligen noggrann och metodisk, och fick 61 av 65. Hur skönt som helst med tanke på att mina drömmar inatt handlat om hur det skulle gå. På väg in mot stan får jag ett samtal där jag får höra att jag fått lägenheten! Tjoho! Nu ska det bara spikas när jag får flytta in! Hurra!

Därefter blev det en jättedipp i humöret. Jag kuggade på uppkörningen eftersom jag råkade göra ett misstag som gjorde att det "uppstod en situation". Känns jävligt sugit. Men han sa också att jag faktiskt körde riktigt bra, så det var nära. Onödigt! Men jag ska köra upp igen snart, väntar på ett nytt datum från körskolan nu. Jag hoppas bara inte att det dröjer alltför länge, jag börjar tröttna på detta nu. Vore skönt att ha det gjort innan jag flyttar hemifrån åtminstone.


Finlila brallor att dansa i, 149 kr från H&M



Likadana glada i blått


Och en galet fin sjal i lila nyanser från Vila, 129 kr.


Nu ska jag iväg och jobba, i mina galet blåa byxor. En deppig dag finns inget bättre än att sätta på sig härliga färger.

Ciao!


fullspäckad dag

Idag har jag verkligen haft fullt upp hela dagen! Började med lite genomgång med Elna inför uppvisningen (jag ska vara kärleksobjekt för hennes balettgrupper, hihi!), sedan teoriplugg på körskolan. Därefter en körlektion som kändes väldigt bra. Han lugnade mig ordentligt inför uppkörningen. Efter det träffade jag Maja på stan, vi har shoppat lite inför uppvisningen, samt en massa annat kul! Har nu allt från hotpants till lurvigt tyg att sy tröja av. Kommer bli kaneeeooon!

Dansade sedan jazz, jag hade på mig häxnaglar som ska föreställa klor, jättekul! Det var jätteinspirerande, jag ska nog göra en koreografi med långa svarta naglar nångång, woah! Repade även med On Stage, vi har två gig i veckan. Dels på Sivans på torsdag, någon slags företagssittning, och även Alvestayran på lördag, kom och titta!

Planerade också med projektet som Micke har. Vi har kommit en bra bit med planeringen av vår koreografi som ska öppna hela uppvisningen. Och hörrni! Skynda er att köpa biljetter på Biljettcentrum till årets show, "Life on Earth?"!


Teoriplugg i det stundtals varma, fina vädret.


Asnice brallor jag fått ärva av Mike! Yaay!

Nu ska jag sova så jag är totalt utvilad imorgon. Natti natti.

Ciao!

på spurtsträckan

Idag var det näst sista gången för mina söndagsgrupper innan uppvisningen. Allt ska sitta och de måste komma ihåg allt när de ska ut på scen och så vidare. Det är lite stressigt men väldigt roligt! Jag filmade dessutom mina jazzare. Först lite teknikövningar och sedan själva dansen. Förhoppningsvis ger det dem något, eftersom det är nyttigt att se sig själv ur ett utanförperspektiv.

Nu ska jag iväg och övningsköra lite med mamma, och smita in på Jula och köpa lite scenkläder! Hoppas jag hittar vad jag söker!


 
Här tillbringade jag min lördagkväll, i Martins nya lägenhet! Vi invigde med ostbågar, dögod melonläsk och film!


Ciao!


älskar att ha roligt på jobbet!

Jobbade öppning på leos idag. Ovanligt pigg ändå med tanke på att hela familjen satt och drack vin och hade oss igår. Hemskt trevligt! Bättre med folk idag också när det inte har varit så bra väder på ett tag. Det är roligare att jobba när det blir lite rush i köket. Alltid roligt att jobba med min andra hälft Maja också, synd bara att hon lämnar mig för Stockholm i höst. Buhu!


Majaaaaaaaaaaaaa! ♥

Nu ska jag vara duktig och plugga lite teori så jag hinner hem till nyflyttade Martin senare!

Ciao!

så hiskeligt mycket på gång jämt

Nu är det full rulle mest hela tiden. Igår var det jobb och teoriplugg, och idag har det också varit jobb och nu teoriplugg igen. Har dessutom varit på lärarmöte på Kulturama, nästa år får jag dubbelt så många grupper som det ser ut just nu. Galet! Men roligt! Kulturama som jag redan nu råkar kalla hem ibland, jag kommer ju bo på det där stället i höst, haha! 

Nu måste jag skynda mig att plugga lite så jag kan fara till systeryster min på grillning senare!

Ciao!

varför inte halkäpplet?

Hemkommen och välbehållen efter en dag på halkbanan! Riktigt roligt att slira omkring, och att få köra alldeles själv dessutom. Kändes ju nästan som om man redan hade körkort och var sådär galet tuff. Hoppas på att det blir permanent snart. Kul, kul!



Naj jag kör inte, jag står alldeles stilla och väntar på min tur att köra. Wroom!


Strax ska jag ner till Kulturama och dansa modernt, sedan klämma in en massa teoriplugg och därefter dansa igen. Hoppas ni har det bra, trots dåligt väder!

Ciao!


woho!

Idag har jag varit supereffektiv! Var uppe ganska tidigt eftersom jag skulle följa Martin till bussen, och kom sedan hem och pluggade körkortsteori. Därefter körlektion. Tyvärr så tyckte min körskollärare att jag ska ta ännu en till lektion inför min uppkörning, precis innan. Jaja, bara jag klarar det! Pallrade mig hem och planerade kvällens lektioner, drog till Pilbäck och fyllde i en lönelapp och lämnade nycklar (skönt att lägga det bakom sig nu!).

Sen var jag och kikade på en lägenhet, och jag hoppas verkligen att allt går vägen så att jag får den! Egentligen skulle jag kollat på den på torsdag, men eftersom mamma var ledig idag (bättre med sällskap) och för att jag inte kunde hålla mig så tog vi det idag istället. Jag vill inte ta ut något i förskott bara, men håll tummarna för att det går vägen! :D Jag har också hunnit med ett personalmöte på leos, och ska strax iväg till Kulturama och jobba ärslet av mig. Supereffektiv idag, jajjemän!




Nu blev det brådis!
Ciao!

fina fisken

Mina fina fynd från igår!


Randig tröja från Gina Tricot för 149 kr, jättesöt och skön!


Finfin blazer att ha över klänningar eller för att piffa upp ett trist linne, från Vila för 300 kr.

Ciao!

wiiiie!

Har precis ringt på en lägenhet, och kom överrens om att kika på den nu på torsdag. Hoppas hoppas den är bra! Jag har velat flytta hemifrån jättelänge, så nu känner jag att det börjar bli dags. Fast jag vill inte ta ut något i förskott, ifall det inte blir av eller att lägenheten är hemsk eller nåt. :D Men jag håller tummarna.

Nu ska jag förbereda lektionerna jag har imorgon, och framförallt, plugga teori! Det börjar närma sig nu. Spännande värre!

Ciao!

allt tar slut på samma gång

Mycket dans just nu. Igår efter jobbet så dansade alla lärarna igen. Vi har nu satt hela lärardansen till uppvisningen, och jag tycker verkligen om den jättemycket! Det blir jätteroligt att dansa den, speciellt i våra sjukt snygga specialbeställda byxor! Yaay! Idag har det också varit dans, jag jobbade på förmiddagen. Det gick jättebra, det känns att vi börjar närma oss el grande finale! Roligt roligt!

Gick en runda på stan efter jobbet, och shoppade loss lite. Egentligen var jag på jakt efter sånt som tagit slut eller gått sönder, men det slank ner lite annat också. Bland annat en uppbyggande brun utan sol, nu jävlar ska jag fejka till mig snygga bruna ben! Sen blev det också två par fina örhängen och en mineralfoundation. Däremot hittade jag inga bra rengöringsprodukter för ansiktet. Jag vill ha en ny serie som är bra, men jag vet inte vad jag ska köpa. Några tips på bra produkter?


Hittade också lite kläder och ett par solglasögon (thank god, mina gick sönder i fredags), men det får bli en annan gång.

Ciao!

dagen efter

Valborg! Det var nog det trevligaste firandet på många år. Ofta blir det lite halvtrist vid såna här högtider, men igår var det riktigt härligt! Vi var ett gäng som träffades vid Växjösjön för att spela ölbrännboll, tjejerna mot killarna! Sen satt vi och hade det mysigt vid sjön innan vi fortsatte hem till Elna. Tack för en kanonkväll! ♥ Lånat lite bilder av Rosanna.


Valboooorg!


Brännboll!


En massa kärlekskranka par vid sjön


Vi såg såklart ett Majbål också


Inga konstigheter hemma hos Elna


Ninjamike var på G som vanligt!


Myspys

Och idag har jag jobbat på leos. Alla var en hel del sega, haha. :D Nu ska jag planera lektioner och plugga lite teori har jag tänkt. :)

Ciao!

RSS 2.0