valborg

Ah, jag har sovit som en stock inatt! Mina päson har hästensäng, och shit vilken skillnad det är på säng och säng! Ge mig en! Och det skadade ju inte att man fick sällskap av en liten kisse framåt morgonen. Mys mys mys. Jaha, valborg idag då. Jag har verkligen inte orkat tänka på det alls. Det lutar åt att jag och Martin blir hemma med gott käk. Det låter lagom jobbigt. :) Men vi får väl se.

Men nu måste jag planera lite och sedan knalla ner mot Kulturama. Jag och Emelie ska ha möte om hösten. Kul kul! :D

uuh i want him bad



Kolla in hetingen. Jag och Martin är på weekend (kattvaktstyle) på peppen. Och då pasade Martin på att besöka salong toa. :) Jag klippte honom a la Fille från Bounce, och han blev skitsnygg! Jag blir helt ledsen och avis och vill också klippa mig lite roligt! Men det får nog mest bli en ball färg för min del. Jag vill inte testa att snagga eftersom varenda människa har det nu. Neheddu!

Jag var iallafall på en ansiktsbehandling tidigare idag, så härligt att ligga och bli ompysslad! Nästa månad blir det nog en till. Det kanske är dags att ta lite extra väl hand om sig. Hmm, kanske gå och lägga sig tidigt också isåfall? Ja, gonatt!

wan´t your bad romance



Ett litet smakprov på ett av de fyra teman vi hade under fotograferingen i tisdags. Rooawwrr! Tack ´snälla Anna Mandorff som fotade och frisöreleverna som sminkade. Vi hade jättekul!

nytt




Jag hittade en massa schyssta hiphopkläder i Stockholm! Top Streetwear är en grym butik, kolla in den. Allt på bilden utom de rutiga shortsen kommer där ifrån, shortsen är från Foot Locker. I love it! Synd bara att riktigt snygga kepsar ska vara så himla dyra jämt. Det känns mer okej att betala mycket för byxor eller tröjor, kepsar borde fan vara nästan gratis! Då hade jag haft mååånga. :D

photoshoot



Jag hade en jättekul men lång dag igår! Alltså ingen tid för datorn. Klockan 8 samlades alla OnStageare för att bli stylade och fotograferade. Vi hängde på Kungsmad och fick en photosession gratis av elever där. Himla roligt! Det blev många fina bilder. De ligger på Martins dator just nu, så när jag väl trixat över dem så lägger jag upp några, men så här såg till exempel Emma och Amanda ut. Finfina!

Hade sedan mina tre klasser på kvällen, var jag trött eller trött? Jag var trött. Sov ganska länge idag på morgonen. Idag blir det att ha klass med mina små jazzare och sedan dansa modern. Ha en fin dag!

sneaky sneakers



Jag älskar att man kan hitta schyssta pjucks i Stockholm! För det kan man definitivt inte här hemma, här finns mestadels de enkla och vanligaste modellerna, och finns det några som är lite färgglada så går alla med dem. Men dessa finisarna fick följa med mig hem! Så nu har jag ett par Adidas sedan tidigare, och fyllde på med ett par Nike och ett par Puma. Awesome! Jag har en massa mer grejer att visa, det var mycket som ville bo hos mig visade det sig.  

Har precis haft klass med OnStage, och jag är galet trött. Hur ska man orka med att först vänta i två timmar och sedan dansa ur den sista ynkliga energin som finns kvar i benen? När man har åkt tåg och haft sig sedan 6 imorse. Ett mysterium. Mat kan vara en hjälp.

hemma igen















Borta bra men hemma bäst. Och hellre hemma än på jobbet. Vi gick upp brottsligt tidigt idag för att åka tåg, som dessutom inte ville vara i tid. Nu måste jag jobba, men helst av allt hade jag velat vara hemma och ta en powernap, packa upp och bara ta det lugnt. Det var en grym helg! :) Massa shopping och härligt häng. The Last Bounce - definitivt värt pengarna. :)

stockholm senare ikväll!

Tjiho! Det komemr bli så skönt att komma iväg lite, även om det bara är för en helg. Vi tar tåget efter att jag haft mina klasser ikväll, så vi kommer fram jättesent. Men vad gör det? Och jag ska få träffa Majabaja igen, vi bor hos henne. Galet praktiskt att ha en bästa vän som bor i Stockholm sådär. :D Håller på att packa nu, vafan ska man ha med sig? De där stockholmarna har ju väldigt märkligt och växlande väder. Svårt! Är det fler som ska till huvudstaden och kika på Bounce?

Nu måste jag nog fortsätta där jag slutade. :)


En gammal bild på partysessorna!

hola compadres!



Jag har supercravings efter glass! Men först måste man äta har jag fått lära mig. Jag är så himla nöjd med dagens workshop. Det var tio lite halvtaniga datakillar som skötte sig mer än bra! De hade riktig talang! Lite oslipade såklart, men de var intresserade. Då är det verkligen roligt att undervisa! Yaheey!

Senare blir det också workshop, men för min egen skull! Så roligt! :D

dixie - kulturamas maskot



Hon är liten och ganska söt. Även om jag tycker att hundar mest är odrägliga egentligen. Men jag står ut med den här lilla krabaten. :) Och visst är hon fin i form av mössa? Cutiepie! Hursom helst. Imorgon ska jag hålla workshop klockan 9 på morgonen. Jag hade liksom glömt det tills dess att jag kom ihåg det. Attans.

Och så glömde jag bort att ringa bror min fast jag sa att jag skulle. Förlåt Ickepicke. Jag har alldeles för mycket i mitt huvud just nu! Bah! Ska bli av med lite måsten nu innan jag ska sova. :)

mysmorgon



God morgon alla! Eller för ett tag sedan, men jag har hunnit massa! Martin har studiedag idag så vi passade på att gå upp hyfsat tidigt och gick en promenix till affären och handlade. NU sitter vi i sofan och är tjocka efter scones. Mumma! Försöker hinna med en massa, det är galet mycket att göra just nu! En sak i taget. Gah!

Dagens planer:
♥ Streetmöte
♥ Mäla klart i sal 3
♥ Träna inför Rebeckas projektarbete
♥ Jobba
♥ Dansa modernt
♥ Koreografera
♥ Planera lite spännande grejer inför hösten

Hoho! Time to get busy!

workshop på torsdag

Detta är en bra vecka! Igår fick jag massa inspiration från Danscenters elever, och på torsdag ska jag gå på workshop med Thomas Benstem på Norrtull. Det passade så bra med mina klasser, eftersom vi ändå hade tagit igen en klass i förskott, så nu kunde jag ställa in och få gå på workshop istället. Oftast kan jag ju aldrig gå och se något eller gå på workshops när jag har klass hela tiden, så jag hade tur där! Hoppas jag ser många elever där, det är två olika nivåer, nyb./forts vid 16.30 och forts/avancerad vid 18.


rummet bredvid

Wiee! Jag var precis och såg Danscenters show i Konserthuset! (Jag vet, alla elever... jag har sagt att det var imorgon, och det trodde jag också!) Det kostade bara 80 kronor och det var riktigt bra! Gillade speciellt deras hiphopnummer, de var riktigt schysst. Härligt att få lite inspiration och ideér! :D Det var verkligen jättedåligt med folk, så himla synd. Trist att min kamera fetsuger också så det inte blev några bilder. Attsingens. :)

monica mastermind: skydda dina celler



Hört talas om fria syreradikaler? Syre som är livsviktigt för oss kan även bryta ner våra celler. När cellerna tar till sig syret och omvandlar det till energi bildas en biprodukt som kallas fria syreradikaler. Dessa fungerar på vår kropp ungeför som rost på en bil. Ju mer rost - desto fler problem uppstår. Det snabbar på cellernas åldrande.

Men man kan såklart öka sitt skydd mot de fria syreradikalerna, man kan bätra på sitt rostskydd!
♥ Ät regnbågsmat! All mat med starka färger är rika på antioxidanter som hjälper kroppen att skydda sig mot radikalerna. Till exempel blåbär, broccoli är rikt på antioxidanter. Ät hellre bra mat, än kosttillskott!
♥ Sov ordentligt, under sömnen bildar kroppen själv viktiga antioxidanter.
♥ Undvik passiv och aktiv rökning och alltför mycket luftföroreningar.
♥ Skydda dig mot UV-ljus och stressa mindre.
♥ Övervikt bidrar till bildningen av fria radikaler, håll koll på vikten.
♥ Överträna inte, även träning ger fria radikaler.

Så är man dansare som gillar att hänga i dansstudion i princip jämt så är det extra viktigt att man får i sig en massa antioxidanter, eftersom träning även bryter ner. (Men glöm inte att träning har galet många positiva effekter också!) Kolla gärna upp mer själv om detta, eftersom ämnet hälsa alltid är under förändring och alla är så olika så att vi reagarar olika på olika saker! Men jag har fått det från Helena Nybloms bok Livskraft. Himla bra tycker jag! :)

Ta hand om er!


bla bla bla



Jag är trött och har molande mensvärk. Och det har varit en lång dag idag. Redan vid 8 imorse var vi hos bror min och fick käka mumsig frukost och diskutera hälsa. Sedan balettmöte och jobb på det. Så nu är jag ganska trött, speciellt med tanke på att jag var igång hela dagen igår också. Imorgon blir det till att gå upp vid halv 7 för att tvätta. Haha, men jisses vilket  gnäll det blev nu kände jag! Så illa är det nog ändå inte. :P

Jaja. Jag känner mig glad och lättad för jag börjar få kläm på alla koreografier inför uppvisningen, har lite kvar i vissa grupper, men det ska inte vara någon fara. Tänk vad snabbt det har gått, terminen är redan snart slut - igen! I´m getting old, fast!

reggaeton





Såhär såg det ut på reggaetonworkshopen med Mariano idag! Kul att det var så mycket folk! Jag valde att inte vara med, eftersom jag var ynklig igår och ändå skulle dansa en himla massa senare under dagen. Men det såg ut att vara roligt, och framförallt svettigt! Kanske blir en klass i det på Kulturama till hösten. :)

Senare dansade jag iallafall bollywood med Annsi Simar från Jönköping. Hon är jätteduktig och himla trevlig! Har dansat för henne en gång tidigare under ett danskonvent i somras, och det var lika roligt då. Hennes bollywood är väldigt vacker, känns inte sådär överkomersiell som bollywood kan kännas. Me likey! Det kommer antagligen också starta en klass till hösten, så håll ögonen öppna!

nytt nytt nytt!



Jag hittade lite fina grejer på H&M i veckan på rean. En sån där jacka har jag velat ha länge, men jag har inte orkat lägga ut pengar på det tidigare. Så hurra för rea! Och linnen går alltid hem att dansa i.

Snart dags för workshop i Bollywood! Förhoppningsvis, och allt går som jag vill, så kommer vi ha det på schemat nu till hösten. Kuligt värre! Senare ikväll blir det också bollywood, vid 17.30 är det träning inför flashmoben som kommer bli av på Dansens dag den 29 april! Så vill ni vara med och dansa där så är det bara att dyka upp ikväll för att lära er koreografin!

pyssel



Min söta elever fick hjälpa till och fixa lite scenograi idag, det blir nog bra tror jag! Ganska roligt faktiskt att pyssla lite! Och det känns ju schysst att eleverna har fått hjälpa till med det som kommer vara vår fina skog. Här gör de till exempel en snygg mur. Mhmm indeed!

Har galet ont i huvudet just nu, whyy? Ge mig frisk luft så att det goes away!

sudda sudda bort din sura min



Jag är så trött på min dåliga kamera, alla bilder blir ju i princip såhär! Gah! Måste skaffa mig en ordentlig kamera snart. Får spara ihop lite pengar till det. Ska man ha en fet systemkamera eller?

Har precis haft en klass Hotell/restaurangare från John Bauer. Lite otålig och rörig grupp. Jag tror problemet ligger i att läraren säger till klasses att de ska få sluta lite tidigare om de jobbar bra. Ingen bra idé, för när det börjar närma sig en timme (jag ha en och en halv timme med dem) så börjar de bli otåliga och vilja sluta. Och då blir jag bara stressad. Men men, nu var det gjort iallafall. :) Fredag idag ju gott folk!


jag kom in med en gratisvecka och kom ut med ett medlemskap



Voine voine! Nu ska jag börja träna! Har skaffat mig ett årsmedlemskap nu, så det är dags att bygga upp kroppen lite så att jag klarar av att jobba i princip. Om ett tag hoppas jag att det resulterar i en grymt starkare och stabilare kropp = svårare koreografier = mer och krävande styrka för mina elever. Tjoho! Alla vinner på mitt medlemskap! :D Men nu ska jag ha sista dansmixen för terminen. Skönt med lite avslut och mindre att tänka på nu inför uppvisningen!

dagens...

vill ha: Finfina sneakers med hjärtan på jag såg i Stockholm, I´m so coming back for them!

klädsel: Svarta mjukisar, randiga strumpor, linne med tryck, svart väst, hängslen

frisyr: Käck toft under gubbkeps

låt: Telephone - Lady Gaga och Beyonce

planer: Visning på Hälsostudion inför en gratisvecka, smakråd åt mamma, koreografera och jobba

saknad: Elin som har det skönt i Thailandet

dummaste: Lägenheten jag och Martin vill ha gick i första hand till någon annan

misslyckande: Dagen har ju bara börjat, sånt där dumt har jag inte hunnit med än :)

drog: Solen

köp: Maaaat

godaste: Aprikosmarmelad, mmmm! Ge mig varje dag!

humör: Skiner i kapp med solen

citat: You know what they say, once you kill a cow, you gotta make a burger. - Lady Gaga

roligaste: Att kolla in killarna i köksscenen i Telephone, hahah, så gay och så kul!


balettiga elin



Hemskt märklig bild. Jag ser jätteretuscherad och konstig ut. Men still. Jag fick bara dansa balett en enda ynklig liten termin. Det känns lite trist, men så är det om man vill kunna försörja sig på dansandet. Och då blir det till att undervisa i princip jämt. :) Någon gång kanske jag får tid att dansa en massa igen! ♥ Och nästa torsdag ska jag iallafall gå på en workshop, jiho!

Men nu ska jag sova. God natt!

det är ju det där med listor...

Svart eller vitt?

Hund eller katt?

Spindel eller orm?

Natt eller dag?

Blond eller brunett?

Högerhänt eller vänsterhänt?

Choklad eller lakris?

Vanilj eller Choklad?

Jordgubb eller hallon?

Coca cola eller fanta?

Göteborg eller Stockholm?

Pizza eller kebab?

Randigt eller prickigt?

Höst eller vår?

Guld eller Silver?

Bad eller Dusch?

Långt hår eller kort hår?

Nagellack eller läppstift?

Klänning eller kjol?

Jeans eller leggings?

Hav eller sjö?

Löshår eller Äkta?

Hög klack eller Ballerina?

Stenar/kristaller eller Nitar?

Neon eller Pastell?

Pyton eller Leopard?

Baddräkt eller Bikini?

Tighta byxor eller vida byxor?

Hemmakväll eller utekväll?

Bärbar eller stationär dator?

Glass eller godis?

Jeans eller mjukisbyxor?

Ringa eller sms:a?

Bio eller bowling?

Enkel eller dubbelsäng?

Kött eller fisk?

Fredag eller lördag?

Cider eller öl?

Rosa eller lila?

Nattklubb eller bar?

Förfest eller efterfest?

Pasta eller ris?

Styrketräning eller konditionsträning?

Pussar eller kramar?

Gult eller grönt?

Dator eller mobil?

Regn eller snö?

Morgon eller kväll?

Flyg eller tåg?

T-shirt eller linne?

Okej, säger detta ens något om mig? Well, tidsfördriv och "något-att-göra-fastän-man-har-annat-viktigare-att-göra".


okei baj den, goin tu sleep nao, soplizstopstaringinowimcute kei?!




jag har himlen runt hörnet

En egen ängel i min säng. Eller jag vet inte var jag har en ängel. Men det ska iallafall finnas änglar omkring mig. :) Jag har änglabesök. De ska stanna i fem dagar, och jag har precis bjudit in dem i mitt hem och tackat dem för att de kommer. Det är spännande! Men jag ska erkänna att jag är väldigt nervös just nu. Hur beter man sig? Tänk om jag gör fel så att de bara går? Gah. Jag ska vara som vanligt och bara tacka för att de förhoppningsvis vill hjälpa en liten jag. Och hoppas på att jag blir lite mer medial på kuppen. :)


Välkomna välkomna änglar!

trallalalala





Ja här sitter vi och blänger, i brist på annat att göra. Fast jag erkänner att vi var tvugna att ta om bilden en maaassa gånger eftersom det i princip omöjligt att hålla sig för skratt! Har tränat med OnStage och ska jazza lite om en timme. Långtråkig väntan. Vad har ni för er? Ätit glass idag? Jag har!

vem vill anställa martin?



Kolla vilken reko kille! Han kan en massa bra saker! Han kan dansa, undervisa i dans, ljusteknik och städa bland annat. Himla bra. Och så är han ju så hiskeligt fin också. ♥

snart ner till bion

Mm, jag kom hem från jobbet till en städad lägenhet och riktigt god mat som stod framdukad på bordet. Lycklig flicka! Snart ska vi ner till bion och gå och se Flickan från ovan. Sett den? Jag tror den är riktigt bra. Nästnästa helg åker vi till Stockholm. Går och tittar på Bounce, myser på stan och bor hos Maja och Adde. Det blir min ettårspresent. ♥

Ha en fin kväll, det har jag!







Ett år tillsammans idag! I love, love, love him!

snorigt värre



Hur fräsht känns det egentligen när både jag och Martin sitter i soffan en lördagkväll och snorar? Men still, vi fortsätter mysa och satsar på en romantisk kväll i TV-soffan med schysst käk. Länge leve att vara äcklig tillsammans med någon annan! Hur ser er kväll ut?

garderobsguru

Det var dags igen, Lisa ringde och hade behov. Hon hör av sig med sina garderobsproblem ungefär en gång i halvåret, och då kör vi en shoppingrunda där jag tar fram, visar, påpekar och pekar på. Och Lisa provar, köper, nickar, tittar och blir nöjd. Så idag fick hon hem en massa påsar fulla med kläder och skor! Ganska roligt att få vara stylist lite då och då haha. Och så känns det ju fint att få bli bjuden på lunch som tack. Namnam!


Looki looki! Ett lejon uppenbarade sig på min "tallrik" efter att jag hade mumsat i mig min sushi. Ser ni den?

Vi kollade också in Martin när han dansade med sin klass i Tegnérgallerian för estetprogrammets räkning. Han var duktig och fiiin som vanligt. Hela uppträdet var okej, mer än så ska jag väl inte säga egentligen.

Nu ska jag planera lite, sedan städa. Ikväll blir det mys med sambo - imorgon firar vi ett år tillsammans! ♥

systerdag incoming



Hola bandidos! Eller så. Jag sitter och känner mig allmänt trött, steg upp vid halv åtta för att någon med okänt nummer tyckte det var dags att ringa då (på en lördagmorgon, wtf?), och dessutom inte ens prata med mig när jag väl svarat. Bah! Men knallade ändå upp och duschade för att jag ska möta upp syster yster på stan klockan 10. Det blir fint det.

Martin och jag hade tänkt flasha till det igår med trerätters och grejer. Hemskt gott och lyckat, men vi lyckades slockna båda två innan vi hunnit till efterrätten! What´s up with that? Men det blir iallafall gott idag istället. :) Men nog nu om helt onödiga saker! Fint lyft jag och Emelie fått till på bilden va? Det är sånt man kan roa sig med när eleverna gått hem. :)

Nu: frukost!

on stage på katedral





Här är två av numren vi körde i onsdags på Katedral. Jag är väldigt nöjd med Bad Romance, den blev väldigt snygg till slut. Den skulle egentligen bara ha varit en lektionskombination, men jag fortsatte på den ändå. Heja alla i OnStage! ♥

det blev glass istället

Vi traskade upp till Move It men det var tydligen inställt så det blev inget dansande för vår del. Trist, det vore skönt någongång att få lite inspiration istället för att alltid ge inspiration. :) Men det får bli en annan gång helt enkelt. Vi fick sätta oss på donken och äta glass, bara för att. Det var gott. Nu blir det dansmix - min sista balettklass med dem. Jag funderar på ifall jag kommer ha några elever på min street ikväll, det kommer nog vara många som vill gå på minnesstunden för killarna som miste livet. Vi får väl se. Jäjä.


workshop idag

Solen skiner utanför! Så det gör inte så mycket att jag känner av en liten hemlig förkylning som lurar på mig. Men man kan ju inte låta världen stanna för det! Så idag tänkte jag och Emma knalla till en workshop i hiphop och krumping på Move It. Spännisch! Jag kanske är helt död efteråt när jag ska ha mina tre klasser, men det ska nog gå ändå. Vi får väl se. :) Borde nog sätta igång med allt, måste snart börja dra mig.

I see YOU, later.


nöjd och glad!

Hoho! Jag är så happii! Kom till Kulturama för en stund sedan efter att ha uppträtt med OnStage på Katedral i deras aula. Publiken var lite halvdöd till att börja med, men alla skötte sig bra! Kul att de äntligen får komma ut och möta publik, det är det enda sättet att bli bra. När det är en så ny grupp som OnStage nu är (många nya och många av veteranerna är inte längre med) så blir det ju några uppträden som är en "inkörsport" till att bli grymma. Men jag är en stolt hönsmamma. :) Nästa inplanerade uppträde är under Växjöloppet den 1 maj, missa inte det!

Nu blir det till att käka lite och sedan möte om höstens schema i eftermiddag. Good shit.


my new feetbuddies



Detta är mina nya fina heels som jag köpte när jag var i Stockholm! Maja köpte likadana som de vänstra, och det är lätt att förstå varför. De är ju awesome! Jag har premiärfestat i de högra, och de är stadiga enough att få hänga med upp på scen nu på onsdag när OnStage uppträder i Katedrals aula. Kom förbi och titta! Det är en kortare show på en kvart eller så vid 11, missa inte!

Snart dags att börja jobba, sitter precis och prpooar i mig lite mat. Måste hinna koreografera lite innan så det blir att slänga i sig lite!

ouff!

What up? Det händer grejer, jag har jobb att fixa och vardagen rullar på igen. Varför blir det så svårt att vänja sig vid det igen när man varit borta i bara några dagar? Men jag är på iallafall, nu kör vi! Det är ju faktiskt inte alls många veckor kvar av terminen, det går galet fort! Jajks!

Veckans planer:
Tisdag: Möte med Aktiv Ungdom, tre klasser ikväll
Onsdag: OnStage uppträder på Katedral, möte med Sussi, dansa med lärarna, en klass och dansa modern
Torsdag: Tre klasser under kvällen
Fredag: Möte, måla lite i salarna på Kulturama, två klasser
Lördag: Kolla in när Martin dansar i Tegnergallerian med skolan
Söndag: Tre klasser under dagen, och en massa mys med Martin eftersom det är vår årsdag! 

Mellan måste jag också koreografera en del som vanligt. Mitt liv består av jobb. Thank god för fint väder. :)


macbook pro


Mums med äpple!

Jag har en finfin ny MacBook Pro! Och jajks vad svårt det är att ställa om sig och förstå en Mac när man bara har haft PC! Jag känner mig som ett teknikpucko som inte kan någonting. Men det kommer väl. :) Den är iallafall hemstk fin, och framför allt mindre och lättare! Det gör väldigt mycket för mig som kånkar på datorn fram och tillbaka varje dag!

Har bara hunnit med att komma hem och äta en massa. Har haft en awesome helg i Stockholm! Har skrattat jättemycket hela tiden. :D Och det bästa är att jag och Martin åker upp igen i slutet av månaden. Yay! Jag gillar Stockholm. Men det är såklart skönt att få vara hemma igen. Det känns knappt som om jag har hunnit att vara ledig bara.


Här har vi mig med min nya fina piercing (som svullnat och blivit ett blåmärke sedan bilden togs haha!)

soliga stockholm!

Gomorron gomorron! Mitt huvud är ganska trött sedan igår, lite småhuvudvärk och seg, men glad ändå! Och så ser det ut som om jag fått en käftsmäll! Lite blå och svullen på läppen, eftersom jag har misshandlat den med en piercing, precis som Lisa gissade på. ;)

Men nu ska jag knalla ner på stan, strossa runt själv och ta de affärer jag inte hann med igår, möta upp Maja och se vad som händer. Med solbrillor på såklart. :) Glad Påsk!

långfredag


Tröja - från Mouyo på Denim for girls, Innejacka - American Apparel (favoriitbutik!), väska från Gina Trickot, Skor - Skopunkten, svart och vitt nagellack från Depend

Yaay! Jag har haft en awesome dag här i Stockholm! Jag och Maja har hängt på stan idag, och jag har fått hem en massa fint! Bland annat det som syns på bilden. Fick också hem ett par klackar till och ett par strumpor. Finfint! Passade dessutom på att vara spontan (och modig!) och fixa till mig lite. Kan ni se vad jag har gjort? :) Syns lite otydligt på bilden. Hihi!

Och guess what! När jag kommer hem till Småland på söndag så får jag min Macbook Pro! Martin har hämtat våra datorer idag, och jag ser fram att fippla med den! :D Men nu hinner jag inte sitta här, vi är bjudna på påskfest hos Maria, och det är snart dags att dra sig! Puss och kram!

and now im off to the headcity!


Hann knappt städa tidigare idag, ser fortfarande förjävligt ut hemma, grusigt golv och jag vet inte vad. Hur kul är det att komma hem till efter att man har varit bortrest? Jaja, vad kan man göra. Har iallafall haft den sista påsklovsworkshopen idag, i New Style! Det var kul och många elever. Kanoners! Just nu är jag precis nyduschad och väntar bara på att tiden ska gå så att jag kan hoppa på tåget som ska ta mig till Maja i Stockholm! Tjoho! Det blir en kul påsk. Just det! Måste fick lite käk till tågresan, och så lite påskgodis naturligtvis! Tänkte passa på att plugga på lite om hälsa på vägen upp, kanske inte ypperligt med godis till då. Men once again, vad ska man göra? Hehe.

Vi får väl se hur ofta jag kan låna en dator while jag är borta. Men det ska nog inte vara några större problem. Hemma igen på söndag! Tjillevipp och GLAD PÅSK!

mjaou!

OMGGIVEMEONEITSSOCUTEIDIE!


RSS 2.0