vi ses när vi ses

Jag kommer pausa lite här. Jag känner mig trasig och behöver desperat en paus från rutiner, vanor, måsten och krav. Kanske blir allt lite bättre om ett tag, isåfall hörs vi. Ta hand om er.

b-b-b-boring

Nu ska jag sluta tråka ut er om min sjukdom hela tiden, nu får det vara nog. Exakt en vecka har jag legat hemma och gjort nada, imorgon går jag till jobbet igen. Mjukstart får det bli. Idag ska jag fortsätta glida runt långsamt här hemma, since jag inte har några muskler eller någon kraft kvar i kroppen. :P


reiki



Jag har blivit en skvätt healad idag. Karin sände reiki till mig vilket betyder att jag låg hemma i sängen och slumrade, det känns väldigt lugnande och behagligt. Efter att jag vaknat till från mitt dåsande så ringde jag Karin och fick reda på en massa om mig själv som hon kännt av. Jag har lite att bena ut i mitt liv just nu, min kropp är trasig. Omvälvande men välbehövt. Förhoppningsvis vill kroppen läka lite fortare nu.

Passade på att pigga upp mig själv lite med färgglada naglar, nu vill jag bli frisk! Gult och vitt fick det bli, vad kan vara mer uppiggade än det? Lite hjälper det iallafall, när jag är som mest uttråkad ligger jag och tittar på naglarna, hehe. Testade även att gå ut en runda för lite frisk luft, jag frös som jag vet inte vad när jag vaggade fram som en gravid kvinna. Tröttsamt!!

ännu en i raden av mysiga soffkvällar/dagar


Jag fick fina tulpaner av Martin på internationella kvinnodagen!

Jag känner mig lite piggare idag faktiskt! Har sluppit knapra värktabletter så febern verkar vara borta. Nu fightas jag mest med hosta och halsont. Och så ett supersegt huvud. Gud vad trött man blir på att vara sjuk! Man sover för att man inte orkar göra något annat, man vill göra vad som helst utom att sova för att man inte orkar. Tittar sig omkring sitt äckliga ostädade hem och går och lägger sig igen. Jag tröttnade och plockade iordning lite i vardagsrummet, så nu ser det faktiskt lite mysigt ut igen. Men nu sitter jag och klipper med ögonlocken för jag är trött igen. Doh.

update från sjuksängen

Jag har inte åkt på att vara såhär sjuk på två-tre år tror jag. Just nu går jag mest omkring med världens tyngsta huvud, snorig näsa, konstanta nysningar och rivande hosta. Febertopparna är inte lika ofta som i förrgår iallafall. Men så knaprar jag värktabletter också, vilket jag ju egentligen hatar. Usch. Well, jag har mest sovit hela dagarna, och jagat efter vikarier. Det tar typ en hel dag och massor av energi att hitta någon som kan ta mina klasser, that´s the curse of having flest klasser av alla. Ouff. Men resterande klasser i veckan kommer ställas in, så då slipper jag jagandet. Istället måste jag hitta någon tid att ta igen alla klasser - vilket ju är ett problem i sig.

Okej, nu blev det lite väl tråkigt här, så vi säger bye bye for now!


Jag hade nog kännt mig lite mindre hopplös om jag hade ett par av dessa på fötterna.

oh I love you, i wish you got the flu

Usch jag mår verkligen piss. Dagen började helt okej, hade mördarträningsvärk i hela kroppen bara. Men sen blev det bara värre och värre. Huvudet bultar, man är ömsom kall, ömsom varm hela tiden. Kroppen bara värker och jag kan knappt hosta tack vare stackars magmuskler in pain. Just nu är jag lite mer levande tack vara ipren och alvedon. Jag har fått ringa och fixa vikarier och ställa in workshops idag, hatar sånt! Vi får se hur mycket jobbande det blir imorgon.

Det känns lite mer rättfärdigat att jag klickat hem ett örhänge och en earcuff idag för lite väl dyra pengar. Jag är sjuk och det är ju lite synd om mig.


sunny day, leather jacket and music in my ears

Jag älskar att hela dagen har varit fantastiskt fin. Att det inte var ett dugg kallt att ha på sig skinnjackan om man hade tjocka vantar till. Att solljuset har gjort hela lägenheten till ett perfekt återhämtningskrypin. Att musiken i ipoden varit ösig och fått fötterna spritta som lille parvelns i Happy Feet. Att Charles är på myshumör och vill ha gos på magen. Att få ta en varm dusch och sedan lukta gott. Att få njuta av att vara ensam hemma för att sedan bli glad över världens bästa sambos sällskap. Jag älskar.


schvettigt

Min kropp är helt död just nu, men det känns skönt. Workshopen jag hörde var inställd var tydligen inte det så jag skyndade mig ner tidigare idag för att få dansa lite och inspireras. Sjukt hungrig nu också, hann knappt få i mig något innan jag var tvungen att sticka. Men det var sköna stilar, först hype med Linnéa Sonka och sedan LA Style med Alexandro Duchén. Sen avslutade vi med lite allmänt konstig dans med Linnéa igen. Härligt.

Galet trött nu bara. I had a rough night. Hade sjukt ont i magen och mådde stundtals illa så det blev hinken vid sängen och försöka andas genom magknipen. Det var bra igen när jag vaknade iallafall.


det var dags för freedagsmyyyys, men det blev mycket värre än sååå!


Rosanna, Karro och nykomlingen Erika.


Eh ja.


Toabildeeeen!

Grace är spännande indeed. Understimulerade vakter på hela stället. De kom fram till oss hela tiden för anledningar som inte en jävel förstod, haha. Man får absolut inte sitta i knät på sin kompis i soffan till exempel. Det är helt okej att prata med DJn, men först ska de mota bort en som värsta kravallpolisen. När man frågar om man fick önska en låt sa han ja och tittade på en som om man var konstig. Haha! Vi hade väl inte speciellt roligt därinne, men det var mums med donken efteråt!

Nu sitter jag, Martin, Rosanna och Karro här och är segt flummiga. We´ll see where that takes us.

jag äter min keso med en massa citronpeppar på, hur äter du din? :)

Jag har haft världens skönaste dag! Tog en ordentlig sovmorgon och sedan bara myst runt. Plockat iordning lite och smörjt in brännsår of all kind på knäna. Nu sitter jag och stoppar i mig lite mellanmål innan jag ska ner till stan. Tänkte hinna med lite ärenden innan min ragga börjar. Efter det blir det förfiesta at our place och utgång! Tjoho!

Och ni som inte har något för er idag kan ju kuta ner till Norrtull. Nu vid 17 har Stockholmsbaserade Quack Pack workshops där i hype och LA Style! Jag hade tänkt gå på den inplanerade workshopen på Move It nu på söndag, men tydligen var den inställd. Så ni som har chansen - dansa och ha skoj!


awesome, awesome, awesome!


I sminklogen. I princip alla hade en vit lins, men eftersom jag har för stort synfel fick jag köra på mina vanliga linser istället. Och lite läbbigt smink! Logebilden är tagen av Amanda som kom och hjälpte till med sminkningarna!


Innan föreställning. Nervösa - check!

Så var det över igen. Man spenderar veckor och månader av repetitioner och förberedning. Och efter en halvtimmesshow är det slut! Men jag är så stolt över Martin och Sofia som fick ihop det så bra till slut. Och alla vi som var med och dansade, grymma är vi! Jag fick dansa en rolig koreografi av Martin där jag och Josefin spelade schitzofrena, introdansen där jag började ute i publiken och fick stirra på några stackare samt min och Emelies dansteater om självskadebeteende. Hon gestaltade min inre demon som drev mig till värre och värre självdestruktiva beteenden, med en hängning som avslutning. Och så bidrog jag med en dans om drogmissbruk och följderna av det. Kanske kan det komma upp här någon gång i framtiden.

Jag är iallafall väldigt nöjd, det var roligt att höra alla positiva kommentarer efteråt!

blå ryggrad och röda knän

Hooome! Efter flera, flera timmars dans. Vi har repat nu tills klockan halv tolv, och jag har dansat mig gul och blå, bokstavligt talat - mina nackkotor har fått ta stryk idag. Men det kommer bli GRYMT! Nu blir det till att ladda om för minst lika mycket dans imorgon. Sova så mycket det går, äta så mycket man kan få ner, skrubba bort alla röda fejkblodsfläckar och tagga till för att gå upp på scen imorgon and make my man proud. Heja!

Psst!
Komsi komsi imorgon. Klockan 19 i Katedrals Aula. Be there or be square
.



inte som alla andra, men bättre än bäst

Sover ni ännu? Förhoppningsvis. Jag ska precis krypa ner i sängen jag också, och krama på min fina Martin som redan ligger och snarkar. Det har varit en galet lång dag, idag också. Never ending, inte denna veckan i varje fall. Maja (hemma en vecka från Stockholm!) och Rosanna (hemma igen från sin resa, kortare än väntat!) kom hit en runda på förmiddagen. Snackade och tittade på bilder från Rosies Kinaresa. Sedan möte på kontoret innan jag planerade och hade mina klasser. Maja har åkt för en stund sedan, vi tittade på film efter att jag slutat jobba.

Imorgon blir det till att hårdträna med Josenfin innan vi kör genrep inför torsdag. Ouh! Det kommer bli en bra show, det är jag säker på. Jag är glad att Martin och Sofia kört på ett mer annorlunda tema. Det är spännande att gestalta människans mörka psyke, definitivt inte något jag brukar få göra på scen. Kom gärna och titta, det vore verkligen roligt att få köra för en fullsatt aula, med tanke på att vi endast kör en föreställning.


let´s twist again!

Åååh jag längtar verkligen till sängen! Men först måste jag vänta ut en filmuppladdning på facebook, som är så segt att jag tror jag blir galen. Hur kan en ynklig treminutersfilm ta en timme att ladda upp? Gah! Well, idag har jag varit på Kulturama i tolv timmar. Jag var där, sådär pigg men iallafall glad sedan klockan tio imorse. Repade med Josefin och Martin. Vi jobbar med twistband och grejer. Det kommer bli fett på scen, efter att vi repat lite till iallafall! Kom och se showen - Katedrals Aula klockan 19 på torsdag, 25 kr! Var och köpte lite rekvisita och käkade. Sedan mina klasser på det, On Stage fick repa inför ett annat projektarbete, de ska gästdansa lite i en dragshow. Tjejen som håller i det var riktigt nöjd, kanoners! Men nuuu vill jag sova. Vi ses imorgon igen!


Slänger in en veckas gammal bild, från tåget till Göteborg. PEACE!

RSS 2.0