Paris!

Okej, Juste Debout var fantastiskt. Jag älskade att hänga där och känna på stämningen. Men vi gjorde ju faktiskt mer än så när vi var där! Johannas kompis Erik följde också med oss, och vi tre bodde i ett rum. Bredvid oss bodde Yared, Dawda och Victor, hotellet låg i Bastille - centralt och mysigt område! Vi festade en del på rummet eftersom vi var fattiga efter allt resande, men hade iallafall väldigt roligt!


Pardyhardy!


Erik, miss Yoyo och jag!


Mjau!


Man betraktar eller blir betraktad. Eller?

När vi kom dit på fredagen gick vi alla och kollade in Notre Dame, helt amazing! Vi lyckades dessutom pricka in en minnesgudstjänst för offren i Japan för ett år sedan. Minns ni tsunamin och kärnraftsolyckan? Mäktigt att vara inne i en sådan respektingivande byggnad.




Vackra fönster precis överallt.





På lördagen drog vi en ordentlig sightseeing och gick runt hela stan och tittade på stora, balla och vackra saker. Vi hann med en runda utanför Le Louvre, stod under Eiffeltornet och hängde lite vid Triumfbågen. Vi gick dessutom mellan allt och fick se hur många vackra byggnader som helst på vägen, ingen aning om vad de användes till dock. Men fint var det.




Jag vill så gärna ha ett eget Eiffeltorn! Ett sådär 40 cm högt, helst sprayfärgat i nån pastellfärg. Får fortsätta leta här hemma, fick inte plats i min väska från Paris.


Cheezy turistbild var det häär! Det var lite krig oom att få komma fram och ta bild precis där man fick vara lite snabb! 8)


Voila!





Sådärja! Ett litet monsterinlägg med en massa massa bilder! Varsågoda! :D

Kommentarer
Postat av: Amanda

äntligen har du fått vara i ditt älskade frankrike :)

2012-03-14 @ 22:29:18
URL: http://amandaspang.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0