take me around the world!

Jag hittade in till en gammal klasskompis genom blogg.se´s hemsida, och åååh! Han håller till i Kina, postar bilder på mat som ser förbannat god ut, besöker massa balla platser och verkar ha det grymt bra. Själv är man kvar här hemma i månaden som just nu vaken är höst eller vinter. Jag vill se världen, nu helst. Klicka in här så kommer ni till Dennis.


Kommentarer
Postat av: Charlene

Hahaha! Men OJ vad världen är liten som man säger! ;o) Att du är gammal klasskompis till Dennis?

Han bor ju hos sin kusin Emmy i Peking, hon är min bästa kompis som jag också bodde hos när jag var där förra året!!! :o)

Jag följer också hans blogg, helt otrolig mat....vattnas i munnen och man blir lite avis! ;o) Tihi! Saknar Peking...och SHOPPINGEN! Du & Martin bara måste åka dit om ni gillar att shoppa annorlunda och billiga saker! ;o) Tihi!

2010-11-21 @ 22:57:58
Postat av: elin har ordet

Näe? hah ja världen är liten! :) Jo, efter att ha kollat runt i hans blogg så vill jag verkligen dra med mig martin dit och bara shoppa och njuta! ska spara ihop lite pengar först bara! :D

2010-11-22 @ 00:07:53
URL: http://elinhartonen.blogg.se/
Postat av: Dennis

Halli hallå ääälin! :)

Det var sannerligen inte igår! Kul att stöta på dig här! Jag är faktiskt här och pluggar mandarin, eller erhm...."soft" pluggar, det är ju bara 1½ timme föreläsning om dagen :P Just nu vardagen "helt okej" faktiskt, haha, nä men jag trivs här, det är underbart :)



Jag ser att du tar dansandet till nya höjder, wow du är lärare? Hur coolt är inte det? :)

Kram dennis

2010-11-22 @ 14:19:42
URL: http://withyen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0