hund eller katt?

Shit shit. Jag anar att min och Martins relation kommer stöta på lite problem i framtiden. Vi gick en sväng igår och kom in på hur mycket han älskar hundar. Och hundar älskar honom. Man måste var en katt eller hundmänniska redan från början. Jag är kattmänniska, no doubt. Jag har haft katter runt mig i hela mitt liv, förutom när jag flyttade hemifrån. Nu är jag hel igen. Jag behöver en katt i mitt liv helt enkelt. Man äger inte en katt, man blir utvald av en katt. Du kan inte bullshita en katt. Den gör precis vad fan den vill, med ett otroligt vakert självförtroende dessutom. Jag vill tusen gånger hellre kopplas ihop med en katts egenskaper än en hunds. Kanske därför jag älskar dem?

Martin däremot, han älskar verkligen hundar. Så i framtiden tycker han att vi ska skaffa en. Lite eftersom han "gått med på" att skaffa katt nu. Oh no! Det värsta är att jag är rädd att jag kommer se ner på kraken. Jag kan titta på en hund och tycka att, mja den var väl lite söt då. Men. Det slutar alltid med att jag tycker den är pinsamt dum, har äcklig, oljig päls som som gör att jag måste tvätta händerna efter att jag har klappat den. Och de slänger sig fram och slickar en i ansiktet. Jag skiter fullständigt i att deras mun är jätteren och blaha blaha. Den slickar sig i rumpan och i många fall äter den sitt eget (och andras...) bajs. Den är fruktansvärt lojal och kan till och med älska en ägare som inte behandlar den väl. Jag ser inte det som att de är fantastiskt trofasta, bara svaga.

Suck. Sedan kommer man ju också till de där självklara sakerna som att man måste gå ut och gå flera gånger om dagen och allt det där. Men mest stör jag mig på att de ser så dumma ut när de ligger och flämtar och hoppas på att deras ägare ska titta åt deras håll. "Se mig, se mig! Jag ääälskar dig!! Titta på miiiiig! "


Kommentarer
Postat av: Lukasjohanna

I love this site! great site and great webmaster . Thank you bye

2011-12-01 @ 16:54:12
URL: http://lukasjohanna.blognownow.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0