back in the days

Jag har fått lite förhöstdepp tror jag. Iallafall för dagen. Ni vet när plötligt inser allt som ska göras, allt som kostar och allt man har förträngt lite kravlar sig upp och säger hej! Jag fick lite ont i magen när jag kom att tänka på att denna månadens räkningar kommer hamna runt 10 000-lappen tack vare alla kostnader som tillkommer för den gamla lägenheten - och för den nya då såklart. Och så sved det till lite att Martin inte har ett extrajobb inför hösten ännu. Och att jag har lite papper här hemma som jag borde skickat iväg för länge sedan, men som jag inte gjort. Och ja pappa, jag ska verkligen kika på det här med A-kassa snart.

Okej. Allting ordnar sig, det gör det ju alltid. Men Sanna och jag konstaterade när vi tog en promenix runt sjön nyss att det fan inte är lätt att bli vuxen! Så det är skönt att få åka hem till sina föräldrar ibland och bli bjuden på mat. (Ja det är en hint om att det var längesedan man fick komma hem till peppen och äta mumsig stek.)


Här var man en fispropp på 17 år, utan dagens bekymmer.

Kommentarer
Postat av: Linda

Hej där, Läste att du gillade Walk On Water väskor samt lap top fodralen, kika in i min webshop där finns det mesta från Walk On water;)

http://www.beautyinsideout.se

2010-08-18 @ 19:49:20
URL: http://hummingbird.blogg.se/
Postat av: Emelie

Men när du var 17 hade du andra bekymmer, som kändes lika stora då. Varje ålder har sina problem. Hade vi haft de verktyg vi har nu för att hantera våra problem när vi var 5 hade de inte framstått som så stora bekymmer, men när vi var 5 var de lika oöverstigliga som de problem vi har nu.

2010-08-19 @ 10:19:52
URL: http://danslararen.blogspot.com
Postat av: lovisa

fin header, du som gjort den?:)

2010-08-19 @ 11:12:14
URL: http://lavitadilovisa.blogg.se/
Postat av: elin har ordet

Så sant som det är sagt Emelie.

2010-08-19 @ 16:39:14
URL: http://elinhartonen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0