det tar ju aldrig slut!

Jag har suttit hela dagen och lyssnat på låtar. Det finns ju så sjukt galet jättemånga låtar i världen, och jag lyckas ändå inte riktigt hitta sådana som jag vill använda. Eftersom jag har tio grupper så behöver jag minst fem olika låtar som jag vill använda, och det är inte lätt! Eller jo. Det är lätt. Det finns definitivt tio låtar jag gillar och skulle vilja använda, men jag får det liksom inte till att passa in i temat för showen. Gah! I´m loosing it! Några tips på låtar som kan beskriva antingen en magisk skog, med vättar och levande träd och dylikt, ett enkelt liv med slit och jobb, ett elakt folk med slaveri, en motståndskamp för de förtryckta eller hur det är att visa sitt rätta jag och att vara sann mot sig själv? Hilfe bitte!

Men det är åtminstone långt kvar till uppvisningen, jag hade nog fått spader om jag satt med samma problem närmre inpå. Det där med att ligga steget före i tidsplaneringen och sådär har aldrig varit min starka sida. Att skriva stora arbeten natten innan det skulle lämnas in och ändå scora var lite av min specialitet i skolan till exempel. :D

 
Way to många valmöjligheter, jag orkar inte höra mer...!

Förresten så är det en föreläsning imorgon (fredag) på Kulturama som handlar om motorik. Det är Annika Åsberg från Alvesta som föreläser och hon är specialiserad på reflexrester. Det kan tydligen påverka sådant som att skrivinlärningen går trögt för barn eller att man har en sån unge som aldrig verkar kunna sitta stilla på stolen. Tips tips! Passar väl framförallt för dem som har barn i sin närhet, egna eller andras. Vill man anmäla sig kan man göra det här. Kostar bara 40 kronor om man inte är medlem i Aktiv Ungdom, och gratis för medlemmar! :D Awesome! 

Btw, Uruguay förlorade fotbollen igår, ajajaj!
Ciao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0