yepp yepp!

Åh vad jag tycker om mina elever! De är så söta och härliga! Det kommer bli jättebra med uppvisningsdanserna tror jag, de kommer sätta det kanonbra! Och det känns verkligen skönt för att det börjar lugna ner sig i mitt lilla hjärta nu också, jag känner mig trygg med kombinationerna och det känns helt okej att så många andra ska se mina koreografier. Det kan annars vara lite ångeeest!! över det. Men nu känns det bra!

Och nu tuffar vi framåt med vår show i streeten! Vi börjar äntligen komma någonvart och har nu ett bättre upplägg att utgå ifrån. Dessutom ska vi få karaktärer att spela på lite under showen, och jag och Maja ska tydligen vara tvillingar nu, haha! Vi är tydligen så pass lika och så pass synkade när vi dansar att det funkar bra, och det blir säkert roligt! :D Fast man kan ju undra lite över vilken karaktär tvillingar har, men jaja.

Gick ju ner till Kulturama innan, och vad skönt det var! Vädret är verkligen jättehärligt, och solbrillorna åkte naturligtvis på! För alla vet ju att "bakom mina solglasögon, kan jag va mig själv!" Vi får hålla tummarna för fler sådana här dagar.


Såhär bister ser man ut när man pinnar på ner mot stan.


"Inte ett moln, så långt ögat kan nå"


Nu är jag en hel del trött och ska gå och lägga mig. Imorgon blir det till att jobba öppning på leos nämligen, och man vill ju inte vara helt klubbad när man ska stiga upp på morgonen. Gonatt!

Ciao!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0