nattens bokfynd

Jag och Sanna tog oss ner till stan strax innan tolvslaget, och hittade en massa folk som stod utanför Akademiebokhandeln och fikade lite på blåbärsoppan och skorporna som var utsatta. Väl när dörrarna öppnades vällde folk in och började flanera bland bokraderna. Fanns jättemånga fina böcker! Jag får alltid dille på vackra böcker om orkideér, men jag har redan två så i år fick det bli något annat! Skönlitteratur köper jag aldrig, det kan man ändå låna av någon eller på bibblan om man vill läsa. Istället köper jag vackra fackböcker som man kan bläddra och titta i hundratals gånger istället. 

 
I år fick dessa tre kamraterna följa med hem!

 
Vardagslyx av Karina Ericsson Wärn och Lotta Kühlhorn som tipsar om hur man lyxar till sin vardag med till exempel ett hemmaspa, hur man får till en hotellfrukost hemma, aromaterapi och enkla och lyxiga nöjen bland annat. Hur man sätter guldkant på vardagen helt enkelt!


Semlor av Mia Öhrn. En bok som beskriver semlans historia och annat med semlan i centrum. Dessutom ett flertal recept på klassiska semlor eller varianter på dessa.


The Hippie Handbook av Chelsea Cain. Precis vad det låter som, en engelskspråkig bok som talar om hur man blir en hippie! Handfasta tips om frisyrval, namnexempel till barn, hur man kör som en hippie, hur man viker origamisvanar, hur man bakar bownies med "oregano" i eller hur man startar en protest.

Himla trevliga böcker måste jag säga. :) Speciellt semlaboken, ett recept ur den har redan hunnit testas, Fettisdagen till ära!

Ciao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0