obetydligt och störande!

Gah! Jag var precis och köpte lite smågrejer att proppa i mig innan nästa klass, och så händer det. Mannen i kassan bara slänger kvittot utan att fråga om jag ville ha det! Och jag vill ju inte be om det när han noga har knycklat ihop det och slängt det i en stor soptunna. Och jag som är ordentlig och skriver upp alla utgifter för att hålla koll på den något skrala kassan. Förjävligt är vad det är! Nu måste jag skriva en engen liten minnesnotering till mig själv, eftersom jag måste uppdatera mitt program för att kunna skriva in det i datorn. Livet är alldeles fullt av jobbigheter! :)

Och dessutom så har jag by the way en strejkande armbåge, utan att ha varit i närheten av bacon-sprutan. Såå.. what´s up whit that? Jag chansar på att det är någon nerv i kläm eller något, det hugger liksom till när jag sträcker ut den snabbt. Men jag satsar på återhämtning under natten sen. :)

Och jag har inte haft tid att skriva tidigare idag för jag har donat med ett hemligt julprojekt som blev färdigt idag! Jag är nöjd och glad! Yaay! Och nu mina vänner är det jobbdags, ha en mysig kväll!

Kommentarer
Postat av: Rosanna såklart ;)

Åh den tabben har jag gjort mååånga ggr när jag jobbat på Konsum!:P Sen nu när jag väl frågar så är det nästan som dem tycker jag är dum i huvudet "Nee jag vill inte ha kvittot.. suck" haha!!

2009-12-07 @ 22:27:57
URL: http://rosannanana.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0