systrar är alltid systrar ♥

Syster yster fyller 28 år idag! Hon fick en uppgradering på sin gamla viktelefon till en ajfåon av Axel, så nu får jag fina mmsrapporter om Einar. :) Stort grattis till henne! ♥
 
Kaerlighed.

. . .


vad vore bättre än höstshopping i hösttråkigt väder?

 
Kom i kontakt med den här webbshopen via Annawii´s blogg, och hittade denna himla snygga kimonon/koftan! Hade verkligen inte tackat nej till en sådan i garderoben i höst. Går att köpa härifrån.
 
Problemet är väl mest att min garderob just nu är fullproppad. Har ett yttepytte rum (ska visa er sen) och just nu är det kläder, skor och accessoarer precis överallt! En utrensning vore kanske på sin plats innan något nytt kommer in. Well, det är väl bra som plånbboksbegränsning det med. :)

släktträff

Blev bjuden på jättegod qinouasallad, något jag borde bli bättre på att laga själv.
 
Det var verkligen inte igår! Mammas kusin bor här i Stockholm med sin familj (på bilden är äldsta sonen Östen med), så jag passade på att åka dit på fika och lunch nu när dessutom mammas moster var där och hälsade på. De bor jättemysigt, med lummig trädgård och fint 20-talshus, centralt men ändå lite avskilt. Jag hade jättetrevlilgt och fick dessutom med mig en påse äpplen hem. Nu kan mamma andas ut också, hon tycker det är så skönt att vi har någon vettig släkting här uppe som kan rycka in om något skulle hända, hehe. :) Tjugotre år och vuxen, men alltid mamma och pappas minsta!

HEJ!

Lite glest bland uppdateringarna på senaste dagarna, och det beror på att jag numer har blivit Stockholmsbo! :) Jag och Pontus tog vårt pick och pack i hyrbilen igår, hann inte mer än att packa in grejerna innan jag behövde jobba lite. Packade upp en del och tittade sedan på Scrubs hela kvällen. Jag har ett yttepytterum och väldigt mycket grejer, så jag måste börja försöka göra lite plats idag. Det ordnar sig.
 
Men idag då? Jooo idag var jag på Marikas och undervisade lite! Malin (som är i LA och kommer hem i helgen) behövde en vikarie till hennes två klasser, det var tydligen både öppet hus och kursstart. Första klassen var det knappt nån på (två små knattisar och en icke-fungerande spotifylista. Småkidsen verkade sådär roade av mitt sjungande men vad ska man göra? Hehe.) Andra klassen var däremot jätterolig och musiken ville funka, så det var nice. Kul att ha klass igen, saknar det lite. Känns bra också att kanske få in en liten fot där, alltid bra. :)
 
Men nu måste jag ta en dusch - vill inte lukta usch! :)
 
På tunnelbanan, på väg till Marikas.

Livet som det ser ut just nu

Hej fina! Vaknat ännu? Jag sitter precis på tåget som tar mig tillbaka till Göteborg efter bästa helgen ever i Stockholm. Just nu är det ingen stress alls, jag chillar med en drickyoghurt och en påse nötter, men direkt när jag kommer hem blir det till att packa ihop alla mina grejer. På tisdag går flyttlasset tillbaka till Stockholm!
 
Så det är mycket som är på gång i mitt liv just nu, och jag älskar det!
 
Jobb: Jag har äntligen tid över för att jobba hårt och koncentrerat med marknadsföring och ledarutveckling. Jag har satt upp höga mål som jag vill uppnå innan förste november, och efter en inspirerande helg med föreläsningar och möten med fantastiska människor är jag mer taggad än någonsin! Jag jobbar med världens bästa team!
 
Kärlek: Jag har nog aldrig varit singel så här länge! Vad blir det nu, sedan nångång i oktober eller så. Och det har varit så himla skönt! Jag har verkligen satsat på mig själv och låtit mig drömma fritt och göra vad jag vill! Jag har dejtat en hel del och träffat sköna snubbar, men jag letar inte efter någon. Känns skönt att kunna flytta runt utan att behöva/vilja se till någon annans behov. Men man ska ju aldrig säga aldrig. I´ll be ready when love strikes.
 
Vännerna: Man flyttar längre ifrån någon, och närmre någon annan. Jag älskar att jag kommer ha många nära vänner runt omkring mig i Stockholm, en stor del av Åsafamiljen finns där och mina nära. Johanna kommer också flytta upp, snäppet senare än mig bara. Ser fram emot att kunna träffa Maja mycket oftare! Kommer sakna min Sanna i Göteborg. Men det går att hälsa på varandra! :)
 
Hälsa: Jag har precis börjat äta LifePak kosttillskott igen, äntligen! Åt dem innan jag flyttade till Åsa, och blev verkligen aldrig sjuk. Annars mår jag jättebra! Saknar träning och rutiner, så tänkte skaffa mig ett bra gymkort i Stockholm och kicka igång dansandet ordentligt. Saknar mina benmuskler, jag har en tendens att tappa muskelmassa och vikt så himla snabbt. Dags att jobba upp en stark och smidig kropp igen! Jag vill bara en biffigare version av mig själv!
 
Ååååh jag älskar mitt liv! Jag hoppas innerligt att mina fina läsare också är nöjda med sina, annars är mitt råd - FÖRÄNDRA DITT LIV OCH TA STÄLLNING TILL OM DU FAKTISKT HAR GETT DINA DRÖMMAR EN ÄRLIG CHANS! :D
 
Puss!
 
Världens bästa kollegor!

There's only two days a year you can't accomplish anything - yesterday and tomorrow!

Gomorron! :D

Jag tänkte bara kika in här en snabbis och låta er veta att jag lever och har det så sjukt bra! Jag är på ett jätteseminarie och gårdagen bjöd på MASSOR av inspiration! Efteråt var jag, Elaine, Sofia och Karin och åt på Vapiano, ni anar inte hur jag längtar efter att bo här och hänga med tjejerna! :) Snatch kom också igårkväll och vi hade lite Åsanostalgi med spökhistorier, just like the good old days!

 

Men nu är jag taggad som fan på dag 2! Puss!

 

 

 

 

 


GUARD YOUR DREAMS WITH YOUR LIFE!

Jag är på seminarie i Stockholm i helgen. Inspirationen flödar!
.


tingel tangel bling bling

Åååh nu har jag packat ihop allt igen, tre veckors resväsk-kaooozz i gästrummet på peppen har städats ihop och knölats ner i väskorna. Just nu är det alla möjliga konstiga grejer överallt; champangeflaskor, en rulle sopsäckar och hudvårdsprodukter får samsas med mina heels och kläder. Blir spännande att jag ska en vända till Stockholm nu i helgen med allt och antagligen kommer ha ett kaooozzz igen bara efter att ha öppnat väskan. Ni vet hur det funkar. :)
 
MEN! Jag är himlans glad ändå! Jag har fått lite gjort idag på min stresslista (som fick heta "Tursamma Torsdag" idag och dessutom hade uppmuntrande "Du fixar allt!" nerklottrat) och dessutom hunnit med att snabbträffa Kajsa! Hon är så himmelens fin. Fick ett meganice halsband av henne, blev så himla glad! Hon hade inte hittat perfekta presenten tyckte hon när jag hade födelsedagsfest, så hon drog lite på det så hon skulle hitta nåt bra. Vilket hon verkligen gjorde! Kajsa är bäst på att hitta saker som känns bra i magen "på riktigt", om ni förstår. Tanke och kärlek bakom. :)
 
Näe hörrni, nu måste jag sova. Ska orka hålla humöret på topp en sista dag på Abetong imorgon och sedan skynda till tåget. Blir fint det! Synd bara att jag inte hunnit skaffa några kakor eller så att bjuda på imorgon på jobbet, gubbarna hade älskat det. (Siktar på att alla ska sakna mig, även dem jag inte tycker om, hehe.) SOV GOTT!
 

fokus, fokus, fokus

Jag bloggade för ett tag sedan om hur dessa tre veckor i Växjö skulle vara totalfokus på jobb och åter jobb. Det börjar kännas lite i huvudet nu att jag har haft mycket att tänka på, men jag försöker bara andas och bena ut allting så jag kan fokusera ännu lite till. Ikväll passade jag på att träffa Karro för en promenad, superskönt att få andas lite frisk luft och småsnacka med en fin vän! Sådant hjälper en massa! :)
 
Och så tänker jag lite på alla bra grejer jag ändå hunnit med när jag varit här:
  • Firat min födelsedag med både vänner och familj, hade det jättemysigt hela helgen och ser verkligen fram emot att kunna köpa mig en alldeles egen säng! Tänk er att kunna testa ut en säng som verkligen bara är anpassad efter mig! Det har jag aldrig haft!
  • Jag har klarat den himla tentan till kursen jag läste över sommaren, det hopade sig som ett litet ångestmoln över mig men nu är det över och det är sköööööönt!
  • Mitt rehabparadis fick sig ett besök. Jag älskar att vara ute hos min syster med familj och mysa, och när jag är nere i Växjö brukar jag försöka boka in några dagar när jag kan vara där ute och bara... a.n.d.a.s.
  • Det har löst sig med boende i Stockholm, så nu har jag det att verkligen se fram emot! Jag kommer bo med en kompis, Pontus, i några månader, och det känns som en riktigt bra början! Jag flyttar redan nästa tisdag, Stockholm; nu kommer jag!
  • Jag har faktiskt fått jobba och tjäna ihop lite cash som kommer bli en skön hjälp den första tiden i storstan. Och det är inte så farligt att glida runt i betongdammet, ibland kan det till och med vara nice.
Sen är det ju lite småsaker som stressar mer än det borde, som jag behöver rada upp i fina att-göra-listor med peppande rubriker och små ord. Jag ritar lite hjärtan också så känns det jättebra att stryka de där punkterna man lyckats bli klar med. Det som stressar mest är att jag är trött och slut i huvudet när jag kommer hem från jobbet, och knappt orkar göra något annat, skippar sådant som jag faktiskt borde och vill göra. Och så det här med att man behöver fixa hyrbil till flytten, och sovplats till Stockholmsresan över helgen. Och det där himla mailet jag aldrig får tummen ur och skickar...
 
Nej!
 
Nu andas vi och avslutar detta så ni slipper deppläsningen. :) Allt ordnar sig faktiskt!
 

Representing Sweden - heeere's Maja, Malin and Cissi!

 
Hands up för bästa Maja, Malin och Cissi som är i LA och dansar! Maja och Malin ser ni längst fram vid sidorna i början, båda i keps. Cissi har bandana och skjorta knuten kring höften. Go go go!
 
ENJOY!
 

funderingar

Okej, jag ska skriva mig på mami och papis adress, det blir lättast, men nu funderar jag på annat istället. Vet nån av mina fina läsare hur det funkar med till exempel vårdcentraler och sånt? Kommer jag få kallelse till cellprov här i Växjö för att det är här jag är skriven? Kommer alla kommunägda grejer stoppa mig i dörren för att jag inte "bor i Stockholm på riktigt"? Vore toppen om nån satt på sån här hemlig info, annars får jag väl ta och ringa runt överallt och fråga!
 
Krångel krångel. Jag ska fan tjäna ihop så pass mycket pengar att jag kan köpa mig en bostadsrätt på Söder, så jag har my own place! :)
 
 
 

vintage

Jag fick med mig ett skitsnyggt skärp hem som Lisa aldrig använder, som från början har tillhört mami när hon var ung. Jag har ett liknande själv, också ärvt av mamma, men som är lite blaffigare. Måste verkligen lufta dessa lite och låta dem komma ut och träffa folk igen, senast var nog när jag gick i högstadiet eller nåt och glassade med metall runt höften.
 
 

egen brygga är höjden av sommarlyx

 
Byavägen, snabba grusvägen eller krokiga stigar genom hagarna ner till sjön. Lisa och jag passade på att ta ett dopp idag också. Tog med shampoo och tvål, dök ner för att skölja ur och fick hålla koll på Saga som ville jaga ekorrar vid strandkanten. Fick finaste fluffvolymen och sköna naturen på köpet. Vad gjorde jag om jag inte hade detta lugna paradis att hälsa på och återhämta mig hos?

makabert?

Oooh spännande! Axel är jägare, och för nåt år sedan sköt han en vildsvinsgalt - de tar ju alltid tillvara på det mesta av köttet och sådär, men jag ville åt skallen denna gången. Så Axel fixade lite och la ut huvudet vid en myrstack, så nu har räven varit där och mumsat lite, och myrorna har rensat upp. Vi gick och hämtade den idag, den var lite möglig och jordig så jag har stått och diskat på den med såpa, hehe. Nu måste den ligga och torka upp ett tag och sedan blekas med nån syra, så benet blir vitt. Eller om jag ska måla den i nån färg, har inte riktigt bestämt mig ännu.
 
Vad säger ni, makabert? Jag gillar den. :)
 
 

svensk design

Lisa, jag och Einar packade ihop oss idag och drog in en runda till Lammhult idag på förmiddagen. Vi gick på Norrgavel och Svenssons och lekte pekleken. Ni vet, man får välja en sak i hela butiken som man verkligen vill ha - och så låtsas man att man får det. :) Den funkar också på tidningsuppslag och annonser. Just pick one! :D
 
Nu börjar magen kurra, så jag ska nog övertyga Lisa om att vi ska stoppa i oss lite mat nu.
 
Mamma och son på Svenssons, det riktiga - i Lammhult. :)
 
Solstrålen!
 
Vill ha en stor lägenhet i Stockholm NU att inreda! (Och massa pengar på kontot.)
 
Vi var på Chockolat och Antikt och köpte med oss lite praliner, lyx.

Kråketorp

Åh nu är jag supertrött och kommer sova som ett litet barn. Jag blev upphämtad av Axel efter att jag jobbat klart för veckan, och åkte ut till Einarpeinar på landet. Hann mysa lite med lillsnubben innan han gick och la sig, och blev sedan bjuden på grillat. Lisa och jag cyklade sedan ner till bryggan och tog ett mysigt kvällsdopp. Det blir mörkt snabbt nu på sensommaren, så vi tog med massor av värmeljus och fick lysa oss fram genom kohagen med ficklampa. Så himla skönt! Vi passade också på att skåla lite i fläderchampange innan vi tog oss hemåt igen.
 
Skönt att vara här. Samlade på mig en trave böcker och nya IKEA-katalogen som jag tänkte bläddra lite i innan ögonlocken trillar ihop. Gonatt på er!
 
 
 

posta posten

Hej! Jag har precis krånglat lite med min post, varför måste det vara så svårt? Har ingen aning om hur jag ska göra nu när jag flyttar igen i slutet av månaden. Det lyckas alltid bli problem med eftersändningen, och jag tror jag måste skriva min adress på peppen här i Växjö denna gången. Vet inte riktigt hur länge jag kommer bo i första lägenheten i Stockholm medan jag letar efter något mer permanent, så jag kan nog inte få posten dit. Hmm. Svåra val!
 
Annars har det inte hänt så mycket mer idag, jag har pysslat lite med mitt och jobbat. :) Sista dagen på jobbveckan imorgon, ska passa på att åka ut till Einar i helgen, mys
 
Gammal bild, från tågresan ner förrförra helgen. Med min fina snapback!

ÄNTLIGEN!

 
Åh hörrni, jag har lite smått spänningshuvudvärk och är lite matt i kroppen just nu. Jag har suttit och bölat och haft ångest under två timmar ikväll, och nu är jag äntligen fri. Jag pratar om sluttentan i Musikteori. Fyfan. Jag kunde ju inte valt en tråkigare kurs, och allt var cpsvårt för mig som aldrig ens plinkat på ett piano tidigare. Alltså, vad trodde jag?
 
Men jag klarade mig alltså med nöd och näppe (på riktigt, på håååret att det inte gick vägen) så jag firade med lite vit kladdkaka och fläderchampange som Lisa gjort. Gott!
 
Och nu ska jag bara sova, sova, sova. Snart är vecka två avklarad på Abetong. Hittils har jag skaffat mig en maffig bonnabränna (inklusive vita, permanenta "handskar"), saftig soleksem, rivsår och brännsår över underarmarna och betongdamm i näsan. Men vet ni vad? Jag är ändå sjukt pepp och jobbar på, för fan att lite industriatmosfär ska knäcka mig. :D *fUck tHE POlicE!*

Working class hero

T-shirt - Streetstar Summercamp / Byxor - blå jobbarbyxor / Skor - Stålhätteskor / Detaljer - Morakniv, Handskar

Såhär knatar jag runt om dagarna. :) Ny dag coming up, är ni pepp?
.


monday - mon cherie

Ännu en måndag avklarad! Tropisk värme idag, jag jobbade utomhus hela tiden och trodde jag skulle smälta bort. Skönt, men imorgon tar jag solkräm på näsan! Efter jobbet följde jag med Eric hem istället för den gamle hederlige pappan. Julia som jag jobbar med (och som råkar vara Emelies syster yster) hade hårsalong och klippte alla syskonen Hartonen. Så himla nice! Toppade lite och fixade till min knäppa uppklippning sedan tidigare. Hittat min nya favoritfrisör nu då jaaa! Blev inte sämre av att salongen bjöd på våfflor och Einarmys dessutom!
 
Värt!
 
Och så har jag hunnit med lite snabbmöte mellan matlådefix och bloggande, vill kunna jobba jobba jobba nuuu utan att tänka på allt annat! Vad jag önskar mig just här och nu:
  1. Jobba färdigt på Abetong snabbt snabbt så jag kan koncentrera mig på roligare jobb.
  2. Att jag på något magiskt sätt ska logga in på Blackboard och se att jag redan gjort och fått godkänt på min tenta i Musikteori. Vill. Inte. Alls.
  3. Flytta upp till Stockholm redan nu och installera mig i staden jag längtat efter att få bo i. Snaaart!
  4. Äta mango och nätshoppa lite utan att tänka på prislappar och löjlig tull.
Men hey nu sover vi allesammans och hoppas på ännu en kanondag imorgon! Jag ska göra det iallafall. :)

Haha! Jag önskar någon skulle säga såhär till mig nångång! :D

 
Gomorron alla! Let´s make this day the best one ever! Sprid kärlek!

ka-ka-kalas!

Bror och systerson.
 
Det har varit en fin dag idag! Solen sken och värmde oss så vi kunde duka utomhus på altanen till mitt lilla familjekalas. Höjdpunkten var såklart att få mysa med Einar, så det blev bara bilder på honom när kameran väl kom fram. Han är världens linslus, drar alltid fram ett flin när en kamera är i närheten. Nästa helg ska jag ut på rehab hos systra mi på landet, och bara hänga loss med lillen. Längtar!
 
Jag är jätteglad för vad jag fått i present dessutom, pengar till en ny säng! Känns asbra! Jag kommer flytta upp till Stockholm ganska precis efter att jag jobbat färdigt här i Växjö, och eftersom jag inte riktigt vet hur det ser ut ännu så vill jag inte ha så mycket grejer, men jag kommer behöva köpa en säng i vilket fall. En mjuk och lyxig, anpassad efter bara mig. Mmmm! :D
 
Nu, fina ni, är det dags att klappa ihop datorn, det är måndag imorgon och en ny jobbvecka ahead. Jag har fixat ihop lite matlådor och gett naglarna en snäll treatment, så nu är jag redo för en ny vecka i betongdammet!
Sov gott!

EVERYTHING


Kalle och Chokladfabriken

Jag fick ett födelsedagsgrattis från Mecenat igår på mailen, fick hyra en film gratis från någon filmsida på nätet. Så jag tänkte köra en stress-rescue och bara chilla ner med film, snackset som blev över från igår och mysa för mig själv. Mamma och pappa är på Öland tills imorgon, och jag orkar inte göra så mycket mer än att bara ta det lugnt, det har varit en hektisk vecka!
 
Så vi hörs imorgon fina ni! :) Då vankas lite kalas med familjen, mys!
 

birthdayparty!

Jag älskar ju som sagt att fylla år! Dagen började fint med att mamma och pappa kom in och sjöng för mig på morgonen, fick pengar till en ny säng och lite småsaker. Bra bra! Efter jobbet hann jag bara hem och göra mig iordning och ställa mig med maten innan mina fina tjejer började droppa in.
 
Käkade gott, pratade på och hade supertrevligt! Fortsatte sedan ut till Deluxe, dansade tills fötterna värkte och hade en bra kväll. Tack fina som kom och gjorde min dag! ♥
 
Kajsa, Josefin, Johanna, Amanda, Erika och Karro!
 
Fölsedaabaaarnet!
 
Evelina, Amanda och Erika.
 
Systa mi.

glajjor on a budget

 
Min helg so far har varit asbra, min födelsedag var fin och jag har de bästa vännerna! Johanna kom hit en snabbis igår, och tog tåget tillbaka till Göteborg idag. Vi var nere en sväng på stan tidigare idag. Bakislunchade på Koh Thai med bästa Kajsa, jag hade en lockingklass för ett gäng på svensexa och strosade lite i solen. Johanna var snäll och köpte mig ett par nya glajjor. Exakt likadana jag köpte för ett tag sedan, men som blev lite bortslarvade under en utlåning på Åsa. Men nu har jag alltså ett par igen, för endast en femtilapp på Ur & Penn. De rear ut alla solbrillor nu, passa på! Jag köpte dessutom mina runda favvisar där på rean förra året, så det finns alltid godbitar.
 
Och hörrni! Miss Yoyo tog dessutom sitt körkort igår! Titta in här och gratulera vettja så blir hon glad!

iiiiiih!

Nu är den äntligen snart här! Årets grej - min födelsedaaag!
 
Jag är så himla peppad på att fylla år. Man kan ju faktiskt inte vara nere på sin egen födelsedag. Jag hoppas bara att jag slipper var ute och platta om sliprar på jobbet som jag fick göra idag. Var i princip själv hela tiden - utan vare sig trevligt sällskap eller musik, och blev mer och mer uttråkad och sur. Åååh om jag måste göra samma sak imorgon kommer jag böla!
 
Men! Jag fick också en fin Morakniv och nya handskar i förskottspresent i av några kollegor. Hehe, fint. Det kommer nog krävas mycket för att jag inte ska flyga på moln imorgon ändå. Jag färgade till och med håret och fixade naglarna lite dagen till ära, så man får känna sig lite fin - trots att man glider fram i betongdammet. :)
 
Men nu är det dags att slå ihop datorn och sova. Efter jobbet imorgon får jag skynda mig hem och förbereda för grill-födelsedags-fest-utgång med fina fina människor jag saknat, taggad taggad taggad!
 

Asa Herrgård

Hej fina! Tänkte bara slänga in en snabb hälsning innan jag ska sova, kommer däcka på kudden kan jag lova! Efter en dag på jobbet åkte jag och pappa direkt till Asa för att mysa lite med Einar. Vi i familjen och så Einars farföräldrar åkte till Asa Herrgård och käkade en supergod grillbuffé, mysigt ställe och en glad unge som alla skulle tramsa med hela tiden. Vi var ett av de där sällskapen där precis alla ska göra sig till för att få en litet flin från Einar. Hehe. Well what can I say? Jag är en stolt moster som saknat min systerson hemskt mycket! :)

Blev sedan kaffe hos Lisa och Axel innan jag var tvungen att åka hem för att planera lite smått inför en lockingklass på lördag. Jag lovade Axel att hålla en klass på en svensexa, kul! Måste verkligen planera mina dagar för att hinna medd allt, finns ingen tid what so ever för att glida och lata mig. Och hej vad man får mycket gjort när man inte har någon tid för att slacka lite i planeringen!
 
 
 
 

back in the days

Hej alla fina! Nu har jobbandet kommit igång på riktigt, idag gjorde jag min andra dag av femton på Abetong. Hittils har jag bland annat fått montera skuldror till sliprarna och platta om. Säger er antagligen ingeningen men det innebär en massa bärande av metalldelar fram och tillbaka. :) Det är lite halvsegt men helt okej. Jag ska göra det bästa av det och försöka ha roligt ändå.
 
Det är ändå många som fortfarande kommer ihåg mig sedan jag var där sist. Vad kan det vara? Fyra - fem år sedan iallafall! Då var jag arton år, med skinn på näsan men ändå lite sådär halvkonstigt blyg. Fem år senare, screw that. Det är samma tugg som sist, samma jargong. Men jag har lite koll på grejerna och jag vet hur saker går till. Så let´s do this. :)
 
Haha! Såhär såg det ut sist jag jobbade på Abetong. Liten Elin i stort munskydd. Söta flätor och diadem fick också vara med. Jag hade så himla gullig stil back then.
 
Men nu ska jag ner till stan och möta upp Evelina för en fika! Alldeles för länge sedan!

IMAGINE

I största möjliga mån försöker jag ha inspirerande människor runt mig. Alltid - när jag får välja helt själv.
 
Då och då (nästan aldrig nuförtiden, tack och lov) känner jag mig som en tillplattad växt utan några som helst planer på någonting i livet. Det var lite så jag levde mitt liv tidigare också. Lyssnade mycket på vad andra tyckte jag borde göra, men hade inte riktigt den där sista pushen att faktiskt göra något vettigt av det. Jag jobbade på dansskolan för att min danslärare tyckte det skulle passa mig. Jag stannade kvar länge för att jag fick fler klasser, och såklart för att jag väntade på att min pojkvän skulle sluta skolan. Men egentligen inte för att jag själv hade det som mål, det jag verkligen ville. Bara ströanledningar till att slippa tänka själv.
 
Men när jag väl låg hemma i soffan och hade ångest innan jag skulle till dansstudion, det kändes som om jobbet åt upp mig inifrån, och när jag verkligen kände paniken över att stanna kvar i Växjö och bara blaffa ut i nån slags nöjsamhet jag inte riktigt valt själv så fick jag nog.
 
Jag gick på folkis ett år och har aldrig mått så bra. Eller så dåligt. Huvudsaken är att jag kände saker under året. Jag började lyssna på hjärtat i allt större mån men även på naturen, som alltid gav kloka svar. Jag började omringa mig av människor som var totalt dedikerade till vilket intresse de nu kunde tänkas ha, och jag såg passion i folk. 
 
Fantastiskt!
 
Jag har nu börjat drömma större än jag någonsin gjort tidigare, mina planer är för stora för ett enkelt papper. Jag vill göra ALLT och jag vill göra det NU! Det är nu det rätt tid för mig att börja uppnå mina mål. Inte en dag för tidigt.
                  
Men kanske alldeles lagom sent för att jag skulle hinna förstå vad som händer själv.
Times are changeing.
 

vi-ska!

 
Galen lördagkväll? Inte direkt för min del, men jag har haft det nice ändå! Är i Växjö nu några veckor framöver för jobb, jobb, jobb. Men hey! Det är ju inte varje dag jag är här så jag passade på att möta upp Kajsa inne i stan, det är ju ändå Karl Oskar-dagarna i krokarna. Hängde med bandet Vi-Ska! i deras replokal och snackade lite, nice vibe. Hustlade till mig en fet snapback också. Jag reppar mer än gärna, gillar deras musik som fan! Kolla upp dem på spotify, ni kommer bli glada! :D
 
Men annars var Karl Oskar precis som det har varit de senaste åren. Folkfest liksom. Hade himla roligt här när jag var yngre, och det är väl då det är som ballast. Drog hem tidigt, kände inte alls peppen. Min hosta kommer bli glad, förhoppningsvis! Och nu måste jag fan sova för imorgon ska jag måla tak hela dagen. Ingen vila, ingen ro!
 
Nu kör vi. :) Tre veckors jobbfokus börjar NU!

fancy facial freak-out

 
Detta är hela gänget av ansiktsprodukter jag använder för tillfället. Vissa av dem är nya och varmt välkomnade, andra på väg ut och några är favoriter att ta till hjärtat. Jag efterlyste för ett tag sedan en ny serie eftersom jag inte var nöjd med Formula 10.0.6, och mitt bästa val är Nu Skins produkter. Heja!
 
1. Waterproof eye makeup remover - Sephora
Bästa jag nånsin haft, får bort allt smink enkelt och utan att behöa gnugga. Passar mig asbra eftersom jag alltid använder vattenfast eyeliner.
 
2. ageLOC Gentle Cleanser & Tone - Nu Skin
Skönt skum som känns skonsamt och rengör bra. Innehåller massa bra grejer som håller huden ung och frisk.
 
3. Rejuvenating Bionic Scrub - Exuviance
Skrubb som verkligen rengör. Huden känns riktigt uppfräshad efteråt. Jag använder den kanske en till två gånger i veckan.
 
4. ageLOC Transforming Night - Nu Skin
Ska milda fina linjer, porer och rynkor. Har inte mycket rykor ännu, men den är skön och luktar gott! Käns som att huden blir väl omhändertagen under natten.
 
5. ageLOC Future Serum - Nu Skin
Superserum som får huden att se yngre ut. Känns superlyxig att använda.
 
6. FACE creme bronze - ACO
Ger jättefin färg och lämnar huden skön och mjuk. Funkar jättebra de dagar man inte vill ha smink men ändå få bort glåmigheten i huden, eller under sminket som en schysst utjämnande bas. Finns en gelvariant i samma serie, inte alls lika skön.
 
De produkterna jag inte har listat siktar jag på att byta ut så fort de tagit slut. Jag är bara för snål för att inte använda upp dem innan dess! :)

inspo / nike air max

 
 
 
 
 
 
 
Well hello baby... come to mama. Pics of kicks - here.

.

 
Big family, one love.

vardag

Jag vaknade imorse av världens hostattack, men såhär framåt eftermiddagen glömmer man nästan bort att man är sjuk igen. Och så fortsätter dagarna, samma sak. Skönt är väl det att man får tillåtas att glömma lite och tro att man är på topp. Jag njuter lite av solen, väntar på att datorn ska laddas upp ordentligt så jag kan sitta på balkongen och lyssna på en föreläsning, andas lite frisk luft och dricka flädersaft. Väntan är också skön, med fina Frank Ocean i högtalarna. Dansade omkring (jag vill dansa nu!) som i extas alldeles nyss tills jag blev påmind om min kropps krassliga läge. Men det är nice vibe, fredagen till ära.
 
Det är typisk vardag - lite jobbande hit, lite pluggande dit. Slänger in en tvätt emellanåt och funderar på vad jag ska packa. Orkar inte riktigt tänka tre veckor framåt egentligen, men hej och hå, det får gå!
 

en sån där dag helt enkelt

Vilken dag... Jag har jobbig huvudvärk som inte vill släppa och är ganska seg överlag. Johanna blev månadens säljare på sitt jobb (hurra!) så igår var vi ju tvungna att fira lite! Elsa och Mikaela kom hit och förade lite efter att Johanna slutat. Fortsatte sedan ner till stan och var ett tag på Queen, sedan Peacock på det. Det spårade lite mer än vad det var tänkt, haha. Så jag har varit lite småbakis hela dagen. Och att det sedan har varit lågtryck med åska och ösregn har liksom spätt på det hela också. Får ni också ont i huvudet vid lågtryck?
 
Men annars har jag jobbat en del idag, känns bra! Försöker boka lite skypemöten och sådär så jag har lite ordnat till nästa vecka. Jag ska ner till Växjö och jobba på Abetong i tre veckor nu på måndag. Det blir långa dagar när jag dessutom ska få tid över till att jobba med mitt nya jobb, göra färdigt och avsluta min musikteorikurs samt försöka träffa vänner och familj på det. Pjuh. Det blir tre veckor av total fokus.
 
Ungefär såhär vill jag göra nu. Chillar'n.

my own "home-spot"

 
Nu när jag flyttat runt lite och bott möblerat har jag slutat bry mig om grejer så himla mycket. Tidigare var jag waaaay more fäst vid saker än vad jag är nu. Tyckte det var jättejobbigt att behöva bo i andras möbler, att göra mig av med mina egna möbler jag köpt och sådär, Men jag vande mig helt enkelt. Vad jag behöver nu för att känna mig hemma är mitt egna lilla hörn av "Elin".
 
Min fina inspirationboard som hängder bredvid sängen till exempel. Jag vaknar upp varje dag och kan se allt som inspirerar mig, och jag har min lilla maskot-nalle-Elin som alltid är med också. Jag kan få lite ångest om hon sitter lite hopsjunken och ser ledsen ut, hehe. Måste klappa och pussa henne glad igen. Hon är någon slags metafor för lilla jag tror jag, jag måste ta hand om henne helt enkelt. :)
 
Och så bor min fina pendel i burken också, alltid nära till hands. Oftast får jag mina ryck mitt i natten och måste pendla och fråga saker om mitt liv och framtiden. Karin sa en gång att pendeln måste få bo lite fint, så nu får jag så himla dåligt samvete om den blir nedpackad lite slarvigt eller sådär. Haha! Jag är en sucker för mysko grejer och skrock helt enkelt.
 
Sen har jag också ett stort tygstycke som täcker en stor del av väggen. Utan den känns hem helt enkelt inte riktigt lika" hemigt". Vad har ni för något som känns viktigt för er? Det som gör er lite tryggare, lite gladare och lite mer rotad?

RSS 2.0