the year of 2012 - catching dreams

 
Jag älskar mitt jobb. Jag älskar mina vänner. Jag älskar min familj. Jag älskar mina framtidsplaner.
 
 

roomies

 
Du och jag, Johanna. Du och jag.
 
Vi lyckas hela tiden gå om varandra här hemma. Våra jobb vill inte alls samarbeta, vi lyckas liksom inte riktigt vara lediga samtidigt. Men det ska nog lösas snart tror jag. :) Vi håller på och letar lägenhet i Stockholm nu, och jag döööör vad jag längtar tills vi flyttar dit! Som det ser ut nu kommer ms Yoyo flytta dit lite senare än mig, på grund av hennes jobb här i Göteborg. Men sen så! :D
 
Jag hoppas verkligen ett byte vi siktat in oss på ska gå vägen. Håll tummarna för att allt går som det ska nu till helgen! Hoppas hoppas hoppas!

sunny sunday ♥

Klockan är strax efter tio och jag sitter och mumsar lite på scones från igår. Jag har redan hunnit med ett jobbrelaterat skypemöte och fler väntar under dagen. Det verkar som att det faktiskt kan bli fint väder idag igen, men jag tror jag får skippa stranden ändå. Min hopplösa "nästanförkylning" vill inte riktigt försvinna, den pendlar bara mellan okej och bättre hela tiden. Menmen!
 
Jag tänkte passa på att få undan lite praktiskt hemma idag också. Städa och plocka iordning, tvätta, jobba en del och boka tågbiljetter. Snart åker jag hem till Växjö för några veckors jobb där. Det är mycket nu! :)
 
Vad har ni för sköna söndagsplaner?
 

Artistic point of view

Jamet idag var lite halvdant arrangerat, men det var nice ändå! :) Åkte dit med två från Skill Bill och fick se dem dansa med några breakare från Stockholm och Oslo på Kungstorget i Uddevalla. Efter det drog vi iväg och kollade in när några graffare arbetade på sina pieces på en av flera lagliga väggar i stan. Tydligen satsar Uddevalla ganska bra på det där med lagliga graffitiväggar, önskar det var så på fler ställen. Graffiti gör mig glad! (Meningslöst och fult klotter gör det inte...) Fram med the true artists!
 
Hipster-Andrea is posing her way to the top!
 
Play me!
 
Dokumentation.
 
B-boys.
 
In the making of art.
 
Inspiration!

lördagsmys

 
Mmmm! Det känns nästan som om det är tidig höst just nu, ruggigt ute. Inte för att vi haft någon supersommar direkt, men jag är ändå ganska redo för hösten. Har mycket att se fram emot i höst - flytt och storsatsning på jobb och dans! Pretty nice, huh?!
 
Anyways, jag har haft en asnice dag i Uddevalla, men det började ösregna så väl hemma igen var jag en hel del frusen. Varm dusch, scones, varm chokklad med grädde och OS på TV. Så låter min lördagkväll och jag älskar det!

graffitti

 
Gomorron! Lördag är här, och vädret verkar ha vänt lite igen. Tror det skulle bli massa regn och åska i Uddevalla idag - kulT. Men det kommer nog bli fett ändå! Sitter och väntar på att Andrea ska komma förbi och pick me up, så blir det graffittijam med henne, Pontus och Mats later on.
 
Vad har ni för er en dag som den här? :)

sängen kallar

Hej! Vi kom precis hem från en in- och utflyttningsfest hos Janna i Linné, jag är galet trött och kommer snart däcka fint i sängen. Har annars haft en asnice dag! Vi var nere en sväng på stan för att dra till glasbanken och hämta ut ett roligt paket till mig. Sedan hängde vi bara på balkongen och hade det gött. Bra musik, fantastiskt väder, öl och vattenpipa. Mmm! Gjorde oss iordning och drog till festen och nu sitter jag här och är bara jättetrött. Var inte så himmlans pepp på fest idag faktiskt, så det blev en hyfsat tidig kväll.
 
Inte mig emot heller för den delen, ska upp tidigt imorgon för lite skypemöte och sedan vidare till Uddevalla med ett gäng för ett graffittijam. :) Blir nice!
 
Eeeh ja. Det här är livet.
 
Såhär såg jag ut på festen! Höga (och korta!) turkosa shorts och ett linne med djup rygg och tryck bak som Malin designade på Åsa. Och så hatt och halsband från Egypten på det.

summer paradise

 
AWESOME väder de senaste dagarna! Jag är lite löjligt småförkyld och hostar och har mig, så jag kan inte riktigt njuta av det så hårt som jag skulle vilja annars. Men jag låg en stund i solen nere på gräsmattan, såg två rådjur knata förbi höghusen och pluggade lite musikteori. Jag hade skönaste reggaeviben med en öl i handen också, lagade käk och sjöng för Morris. Bra dag helt enkelt!

wishlist

Jag fyller år i år också! Happy day mama!
 
Då skulle jag kanske önska mig något som det här; vackra smycken, en mjuk säng, en ny frisyr, en lapp att betala med, konst från Charmaine O, en resa till Budapest betald eller något annat fint.

Einar!

 
Som den åttonde lille sötdvärgen! :D ♥

brand new day!

God morgon. :) Mår ni bra? Jag känner mig lite halvseg, jag och Johanna drog en spontanutgång igår kväll och idag är jag uppe hyfsat tidigt för att sitta i lite skypemöten. Men det verkar bli en härlig dag så jag klagar inte! :D
 
Hade en sjukt bra dag igår också, perfekt sommarväder! Jag och Yoyo låg ute och solade ett tag, jag sprang en runda och var nere en sväng på stan för att fixa lite ärenden. Bestämde oss sedan för att ta tillvara på sommarnatten och gå ut för en drink och hamnade på Locatelli. Jättemysigt ställe! Slutade med att vi hamnade i ett stort sällskap med astrevliga killar som drog fram helrör och grejer. Var ändå hemma hyfsat tidigt så det är lugnt. Bra häng. :)
 
Strawberry Mojitos och sedan vodka med bubbelvatten. Oväntat fräscht.

focuuuus!

 
Jag vill så himla mycket i mitt liv just nu! Mitt bästa tips till alla just nu är definitivt att sätta er ner och skriva ner era mål och drömmar i livet, det har gjort jättemycket för mig att få på papper vad det egentligen är jag vill. Let´s make our dreams come true!

långpromenad

Jag hittade faktiskt fram till Delsjön till slut, efter att jag fått ta hjälp av kartappen på mobilen, hehe. Men det var en jättefin slinga längs med sjön, och vädret var helt perfekt för en promenix, lite halvmulet men you know.. friskt liksom.
 
Jag har lite halvångest för att jag sackat ihop nu under sommaren med träningen. Saknar mina fasta rutiner på Åsa, träning varje dag, tre mål mat om dagen vid samma tidpunkt varje dag. Då gick det lite bättre att kosta på sig godsaker då och då när man pallade ta sig in till stan och skaffa något. Nu är det lite väl lättillgängligt med Nogger i varje affär. Ouff! Jag måste faktiskt skärpa mig nu, det sista jag vill är att tappa all muskelmassa jag äntligen lyckats bygga upp under Åsa. Hej och hå! Nu jävvlar.
 

Morrisito Starsky

 
Nu drar jag med mig mr Morris på en långpromenad. Eric skvallrade om hur vackert det var borta vid Delsjön som ligger i närheten av oss när han var ute på en en löparrunda, så jag måste ju ta mig dit och se det själv! Jag vill ut och lyssna på träden, de verkar ha mycket att säga nu, blåste massor inatt. Hörs senare!

weekday

Här är mina senaste fynd! Älskar att det är stora reaskyltar i alla butiker just nu - jag har av någon anledning en förkärlek för de där lite konstiga grejerna som aldrig verka sälja så bra till fullpris! Så oftast kan jag egentligen vänta ut rean och sedan gå loss! Hatten hittade jag dock inte på rean, men på deras grymma vintageavdelning. Rekomenderar starkt att ni kollar in den, finns feta grejer där att hämta hem! Baddräkten hade jag tänkt använda som tubtop istället för vid poolkanten, har kikat på den länge med tyckt den var för dyr. Nu var priset lite mer Elinvänligt. :)
 
Hatt - 150 kr / Baddräkt - 60 kr / Top - 100 kr
 

inspo / white ink

Något för den subtila...
 
 
 
 

frukost och planeringsmöte

Med mig själv!
 
Jag vaknade lite senare än vad jag hade tänkt mig idag, men at least så känner jag mig lite bättre idag än igår! Så nu sitter jag med det lilla det gick att skrapa ihop till frukost idag och planerar hur jag ska lägga upp tiden effektivast. Jag behöver plugga, jobba, handla och dessutom längtar jag efter minispa! Blir inget segande idag m jag vill hinna med allt. Så nu kör vi!
 
 
Vad har ni för planer idag?

well hello there, salty holmes

Okej. Jag mår inte tip top idag. Sov jättedåligt med jobbiga drömmar och ont i halsen, vaknar och känner mig på-gång-att-bli-förkyld och seg. Men solen sken så fint så vi tog oss ut en sväng till Saltholmen och myste runt. Meeen vi är ju kanske inte så jättebra på det här med klippor, så det blåste nåt så jävulst så vi fick åka hem igen efter en timme. Men lite nice hann vi ha det trots allt!
 
E n' E packade sedan ihop sina belongings och for hem till Småland - jag däckade i två och en halv timme. Håll tummarna för att jag vaknar upp utvilad och frisk imorgon! :)
 
 
 
 
 
 

Liseberg!

 
 
 
 
 
 
Eric och Emelie har åkt hem, nästa gång de hälsar på blir förmodligen i Stockholm! Det var verkligen jättemysigt att de var här, tack fina ni! ♥
 
Här är lite bildregn från igår. De är snäppet bättre på det där med att faktiskt använda kameran så jag llånade bildern aav dem istället! :) Enjoy!

finbesök av familjen

Jag vet, jag vet! Jag har anledning efter anledning nu för tiden till min dåliga uppdatering. Och  himla värt är att jag alltid irriterar mig på bloggar där det hela tiden ursäktas för att man inte uppdaterar. Men åhe, jaja. Jag har helt enkelt prioriterat lite annat nu, livet utanför. :) Min fine bror Eric och hans söta flickvän Emelie kom upp hit till Göteborg i torsdags, och sedan dess har jag velat hänga med dem och bara mysa! Jag skulle egentligen ha följt med Johanna ut till landet men det blev ändrade planer nu. Istället var vi ute och åt igår (huuur gott som helst!) och tog sedan en drink på Puta Madre och Storan. Himla mysigt!
 
Idag har vi spenderat dagen på stan och försökt ta tillvara på solen. Jag köpte två fina toppar på rean hos Weekday, happy day! Och på bästa sätt avslutade vi kvällen med middag ute och sedan en tur till Liseberg. Wiie! Knatade dessutom för första gånge in på späkhotellet Gasten med Eric. Hahah, herregud asså. Skrämde upp varandra rejält! :D Kul kul!
 
Nu blir jag snart vindögd av att jag är så trött. Så vi ses imorgon istället! Sov gott!
 
Igår på Puta Madre! Kameran gjorde något skumt med Erics ögon... riktigt sådär elakt svart är de inte i vanliga fall haha! :D
 

Stockholm - mon cherie!

Hemma i Göteborg igen, efter några asbra dagar i huvudstaden! Det blev aldrig riktigt av att jag hann sätta mig ner och blogga, jag flängde fram och tillbaka hela tiden och bodde på olika ställen så det var mest ett jox att få till helt enkelt. :) Istället har jag bara njutit av varje sekund! Jag hann träffa några av dem jag ville få tid för, och så lite business också - så inte bara all play.
 
I lördags förfestade vi hos Maja, sjöng Singstar och spelade charader. Bästa var när vi fick ta medd resten av lapparna till charadern och fortsätta i t-banan, och hela vagnen engagerade sig! :D Men jag hann också med att chilla lite framför film, gå på Fotografiska (mitt favoritmuseum!) med Yared, fika och pratas ikapp med Elmaze, ta en klass för Jonna och sådär. Bra shit helt enkelt. :)
 
Nu är det hög tid att sova, varit lite dåligt med det hela trippen. Imorgon är jag busy bee! Har en massa att hinna med innan bror med sambo kommer och hälsar på! ♥ Sov gott!
 
Kameran fick inte riktigt vara med och leka, så här kommer andra Instabilden från tågresan hem, för att knyta ihop säcken lite.

On the railroad again - Stockholm nästa!

God morgon på er, vaknat ännu? Jag drog mig upp runt halv sju imorse för att ta tåget mot Stockholm vid åtta. Men jag är inte människa förrän nu, efter att jag fått knöla ner mig i stolen och fått sovränder i ansiktet, hehe. Jag älskar att åka tåg! Helst själv, men en nice tidning, en dator och en chailatte som sällskap. Finns inget skönare än att sitta och slumra på ett tåg och se naturen susa förbi utanför. :)
 
Fredagen den 13:e igår hörrni. Jag är lite nojjig sedan sist det var otursdagen nummer ett och jag klev ur ett tåg och steg av hela min klack på mina heels från LA, och sedan massa småotur resten av dagen på det också. Men igår var en så himla bra dag! Började med ett skypemöte med Sofia och Katharina om ett jobb som verkar så himla roligt! Kan det kanske vara min lyckosten som ger tur med pengar som kirrade jobb åt mig? Don´t know, men hej och hå vad glad jag blev ändå! Hade sedan en riktigt bra kväll som grädde på moset som var över förväntan. Otur my ass! :D
 
 
Och nu ska jag bara åka och njuta av Stockholm, hänga med alla fina jag saknat och bara ha det bra!
 

from hällregn to sol

Hej!
 
Jag hade lite otur med tider idag på morgonen igen, det verkar ha blivit min grej helt enkelt. Jag skulle möta Sanna vid Korsvägen halv nio, men hade såklart råkat ställa alarmet en timme fel och trodde hon hade missuppfattat tiden när hon ringde, när det i själva verket var jag. Åh! Men vi hann iallfall till Scandic och checkade in för en asnice hotellfrukost. Det var dyrt som fan, men vi satt några timmar och snackade ifatt oss så det var det värt!
 
Efteråt gick vi bort till Haga och myste runt. Det finns inget som är så bra som ovanliga småbutiker och fik i ett mysigt område! Hittade till butiken Anyhow som har en webbshop här, som jag kikar in på hyfsat ofta. Fullt med små fina designgrejer! :)
 
 
 

P I N K

Nej, det blev liksom aldrig riktigt så...
 
Det är ju onsdag, vilket betyder att det är klubben Colors på Nef, men det blev inte riktigt så ikväll. Jag och Rasmus drog till Andrea där även Johanna dök upp senare, och så Pontus och Adam såklart. Vi var rosa och fina, lyssnade på skön musik och hade bra häng. Lite för långt häng bara, det hann bli en sån himla lång kö till Nef när vi väl kom iväg så vi inte pallade nånting istället och drog hem. Men lika glad för det är jag! Jag ska ändå upp tidigt imorgon, och slapp spendera pengar - så det var okej. :)

Tidigare hade jag tänkt ha en sån där bra dag när man får massa gjort och känner sig bra och effektiv. Men hey - det blev inte riktigt så! :D Istället moffade vi oss i soffan med godsaker framför TVn. Men jag fick iallafall till ett fotbad och till slut lyssnade jag trots allt på en föreläsning också! Och för att inte tala om min och Morris ca tio minuter långa springrunda! Äh jag är nöjd - bra dag! :D
 
Andrea, Yoyo och så mina rosa läppar.
 

jag tror bestämt...

 
... att jag glömt bort att presentera mina nya mintgröna Nike-kompisar som fått ta plats i samlingen! Älskar färgen och har redan hunnit inviga dem dansmässigt. (För ni vet ju.. sneakers är inte använda förrän man har dansat i dem.) Måste bara komma ihåg att köpa impregnering nästa gång jag är i stan. Och skokräm. jag skulle behöva beta av lite sneakersvård när jag tänker efter. Jag har många kompisar här hemma som skulle behöva lite kärlek och omsorg. ♥

ändrade planer

Det blev inget dansande för mig idag, får ta det en annan gång helt enkelt. Istället så kom Rasmus kompisar Björn och Jennifer hit och hängde lite. Vi var och handlade lite och de lagade till en supergod indisk linsgryta, med lite vin till så blev det en riktigt fancy tisdagkväll. De gick precis hemåt, och jag sitter och är högblank i ansiktet av en  hemmagjord youghurt- och honungsmask jag trollade ihop på fem sekunder. How nice, huh?
 
Hade nostalgitripp tidigare idag också! Satt och rensade alla bilder och filmer från mobilen i mappar, och åååh Åsa! Så många fina minnen, så många fina människor! Saknar alla en himla massa. :) Tittade på filmer med alla fantastiska rhymesessions, trubadurlåtar om könssjukdomar och dansklipp efter dansklipp med INSPIRATION. Åsa ligger mig varmt om hjärtat...
 
Grym streetart från Paris när vi var där i våras! Likeylike!

God morgon Göteborg!

Vädret ser lite grått ut, som det lyckats göra de senaste dagarna - men nu kör vi ändå! Det passar mig ganska bra ändå eftersom jag ändå tänkt stanna inomhus och plugga en del idag. Och senare ikväll blir det äntligen till att dansa! Tänkte ta en hiphopklass på Dansforum med Andrea. :)
 
Vad ska ni göra idag?
 
Morgonkaffet med mys. Bilden är härifrån.

sleeping mode

Hade en rolig spontanfotografering en dag med Erika i Almens vardagsrum på Åsa. Blev en del balla bilder faktiskt! :)

Tänkte dra mig mot sängen nu, är så himla trött! Har gått omkring hur mycket som helst i dag, i lite för platta skor och alldeles för mycket träningsvärk! Jag har stånkat som en gammal tant medan Rasmus har skuttat omkring som ett barn, hah! Ses imorgon finisar!
 

den stora upptäckarresan - mot slottsskogen!

MItt mission denna sommaren är att se så mycket av Göteborg som möjligt, allt som är nice! Så idag drog jag med Rasmus till Slottsskogen och kollade in alla sköningar som bodde där. Det var vi och barnen... Hade jag varit lite modigare hade jag ställt mig i långa kön av barn till ponnyridningen också, men nu fick jag nöja mig med att klappa getter och fota älgar. :) När vi kände oss klara mötte vi upp Björn och Jennifer i stan för en kopp te (snarare jättekanna!) på Brogyllen. Mysigt.
 
Tråkigt nog jobbar Johanna jättemycket nu (och heey - hon är grym på det!) men vi hann dra ner en sväng till stan innan hon skulle börja. Köpte en fin hatt, en fin burk, ett par fina örhängen och så smet jag in och tog ett till hål i vänster öra också. :) Finfint!
 
Bondade lite med fåret. :)
 
Snubbarna var vana poserare.
 
Gotlandsruss mumsar på Rasmus.
 
Älgar! :D
 
Rasmus in the forrest, no moe words needed.
 
Snygg!
 
Café Brogyllen.

lazy summerdays

Eller.. sådär lata egentligen. Jag har fått en hel del gjort idag faktiskt! Började dagen med att dra ut och springa, men he-r-regud vad backigt det var här då! Trodde jag skulle dö lite och blev ledsen för att jag sög. Men jag drog ut på balkongen och körde ett ordentligt styrkepass istället. Mmmm jag tränade för alldeles för länge sedan nu! Skönt!
 
Jag och Rasmus passade sedan på att åka ut till Saltholmen och möta upp Andrea, låg och gottade oss i solen och badade lite i kalla havet. Tog dock ett jävvla tag för oss att ta oss ut dit, förvirrade oss långt bort i stadsdjungeln! Skönt att vi var två åtminstone. :P Sedan har vi mest chillat hemma, hela det Nya Kollektivet. Har pluggat endel och chattat ännu mer. Ho hooo roligt!
 
OCh nu känner jag hur övertröttheten kommer smygande, så jag gör nog bäst i att glida ner under täcket. :) SOV GOTT!
 
 
 
 
Bra dag! :)

lördag natt

 
Nu ser jag nästan i kors efter att ha suttit ett tag och redigerat bilder. Trixade fram en ny header, vad tycks?
 
Det känns som om jag inte gjort annat än att sitta framför datorn idag, förutom småpauser med Morrispromenader. Jag försökte plugga men tekniken var grovt emot mig, internet kraschade lite och då gick det inte alls att komma in på läroplattformen - så jag kom inte åt övningsmaterialet. Irriterande!
 
Men nu ska jag krypa ner och sooova. Ses imorgon!
 

raaaoowr!

 
Jag insåg igår på Universeum att jag verkligen vill ha en sån här. Jag kommer ihåg hur jag tyckte det var asbäst att leka med sådana djur i någon slags hård gummi när jag var liten, oavsett om det var bondgårdsdjur eller dinosaurier. Har för mig att mitt lekis hade någon slags T-rex som jag gillade skarpt.
 
Men trehundra spänn för dino känns lite väl saftigt för en arbetslös, så jag funderar på om det kanske går att hitta en på second hand istället. Vet inte om jag vill ha den som den är eller om jag vill spraymåla den mattsvart, men jag vet iallfall att jag vill ha en! :D
 

Universeum

Hej från ett regnigt Göteborg!
 
Vad är grejen med att det går en fin, solig dag på kanske fyra halvdassiga? Synd. Idag var tanken att vi skulle göra Liseberg. Rasmus familj är här och hälsar på hela helgen, så det skulle upplevas Göteborg för hela slanten. Men eftersom regnet hängde i luften hela dagen så struntade vi i det och körde på Universeum istället!
 
Jag blir en liten kiddo igen, älskar att knata runt där och facineras av alla ashäftiga djur och grejer!
 
Kungskrabbor. Majestätiska.
 
Natural beauty. Perfection.
 
Håhååå dinosaurutställning på taket också, hepp hepp.
 
zup..

Min kamera tar så himla oskarpa bilder så fort man zoomar, så det var svårt att ta balla bilder. Men så är ju också naturens under vackrast i verkliga livet ändå!
 
 

mångalen

Jag är lite väl facinerad av månen nuförtiden. Och egentligen är jag nog lite mångalen. Jag har alltid sovit mycket sämre när det vankas fullmåne, och jag tror egentligen att mina redan konstiga drömmar blir ännu lite mer konstiga. Inatt vaknade jag hela tiden och var hysteriskt besatt av att mina naglar skulle vara något flisade, och jag blir en flummig hippie-Elin i nån slags ectasyversion, vaknar inte speciellt utvilad.
 
Men jag kan inte heller sluta stirra på månen! Vi har inga gardiner eller persienner what so ever i lägenheten, och från mitt fönster är det front row för vacker månskådning. Var samma sak när jag bodde på Åsa. Känns som om den finns där uppe och erbjuder ingenting annat än att stirra tillbaka på mig, men det är något magisk över det.
 
Kanske borde jag pendla? Blir det kanske annorlunda svar just inatt? Måste nog prova!
 

YELLOW GUL JAUNE GELB AMARILLO KELTAINEN

Nuuu ska  jag snart dra ner till stan och möta upp Johanna och Emma. Vi ska dra till klubben Colors på Nefertiti, temat för kvällen är GUL. Därav kycklingmunderingen! Jag har inte mycket gult, men tillräckligt för att få ihop det till en flashig outfit. Blir nog kul kul kul!
 
 
 
Blev visst superdålig kvalle på bilderna... shit happens.

bada bada bada, sol sol sol

Jag drog in till stan igår och mötte upp Sanna för en cider, snack och mysigt häng. Vi har inte setts sedan april, och då ens knappt det! Så vi har en hel del att catch up nu. :) Hon hade en ledig dag idag också, så vi passade på att dra på upptäcksfärd i skärgården. Hamnade till slut på Styrsö, det var lite molnigt till och från men daaaaamn vad solen tar ändå! Jag är röd överallt, dum som jag var. Oj vad det blåser kallt, hej och håå nu glömmer vi solskyddet. Bah. Värdelöst. Men det var jättemysigt! Och väldigt fint på ön. Vi hamnade helt fel och förvirrade oss långt in bland de pittoreska husen innan vi hittade nått badställe. Havet var kallt och salt.
 
 
 
 
 

pluggkompisar

 
Jag roar mig med att plugga musikteori som distanskurs på internet, nu under sommaren. Så idag har jag lyssnat på en lite smålaggig föreläsning och skrattat åt hur läraren tycker allt är så himla lätt när det faktiskt är svårt.(!) Hujeeedamej! Thank God att jag har en Rasmus hemma som får agera extralärare, och en uppmuntrande Morris som ligger bredvid och chillar på livet.
 
Men men, det är ju alltid bra att kunna lite om musik när det är vad jag dansar till. Jag får hoppas att jag fattar mer sen, jag valde ju trots allt bort en sommarkurs om TV-serier för detta....
 
MEN nu skiner solen och jag är taggad på att dra in till stan och möta upp Sanna! ♥ Long time no see!! :D

Hudvårdsprodukter?

Jag tycker det är så himla svårt att hitta rätt i skönhetsdjungeln! Någon som håller med mig? Nu byter jag produktserie och märke nästan varje gång jag måste handla nya ansiktsprodukter, och jag blir aldrig riktigt nöjd. Senast har jag använt mig av Formula 10.0.6, men jag tycker inte att jag har fått så bra resultat som jag skulle vilja ha. Har knappt sett någon förbättring alls.
 
 
Det står överallt att de använder sig av naturliga ingredienser, men jag är inte helt säker på att det bara är bra grejer i dem. Har suttit i nästan en timme nu och bara försökt googla fram vad alla ämnen egentligen är, skulle behöva en bra sida som listar alla ämnen - vad de gör och hur de påverkar en. Men men!
 
Egentligen skulle jag vilja hitta en annan serie, några bra tips? Allra helst ska det vara naturligt, billigt, drygt och utföra underverk för hyn! Hehe. 8)

peace, love, understanding - music connects people

Jag har aldrig varit på någon festival, men det står på min to-do-before-I-die-list och jag borde fan ta och pricka av snart! Helst innan man blir gammal och grå och hellre går på bingo än festival. Anyways, bloggvärlden och ansiktsboken svämmar över av Peace & Love-redovisningar efter veckan i Borlänge och det är fullt av inspirerande, inte fullt så inspirerande och härliga bilder överallt!
 
Som bilden på den här fett stiliga bruden. Cjs är fotografen, tjejen har jag ingen aning om vem hon är. Tummen upp för inspiration till tusen!
 
Eller den här härliga bilden från Angelica Blicks blogg. Vem vill inte vara där och leka cirkuskonster liksom?
 
Det går ju lite neggorykten om frökens konsert, men jag hade nog faktiskt ändå velat se spektaklet!

Monki Business!

Shorts - Monki 300 spänn.
 
Jag älskar theese beauties! Modellen sitter skönt och att de är såpass höga gör att man kan matcha snyggt med korta toppar till utan att det blir för mycket mage. Blev lite suddiga bilder, men man ser iallfall pastellfärgerna. :) Väntar bara på att vädret ska tillåta bara ben lite oftare, så jag får springa runt i sommarnatten i dem här! Mjau!

bloggtips

 
Karin, min gamla danslärare och mentor, skriver om allt som rör sig i hennes huvud, och jag har nog aldrig träffat någon med så bra och vettiga åsiker som hon! Varje gång jag klickat mig in på hennes sida har jag kommit därifrån med nya perspektiv och funderingar över allt möjligt. Tänkvärda saker. Läs själva här!
 
:)

guldtjejer

Efter att vi kört en heldag på stan var vi fett sega när vi egentligen bara hann hem och vända för att dra vidare till Emma. Men så himla värt! Hon hade fixat ihop massa nice käk, blev grillat!, och vi fick välkomstdrink och allt! Blev massa skönt Åsasnack och bra häng.
 
Rasmus dök också upp och joinade när vi drog in till stan. Vi köade och gnabbades lite med dryga vakter till Park Lane en stund och sket sedan i det och gick till Trädgår´n där vi alltid kommer in gratis. Jag hade lite muck i mig så jag tjafsade lite med bartendern men det löste sig! Blev visst lite irriterad sådär på kvällskvisten, hehe. Nice nice! Efterfestade hos oss, chillade på livet på vår fab balkong! Jag hade ännu en asbra kväll ute, tack för det alla fina!
 
Meee and Errrrrrikaaa!
 
Hej snygg tjej!
 
BBQ! Emami och Yoyo!
 
Hej och hå vad jag posar.
 
Glada tjejer!

purple

Fick med mig de här hem för någon dag sedan. Matchar dem helst till min magkorta jeansskjorta knäppt hela vägen upp. Likey like!

high heels

Baddräkt som body - Forever 21 / Skärp - Erikas från Gina Tricot / Byxor - Olssons / Klackar - LA
 
Vi blev bjudna på middag hemma hos Emma igår kväll och fortsatte sedan ut, fick bli klackar! Nu måste jag dra en dusch och komma ifrån dagens bakismood. :)

RSS 2.0