valborg!

Valborg idag då, jag har taggat hela förmiddagen! Nu ska jag snart till leos och jobba, fick ett kortare pass idag, 13-17. Så jag och Maja stänger, fixar till oss lite och drar sedan in mot stan. Ölbrännboll står på schemat! Efter det vet jag inte, utgång kanske. :D Hursomhelst så blir det med säkerhet väldigt roligt! Hoppas ni får en bra kväll!

Ciao!

vuxenpoäng

Nu har jag deklarerat för första gången i mitt liv, dock med min far som bevakare. Jag får en massa tusenlappar tillbaka på skatten dessutom, tjoho! För dem blir det bland annat en Londonresa är tanken. :D


Ciao!

elins och dansens dag!


Fina Elin fyller 20 år idag! Tyvärr har hon blivit internationell och bor för tillfället i Kanada, men snart kommer hon hem igen! Då jävvlar i att! :D GRATTIS GRATTIS GRATTIS! ♥


Elinarna på Pubrundan, tjoho för oss! Saknar dig här hemma!

Idag är det också Dansens dag, och för att fira det så var jag, Maja, Micke och Martin vid Speakers Corner kl 15.07 och dansade loss till musiken vi hade i lurarna. Alla lyssnade alltså på sitt eget. Jag och Maja var väl inte särskilt seriösa, så vi höll inte på så länge, men freestylarna började battla och hålla på. Duktiga indeed! Men det roligaste var nog ändå att kommentera rörelserna och hitta på vad de egentligen sysslade med. Att se någon dansa utan att höra musiken kan få hjärnan att tänka på en massa roliga saker, märkte jag och Maja, haha! :D



Och nu ska jag plugga en jävvla massa körkortsteori innan jag kan börja tagga till Valborg! :D

Ciao!

flowet är på

Allting bara tuffar på i behaglig takt just nu. Vi kommer framåt i grupperna, eleverna har börjat smälta koreografin och det ser bara bättre och bättre ut! Det ger verkligen en kick att gå in och undervisa när de faktiskt lyssnar på vad jag säger och tar det till sig, plus att jag har turen att ha väldigt mysiga elever. Och med mitt egna dansande går det också framåt, vi är klara på jazzen och med OnStage, snart är den moderna satt och vår show med streeten blir bara bättre och bättre. Flyyyyyt. Och så är det ju hemskt trevligt att få träffa Martin på träningen också. ♥




Imorgon är det ett fullspäckat schema med jobb på leos, träffa Maja och fika, dansa loss vid Speakers Corner kl 15.07 som en manifestation för Dansens dag, dansa modernt och såklart sända alla gratulationer och tankar till min Elin som fyller 20 år! Grattis till min älskade namne!!

Ciao!


risky risky

Jajjemän, nu bockar vi även av riskettan, ännu ett steg närmre det där förbannade kortet! Det var verkligen riktigt tråkigt att sitta där och lyssna, önskar det varit någon där man kände, men nej. Jag får skylla mig själv som tar körkortet efter alla andra. Men vi fick se flera kortfilmer som fick en att tänka till, och höra historier om hemska rattfylleriolyckor och liknande. När vi pratade om droger berättade han om en kille som var väldigt fiskeintresserad, och som hade väldigt god fiskelycka en gång. Han var påtänd under tillfället och hade suttit och skurit av bitar av ansiktet för att använda som bete. Ett bete som tydligen var väldigt bra. När ambulans kom till platsen hade han skurit av större delen av ansiktet, och han avled några dagar senare på grund av detta. Riktigt sjuk bild fick vi dessutom se på hans sargade ansikte. Herregud säger jag bara!



Nu blir det till att koreografera lite till kvällens lektioner. Och kanske äta lite ordentlig mat. Vi som aldrig har kakor i vårt hem i vanliga fall, hade nu både bullar och kakor! Dessvärre är de nästan slut nu för jag kunde inte låta bli dem. Ajabaja inte innan maten!

Ciao!

where shall i find the claaaaw?!

Nu behöver jag inte ha klassen på Pilbäck något mer! Tjoho! Men icke fick jag tag i den där rektorn. Hade planerat att bli helt klar, lön och nycklar och allt färdigt, men det var minsann ingen där att prata med. Får ringa i veckan och bestämma en tid, så jag kan lämna det helt bakom mig. :)

Har haft ont i huvudet hela dagen, antingen börjar jag bli sjuk, eller så har jag blandat ihop mina linser. Suck. Jag har olika styrka på ögonen, så har jag råkat byta så lär det bli huvudvärk som konsekvens. Ajaj. Jaja, skitsamma. :)  Vi satte hela "Lejonkungendansen" idag på jazzen, det blir mäktigt! När alla får på sig kläder och sminkning kommer det se riktigt häftigt ut! Måste bara komma på nåt sätt att fixa långa klor att trä på fingrarna, några tips?

Nu måste jag sova, har en fullspäckad dag imorgon som väntar! Gonatt!
Ciao!

utbildningskontroll

Woah, jag kommer snart få mitt körkort, det är inte långt kvar nu! :D Hade utbildningskontroll idag. Alltså ungefär som en uppkörning, jag körde med ägaren till trafikskolan (tror jag att det var). Jag måste bara vara konsekvent i mina rutiner så ska det nog gå utmärkt sa han! Känns bra. :)

Sista gången jag har klass på Pilbäck idag, riktigt skönt! Få se vad jag ska hitta på med dem bara. Lite repetition och sådär. Hade egentligen tänkt bjuda på något, men det kommer jag inte hinna fixa så det får nog vara. Synd. Plus att jag aldrig kan veta heller hur många de är. Ska dit lite tidigare idag med och fylla i papper och sedan lämna tillbaka nycklar och sånt.



Ciao!

dans dans dans

En massa dansande har det varit idag. Först klasser på morgonen, jazzarna satte sin uppvisningsdans och fick leka mördare bland annat. Roligt! :D Det låter i och för sig värre än det var. Sedan hade On Stage uppvisning på Palladium. Det gick bra! Det gör väldigt stor skillnad att dansa på en scen eller mitt på stan, på en scen gör ljus och ljud att det blir en bättre show helt enkelt!

Diamond are a girls best friend

Mas que nada

NU: teoriplugg.. :(

Ciao!

btw

Imorgon dansar On Stage i pausen mellan bidragen i Plats på Scen på Palladium. Vi kommer dansa runt halv fyra. Egentligen är det åttondeklassare som har varit med i ett projekt där de skulle bidra med en show och tävla mot varandra som är huvudakten, men vi fick vara med som lite pausunderhållning eller dylikt. Biljetter kostade en liten slant tror jag, minns inte hur mycket. Kom och titta om ni inte har annat för er. :)

Såhär såg det ut sist vi dansade på Palladium, älskar peruken!

Ciao!

myshelg

Har än sålänge haft en jättebra helg, och än är den inte ens över! Träffade Martin igår efter jobbet, vi hade en jättemysig dag! Gick och åt sushi (en till som tycker om sushi, hurra!), shoppade lite, var hemma hos mig en sväng och hyrde sen filmer. Hade sedan filmkväll hemma hos honom, vi såg Smokin Aces och Wall-e, jag hade sett båda innan, men de var bra!

Idag följde han även med mig närjag skullemäta om mina värden. Det var tre månader sedan jag kollade upp det för första gången, och då hade jag väldigt låga och dåliga värden. Så nu har jag knaprat i mig kosttillskott som antioxidanter och    omega 3 samt ätit bättre, och det har gett ett nästan dubbelt så bra resultat! Känns skönt att det funkar och att kroppen mår bättre. Sedan hade vi lite tid att ta det lugnt hemma hos mig innan vi skulle dansa igen på stan. On Stage uppträdde i Tegnérgallerian vid ett-tiden. Vi fick slängaihop ett nytt program lite panikartat en timme innan vi skulle köra eftersom det var många som var borta och sjuka helt plötsligt. Men vi fick ihop något dugligt till slut. :)

Och nu sitter vi hemma hos Martin igen, jag framför datorn och han framför tv-spel, haha! Sålänge jag slipper spela så är jag nöjd. :) Senare ska vi kolla på den sista filmen vi hyrde, Eden Lake. Skräckfilm som verkar sjukt äcklig.
 
Ciao!

ny dag!

Ska snart iväg och jobba på leos, men först vill jag säga att fy fan vilken bra dag det kommer bli idag! Solen skiner, mina vänner, kom ihåg det! ♥


Sötnos från cuteoverload.com såklart

Ciao!

looki looki!

Min kära vän Patrik tog sig an min blogg, och titta så fin den blev! Riktigt sober och snygg tycker jag! Han är grym, lyckades med allt jag har kämpat med hur länge som helst, men på bara några minuter! ♥ Eller vad säger ni? Fint? :D

Nu: sovaaa!
Ciao!

jag känner mig lugn som en filbunke

Jag har verkligen tagit det superlugnt sedan min mage fick för sig att börja kniiiipa. Så hela dagen igår efter jobbet så vilade jag bara och gjorde absolut ingenting, och det var så skönt! Plus att jag har gått omkring och andats djupa och väldigt rytmiska andetag. Det hjälper verkligen, fast man känner sig som om man går i dvala eller nåt. Idag har jag visserligen inte vilat ett dugg, men jag har varit jättemetodisk och lugn. Hade körlektion vid 7 (!) på morgonen, kom sedan hem och pluggade lite teori, har ringt till Pilbäck och fixat så jag bara har en gång kvar att undervisa där istället för två, och sedan planerat söndagens lektioner. Jag är i faaaas! :D

Så nu kan jag dra till leos och jobba helt ostört, och slippa tänka på alla måsten jag inte hunnit med. Gyttans! Men nu blir det till att fixa lite käk! Hade kalasbra!

(Jag trixade med min bloggdesign igår, så det är därför det looks like crap här!  :D Men det ska åtgärdas snarast! :D)

Ciao!

stress

Jag tror jag har fått stressmage. Började känna av en molande känsla i magen redan igår, och idag har det fortsatt med magknip. Fast det lugnar ner sig så fort jag bara tar det lugnt, så jag tror det går över snabbt om jag bara vilar och ser till att prioritera lite bättre. Det är väldigt mycket för tillfället, så det är väl inte så konstigt egentligen att magen reagerar. Jag gjorde ju inte särskilt många knop på jobbet idag kan jag ju säga. Men fick reda på att Karin är sjuk idag, så fridansen blev inställd. Passar bra idag! Jag hade ändå bara tänkt sitta med och titta på, men nu slipper jag missa något.
 
Men nu ska jag vila en stund och bara lyssna på min kropp. :)

Ciao! 

kreativt kaos?

Är det alltså så här ett kreativt kaos ser ut? Eller är det egentligen bara förbannat stökigt? Jag föredrar att ha det städat omkring mig, men likt förbannat är det oftast detta man möts av när man kommer in i mitt rum. Men jag lyckas alltid få ihop det jag ska så det verkar ju inte vara någon fara med det, röran är kanske rent av min bästa kollega utan att jag vet om det.


Har iallafall lyckats planera dagens lektioner, och sitter nu och drar i mig lite käk innan jag ska sticka till Kulturama. Jag är sjukt seg idag, och jag läste dessutom i mitt horoskop att jag har bästa pokerfacet när det kommer till självförtroendesvackor, så kanske har jag användning av just det idag. Trötthet brukar ju tyvärr få med sig känslor av att man är lite sämre än i vanliga fall. Hmm..

Ha en fortsatt trevlig dag! :)
Ciao!

whoopsie

Jag fick lite skäll idag av min körskollärare. Jag har bokat min uppkörning, men inte gjort något av de 20 internettesterna till teorin som jag borde ha gjort. Tydligen ska man vara på sluttesterna för att ens få boka ett teoriprov, haha! Så nu ska jag skärpa mig och verkligen sätta igång på riktigt, tur att jag åtminstone har läst i boken.


Så nu blir det plugg, planering och käk som väntar!

Ciao!

trött

What a day, what a day... Haft min Pilbäcksklass idag igen efter två veckors uppehåll. Tjejerna är jättesöta men få och hemskt tysta. Nu är det två gånger kvar inplanerade, men jag funderar faktiskt på att se till att nästa gång blir sista. Jag vill inte ha en klass som jag aldrig har kännt mig bekväm med och som mest tar tid och kraft. Jag får för lite tillbaka helt enkelt. Jag får se hur jag gör med det där.

Har sedan dansat jazz och med On Stage. Vi filmade på jazzen, väldigt nyttigt att se sig själv ur ett utanförperspektiv. Men jag tyckte det såg bra ut, jag har mycket bättre energi nu, som Karin har tjatat om så länge :). Det känns bra, utvecklingen går framåt! :D Med On Stage repade vi till två gig nu till helgen, dels i Tegnérgallerian på lördag och så på Palladium på söndag. Vi tog upp en massa koreografier som vi inte kört på ett tag, kul! De känns nästan som nya igen bara för det!

Träffades även i Mickes streetprojekt. Till uppvisningen ska vi få ihop en koreografi som ska öppna hela showen, med breaking och vanlig street. Kom inte så jättelångt ikväll, så vi får väl se vad vi får ihop nästa gång...

Måste sova och käka lite nu innan jag blir alltför grinig tror jag. Sov gott!
Ciao!

mer färg åt folket!

Jag älskar färg, finns inget som piggar upp mer än glada naglar! Sommar sommar sommar!


Bilden ser dock jävligt konstig ut, haha!

Ciao!

jajjemän

Mötte upp Amme och Micke på Lagerlunden igår, förbannat trevligt! Vi fortsatte sedan vidare mot Oleó, där ännu en knäpp asiat, Thai, förenade sig med oss! En bra kväll, trist att behöva jobba idag bara. Träffade även på lite leosfolk ute, ha, trevligt värre! :D


Indeed.


Asiaterna


Amme pimplar på Lagerlunden

Nu ska jag till Kulturama och jobba! Have a nice day! :D

Ciao!

svenska tantens lantcafé

Ligger i Bergkvara. Kan verkligen rekomendera att åka dit och fika någongång, det ligger jättemysigt. Vackra gameldags lokaler, fina mijöer runt omkring med hästar och kor och jättetrevlig personal. :)



And check out the awesome räkmacka de har där! Naturligtvis med gammeldags sockerdricka till.


Ciao!


finfin



Min fina nyinköpta kjol från i torsdags. Jätteskön att ha i sommar, och söt att klä upp till fest! 129 kronor gick den på från H&M. :D Jag shoppade dessutom med mitt presentkort, hur bra som helst, nästan gratis!

Nu ska jag ut och köra med mina föräldrar, lunchfika på något mysigt ställe!

Ciao!

myspys

Precis hemkommen från Elna. Vi hade jättemysigt och grillade en massa gott! Korvar, banan med choklad och marshmallows! MUMS! Satt ute och pratade tills vi höll på att frysa ihjäl, trots att vi hade flyttat grillen så nära det gick samt virat in oss i största filten. Hemskt mysigt dock! ♥



Nu ska jag definitivt sova, gonatt! :)
Ciao!

photo shoot

Åh vi hade jätteroligt idag! Jag vill göra sånt här mycket oftare! Höstens broschyr kommer bli jättefin, och alla bilder kommer sättas upp på Kulturama. Jag älskar att få spöka ut mig så mycket det bara går. :D Och det var roligt att cykla hem sån också, och höra alla spontana utrop från barn, "oj du har en massa färg i ansiktet!". :D


Jag i min sminkning


Många ur lärargänget


Sussi plåtas


Soliga Rebecka plåtas

Nu får jag nog hoppa in i duschen så jag får bort allting. Indeed.
Ciao!

riktigt rolig dag framför mig!

Jag har tagit ledigt från leos idag för att det är massa på gång med Kulturama! Först ska jag på styrelsemöte med Aktiv Ungdom, det lär dock inte ta så värst lång tid. Senare i eftermiddag så har vi vår fotografering! Temat är Your true colors. Vi har alla fått varsin färg, och jag blir turkos. Så vi kommer vara klädda i färgen från topp till tå, och när vi har tagit vanliga bilder ska vi också ta artistiska bilder. Med en massa smink i ansiktet som följer färgtemat. Kommer bli jätteroligt! Jag har köpt illblå lösögonfransar, och tänkte kladda med en turkos penna i nästan hela ansiktet. :D

Men nu måste jag göra mig iordning! Ha en bra dag! 

Ciao! 

torsdagen

Har haft en jättebra dag idag! Började med körlektion som gick kanon, väntar nu på besked när jag får köra upp! Känns skönt! Hoppas bara att det inte är alltför lång kö, orkar inte med att det ska ta för lång tid. Därefter träffade jag Amme en sväng på stan. Skvaller, shopping och Subway på Residentets trappa. Det är fint det! Jävligt kallt idag dock! Man blir totalt lurad eftersom det ser hur varmt ut som helst. :O


Blekfisar i vårsolen

Efter det var det lite hemliga aktiviteter och bio. ;) Såg Fast and the furious 4, riktigt bra! För en gångs skull blir efterföljarna inte sämre och sämre, utan lyckas hålla i princip samma klass som de första filmerna! Se den ifall ni gillade de andra i serien. :)

Nu måste jag få min beautysleep, vi ska fotograferas inför höstens broschyr imorgon med Kulturama! Jag har införskaffat balla lösögonfransar bland annat! Sov gott!

Ciao!

dålig dag, bra dag

Jag vaknar sällan på fel sida, men idag har jag lyckats vara småsur utan anledning! :O Blev ingen bra dag på jobbet, Kalmar har visst lov denna veckan, och en hel drös med ungar skulle naturligtvis till Leos lekland. Så det blev en massa matbeställningar hela tiden, plus att jag för första gången skulle hålla i ett kalas, där barnen dessutom inte kunde svenska. Grejt! Hann inte med något av det vi vanligtvis ska hinna med, men jaja.

Cyklade iallfall vidare till Kulturama, Maja och jag hann dessutom smaska i oss en glass innan vi började dansa, så andra halvan av dagen blev faktiskt riktigt bra! Dansade modernt, och vi fick göra en övning i grupp som var helmys. Vi var tre stycken, och jag fick till en början uppgiften att vara "tung". Syftet var att man ska våga känna varandras tyngd och närhet, samt att kunna lita på andra. De andra fick sedan initiera mina rörelser, och jag fick lov att gunga med helt enkelt. När man väl kunde slappna av och verkligen följa de andras rörelser så var det jättemysigt att flyta med: :) Jag undrar varifrån Karin får alla övningar ifrån, de är väldigt lärorika.



Hittade en jättefin outfit från en favoritblogg, och jag vet inte varför jag gillar den riktigt. Jag är egentligen motståndare till päls, även om jag kan tycka att fuskpäls är okej. Men färger, material och snitt gör stilen klockren! Men dessvärre lite för höstig för den stundande årstiden. :)

Ciao!

bags of joy



Denna hemskt trevliga kuvertväskan hittade jag tillsammans med ELLE igår, och jajjemän, femtio spänn för tidning och en snygg väska känns inte helt fel! Så den fick följa med mig hem, den är perfekt för en utekväll, man får plats med allt nödvändigt! Jag älskar när tidningar tar till desperata trick för att få köpare, man får väskor hit och linnen dit! Jag faller för det varje gång! Och det gör mig ingenting! As long as it´s cheap! ;)

Och min körlektion kändes inte alls bra tidigare idag! Shit shit! Hon satt mest tyst och antecknade lite och sådär, så jag blev lite smånervös, det var en uppkörningsrunda. Hjälp! Jag hoppas jag skärper mig till uppkörningen, för såhär kan jag fan inte ha det! :P Jag ska köra mycket med mamma eller pappa, så jag blir stensäker tills nästa gång.

Härnäst: pallra mig till Kulturama och sedan lära kidsen lite heta moves, haha!

Ciao!

yada yada yada

Snart dags för körlektion, och jag har inte hunnit köra någonting hemma alls. Ajdå, hoppas det går bra ändå. Vi ska köra uppkörningsrundor nu, och kolla så att jag kan allt jag borde kunna. Så jag borde köra mer hemma. Whoopsie. Jaja, det går säkert bra ändå! :D Och idag har jag mina klasser igen, efter uppehållet på lovet. Roligt att träffa eleverna igen och köra vidare, det känns som jättelänge sedan nu!

Nu blev det visst lite bråttom till körskolan, jajks!



Njut av solen mina vänner!


Ciao!


och så var påsken över

Påsk! Jag har varit jättedålig på att fira påsk i år, jag har knappt tänkt på att det varit storhelg. Men idag var jag hos mormor och morfar och träffade släkten lite, käkde massa påskmat och hade jättetrevligt! Så nu har jag fått en liten dos av påsk iallafall. Högtider som inte är kopplade till några speciella traditioner glöms ju annars så lätt bort. Jag får jobba på det där helt enkelt! :D

Vi har börjat på lärardansen till uppvisningen i maj idag också! Jätteroligt! Vi dansar till låten Human med The Killers, tyvärr sönderspelad på radio nuförtiden. Men den är riktigt bra och passar perfekt in i showen. Vi får med nästan alla stilar, och jag kommer få dansa i jazzbiten. Det är väl min starkaste sida som dansare. Så jag ser verkligen fram emot det nu! Det är dessutom bara sju veckor kvar nu, det går så sjukt fort! Galet!

Ciao!


sannapanna

Min lundatös var på visit i Växjö denna helgen, och då får man ju passa på att klämma in lite umgåsande! Så vi tog och gick ner till stan, i princip allt var ju stängt, så vi fick fönstershoppa lite och ta en fika på Mcdonalds. Och det var minsann inte fy skam! :D Deluxe var dock öppet, så vi hängde lite utanför och pratade med gästerna på andra sidan staketet, innan vi drog oss hemmåt igen. Myspys värre! Nu är jag så sjukt trött att ögonlocken trillar ner när som helst.

Sov så gott!
Ciao!

gårdagen i bilder

Tack för en grym kväll med grill, kubb, tjejfest, Oleó och en massa trevligt folk! ♥


Grillmästaren Emelie kirrar käket


Kubb! Jag och Maja förlorade snyggt




Fantastiska jätteägg på stortorget!

Ciao!

imorgon - fest!

Imorgon blir det till att jobba öppning på leos, för att sedan pysa vidare ner mot stan! Där ska jag och Maja ta det lugnt, måla lite påskägg, snygga till oss och kanske hinner vi med en liten fördrink. Sen är det fest på G med grillning och singstar och hela faderullan och så utgång på det! Tjoho! Jag är taggad till tusen! Vi får festa till det ordentligt imorgon istället för att gå ut idag, som tydligen annars är "dagen att gå ut på".






Ses kanske imorgon! Glad Påsk på er och sov gott! :D

Ciao!

långfredagen

Idag när jag kom till jobbet på morgonen fick jag reda på att det varit inbrott under natten! Nån/några hade brutit sig in och snott en massa pengar, och lämnat en röra efter sig. Tråkigt när sådant händer. Vi får väl se om polisen lyckas haffa någon skyldig. Men annars har det inte varit så mycket att göra idag, många är nog hemma och firar påsk och så. Jag var mest ute i leklandet och städade. Kunde gå hem hela 2,5 timmar tidigare!

Träffade sedan Amme och hennes kompis Kaitlin som är utbytesstudent från USA. Vi tog en glass och bara satt i solen och hade det skönt. Hur varmt som helst idag! Och trots att det inte var några affärer öppna i stan så var det ändå väldigt mycket folk som var ut och rörde sig, härligt! Men nu är jag allmänt trött i huvudet. Funderar på en ytterst kort powernap. Det är ju trots allt vilodagen, eller hur?



Ciao!

on my way!

Till jobbet! Och det verkar som att det blir sol idag, så härligt! Jag slutar vid 16 så då hinner man nog fortfarande njuta lite innan solen går ner. Ha en bra dag!

Ciao!

nyfärgad och fin!

Jag är jättenöjd med färgningen! Så himla skönt att slippa min fula tvåcentimeters utväxt. Snälla Lisa fick ett schampo och balsam som tack för hjälpen, det där kitet jag fick från Goldwell. Riktigt kass för mitt hår, men förhoppingsvis funkar det utmärkt till Lisa. Efter färgningen blev det käk här, Eric och Axel hade också pallrat sig hit. Blev också en liten semla till efterrätt, mums!


Finfin färg, lite mörkare än innan.

Imorse var jag också på körlektion innan jobbet, och nu har vi gått igenom allt! Så det som återstår nu är "uppkörningsrundor" för att kolla så att jag kan allt jag bör kunna. Jag måste få till lite övningskörning här hemma så jag blir bra på farliga vänstersvängar, det är ett som är säkert!

Men nu är det dags att sova, jobb jobb jobb är det som gäller, vilodagen till trots! Sov gott!

Ciao!

äntligen en uppfräschning

Jag och mamma tog en tur in till Maxi när vi övningskörde, och jag köpte äntligen lite ny hårfärg. Är jättetrött på min utväxt nu, håret ser trist och tråkigt ut. Skönt med lite djupare färg! Man ser inte står att det är "djup mahognybrun". Det låter ju fint! Caracas heter färgen, hiskeligt passande tyckte jag eftersom jag faktiskt varit i huvudstaden Caracas, fast med dåliga minnen av borttappade resväskor och sånt där! Och har dessutom fått min syster yster att komma hit imorgon efter att jag ha jobbat och färga, snällt!


Och believe it or not, jag har lagat matlåda att ta med till jobbet imorgon! No more skräpmat för min del! Det är så himla lätt att gå omkring och småäta onyttigheter hela tiden på det där stället, godis och kakor mitt framför ögonen! Och tyvärr börjar mina matvanor märkas i hyn. Så nu blir det ändring! (Imorgon iallafall)

Ciao! 

silikonrumpa

Jag glider omkring! Har fått silikonspray på rumpan och under strumporna, och damn, det är halt! Vi använder sprayet på jobbet för att få lite fjutt på alla rutschkanor, och det funkar verkligen. Så nu kan jag surfa runt här hemma på strumporna! Lätt värt det! Annars är jag ganska trött, det blev lite halvgalet på jobbet. Vi var inte så många som jobbade, och regnet medförde att vi fick en hel del kunder. Rush! Lite dålig stämning på jobbet, många irriterade kollegor och puckade kunder, men så kan det gå ibland. :) Väl hemma så hittar jag energin igen, och jag hoppas att mamma kan komma hem snart så vi kan ut och övningsköra. Jag vill köra farliga vänstersvängar så de sitter som en smäck! Men tills dess får jag hålla till godo med käk och dusch!

Ciao!

halo

Jag kan inte sluta dansa till denna låten! Speciellt på natten, hemma eller i danssalen spelar ingen roll, men när det är mörkt ute och tyst runt omkring blir jag alltid så inspirerad! Och då åker alla lugna powerdängor fram. Låten är fantastisk.




Nu måste jag definitivt gå och lägga mig så jag inte försover mig imorgon, börjar jobba vid 8. Sov gott!

Ciao!

krångel och krabb

På Dag X hittade jag ett företag som tryckte upp snygga t-shirts, och jag tänkte beställa en att dansa i. Men naturligtvis fattar jag inte hur jag ska föra över pengarna, det är en massa olika nummer, och jag vet verkligen inte vilket som är vilket. Man vill ju inte att ens pengar ska fara omkring på villovägar hursomhelst! Måste väl mejla dem igen, har redan krabbat om leveranstid och sånt där innan. Fast jag antar att de vill ha kunder, så de vill säkert hjälpa mig. :) Bara de inte lägger ner företaget snart, så jag inte får någon tröja! Oh no!

Men nu är jag galet trött! Det får nog bli en powernap om jag ska orka dansa ikväll. Jag hade dessutom körlektion idag, farliga vänstersvängar stod på schemat. Och vad rörigt allt var! Jag missade flera avfarter bara för att jag hade fullt upp med att hitta skylten, haha! Jag får öva lite med mamma så ska det nog ordna sig. :)

Powernap!
Ciao!


oriflame

Fick hem lite grejer från Oriflame som jag beställde för ett tag sedan. Lite smått och gott sådär. Guldigt och glammigt blev det! En kuvertväska (som kommer passa kalasbra till mina guldiga skor), en handcreme, två eyeliner och ett manikyrset. Grrrreat!


Fick dessutom sluta lite tidigare från jobbet idag, skönt! Fast det kom in några extratimmar imorgon också, eftersom Maja har problem med sin arm så får jag vara stand in. Så kan det gå!

Men nu får det nog bli lite mat och sådär. :)
Ciao!


 

hard work work

Snart dags att jobba jobba joooobba! Påsklov, så jag hoppas på lite sämre väder så jag inte missar för mycket sol, och för att det ska komma en massa ungar till leos så man får mycket att göra! Då är det roligast. :) Blir till att stå i köket idag och steka hamburgare och annat snajsigt. Och det ser inte ut att bli något dansande ikväll, så jag får satsa på att sluta upp med snorandet istället!

Dags att börja röra på sig, ha en toppen dag allihop!

Ciao!


back från träningen

Jahapp, så bra det gick att ta det lugnt på träningen. Det är så svårt att sitta still! Så jag får gå här och snyta mig hela tiden nu, men nu blir det inte lika mycket träning som vanligt iallafall. Och vi har fortfarande inte fått reda på om vi ska dansa imorgon på Lakersmatchen, innan 10 imorgon får vi besked. Tydligen är de ganska virriga där på kansliet och har lyckats tacka ja till fler "happenings" än bara oss i pausen. Vi får se, vi får se. :)


Träning med tjejerna (och killarna också iofs)


koncentratiooon!

Nu skriker magen efter mat! Och det står man inte ut med länge direkt.

Ciao!

östregård

Jag börjar bli lite småförkyld. :( Det känns segt eftersom det sista man vill just nu är att pälsa på sig och klä sig varmt. Man vill ju gå omkring i vårjacka och slippa alla lager på lager! Men jag ska försöka ta det lugnt med träning, så det passar väldigt bra att det är påsklov nu, alltså inga dansklasser. Fast nu ikväll är det dags för extraträning med street prep. Idag får vi också reda på om Carro har lyckats få till att vi kan dansa imorgon på Lakersmatchen. Spännande värre!

Jag hade sista klasserna innan påsklovet idag på förmiddagen, och Linn, Isabelle och Clara satt med och tittade. De blir lärare på Kulturama till hösten, och det ingick i lärarkursen vi har att kika in på någon lektion. Det är lite annorlunda för min del, det är ju väldigt sällan någon sitter med och tittar på mina pedagogiska insatser, man blir ju trots allt lite bedömd. Fast det gick bra och tjejerna är så snälla så det var ingen fara. Plus att jag tror inte att jag är helt ute och cyklar i min undervisning. :)

Jag har också varit på Östregård idag för första gången. Det är en stor loppis i Moheda men jättemycket grejer! De har bara öppet på söndagar under sommaren, mellan 12-18. Man kan verkligen fynda! Kan verkligen rekomendera att man tar en tripp dit om man vill ha personliga möbler, men man får vara beredd på att de kanske behöver rustas upp eller målas lite. Men det är ju hiskeligt bra för miljön att återvinna! Just idag blev det inget, men när jag flyttar hemifrån kan det nog bli idé att dra hem ett och annat!

Men nu ska jag dra mig mot Kulturama!
Ciao!

inflyttningsfest

Var hos Eric igår på inflyttningsfest igårkväll! Det var en väldigt brokig skara människor där, hans gamla kompisar aka CP-gänget, en massa folk från Abetong och så lite systrar. Galna människor! Men det var roligt. Jag åkte hem när resten skulle dra vidare ut. Uppe med tuppen idag, jobb på Kulturama om en timme eller så. :) Så nu är det frukost som gäller!


Lite schvettigt var det tydligen också

Ciao!

jag tar mitt straff som en man

Och det betyder att jag har fått tvätta bilen, samt polera och dessutom vaxa den. Suck. Det lönar sig definitivt inte att köra ner brevlådor hursomhelst, det får konsekvenser! Men bilen blir hemskt fin nu iallfall! Shiny happy ford! :D Så nu kan jag övningsköra omkring och glänsa.


wax on, wax off


Fantastiskt väder dessutom, skönt att vara ute lite i den friska luften. Jag är fortfarande lite sliten sen igår, och frisk luft får huvudet att klarna något!

Ciao!


mums

Sanna kom över till mig en stund, innan vi fortsatte ner mot Lagerlunden för en mumsig mango daiquiri. Riktigt god! Kvällen avslutades på Grace, där vi också träffade på Rosanna, Niclas och co. Hemskt trevligt alltihop! Tack för en bra kväll!






Men nu ska jag sitta ute och lapa sol hade jag tänkt, man dras ut genom dörren som om solen vore en stor magnet! Me like!

Ciao!

utgång!

Sanna kom med en rolig förfrågan precis när jag kommit hem, skulle jag med ut ikväll? Ohja! Jag har ändå inget för mig imorgon, och ikväll var jag redan sugen! Fasen vad härligt! Speciellt efter en sån fin dag, då blir man extra sugen! Så nu ska jag bara äta lite så är jag ready to go! Hoppas vi ses ute! :)


Ingen bra bild alls, men man ser iallafall mina balla blåa naglar!

Ciao!

solen

Bråttom bråttom! Ska ta mig ner till stan och träffa MAja, så vi kan ha sällis till leos. Vi jobbar stängning idag båda tv å och tänkte dra dit lite tidigare och ta en glass och sitta en stund i solen. Det är fint det! Ha det fint och ta tillvara på solen!

Ciao!


nattamat

Nyttigt minimål såhär på kvällen; två knäckebröd med makrill i tomatsås och ett stort glas mjölk. Fisk borde vi äta mer av överlag, och framförallt fet fisk med hög halt av omega-3. Makrill är då ett jättebra alternativ, lätt att äta och i tomatsås, som dessutom är hemskt bra den också! Och mjölk innehåller 18 av 22 vitaminer som vi behöver få i oss. Det finns ju folk som säger att vi egentligen inte borde hälla i oss så mycket mjölk, men jag älskar det så jag trycker på det förstnämnda!



Snart läggdags, sov gott hörrni!

Ciao!

shopping shopping shopping!

Jag har haft en underbar och händelserik dag idag! Den började dock väldigt dåligt med att jag råkade göra en fetingmissbedömning och körde sönder vår brevlåda när jag övninskörde. Lyckades ju naturligtvis även få till repor på bilen. Skulle backa in på uppfarten, och pang så var brevlådan mos! Tur att det inte var uppkörning, och att vi hade en ny brevlåda på tur som vi kunde sätta upp. Attans!

Sen flöt allt på jättebra och jag träffade Maja på stan. Vi shoppade loss och mysfikade! Inne på Vero Moda var det klubbdag, 20 % rabatt och en goodiebag till de femtio första kunderna. Jag och Maja var naturligtvis där då! Jag köpte ett jättesött rött linne, och fick en väska fylld med det här:


Linnet är egentligen i en stark och ljusare lila nyans, men det syns inte på bilden, dessutom duschgel från Oriflame, godis, tidningen Glamour och en fin ljuslykta. :D


Rött sött linne från Vero Moda, 259 kr.


Ljuvlig sommarklänning från Indiska, 199 kr.


Hareminspirerad jumpsuit från Lindex, 299 kr.

Fick även bli en fin klänning och en ball haremsjumpsuit. Jag gillar verkligen allt jag köpte jättemycket! Längtar tills värmen blir mer permanent och jag kan skutta omkring i de här skapelserna! Vi åkte även upp en runda till Tipshallen och Dag X som var i full gång. Alltid roligt att se vilka bra ideér UF-företagen har snickrat ihop och även gå omkring och få gratisgrejer. Pennor, godis, läppcerat, tuggumin, allt var varmt välkommet ner i min väska! :D Synd bara att de inte har kvar den stora uppblåsbara hinderbanan som fanns med för något år sedan, jag och Maja hade sett fram emot att få tävla. Och jag måste säga att mässan blev lite platt utan en scen med olika event (som till exempel dans med On Stage, damn you projektledare, damn you!) Menmen, många gratisgrejer rikare åkte jag sedan och jobbade på leos.

Det blev en hemskt bra dag idag! Bakom solglasögonen trivs jag bäst!

Ciao!

tips på hängare




Dessa hängare hittas innanför dörren hos min syster och hennes sambo. Det är Axel som låtit fantasin flöda och täljt till mindre grenar och sedan målat på gammalt vis i flera lager med filmjölk blandat med färgpigment (rätta mig gärna ifall det inte stämmer). Hängarna tål inte en alltför hög belastning, men håller gott och väl för mindre saker som sjalar eller mössor etcetera. Jag tycker det är jättefint, och det blir en fin känsla när man får in naturmaterial i inredningen. Dessutom är hemmagjord skaparglädje alltid den bästa!

Men nu är det läggdags, övningskörning med mamma står på schemat imorgon! Sov gott!

Ciao!


åhåååjaja!

Idag har det hänt en massa småsaker som egentligen inte påverkar livet i stort! Jag dränkte till exempel min stackars mobil i hinken med dammvatten på leos, jag tror dock att jag har fått den att fungera nu, hoppas bara att det håller i sig och att inte en massa småfel snart dyker upp. Det är dyrt att köpa en nu mobil!

Har också hämtat ut biljetterna till Bounce! Nu är allt bokat och klart, fast boendet krånglade lite. Stackars Lisa satt jättelänge igår för att hitta ett billigt boende, och alla ställen vi hade tänkt oss var naturligtvis fullbokade. Så det blev något hotell på Kungsholmen, lite dyrare än vad vi hade tänkt från början, men det blir nog bra ändå! Känns skönt att allt är bokat och sådär nu iallafall.




Det har verkligen varit en jättehärlig dag idag, vårjackan åkte på! Finns inget bättre sätt att samla energi än att njuta av vårväder, definitivt inte. :)

Ciao!


RSS 2.0