kitty love



Den här lilla fröken har jag saknat! Jag träffade henne för första gången på summercampet förra året, och kände att det nog skulle ordna sig med min kattabstinens under Åsaåret. Men sedan försvann hon där ett tag när det började bli kallare, och jag trodde nästan hon försvunnit helt. Men idag fick jag kela av mig både länge och väl! Hon är supermysig!

Jag saknar verkligen att ha en katt, och jag tänker fortfarande på och saknar min älskade Charles då och då. Jag känner mig inte helt hel utan katt. :/


cirrrrrcus!



This is what we do out here, keeping it real. Stay true to the culture. Hiphop for life.

Ehehhehe, okej kanske inte så himla tufft ändå. :D Detta fick vi ihop när vi hade två dagar till ett samarbete mellan musiker, dansare och textilare. Malin hade sytt söta sailorkläder som jag och Victor rockade som kids. Egentligen la vi bara en sisådär två-tre timmar på allt, förutom att spåna fram idén. Vi tyckte det var nice att bada och göra andra dansjobb istället. Men det blev iallafall en underhållande show, haha! :D

monday inspo - origami ink





dagsutflykt!

Ouff vad det blev fiesta igår! Vi satt framför Eurovision och hejade på Loreen, dissade alla andra och hade det asbra. När Loreen vunnit blev det danskaoooz och vi körde tequilarace och dansgolv på altanen. Så värt baksmällan imorse. Jag och Kajsa drog oss upp tidigt för att ta tåget till Stockholm över dagen, det gav med sig efter ett tag och vi fick mysigaste dagen!

Jag köpte två härligt somriga linnen, ett par örhängen och sedan kirrade jag en studentpresent åt Johanna som ska fira sin kusin. Och så var vi dessutom på Lava och såg dansföreställningen Unfamiliar Faces, himlans bra! Vinkade av Kajsa vid tåget innan jag tog mig tillbaka till Åsa igen. Så roligt att du var här fina du!

Och jaaa... just det. Jag har ju gått och blivit helt otroligt slarvig på sista tiden. Fruktansvärt irrirterande. Jag lyckades glömma telefonen på tåget, men fick som tur väl var tag på tjejen som satt bredvid och hon lovade att lämna den till konduktören. Tack gode gud för snälla människor! Nu måste jag bara krabba med det där, försöka få hem telefonen så snabbt som möjligt. Så vill ni mig något så får ni kontakta mig på facebook helt enkelt.

Ibland blir jag bara så himla trött på mig själv att jag önskar jag slapp umgås med mig konstant.


Fick bli en gammal bild, tog tyvärr inga bilder alls idag!

SOV GOTT!

Jag älskar min mamma! ♥


HEY!



Jag kom in på Diambra Dance Education 2012! :D Fick besked igår, och jag är jävligt nöjd! Känns grymt att få den bekräftelsen, att de ser utveckling i mig. Jag har fram till Midsommar på mig att fundera på om det är precis vad jag vill göra i höst, och som det ser ut nu vill jag gå. Måste få ihop pengarna bara. :)

OPAAA! NU KÖR VI!

Åsa visar upp!




Hej alla fina! Njutit av sommarvärmen? :D Jag har! Det har varit lite special special idag, det är Åsa visar upp. Jag måste säga att det faktiskt blev superlyckat, alla klasser har bidragit med massa shower och sådär, och det har varit fullt av folk som hälsat på - föräldrar, vänner, ovänner. Min fina Kajsa kom igår och förgyller min helg ytterligare. :) Nu väntar bara fiesta!

Vi passade på att visa upp vår show vi jobbat med (som vi också var och körde igår i Eskilstuna - cashen rullar iiiin!) och sedan gick jag modevisning för både Erika och Elaine. Så himla fina kläder, och jag fick dessutom massor av komplimanger från många om att jag gick jättebra och hade grym attityd på catwalken! Kul att höra!! :D Sedan blev det dags för vår circusföreställning vi satte ihop under torsdagen och fredagen. Vi hade ett samarbetsprojekt med textil och musik, och jag dansade som en liten sailorflicka. Blev en kul flumföreställning. :P

Imorgon drar jag och Kajsa till Stockholm på förmiddagen för en mysig dag på stan, och så ska vi dra på en föreställning på Lava innan jag vinkar av Kajsa. Blir så himlans mys. :)

Dawda och jag, vi är goda vänner



How cute isn´t this då. Mjau! :D

INSPIRATION - MARTHA NABWIRE



Ä L S K A R.

BACK 2 SCHOOL



Detta är vad vi sitter och jobbar på just nu i skolan, vårt slutprojekt. Kommer bli ett helt sjukt grymt jam som främst riktar sig till gamla Åsa-elever men alla är välkommna att komma och dansa, hänga och festa! Alla som redan gått Åsa kommer känna igen massa grejer från åren, alla som aldrig varit här ens kommer träffa en massa inspirerande dansare och bara kunna njuta av det sköna hänget som alltid finns här.

Så boka in den 2-3 juni, folks!

Välkommen sommar!!



Snatch är superpaparazzin. Ibland blir det superbilder, andra gånger fångar hon en konstig min eller nåt. Hehe.

Det har varit en helt perfekt dag, igen! Ååååååh jag vill verkligen inte sluta nu, jag vill ha ett år eller två till på Åsa. Med mina fina klassisar, med sommarsol och jam utomhus varje dag. Vi hade utvecklingsamtal idag så vi passade på att bara jamma, sola, ha vattenkrig och chilla ute vid äpplet under tiden. Vilket alltså betyder att vi knappt gjort nånting idag, så skönt! Jag har fått lite färg dessutom, jag som aldrig får färg! Kanske får omarbeta det påståendet i år. :)

Och när luften blev lite svalare så passade jag och Yoyo på att cykla bort till Valla. Vi köpte på oss maaaaassa godsaker och satte oss sedan på Vallas enda bar - tog en cider och älskade livet. Snälla, låt det alltid få vara så här bra. ♥

Råskog



Hade jag en större lägenhet (eller egen för den delen) så hade jag sprungit till IKEA på en gång och köpt mig en sån här! Finns i svart också. Skulle passa i princip överallt - som förvaringsmöbel i badrummet, serveringsvagn eller avlastning för smågrejer vid skrivbordet. Mmmm kärlek!

monday inspo - random





Perfekt dag idag! Älskar livet. Nöjd med min insats på audition igår, får se hur that treats me. Roat oss i klassen med hemlisar ikväll, skrattat en hel del åt Martin som cyklade naken genom Sköldinge för ett förlorat vad. Blivit av med ett orosmoment som gnagt mig. Fick sol i ögonen på breakingklassen utomhus.

Mmm. ♥

Let's do this!

Hej! Exakt nu sitter jag på tunnelbanan på väg mot Marikas för Diambras audition! :) Det börjar bli väl mycket auditions runt mig nu (igår var det för One Style på Åsa) så snart blir jag väl kollrig. Men idag är jag pepp iallafall, så håll tummarna för mig idag är ni snälla! :)

 

 


you have to break down to get back up there

Jag hade ett litet breakdown igår natt innan jag gick och la mig, det är massor av saker som händer just nu! Det var sista auditiondagen igår, och det var hög nivå på de sökande. Jag missade klasserna för att vi var inne och dansade i Katrineholm på förmiddagen, men jag var med och köttade under fyspasset. I´m amazed över hur vår klass är stark och härdad. Året här har verkligen gett oss hur mycket som helst, och det blev så hima tydligt när man var med och körde med de sökande! Men det känns nog mest bra ändå att lämna över stafettpinnen till en ny klass, det kommer bli grymt.

Men sedan är det ju allt annat omkring man måste tänka på lite ibland. Sommaren i Göteborg utan tryggheten med jobb och stadig inkomst, lån att betala tillbaka och relationer som kan dras isär. Jag lät mig gråta lite över saker som hänt, saker som inte hänt och saker som kommer hända. Det var skönt. Så var jag klar för denna gången. Allting löser sig och blir bra, men jag måste få känna på hopplösheten innan jag kan satsa igen.


tisdag - day 2

Dag två avklarad, idag utan att jag egentligen hade någon specifik uppgift mer än att peppa de sökande och svara om de hade några frågor. Men det var massa grymma sökande idag så det var roligt att se! :) Imorgon är egentligen dagen jag ser fram emot mest, men jag kommer nog missa att se dansklasserna på förmiddagen. Vi i showgruppen har två shower att fixa inne i Katrineholm, men vi ska försöka skynda oss tillbaka så snabbt vi kan!

Måste sova nu, så jag är pigg och på G imorgon bitti! Sov gott!


ombre


Jag, från Valborg.

Åh jag har ju inte visat mitt nya fina hår! Eller ja, det är lika gammalt som vanligt men i ny skrud. Jag passade på att blondera topparna sist jag färgade håret, och jag blev så sjukt nöjd! Så nu ser håret ut som eld och går från rött till orange till halvgult. Låter kanske inte så flashigt men det är asnice! För en gångs skull gör det inget att blonderingen fick gula pigment. :)

auditiontider

Gaaah jag kan inte fatta att vi redan är här igen! Idag drog det igång, audition inför nästa års streetdancelinje på Åsa. Det känns verkligen som att det inte alls var länge sedan jag själv var här och hälsade på, sjukt nervös och sedan helt död efter fyspasset. Men framförallt NÖJD! Och det gick ju bra, jag fick en plats och har sedan haft mitt bästa år någonsin.

Idag fick jag sitta i elevjuryn och bedöma vilka jag tyckte förtjänade en plats på linjen, och jag såg hur de slet som djur ute på fotbollsplanen under fyspasset. Det var några som inte riktigt pallade trycket, spydde och försökte igen och fick krampande muskler. Fyfan. Imorgon börjar vi om, men då behöver jag inte sitta och bedöma någon. Då räcker det med att peppa alla att göra sitt bästa!

Men det är sjukt skön vibe på skolan nu. Det märks att vi snart slutar och att folk vill ta tillvara på den sista tiden. Vi har haft asbra träningar på kvällarna nu, kul att hänga i danssalen och träffa lite nya sökande som dansar loss lite såhär dan innan söket. Jag avslutade med att basta, känns fan som om jag varit med och gjort allt idag jag med! Kroppen känns lite smått överkörd, jag är fortfarande snuvig efter en förkylning som hälsade på och jag känner mig lite mosig i huvudet efter en lång dag. Men det är skönt. Livet är bra. :)



På söndag är det min tur att stå och våndas i en danssal under audition. Diambra - here I come!

proenza schouler




Jag älskar dessa kameraväskor från Proenza Shouler, önskar jag hade en i varje färg. Och så helst en bra systemkamera att fylla dem med. Jag har förresten fått igång min lilla digitalkamera som var krasslig för ett tag sedan! Det krävdes lite våld så var den som ny igen. :) Måste bli lite bättre på att använda den nu bara, Iphonen och Instagram har tagit över mitt kamerabehov totalt. Bättring!

smäcken var det här!



Har ni en bra helg? Jag har pendlat i humöret sedan i torsdags, konstiga känsloutbrott hur som helst! Fast mest mellan jätteglad och jätteflummig. :) Inte säker på vad det kan bero på, men idag löste jag det med lite dans, snack, promenad och bastande. Göött!

Jag fick med mig lite nytt hem nu i veckan, det mesta välbehövt och det andra precis lika viktigt. Ett par nya klarblå jeans från Gina Tricot fick äntligen följa med hem i påsen. MIn gamla favoriter var tvungna att bytas ut helt enkelt, så jag hoppas att dessa kommer bli ett bra substitut. Och så ett par fantastiska chinos från H&M för bara en tvåhundralapp! Helt underbara att dansa i! Sedan ett armband och ett par glajjor också. Freakin' funktastic.

Spontantripp till Stockholm

Sover ni ännu? Jag med, snart. Jag börjar bli riktigt trött nu, vill bara hinna med en snabb uppdatering innan ögonlocken stänger igen. :)



Jag har haft fokus på föreställningar de senaste två dagarna. Igår var vi ute på två ställen med gruppen och körde vår egen show Cause N Effect, och ännu en tidigt idag på morgonen. Allt har gått jättebra och vi har så sjukt kul ihop! Detta projektet har verkligen fått oss nio tjejer närmre varandra. Så efter showen på förmiddagen drog vi alla iväg till Stockholm för att hänga lite under Urban Connection - en grym dansfestival som pågår just nu. Vi drog till Dansens Hus och såg en feeeet föreställning som hette Backbeat, med fem olika stycken av olika grupper. Grymt! Några andra i klassen var också på en paneldebatt om tjejers roll i hiphopen som verkade jätteintressant. Det fortsätter hända grejer flera dagar framöver så kika in här för programmet om ni har vägarna förbi Stockholm!

Och så hann vi också med att se grabbarna (och vackra Madde såklart!) när de körde sin streetshow vid hötorget. Asbra! Vår klass är fan riktigt grym! Jag köpte också äntligen ett par nya jeans, vilket verkligen var på tiden. Så jag är nöjd nöjd nöjd!

Åh en annan grej också. Jag har varit på konstigaste humöret idag. Ni vet när hela magen är full av skatt och man hela tiden skrattar lite för mycket och lite för högt? Precis så har jag haft det idag, jag har skrattat tills jag grät för typ ingenting, och samtidigt kännt mig folkskygg och inte velat hänga med nån. Hur fan hänger det ihop? Känns lagom paradoxalt, och inte så jag.

Ääääh nu får jag nog avsluta här, dags att sova! Natti natti!

G-Unit!


Mys med bland andra de här vackra tjejerna på thaistället i k-town idag. Karin, Emma och Snezjana aka Snatch. :) ♥

Hej!

Jag har haft bästa dagen idag! Denna veckan är det turnévecka för dansarna, så klassen är uppdelad i tre grupper som är ute och gör sin grej för att tjäna ihop pengar till vårt jam i juni. Vår grupp (G-uuuniiiit!) har repat på vår show och imorgon ska vi äntligen ut och giga! Idag körde vi med lite testpublik i form av Åsaelever och det gick jättebra! Imorgon blir det att dra till en skola i Hälleforsnäs och sedan Vingåker för två shower. Kommer bli så roligt! Hela gruppen är supertaggade!

Det har varit lite slitit med detta projektet, men nu är det så himla värt det. Vi har så himla roligt ihop, idag drog vi ner på stan och myste lite. Fikade, shoppade och umgicks. Sedan hem och träna och därefter filmkväll och bara en massa skratt. Efter gigen imorgon tänkte vi köra på taconight och sedan ladda om inför ett gig i Valla på torsdag morgon. Och går det som vi vill drar vi upp till Stockholm för Urban Connection direkt efteråt. Opaaaa! :D

Jag älskar mitt liv! 8)

God morgon från Stockholm!

Hej!

Mår ni bra? Jag har vaknat här i Stockholm efter två redan bra dagar här i storstaden. Åkte hit i fredags och gick på en modevisning med Johanna som jag blev inbjuden till. Det var cava, mode och schtek för hela slanten så vi stannade inte så länge. Kände oss lite smått missplacerade. :P

Igår hängde jag på Kulturhuset hela dagen - SDK i helgen! För första gången någonsin vågade jag ställa upp och battla i hip hop - och jag hade verkligen jättekul! Jag gick inte vidare med Åsa representade ordentligt! Yared gick till final i alla stilar och vann sedan två, och Maddi och Arvid kammade också hem varsitt pris! Så jävla bra!

Idag fortsätter det med all style crewbattle och breaking. Ska försöka hinna med att köpa ett par nya jeans idag också innan jag drar hem till Åsa igen, jag lyckas alltid spräcka mina i grenen när jag dansar lite för vilt! Hehe. 8)
.

 


high on life



Idag har jag bara haft det bra.

Det är bara runt en månad kvar på Åsa nu, och åååh vad jag kommer sakna detta stället - dessa människor! Vi har haft produktion hela dagen, och får alltså lägga upp dagen så det passar bäst. Min grupp har repat koreografi under eftermiddagen och kvällen, och vi passade på att njuta av solen när den stod som högst på himlen. Jag har bränt mig lite på axlarna och känner att solen har tagit över hela kroppen, så jävvla gött.

Och så filmmys som avslutning på en redan grym dag, hur bra får det bli?


Valborg



Våren (nästan så det känns som sommar!) kom verkligen i helgen och det blev hur mysigt som helst till Valborg! Vi har parkerat oss utanför altanen hela långledigheten, vi har perfekt chillläge utanför vårt hus. Saknas bara att vi ska köpa en schysst plastpool att ställa ut. Jag hade lite solfrossa tidigare, har faktiskt fått färg både på ryggen, bröstet/magen och låren. Håhåå!

Anyways, Valborg alltså. Vi bestämde oss för att hålla oss på Åsa hela helgen, spara lite pengar och umgås nu in i det sista innan vi slutar. Hade riktigt skönt häng, chillade i solen och spelade brännboll och kubb. Vi i huset hade fixat ihop en trerätters middag och jag och ett gäng hann med att dra en sväng till Sköldinge city för att titta på den falnande brasan. Festade till långt in på natten, men mådde som en prins idag ändå! (Förutom tröttheten, men den sover man lätt bort i solen. :D)

Med andra ord har jag haft en toppenhelg! Hur såg det ut för er? :)



HEJ!



Det var verkligen ett tag sedan! Jag har haft en liten rehabsituation här, flera av grabbarna här tyckte att jag hade blivit en Iphonenörd och hela diskussionen slutade med att jag blev utmanad att vara ifrån alla sociala medier och spel ett par dagar, och sedan förlängdes det med attdet blev Valborg och fint väder. Sååå - jag klarar ett liv utan datorn (uppenbarligen) men jag har saknat er! :) Tack snälla ni tappra som är kvar. ;)

Nu har jag precis kommit tillbaka från en träning med tjejerna i videon (och några som inte kunde vara med och filma). Titta och tyck. :) Det är nog första gången jag fått lite film på min freestyle, dock flimrar jag mest förbi lite när jag dansar hiphop och sedan house. Men titta gärna iallafall!

Nu är det duschdags och käk på schemat. Och så fortsätta njuta lite av solen innan den går ner! :) PUSS PÅ ER!

RSS 2.0