amaZing!

Oj nu tänkte jag börja skriva på engelska, har blivit totalt hjärntvättad här med engelskan! Haha!

Anyways (heh) , vi har tagit en hel dag till en massa dansande idag, amaaazing klasser! Jag älskar att vara här - fantastiska koreografer och helt freakin' awesome dansare överallt att inspirerad och pushas av. Idag dansade vi för Jayson Wright (bara för att han bad oss komma på en klass till med honom), Gigi Torres och Kyle Hanagami (tog hans klass igår också). Kärlek på det!

Innan klasserna var vi och storshoppade smink på Sephora. Det är så mycket billigare här så det är kul att gå och kika på allt! Köpte massa nya ID Bare Mineralsprodukter och bunkrade upp till mig själv. De är jättedyra hemma, men kostar säkert mindre än hälften här.

Internet här på hostelet hr krånglat en del de senaste dagarna, så det kan bli lite glest bland uppdateringarna. Men imorgon ska vi iallafall ta en day off från dansandet och njuta av Santa Monica och Venice Beach! Opaaa! Blir till att spana på alla vackra människor, det finns fullt av dem här. Speciellt killar faktiskt! :)


Denna fina skylten hänger vid nedgången till tunnelbanan i North Hollywood. Yee. :D


Och det är precis dääärför vi alltid stannar till här innan klassera. Hehe.


Till dig Eric! Jag har inte hittat hans stjärna ännu, men jag fortsätter leta!  :D

hi, hey, hello!

Vi är i shoppinghimlen! ♥

Igår tog vi en heldag för shopping, åkte bort till Beverly Center och hade det så jävla bra! Vi var ute i lördags också, på ett ställe som hette Supperclub. Fett skoj! Men det var lite snoffsigt sådär, de hade pointer som pekade ut vilka som fick komma in och grejer, men vi kom ju naturligtvis in (och slapp betala också). ;) Men som sagt, det blev lite bakismode på shoppingsöndagen minsann! Vi gick och flummade och höll på hela dagen. Men jag köpte så himla fina grejer! Vi råkade dessutom hamna på ett event på Victorias Secret, och det slutade med att jag köpte en asfin hoodie och läppglans. I´m sooo coming back for the fab panties! På kvällen hängde vi bara på hostelet, spelade kort och så. Vi har träffat så många sköna människor här. Bara för några dagar i taget, men jag gillar det skarpt. Alla är supersociala också, och det passar oss. :)

Idag kände jag mig seg och konstig i huvudet, så när vi åkte till Debbie´s för att dansa bestämde jag mig för att hoppa första klassen för Kristin Lorello. Tråkigt att missa men jag gick och köpte lite att äta istället. Mådde så himla mycket bättre sedan, och tog klass för April Rodriguez och Jayson Wright. Nicebice! :D

Nu kom vi precis hem från en awesome dansklubb som Devious tipsade oss om. En gång i månaden, bara masa dansare i alla stilar, liveband med feeeta musiker och jävligt bra vibe! Loved it! Jag blir så jäkla inspirerad här!

Men dags att sova, om det går. Oscars närmar sig och det är prrreeeciiiis utaför hostelet som röda mattan är. Just nu har de stängt av gatan och bygger upp nåt slags jättetält och sittplatser i ramper om nätterna, så det skramlar och har sig. Får hoppas på att vi får en liten skymt av kändisarna sen iallafall. :)

Natti natti!






Fia fynden hittils!

Graffiti on the walls







Aaaaand I´m back again! Vi drog förbi IDA en sväng, tog en hiphopklass för Leon Henderson ochy sedan en halv waackingklass för Angel B. Elmaze fick en allergisk reaktion mitt i så vi fick gå ifrån klassen och pyssla om henne. Hon var tvungen att ta sin adrenalinspruta, men nu har det gått ner och hon mår bra igen. Tur att hon hade med sig sprutan iallafall!

I LA är det tydligen lagligt att röka weed överallt, vi får flera frågor dagligen om vi har eller vill ha. Det slutar alltid med att vi står och läxa upp folk om att man inte borde röka,  men idag när vi kom till receptionen på IDA blev vi totalanklagade för att ha rökt på. Fett otrevlig dam! Jag är  high on life, that´s all! :)

Ååååh just det! Elmaze har skaffat sig en awesome pojkvän! Kasper är i Tokyo just nju och dansar, och medan vi satt och käkade så kom en kille in med en stor blombukett till Elmaze! Då hade han bett en snubbe från couchsurfing om tjänsten att fixa och komma hit med blommor. 14 stycken för de 14 dagarna tills de ses igen. God damn alltså! :P

ännu en fab dag i amerikat!

Hey hey he-hey! Hur rullar allt därhemma? Är det en massa snö fortfarande? Igår hade vi första riktigt varma dagen här, och vi hängde på Melrose Avenue och shoppade massa massa awesome grejer! Älskar shoppingen här borta, kommer köpa på mig så mycket jag kan bära. Smink är superbilligt så jag ska bunkra upp det med. :) Än så länge har det varit lite vårvärme här, nästa vecka skulle det bli riktigt varmt så då drar vi nog ner till Venice och Santa Monica.

Idag har vi inte hunnit med så mycket, vi åt riktig amerikansk frukost på ett ställe som heter Shelley´s och gick sedan lite längs med Hollywood Blv. Vi hann inte så långt för vi skulle hem till hotelet och tvätta. Vilket by the way är tråkigt att göra hemma - men galet mycket tråkigare att göra i LA! :P Nu sitter vi och käkar lite innan vi ska till IDA och dansa!


Vi åt på Yum Yum Donuts innan klassen i onsdags, fick ett infall på bussen och slängde oss av när vi såg skylten. :D


My happiplaace! :D


Vi åt pizza en kväll. De är preciiis sådär ostiga och feta som på film. :P


Breakfast at Starbucks!


Igår @ Melrose. Love LA!


Känns sådär typisk 50-talsamerikanskt. :D


Mmmmmm crepes från igår! Fick ta med den i en doggybag sen, stooor.


wonderful wednesday

Ännu en dag när jag knappt kan hålla ögonen öppna längre, men det är av sköna anledningar. Vi tog tre klasser på Debbie´s idag, en hiphop för April Rodrigues (fantabolous!), sedan en till hiphop med Kennis (njaaa...) och sist en grymt svettig och svår(!) houseklass för mr Brian "Footwork" Green! Duschen när vi kom hem satt ganska bra kan jag tala om. Och pizzan precis utanför hostelet satt inte fel den heller. :) Imorgon hade vi tänkt dra till Melrose och shoppa, vi har fått höra från flera att det ska finnas sköna sneakerstores där! Och senare på kvällen satsar vi på vouging och sedan klass för Kyle Hanagami, kommer bli fett!

Vi fick förresten ett erbjudande av personalen här om att jobba lite och få fem dagars gratis boende. Vi tänkte nog tacka nej ändå, eftersom vi inte vill binda upp oss här när det finns så myckete att göra och se och dansa här i LA. Maybe next time. :) Vi är ganska omtyckta här, personalen verkar gilla att det bor tre roliga och outgoing tjejer här en längre tid. ;)

Sov gott alla fina därute! :)


Orkade inte lägga in dagens bildskörd, så det fick bli en klassiker. Hollywood funkar alltid! :D

Happy Valentine´s Day!

Jag är verkligen supertrött just nu, ögonlocken trillar ner när som helst. Vi var ute och åt precis, på någon hyfsat vanlig restaurang på Sunset Blv. Vi tänkte fira alla hjärtans dag lite - bara vi tjejer, men vi satt och var så himla trötta allihop så vi mest ville hem. Det var tyvärr ett ganska dåligt ställe, vi satt och frös hela tiden och maten var hyfsat smaklös. Sen var de väldigt slöa med att plocka undan hela tiden. Anyways, det var lite roligt att han frågade om vi ville ha en doggybag när vi skulle gå, det kan ju inte bli mer amerikanskt! Men nu ska jag fasen sova!

Natti natti!




glidarna - american style

Igår (alltså i måndags - förvirrande med datum och tider!) passade vi på att glamma till vår vardag lite med att gå och fixa naglarna. Det är billigt billigt härborta, så vi tänkte göra dem nu i början och sedan fixa till dem igen innan vi åker hem till kylan igen. Jag skaffade vita vanliga tippar fast med en liten glittrig silverrad också, kanonfint!

Dumma var att det tog längre tid än väntat, så vi lyckades missa en klass vi hade tänkt ta på IDA. No worries tänkte vi, vi får ta nästa som vi hade tänkt ta - en för Rob Rich. Men nooo, det var en sub för honom som i slutändan inte ens ville dyka upp. Klassen var inställd så vi fick trava de hundra metrarna hem igen. Typiskt! Imorgon (alltså onsdag :D) ska vi dansa rumpan av oss på Debbies iallafall! :D Det blir awesome!


Elmaze kände sig yr och stannade hemma medan jag och Yoyo gick LÅNGT bort mot West Hollywood och kikade runt.




Nya fina naglar!


På IDA när i väntade på att klassen skulle börja.


Här bor viiiii! :D


Looki looki! I´m famous!


Yellow Cab!! :D

vi är bra på att festa punkt

Jeeeez! Vi har varit en hel del bakis idag, festade med Taiwaneserna (deras sista kväll, buhu!) till fem på morgonen! Vi lärde dem alla våra drinking games och de lärde oss sina, Vi spelade biljard och blev ägda stenhårt, spelade beerpong och fick ge igen lite, vi skrattade tills vi dog, vi gick runway ute i korridoren och råkade väcka folk, vi sprang iväng vid tvåtiden på natten för att köpa mer sprit och vi hade det askul! :D Sköna snubbar! Bästa var att deras engelska bara blev bättre och bättre ju mer de drack. :D

Idag var inte lika rolig dag, hehe. Jag har mått hyfsat ändå men tjejerna har haft en riktig baksmälla. 8) Elmaze har varit hemma hela dagen, och jag och Yoyo drog till Nappytabs och köpte brallor till mig och sedan till Debbies. Tog klass för Phlex, och det kan jag inte rekomendera till någon. Gillade inte alls klassen, men nu vet vi det iallafall!

Valentine´s Day idag också ju! Vi har sett en hel del ungdomar med rossor och chokladaskar i handen, precis som på film. Ibland ville vi kräkas lite, men sen valde vi att fira med att köpa varsitt kopisarband till oss tjejer. :) Men kärlek till er alla därhemma! ♥


Här hänger vi, i allrummet! Det finns ett bord speiellt anpassat för beerpong, så det säger ju kanske en del om stället vi bor på!


Ah yeah! Man ser ju vilka som vet hur man posar iallafall! BAM! :D


No words for this. Peace.


Hahaha Dave till vänster ser lite allmänt inknycklad ut. :D


Hehehe fullisar!

Sunday 12 feb - daaaaansaa!

Woho! Vi har nu tagit våra första klasser in LA baby, och det var awesome! Vi kollade ju runt bland skolorna igår, och Debbie Reynolds har asskön stämning, så vi hängde där idag. Fixade oss ett 20-kort där. 20 klasser för 140 $ är ungefär 900 kr, billigt billigt!! :D

Vi började med en hiphopklass för Jian och Hollywood. Riktigt skön klass, men det känns i huvudet att jag inte har tagit koreografi på sisådär ett år! Haha, men det var asroligt! 8) Direkt efter passade vi på att ta klass för Kumari i waacking. Amaazing! Insåg inte vem hon var förrän jag såg henne, kom på att jag suttit och youtubat henne som en liten crazymofo för att jag älskar hennes sätt att korra - and yes hon var awesome i verkligheten också! Love it!

Jag vill fokusera på hiphopklasser och waacking/vouging här, och sedan klämma in någon contemporary och jazz då och då. Elmaze är ju balettdansare i grunden så hon har tänkt köra lite på det också, men det står jag nog över.


SÅhär skoj hade vi det när vi satt utanför Debbies och väntade på klass! Jag har färgat håret förresten! Blev mycket mörkare än jag hade tänkt, börjar vänja mig dock!

Förresten! Igår hade vi en astrevlig kväll här. Det var Hostelparty nere i allrummet med beerpong och grejer. Träffade några dansare som också bor här från Taiwan, supertrevliga! Hängde lite på hostelet och drog sedan ut med några av killarna i Taiwangänget och klubbade. Asbra drag! Det blev battles och chypers på klubben och vi hade mest jäkligt skoj! Tyvärr var det asiaternas sista dag här idag, så de åker hem nu. Too bad när man hittar sköna människor att hänga med!

Och hey, det är Grammys i stan ikväll, så efter en skön p-nap tänkte vi dra ut och se om vi hittar några galaklädda kändisar här omkring. Får se om vi drar ut och festar ikväll, det är antagligen en hel del private events som är svåra att komma in på. Stay tuned...

KRAM på er alla där hemma!

I love my life! :D

Shit vad jag älskar den här stan! Idag har vi försökt göra oss lite hemmastadda och leta upp dansstudiorna, de bästa matbutikerna och fattat hur vi ska åka med tunnelbanan. No stress, vi har gått in i alla butiker på vägen och chillat oss fram. Finns så sjukt mycket bra shopping här att jag dör lite! Vi kommer definitivt komma hem med en extraväska var härifrån, utan tvekan!

Stan är ju galet stor, så idag har vi bara hängt runt Hollywood Blv där vi bor, och i North Hollywood där flera av studiosarna (stavning på det?) ligger. Funkar asbra med kollektivtrafiken, även om alla påstår att man måste ha bil här. :) Skönt det, jag är livrädd för att köra bil i en sån här stad, fyrfiligt och hur mycket bilar som helst. Ouff!

Träffade på Majas kompis Cissi också! Hur stora är oddsen för det egentligen? Hon har precis flytttat hit, så vi skulle hooka upp och hitta på något här. Hon har varit i LA flera gånger och kan stan lite bättre än vi, obvioulsy, så det skulle vara asnice! :D

Har ni hört att Whitney Houston dött förresten? Fick höra det av en kamerasnubbe på gatan som ville filma när vi berättade om hur det påverkade oss. Vi tackade nej.. Men vilken jävla förlust, hennes röst är fantastisk! :/


Happy happy girl @ Starbucks!


MJAU!


Anam nam!


Hollywood Boulevard! Här bor vi! :D


Det finns en massa bra butiker med roliga grejer! Detta var en gigantisk second hand på Hollywood Blv. Jag köpte de fina skorna! :) NOT!

Hollywood Blv.

Framme! :D Vi bor verkligen mitt i smeten här, precis mitt över Kodak Theatre! Det är helt galet med liv utanför fönstret - folk som festar, trummar, polissirener med jämna mellanrum och dunkande musik. Det känns gött. :) Vårt hostel är helt okej, funkar absolut för det priset vi betalar. Vi var precis ute och käkade lite baguetter på ett fik och nu ska vi lägga oss!

Imorgon ska vi försöka orientera oss lite och hitta rätt! Sov gott!

Sömnlös i Seattle

We have official landed in the United States of America!

Jag har nu varit uppe i sisådär ett dygn, och det börjar kännas, hehe. Här är klockan halv åttaish på kvällen, hemma är den närmre halv fem på morgonen. Vi sitter just nu i Seattle på flygplatsen och väntar på avgången för vår sista etapp - till LA. Kommer bli så jäkla gött att komma fram!

Alla flygresor har gått jättebra, inga krångel alls. Det enda som varit lite stressigt var att ta oss ut till flygplatsen i tid i Stockholm, det var strömavbrott någonstans i tunnlarna så tunnelbanan gick inte. Istället fick vi kriga för en taxi, och vi hann alldeles lagom. :)

Vi ska boarda planet om en stund, så jag får nog packa ner datorn strax. Hoppas ni har det fint hemma! ♥




Trötta tjejer. Whosch, vi pendlar mellan supersega och superskrattiga!

Hejdå! Ses snart igen. :)

Dags att sova! Jag ska upp tidigt imorgon och packa ihop det sista, knacka på tidigare i matsalen för lite frukost, åka till Stockholm och krångla mig ut till Arlanda. Och sen hörrni, sen drar vi! :D Håll tummarna för att alt går precis som det ska, så hörs vi när vi installerat oss i värmen!

PUSS PUSS!


följ mig på bloglovin!

Jag kommer ta med mig min trogna Vaio tvärs över Atlanten, men man vet ju faktiskt aldrig hur det blir med användandet. Min förhoppning är att jag hittar/köper ett bra internet så jag kan blogga kontinuerligt, men det kan ju faktiskt hända att jag aldrig hittar tiden eller orkar med ett slött internet några kvarter bort.

Så vill ni följa med på min resa så kan ni klickelicka på denna bilden i länklistan till vänster och börja följa min blogg. Om ni har bloglovin vill säga, där kommer alla inläggen upp. Då  behöver man inte klicka in här och kika varje dag. Men det får ni såklart också jättegärna göra! :D

Klick klick klick!


pirr i magen!

Hej och hå, förstår ni hur snart vi drar nu? På fredag, vilket betyder att det är IMORGON! De senaste dagarna har jag haft fullt upp med alla förberedelser och fix. Jag och Johanna har storstädat både huset och vårt rum, tvättat allt och packat. Sen alla smågrejer som måste ordnas inför resan också. Men nu börjar det äntligen reda upp sig. Jag ska mest kolla igenom packningen igen och se så jag har vad jag behöver, och sedan pyssla om mig själv med att måla naglarna och sådär. Then I´m good to go!

Igår kväll fick jag ont i magen av packångest, men idag känns det bra igen. :) Det är ju faktiskt inget u-land vi ska till så det vi har glömt kan man ju köpa där. Betryggande! Men vi har också hunnit med att titta på film och hänga med folk lite. Nu ikväll fixade killarna till det med ost och kex, vin och gitarrspelande i Björken. Mysigt! KOmmer sakna en massa folk från skolan!

Nu ska jag sova så jag orkar med klassen med Niki imorgon! Vi hade förresten house med Maggie idag. MAGISKT! Detta är anledningen till varför jag gör vad jag gör! ♥


Mjaa men det tar sig!

Finding Neverland



Vi såg precis denna fantastiska film på Björken, hur kan jag ha missat den tidigare? Johnny Depp är alltid en stjärna och storyn är breath taking. Känns som det värmer lite solljus i magen just nu. :) Finns det fler filmer som jag borde sett men ännu inte blivit introducerad till? Vet du?

knarrig snö och kisande ögon

De blir bara fler och fler, thoose happy days! Halva klassen var borta under breakingen, men det var kul ändå. Och efter lunch gick jag och Yoyo runt Sköldinge på en och en halv timme sisådär. Vi borde kanske varit och dansat eftersom det var läxträning, men solen lyste så lockande utomhus så vi inte kunde låta bli!

Fantastiskt ute, kallt men soligt. Vi gick och pratade om allt och bara njöt av att vi har det så sjukt bra just nu. Åsa är så jävla bra, och på fredag åker vi iväg på en resa som definitivt kommer bli asgrym! You gotta love life.

Har gjort en jättelista på vad jag måste hinna med innan LA också, dags att börja pricka av. Vi storstädade rummet för en stund sen. Plockade ut allt löst och fejjade. Det är ju bästa känslan i världen att komma hem till ett städat och frächt rum efter en lång resa!


Vi plockade ut alla våra skor i hallen så vi skulle komma åt att städa. De är ett gäng, hehe. Gött att hitta en roomie som älskar skor lika mycket! Och gött att vi ska hitta nya vänner att ta med hem från LA. ;)

Hartonen´s list

1. HUR GAMMAL ÄR DU OM FEM ÅR?
Då är jag 27 och ett halvt.

2. VEM TILLBRINGADE DU MINST TVÅ TIMMAR MED IDAG?
Johanna, som alla andra dagar här ute. :P Vi har varit ute och gått och storstädat, så det blev en del tid.

3. HUR LÅNG ÄR DU?
Jag är 1.64 långa metrar!

4. VILKEN ÄR DEN SENASTE FILMEN DU SETT?
Finding Neverland! Finaste filmen på länge som lämnade lyckovärme efter sig i min mage!

5. VEM RINGDE DU SENAST?
Erika! I lördags kväll precis innan vi skulle pallra oss in till Katrineholm för att titta på musikernas jazzkonsert. :)

6. VEM RINGDE DIG SENAST?
Erika! När hon undrade när vi skulle åka in till K-town i lördags. Geez jag får verkligen aldrig några samtal!


Erika och Erik på jazzklubben i lördags!

7. HUR LÖD DET SENASTE SMS:ET DU FICK?
"Vi tänkte se på film på gärdeby :) kom gärna hit! Ps Fredrick har inte mens längre ha ha ha kram" Hahah! Bästa smset! :D

8. FÖREDRAR DU ATT RINGA ELLER SKICKA SMS?
Jag har börjat vänja mig vid att smsa faktiskt, hatade det förut! Hatar iofs fortfarande när folk skickar tusen frågor i sms, ringer alltid när jag vill ha svar på mycket och fort!

9. ÄR DINA FÖRÄLDRAR GIFTA ELLER SKILDA?
Maaarried and in löööv! Snart trettio år faktiskt!

10. NÄR SÅG DU SENAST DIN MAMMA?
Alldeles för länge sedan.. :( Måste ringa hem imorgon! Men det var iallafall helgen 21-22 när jag var nere i Växjö och härjade.

11. VILKEN ÖGONFÄRG HAR DU?
Lurig. Blå-grå-grön och det skiftar lite vilken som har övertaget beroendde på vad jag har på mig och vilket ljus det är. :)

12. NÄR  VAKNADE DU IDAG?
När klockan ringde klockan nio, eller iallafall strax efter. När jag zombieat färdigt.

13. VILKEN ÄR DIN FAVORITJULSÅNG?
Åh jag tror den heter Tales of New York, med irländarna som sjunger?

14. VILKEN ÄR DIN FAVORITPLATS?
Hemma hos mina föräldrar skulle jag tro. Där är det mysigt, tryggt och nära till fina familjen. ♥

15. VILKEN PLATS FÖREDRAR DU MINST?
En ödslig stad eller ett övergivet hus. Man ska vara försiktig med vad som lurar där!

16. VAR TROR DU ATT DU BEFINNER DIG OM TIO ÅR?

Ouff! Jag hoppas på att jag varit en vända i New York då, så kanske där. Men det känns troligare att jag just då bor i Stockholm!

17. VAD SKRÄMDE DIG OM NATTEN SOM BARN?

Fyyy, it brings back memories! Minns att jag hade jätteproblem med att somna, pappa fick trösta mest för han var uppe sent. (Och mamma orkadee inte med mig. :P) Men jag  hade sett nån film med en öppen likkista, och var livrädd att jag skulle se mami ligga där. Eller att jag skulle ha handen på hjärtat och känna mitt eget hjärta sluta slå. Sickna hemskheter huh?!

18. VAD FICK DIG ATT VERKLIGEN SKRATTA SIST?

Folk är så himla sköna här så man skrattar ofta varje dag! *kommer leva länge*

19. HUR STOR ÄR DIN SÄNG?
Den är 90 centimetrar liten. Himla trångt att ha nattbesök..

20. HAR DU STATIONÄR ELLER BÄRBAR DATOR?
Natürlich ein bärbar! Min fina lilla Vaio!

21. SOVER DU MED ELLER UTAN KLÄDER?
Förr sov jag alltid bara i trosor men nu för tiden får jag var anständig och ha shorts och t-shirt. Kollektivliv!

22. HUR MÅNGA KUDDAR HAR DU I DIN SÄNG?
Två! Minst. Känns som om jag inte kan sova om jag måste vrida mig liksom under mig när jag bara har en kudde! Bättre att bara rulla runt och hitta en ny sval piece of pillow!

23. HUR MÅNGA LANDSKAP HAR DU BOTT I?
Tvåå! Småland och Sörmland!

24. VILKA STÄDER HAR DU BOTT I?

Tja, Växjö. Vet inte om jag kan räkna Sköldinge som en stad. 8)

25. FÖREDRAR DU STRUMPA ELLER BARFOTA?

Det beror på the occuasion. Oftast strumpa dock.

26. ÄR DU SOCIAL?

Ja det tycker jag nog att jag är! Fast jag kan uppskatta egentid någon så fruktansvärt ibland också!

27. VILKEN ÄR DIN FAVORITGLASS?

Vanilj. Gärna med något litet krossat chokladflarn i. A nam nam!

28. VILKEN ÄR DIN FAVORITEFTERRÄTT?
Sommarpaaaaaaaaaaaaaaj! Den har varit med på aaaalla kalas sedan jag var fjortis.

29. TYCKER DU OM KINAMAT?
Oooh jah!

30. TYCKER DU OM KAFFE?
Ja det kan vara så himlans gott ibland! Men det är just det. Att det är ibland!

31. VAD DRICKER DU TILL FRUKOST?
Oftast te, eller mjölk. Juice drämmer jag till med när det är lyx.

32. SOVER DU PÅ NÅGON SÄRSKILLD SIDA?
Hmm. Nja. Jag skulle tro att jag växlar hej vilt.

33. KAN DU SPELA POKER?
Jag tror aldrig att jag kan men varje gång nån ska lära mig så kan jag. Men det är väl för tråkigt för att kommas ihåg riktigt.

34. TYCKER DU OM ATT MYSA/KELA?
JAAAA!

35. ÄR DU EN BEROENDEMÄNNISKA?
Nej det vill jag inte påstå. :I

36. KÄNNER DU NÅGON MED SAMMA FÖDELSEDAG SOM DIN?

Näe, och jag skulle nog bli lite ledsen om jag gjorde det. Jag älskar att ha en alldeles egen dag! :D



37. VILL DU HA BARN?
Ja gärna men inte nu!

38. KAN DU NÅGRA ANDRA SPRÅK ÄN SVENSKA?
Engelska och så kan jag göra mig dåligt förstådd på tyska oh spanska. Så kul var jag...

39. HAR DU NÅGNSIN ÅKT AMBULANS?
Faktiskt inte, thank god.

40. FÖREDRAR DU HAVET ELLER BASSÄNGEN?

Jag vill inte välja! Gillar båda för sina fina kvaliteérs skull! 8)

41. VAD SPENDERAR DU MEST PENGAR PÅ?
Klääääder! No doubt.

42. ÄGER DU DYRBARA SMYCKEN?

Ouff njäe. Jag älskar krimskrams!

43. VILKET ÄR DITT FAVORITPROGRAM PÅ TV?
Men åååååh jag kollar aldrig på TV!

44. KAN DU RULLA MED TUNGAN?

Woh. Hur gör man ens när man rullar? Jag kan göra ett built-in-sugrör.

45. VEM ÄR DEN ROLIGASTE PERSONEN DU KÄNNER?
Alla mina finaste kompisaaar!

46. SOVER DU MED GOSEDJUR?

Did I mention att jag sover in en ynka 90säng? No. Men jag har min lilla gröna nalle som heter Elin på mitt sängbord.

47. VAD HAR DU FÖR RINGSIGNAL?
Hmm, nu har jag nog glömt vad den hette riktigt. Independent woman eller så med Jamie Foxx.

48. HAR DU KVAR KLÄDESPLAGG FRÅN DÅ DU VAR LITEN?
Om mamma har sparat nåt.. annars inte.. :(

49. VAD HAR DU NÄRMAST DIG NU SOM ÄR RÖTT?
Hemliga grejer i mitt sängbords låda. Hehe.

50. FLIRTAR DU MYCKET?

Näe det tror jag inte. Jag är mest glad.

51. KAN DU BYTA OLJA PÅ BILEN?
Eh. Om jag var alldeles ensam och det aldrig skulle finnas någon som kunde hjälpa mig så ja. Annars nej.

52. HAR DU FÅTT FORTKÖRNINGSBÖTER NÅGONGÅNG?
Aldrig i heeelee mitt leiv! *Peppar peppar*

53. VILKEN VAR DEN SENASTE BOKEN DU LÄSTE?
Jag läser "Världens dåligaste språk" av Fredrik Lindström just nu. Spännande och kult om det svenska språket!

54. LÄSER DU NÅGON DAGSTIDNING?

Sadly no. Jag gillade den vanan när jag bodde hemma. Men nu lever jag helt och fullt i Åsabubblan och har nll koll på omvärlden.

55. PRENUMERERAR DU PÅ NÅGON TIDNING?
Ja tydligen Lärarnas tidning. Jag råkar vara med i Lärarförbundet. Boooring.

56. DANSAR DU I BILEN?
Jag dansar alltid överallt!

57. VILKEN RADIOSTATION LYSSNADE DU PÅ SENAST?
Jag rattar alltid in P to the 3!

58. VAD VAR DET SENASTE DU KRAFSADE NER PÅ PAPPER?
"Tack för lånet! :D" till Dawda som lånade ut sin madrass till Erik i helgen. :)

59. NÄR VAR DU SENAST I KYRKAN?
Oj det var nog på ett bröllop för typ två år sedan. Eller? Jag minns inte!

60. ÄR DU LYCKLIG?
OM jag är! Love My Life!



Hot House




Det blev en asbra kväll igår! Musikerna är ju alltid supergrymma. Vi kom dit runt tiotiden, efter att vi hejat på Yared i Melodifestivalen först. Vilket ju också var bästa grejen - kul att se locking i svensk schlagerkultur. :) Åkte iallafall in till stan, höll på att förfrysa och diggade till jazzmusik, drack ett glas rött. Åkte hem direkt efteråt och käkade marängschwiss hos Linda och drog förbi Rönnen en sväng innan jag totaldäckade i sängen.

a naaam naam!



Vi ska snart kila över till Linda och laga tacos, är jag sugen eller är jag suuugen! Känns som förr i tiden när man hade fredagsmys med tacos, godis noga uppdelat i skålar så det aldrig skulle bli tjafs och orättvist, något program på TV som hela Sverige följde. Gladiatorerna, Melodifestivalen, Fångarna på fortet eller Stadskampen.

Aaah them sweet memories!

oh what a night

Det blev en asnice kväll igår, satt och tittade igenom bilderna på kameran. Shit alltså... inte jättemånga som var vettiga nog att lägga upp, haha! Men här är några iallafall. Ikväll blir det till att titta på Melodifestivalen som sänds från Växjö! Ska kika efter kännigenisar och rösta på Yared som dansar bakom Afro-dite! Efter det drar vi in till Katrineholm och kollar in musikernas konsert! I´ts gonna be a good night. :)


Maria, Erika, Rasmus, Jill och Simon på Almen. Har för mig att alla kollar in Dawda som precis ska ställa sig på en stol och köra lite vouging för alla!


En glad Elin som blir kittlad? Eller nåt!


Shisha baby! Alla blev glada när vattenpipan åkte fram.


Hahaha! Mina astighta ostretchiga jeans lyckades knaka sönder ända upp till linningen när jag och Linda hade jazzsession i korridoren. Grand battement var det här! Opa!

TGIF

Detta får bli ett kort inlägg, jag behöver verkligen sova snart! :) Vi har varit helt lediga idag, bara för att Oskar inte ville komma ut hit när vi var så få elever. (Många har åkt hem och bort.)  Så himla tråkigt! För när han väl är här så har han så jävla bra klasser, och nu kommer jag inte få dansa locking alls innan vi drar till LA. Lame. :(

Men men. Jag och Johanna tog en skön sovmorgon och åkte in till Katrineholm efter lunch idag istället. Vi strosade runt i affärerna och  bara tog det lugnt. Vi var hemma till middagen och ikväll har det varit fiesta i Almen. Vi plockade fram förfestspelen och vattenpipan, så det blev ett riktigt bra kväll! Jag, Johanna, Erika och Rasmus var dessutom ute i bara underkläder och hjulade i snön, bara för att liksom. Hehe! :D

Sov gott alla! ♥


Jag orkade inte leta up kameran, fick blli en nån dag gammal bild istället.

design Erika J

Ni minns kanske att jag gick en modevisning för Erika i december? Jag bar två olika outfits, och här är den andra. Jag gillade klänningen så mycket att jag köpte den av Erika senare, den kommer nog få vara med på mycket roligheter när det blir lite varmare! Enjoy!





8 dagar kvar!


DOOL - TRE (episode two - baka kladdkaka)




a touch of spring in the hall tonight


Bikini från H&M samt läppstift från Loreál.

Det märks verkligen att årets kallaste månad har dykt upp, det är iskallt! Jag hade nog varit lite mer beredd på det om jag skulle stanna kvar i Sverige och härda ut kylan, men nu när jag vet att det var tjugotvå grader och sol i LA idag så kan jag inte längta ännu mer tills dess att vi åker! Och det är sjukt nära nu, vi åker om en vecka lite drygt! Woah, can you believe it?

Fick härligaste sommarkänslan idag ändå, vi fick hem våra bikinis vi beställt från H&M! Älskar verkligen min, den sitter som en smäck! Venice beach - look out! Kommer ta med mitt nya läppstift i korallorange också som jag köpte i Stockholm i helgen. Kommer matcha solen kanonfint!

Gaaaah! Längtar!

detalj; luftballonger



Jag ÄLSKAR min nya tröja! Jag har nog aldrig fått så många komplimanger för en tröja förut heller. Köpte den på Beyond Retro för 169 kr i söndags. :)

DOOL - TRE (episode one)





Välkomna välkomna till den nya webb-TVsuccén (aka videobloggen) Days of our lives - the real edition! Ett efter ett kommer det dyka upp spännande, inspirerande, roande och riktiga nagelbitare till avsnitt av denna följetång, alltid på bästa sändningstid.

Enjoy!

varför jag älskar att vara jag just nu!



Ingen inbördes ordning what so ever:
  • Jag går på världens bästa folkis med roliga, konstiga, kreativa människor runt omkring mig hela dagarna!
  • Jag fick en stor julmust av Dawda som bara väntar på att bli uppdrucken när suget faller på!
  • Jag har världens bästa familj som hjälper mig i ALLT! Och jag är moster till en liten Einar, kan ni fatta?!
  • Jag åker till fetingstaden LA om endast tio ynka dagar - det är så himla snart så jag dör!
  • Jag ska dansa house imorgon tills fötterna värker och själen skrattar!
  • Jag känner mig frisk och stark, redo att ta mig an vad som helst!
  • Jag ska snart få besöka mitt Paris, som jag längtat!
  • Jag ska snart stänga av datorn och bara sova, sova, sova!

Gonatt alla vackra, sov gott alla bästa och vakna med ett leende på läpparna! ♥


RSS 2.0