ny design

Jag hade tröttnat big time på min förra bloggdesign. Inte för att den var ful, men jag har nog inte bytt på minst ett år. Well, nya tider och ny design! :)



lika som bär är lika andra bär


gästhäst.



Rosanna heter jag (se bilden ovan). Det är jag som är den olyckliga snyggingen på rehab. Fortfarande olycklig tyvärr, MEN Elin och Martin är så snälla. (Elin sa att jag skulle gästblogga annars fick jag sova i snön.. där katten har kissat!!) Vet ju inte ens vad jag ska skriva.. Jag gillar chips. HejRå!

when eeeelin waaaashed, she washed her stains awaaaay

Jag har sprungit upp och ner för trapporna till tvättstugan hela morgonen, och nu hänger det tvätt överallt eftersom jag inte hann torka knappt nånting där nere innan min tid var slut. Det är alltid för korta tvättider och för mycket tvätt när jag ska agera tvätterska. Jag älskar vår lägenhet, men fan vad skönt det vore att ha en egen tvättmaskin! Våra förra krav var att ha en balkong, och ju mer man får desto mer vill man ha. :P

Vi får väl se om vi ska flytta upp till Stockholm om ett år eller så, då får vi säkert ta vilken skitlägenhet vi kan komma över. Bah!


Blev en gammal bild från när On Stage dansade i Linnégallerian och jag snackade lite efteråt.

julskyltningen





Lite bilder från när On Stage repade inför showen vid Speakers Corner idag. Kika in på On Stages blogg för att se fler bilder från själva showen! Det var riktigt kallt ute, inte bara för dansarna i sina tunna klänningar och alla ombyten, mina fötter höll också på att förfrysa! Brrr! Men det gick bra och ingen halkade i snön, thank god. Det var en lite spännande tjej i publiken som dansade loss som fan vid sidan av. Så pass att hon fick tillsägelser att sluta av många, och fick puttas bort från dansarna. :P

detaljer


Första advent! Jag ska strax tända det första ljuset. Synd bara att Martin är barnvakt inatt, trist att adventmysa själv.


En fin kulrad pryder gardinen i vardagsrummet.


Vårt fina köksfönster med plats för både en liten katt och adventsljusstake.


Platsen för nycklar och annat smått i hallen kan också bli julfin.


My golden stars.


Orientalisk touch med lila och turkos i sovrummet.

första advent

Det blev en lite halvseg utgång igår, men det var kul att träffa folket lite. :) Det slutade med att vi plumsade hem i all snö, god damn it säger jag bara! Det är ju inte lite snö där ute direkt! Idag ska jag fortsätta mitt maniska adventstädande. Har enn rum kvar att få lite julkänsla i. Ska träffa Sanna en sväng också innan jag måste ner till stan för att hänga med On Stage. De dansar idag vid Speakers Corner, runt 18.30! Missa inte det!


Rosanna och Sanna på Lagerlunden.


Me and my baby. Don´t mind mitt öra som sticker fram lite käckt och rött, haha!

200 spänn och den är din

Någon som vill köpa en 28" TV? Well, I know it´s a tjockis, men för 200 spänn funkar den alldeles utmärkt! Som julklapp kanske? Eller byta ut den ännu äldre TVn som håller till i sommarstugan? Eller bara för att ha något att spendera pengar på kanske. :)




mums





Ja, vi backade några år och handlade oss precis likadana magtröjor med lite skönt fjortisbudskap och ställde till med en photoshoot. Rosannas skäl är solklart - på rehab får man göra allt tjejigt och löjligt man kan komma på. Jag har tyvärr ingen ursäkt, jag är töntig. 8)

Jag kom hem efter en bra dag på jobbet till ett litet gäng bestående av Martin, Rosanna och Marcus som lagade tacos. Efter käk drog vi och tittade på Harry Potter. Inte helt fel! Men jag hatar filmer med fortsättningar som kommer på jättelänge! The waiting is jobbigt!

nya naglar



Nej långa naglar är inte min starka sida, idag har insett ur krångligt det är att ta ut linser, ta av tajta brallor och pilla i näsan. Men de är fina, så tack söta Amanda! :D Vi får se hur länge jag klarar av att behålla dem. Innan jobbet idag knallade jag och Rosanna ner till PM och köpte biljetter till Loft på juldagen. Jefflar i att. Vi hade ingen lust att hamna på skabbiga Oleó i år så vi var ute i god tid. Yaay!

Nu blir det popcorn, sex and the city och slö i soffan!

new day in


Detta fick min sena bollywoodgrupp leka lite med igår.

God morgon! Eller förmiddag. Vad händer idag? :) Jag ska planera lite inför mina tre klasser ikväll, och sedan dra till Kungsmad för att få nagelförlängning av Amanda. Första gången ever - vi får se om det här med långa naglar är min grej. :P Hittils har det inte funkat, mina egna naglar bara spricker och går av. Bah! Men men! Efter det får vi se vad som händer, det blir jobb iallafall!

sluta vara ledsen nu rosanna!


rosie på rehab



Oh, long time no see! Jag har haft fullt upp med att hänga lite med Rosanna som kom igår kväll. Hon bor hos oss ett tag, lite rehab sådär efter hjärtekval you know. :) Idag har hunnit lite allämt skitsnack och lite shopping as well, köpte en finfin klänning som kommer användas flitigt till juletider! Och ikväll jobbade jag som vanligt. Bollywood och jazz.

Marcus hängde på hem idag och vi har precis tryckt i oss pizza. Inte helt fel! :D Nu sitter alla i soffan och päser, vissa läser damtidningar, andra är fast i TVn. Jag sitter som vanligt med datorn i knät.

demokratiskt inflytande på mitt liv.. hmm?

Okej, jag har levt i en självisk bubbla länge nu, det är nog dags för lite mer dialog i min monologa värld! Min fråga till er är om ni happi happi när ni kommer in här till mig? Nöjda och glada? Eller har ni synpunkter på något, kanske något ni vill läsa mer eller mindre om? Let me know! Och får jag inga kommentarer på detta så tar jag väl det som att allt redan är perfekt! :)

Så, ta er chans och speak up!


Bra? Dåligt?

monday, see you soon again!

Jag har haft en bra dag idag! Var ute och finåkte lite med mamma bara för att hon har en ny bil, fikade och köpte ett madrasskydd. Knatade ner till Kulturama för att köra hårdträning med On Stage inför söndagens show under julskyltningen och nu sitter jag klistrad framför NCIS på TV i soffan! Inte så vidare effektiv känns det som, men hey - jag köpte något vi behövde så lite nytta har jag gjort ändå! Det känns lite halvtrist att jag har haft lite småhuvudvärk i några dagar nu bara, det är irriterande!

Så, ska vänta in nästa paus i programmet nu så jag kan ta en varm dusch, hemcyklande i detta vädret var en killer I tell you!


Nymålade naglar = happi fingrar!

slowly but secure

Jag vill ha jullov nu! Det är bara när jag har ledig en längre period som jag lyckas sätta mig och måla, och igår när jag inte kunde sova låg jag bara och tänkte på ideér till tavlor jag vill göra. Jag ska sätta igång med ett projekt jag vill hänga över TV i vardagsrummet. Om det blir som jag vill att det ska se ut såklart. Tills dess så småfixar jag. Till exempel med ett komplett barbrd med fyra stolar istället för två och ett nytt kuddfodral mamma sytt åt mig. Goodie.




upp och ner var det här



Det börjar bli dags att skaffa en ny tatuering! Ska knalla ner nu i veckan och kika lite på tider, det lutar åt jullovet med mycket ledighet, alltså minimalt skav och dansande. Mhmm. Vad det blir får ni se då! Har by the way precis beställt en ny almernacka på tryckdig.se. Måste göra lite reklam för servicen är grym. Jag mailade för en stund sedan att jag behövde ändra adress. Fem minuter i tolv en söndagkväll får jag tillbaka "Ok, fixat. ;-)". Sweeet.

take me around the world!

Jag hittade in till en gammal klasskompis genom blogg.se´s hemsida, och åååh! Han håller till i Kina, postar bilder på mat som ser förbannat god ut, besöker massa balla platser och verkar ha det grymt bra. Själv är man kvar här hemma i månaden som just nu vaken är höst eller vinter. Jag vill se världen, nu helst. Klicka in här så kommer ni till Dennis.


saturday in black and white







Det blev en heldag på IKEA med nästan hela familjen idag. Hittade fina saker som fick flytta hem, flamsade med bror och myste runt. Martin är på Teleborg och har lite quality time med sin familj där nu. Charles ligger här hemma och sover, sträcker på sig ibland och är allmänt söt. Jag ska snart skruva ihop nya barstolar, slänga ett öga på TVn ibland. Och jag ska dricka vin.

dagsutflykt till jönköping

God morgon sunshines! Jag sitter just nu och mumsar på rostat bröd och en kopp te, och det var lääänge sedan jag steg upp vid sex på morgonen kan jag ju tala om! Men det är skönt att vara uppe tidigt så att man verkligen hinner vakna och ta tid på sig innan man ska iväg. Mamma, pappa och bror kommer vid halv åtta, vi ska till Jönköping över dagen idag. Det är någon cykelmässa där som grabsen ska gå på medan jag och mamma ska mysa på A6 och IKEA. Så vi hörs igen när jag har kommit hem igen! Kärlek.



blod, monster och fredag

Idag spelar Lady Gaga på Malmö Arena, och jag önskar jag hade varit där. Grym är hon! Well, det får bli en annan gång helt enkelt. Istället kommer jag, Martin, Emma, Marcus dra hem till Emelie och kolla på True Blood. Jag har aldrig sett det, och Em n' Em är obsessed av det så jag tänkte ge det en chans. :) Hoppas ni får en fin fredag kväll honeypies!


paus mitt i

Jag har precis bytt elavtal (vuxenpoäng till mig där!), tagit upp och inventerat julförrådet inför advent nästa helg, läst mail och bloggar samt börjat planera julklappshandlande, julbak och julfirande i övrigt. Jag fattar var jag har fått ny energi ifrån, innan var jag seg hela tiden! Oavsett så är det mysigt att det snöar utanför, och skönt att vara på G. Nu ska jag fixa lite käk, maila lite om jobb och ringa lite samtal innan jag ska ner till Kulturama för att tjäna mitt levebröd!


I´m going up, up, UP!

snåljåpar

Haha, jag älskar dialekter! Så sjukt hur olika det svenska språket kan låta! Men jag tänkte på en grej.. Det sägs ju att vi smålänningar är snåla, och att Stockholmarna är dryga. Men vad säger man om alla andra då? Okej, Göteborgarna är glada - well good for you! Men andra då? :D Finns det inga som ses som fula? Eller uppblåsta? Anyway, hittade en snubbe som var duktig på att härma dialekter!


tips tips tips!

On Stage har skaffat en blogg! Där kan alla som är dansintresserade titta in och inspireras, läsa om nyheter, få information om hur man kommer med i gruppen eller bara se vad vi egentligen pysslar med! Kika in här! Ni hittar även länken till höger i menyn. 8)


projekt julfirande

Hemma igen efter lite jobbande (kulturama var ovanligt kallt idag, gosh!) och innan dess hann jag med att ta en fika med Rosanna. Och nu sitter jag i soffan framför TVn och försöker blogga, titta på TV, planera morgondagens klasser och maila samtidigt. Det går lite knackigt, hehe. Men well. Jag vill få undan lite planerande så att jag kan sätta igång med julplanerandet imorgon!

Min plan är att var i god tid, håva in önskelistor från alla - för att kunna välja ut, leta på nätet och klämma på saker innan de ska slås in i god tid. Kolla upp vad som behöver köpas till advent, vi har bra många fler fönster nu än förra året och jag vill ha fina stjärnor och gardiner överallt! Klura ut en egen bra önskelista, kolla hur julfirandet kommer bli i år. Ni vet, planerandet. Vore skönt och sådär magasinmysigt att ha koll tidigt tänkte jag. :) Vi får väl se vem som springer och letar julklappar in i det sista! Och lussekatter ska nog bli första gången ever jag bakar this year.


Oj, oj - såhär roligt hade vi på juldagen förra året!

roll the dice

Hemmaaa, helt slö i huvudet. Gah! Men det var en skön dag idag. Vi fick lite smaskig kladdkakamuffins som Kajsa bakat på hiphop avancerad, det börjar bli en riktig ovana, haha! Well, det är bara fyra gånger kvar på terminen, och de jobbar hårt - så en liten kaka på slutet ska väl funka. Ähem. :) På hiphop prep fick jag assistans idag av söta Elma. Hon går ledarutbildningen och hade i uppgift att undervisa lite på en av mina klasser. Det gick jättebra - och det är väldigt nyttigt för mig att se sina elever jobba efter någon annan. Och så har jag lärt mig att muslimerna idag firar en högtid! Tyvärr vet jag inte vad den heter men det var ju lite trevligt iallafall! :)

Så that´s my day. Fan vad fort det går! Är det bara jag som blir mörkrädd av att dansterminen bara har fyra veckor kvar, redan?


Balett är så fint, men det är nog inte riktigt för mig.. får titta på andra som är så fina och dansa annat själv!

weoweoweo!


Här sitter jag med min nya kepa från Top Streetwear. Som en annan långtradarchaffis.

Så härligt ljus idag på morgonen! När jag vaknade kröp jag ner under en filt i soffan och bara njöt av ett skönt ljus över ansiktet utifrån. Och ja, jag somande lite till där. Skönt. And now what? Jag har precis planerat inför mina klasser ikväll, och nu tänkte jag sätta mig och titta över alla OnStages juluppträden. Organizie, plan and later on - doo eeet. Då blir det bra. Som Tina skulle ha sagt. Sedan ner till jobbet igen som vanligt. Sletet liv man lever, uffa!

oh na na


Enjoy

Jag har suttit klistrad vid tangentbordet hela dagen, jobbat, mailat och kollat upp saker. It´s just one of those days. :) Men fan jag känner mig i fas nu, och jag har till och med lite tid över att tänka på adventsljusstakar och julklappar! Härlig känsla! Nu ska jag snart ner till Kulturama för ett PAGHmöte innan mina klasser. Bye bye then!

i can has cheezburger



Haha, så söt!

shopping moves



Missade ni danskvällen som var på SVT 2 förra lördagen? Denna kortfilmen var lite av det som visades, koreograferat av Daniel Rörström och dansat av elever på Danshögskolan i Stockholm. Och så lite Mario fick också vara med, awesome snubbe. Grym, huh? Martin var uppe och praktiserade hos Daniel i en vecka i början av året, och då fick han vara med på repetitionerna inför videon. :)

happy handsome father's day!



Fars dag nu igen! Idag firar jag att jag har en grym pappa som är en stor inspirationskälla för mig. Han ger aldrig upp, tänker positivt i alla lägen, är en fantastisk chef, alltid rättvis och  lite knäpp! ♥ Jag och Eric ska till peppen senare och fira pappa. Lisa är den lite sämre dottern som inte kunde komma och vara med. Och samtidigt ska vi passa på att få lite god mat! Gytt!

släktfest

Min kusin tyckte att vi sågs alldeles för sällan, så han och mamma drog igång en fest. Knytis, alla fixade något tillsammans. Snapsvisor, paketlekar (gaalna, jag roffade åt mig några fina juldekorationer och en städspray till köket, hehe), dans och häng. Riktigt trevligt! Synd bara att både jag och Martin var helt slut igår, så vi satt och nästan somnade i soffan...


Såhär ser det ut på alla kalas. Eric kittlar första bästa minikusin han kommer över.


Lisa satt och posade så fint när vår morbror kastade en godis i huvudet på henne. Detta blev resultatet! Ha!


Jag och Martin slöar i soffan. Klämman Martin håller i var åtråvärd i paketleken - alla ville åt den. Jag färgade by the way om mitt hår igår, nu är jag nöjd med färgen! Bara den inte släpper.


Kusin Vitamin, Simon var arrangör och trubadur som alltid.

jag omger mig gärna av snygga människor.











Foto: Izabell Arvidsson

sommarmentalitet

Det regnar idag igen. Grått och trist ute. Jag har verkligen njutit av den fina hösten vi hade med klart väder, frisk luft, färggranna löv och lagom kyligt. Jag är glad, känner verkligen att det har varit skönt med höst. Jag ser fram emot kyliga kvällar, advent och mys. But still, det är sjukt mycket svårare att ta sig upp ur sängen så här års, när man har mycket att göra känns det tyngre än vanligt, kroppen känns lite tröttare. Jag kikade igenom min bildmappar från i somras, och samlade på mig lite sommartänk. Lovely - pigg och glad! Nu känns det genast lättare att sätta igång med min to do-lista. :)


Midsommardagen på Öland, päs i solen och lata dagar!

my satinjacket




Färgerna blev lite märkliga, den gröna är lite mjukare än den ser ut på bilderna!

Jag köpte en fin satinjacka i Stockholm, dessvärre innan jag hann bli rödhårig. Passar nog bättre till brunetter, men jag gillar den ändå! Det fina var att jag såg en tjej med exakt en sån på Cheries workshop. Efteråt satt jag på tunnelbanan och berättade för Maja om tjejen med den snygga jackan. Dagen efter hittar jag precis samma jacka för en ynka hundring i en liten obskyr butik i någon tunnel, ni vet. Jag blev glad!

simpor och grodfötter!



Woah! Kommer ni ihåg det här? Jag var livrädd för detta programmet när jag var liten! Haha och jag tror inte jag var ensam. Vi växte minsann inte upp till några gulliga, fluffiga, animerade småsaker som pratar med gullig röst inte! Hård uppväxt mina vänner. Det var hårt.

ouff!



Jag hade glömt mina nycklar, mobil och jacka i det låsta lärarrummet. Sista person som går innan mig slutar 45 minuter tidigare än jag. Som tur är bor Emelie bara någon minut ifrån jobbet. Old fashion ways stod jag nedanför hennes fönster och ropade på henne, kastade stenar på fönstret och frös. Till slut fick jag låna nycklar, hämta mina grejer som retfullt ligger där och väntar på mig, lämna tillbaka lånade nycklar och cykla hem, finally! Så kan det gå ja!

the never ending stream of creativity... eller?



Ooooh tänk vad mycket inspiration en enda klass kan ge! Jag har dansat runt hemma och försökt klämma ur mig en koreografi tills ikväll. Det spottades inte ut idag kan jag ju säga. Så det kändes grymt skönt att ha lite roliga workshops från Stockholm med mig i ryggen. När kreativiteten börar sina är det bra att ha en reservkälla att ta till. Och nu sitter jag här och är nöjd och glad, med planeringen för kvällens klasser kirrade. Dags att dra sig ner mot Kulturama, idag står Dance Experience (house, dagen till ära) och två Hiphop F3 på schemat! Kärlek!

en dag som denna

Precis lärarmötet som nästa alla lyckades glömma. Nu ännu mer pepp inför nästa års show. Blixtont i huvudet av någon anledning, måste nog köpa något att äta innan klasserna börjar. Proppen har gått i min sal, ska man få dansa i mörkret idag då kanske? Mysigt. Inflyttningsfest på campus ikväll, dessa studenter till att festa anytime, anywhere! Glömde kameran hemma, typiskt. Nu, hungrig.


Fly me too the moon!

dagens ljusglimtar!

Det känns återigen lite mer hoppfullt för Charles! Vi pratade med vetrinären som rekomenderade ett kosttillskott som tydligen ska lösa detta med kissandet överallt. What? Lyckopiller för katter, eller gift som orsakar typ smärta varje gång han försöker kissa någonannanstans än i lådan? Jävligt mysko, men vi vill ge det ett försök. Undrar ifall det finns piller som tar bort dåliga ovanor hos människor också, hmm. Typ knäcka fingrarna i min närhet. Ysch.

Sedan jobbat som vanligt idag, fyra klasser har jag fått till. På hiphop avancerad hade min elev Elina med sig hembakta chokladbollar som vi fikade på i slutet (ja, vi stretchade samtidigt, vi är inte helt värdelösa! :D). Det satt en hel del bra i magen kan jag ju säga! Saker som gör en lite gladare än vanligt!

Nu är man hemma och ska strax in i duschen som vanligt. Sedan lite käk så blir det bra. Mycket bra.


god morgon

Har ni vaknat ännu? Eller är ni kanske redan uppe och på G med frukost, jobb och skola. Jag vaknade av att Charles kissade i min säng idag. Mysigt? Nej men det börjar kännas tungt nu. Han är finast i hela världen, men jag önskar han var hemsk och otrevlig och dum hela tiden. Det hade varit lättare då att ta jobbiga beslut..


spotify, oh spotify


Mina jazzare fick dansa till denna dängan idag. Mysig.

Jag hyser hatkärlek till spotify. Det är ju en helt fantastisk grej! Man slipper känna sig som en bov om man laddar ner olagligt, man slipper dessutom vänta for ages vid nedladdningen för att inse att en av tio låtar i albumet var bra. Men det kanske börjar bli dags att skaffa sig spotify premium nu, både jag och mina elever har tröttnat big time på att behöva lyssna på reklamen. Mja, den som lever får se. :)

if i was filthy rich

Om jag hade snuskigt mycket pengar. Då skulle jag måla om alla gråa byggnader här omkring i Växjö. Teknikums stora industriliknande utsida har massvis med potential att se snygg ut. Lockande, glad. Det finns många hus som ser lite trötta ut, och det är väl inte konstigt att vi nordbor går och får höstdepressioner när allt vi ser omkring oss är grått, slitet och seriöst. En byggnad får inte sticka ut i den mån att den inte behåller sin seriösa approach. Här inne gör vi viktiga saker, vi har grå kostym och platt hår. Och vi är viktiga. Bah.


Colour up our life!


cookiemonster!

So, my secret recipie will now be revealed. Just follow my orders and you will be just fine!

Först: köp det här.



Vit kladdkaka

♥ Smält 100 g smör tillsammans med 100 g vit choklad.
♥ Rör ihop en burk kesella, 2 dl socker och skal och saft från en halv citron i en bunke.
♥ Häll i smör och chokladblandningen och rör om.
♥ Blanda 2,5 dl vetemjöl, 1 tsk bakpulver, 2 tsk vaniljsocker och 1 tsk salt ordentligt.
♥ Häll i de torra ingredienserna allt eftersom samtidigt som du rör i smeten.
♥ Häll upp i en form (ströbröd eller bakplåtspapper för att undvika stickyness) och in i ugnen på 200 grader i 20-25 minuter.

And then - enjoy!



(mja, jag hade fullt upp med att leka med kissen så den bidde lite bränd i kanterna - but still so good!)

fint på väggen



Vi köpte en fin drömfångare på Moon Raven i Gamla Stan när vi var i huvudstaden. Jag tycker det är något magiskt över den, och jag gillar dess gamla indianska betydelse. Hänger man en drömfångare över sängen så fastnar alla onda drömmar i nätet, samtidigt som fjädrarna ska attrahera de goda drömmarna som utan problem kan passera nätet. Låter fint, eller hur?

idag



Min enda riktigt inplanerade punkt på schemat idag var ett uppvisningsmöte på Kulturama. Vi samlas i grupper och pratar ihop oss om hur vi vill presentera årets uppvisning som är i maj nästa termin. Alla grupper är indelade i olika delar, där de kommer få samarbeta och dansa ihop med andra grupper - och det är alltså lärarna till alla grupper som ses. Jag tror det blir riktigt bra!

Nu ska jag mest bara umgås med Charles och baka en kladdkaka. Ni vet att det är kladdkakans dag idag?

unken stank, uäck!

Martin rökte som en borstbindare förr, som man så fint säger. Sedan han var tolv år gammal till något år sedan, alltså när han var nitton - tjugo år. Det är ganska länge. Plus att han rökte massor. Jag gillar verkligen inte rökare. Eller - jag har ju väldigt sällan något emot personen i sig. Men jag har någon slags idé om att människor med beroenden är lite sämre, lite mer tragiska. Jag ser det som en svaghet att låta något annat än ens eget väsen få bestämma över en själv, antagligen för att det är så viktigt för mig att jag alltid vet var jag har mig själv.

Så, ser jag en människa som röker kan jag inte låta bli att tänka att personen är svag under ett beroende. Något nervöst att fippla med för att slippa ta itu med verkligheten. Plus att jag inte förstår grejen med att självmant utsätta sig för något farligt. Ingen är beroende vid första ciggen, och ytterst ytterst få kan säga att de tvingats till det där beroendet. Och ja, jag dricker då och då, blir full ibland och låter alkohol ta över kroppen. Kalla det omoraliskt om man vill, det skiter jag i. Åsikter får man ju alltid ha, och inte behöver man vara så präktig att tycker man si - måste man tycka så.

Well, back to the point. Jag sa åt Martin att ge fan i att röka, eller så skulle jag ha lite svårt att ta vårt förhållande till en stabilare nivå. Plus att jag hade starka åsikter om att ha en rökande snubbe som knappt har råd att betala hyra. Ska jag betala i slutändan ska det fan inte vara för att pengarna tog slut för ett paket cigg om dagen. Ibland känner jag mig dock ganska hemsk som sa sådär. Stora krav på förändring för att passa mig. Men när det handlar om hälsorisker måste det väl vara okej? Jag aktar mig iallafall för att kräva andra läskiga livsstilsförändringar. Jag är livrädd att gå över gränsen! Hua.


A non smoking generation? Weheartit.

kraa kraa!


Idag myser jag runt i min schyssta top från Weekday. Love it.

Det är massor av dans idag på TV, från klockan 20 och framåt på SVT 2. Vid 21.50 sänder de också The Last Bounce - lycka för er som inte såg deni Globen!. (Och såklart för oss som var där också! :D) Jag kommer sitta bänkad iallafall, och några dansare kommer också hit och kollar. Trevligt!

kvällen före dagen


Blondinerna till vänster


Och lite suddiga brunetter till höger


Och så rödtotten som förenar dem båda!

Min kväll igår var kanoners! Maten är som alltid på Spice n' Rice jättegod, och med sällskap av åtta Kulturamisar blev det inte illa pinkat alls! Var sedan och såg Sound of Music. Inte riktigt my cup of tea, jag tyckte musikalen var lite väl långsam. Skyndade hem för att få besök av Eve, Karro och Johan. Sörplade vin och snackade mest strunt hela kvällen. Just the way I like it. Vaknade efter en lång sovmorgon idag och njuter nu av en skönt ledig dag. Mmm! ♥

look of tonight


Mitt nya röda hår får ikväll sällskap av basker från Beyond Retro, linne från Gina Tricot, kavaj från H&M, nya supersköna byxor från Cubus och nya boots från Din Sko.

Nu ska jag dra mig ner mot stan. Tänkte hinna in en snabbis på systemet för att få hem lite vin till senare ikväll. Men innan dess blir det Spice n´Rice med Kulturamagänget och sedan genrepet till Sound of Music alltså! Det blir mysigt värre! :) Have a nice fridag evening gorgeous! ♥

tomato tomatoe



Mitt hår är jätterött. Som Rihannas. Martin färgade mitt hår igårkväll, han var en hel del trött. Eftersom han inte är en speciellt van frisör så blev det lite fläckigt här och var dessutom, haha! Well, jag får nog färga det en gång till, men jag väntar nog en vecka eller så, mitt stackars hår har fått utstå mycket nu de senaste dagarna. Jag vill ha det lite mer eldrött än vad det är nu, speciellt i hårbotten. Kanske också ber någon med lite mer färgningsvana. Det är så jobbigt och hela tiden sitta och vara orolig, "har du tagit överallt, skynda på lite är du snäll, akta jag kommer få röda fläckar i ansiktet!" etc. :)

Ska hoppa in i duschen nu, ikväll blir det ut och käka med kollegorna innan vi går och tittar på genrepet till Sound of Music, och därefter dyker det upp folk här hemma för mysig vinkväll! Ni får nog se en bild på mitt galet röda hår lite efter duschen. :)

silverkranie



Jag gillar! Ända sedan jag sov hos Maria i Stockholm förra året och varje natt låg och kikade upp mot en rådjurstrofé i silver ovanför soffan har jag velat ha en. Martin och jag hittade en kranievariant på In & Finn på Gamla Brogatan, vid Hötorget. Den får hänga stolt i vår stora hall, och snart kommer den få sällskap av vackra inramade svartvita bilder. Kostade 369 svenska riksdaler.

at the moment: unpacking



Jag fick hem en hel del grymma grejer från Stockholm! Mycket fint till lägenheten och schyssta grejer till mig. Såklart får jag alltid hem lite danskläder - Växjös utbud är så begränsat! Jag ska visa er allt senare! Tjing!

back in littleland



Det blev fruktansvärt lite bilder, ungefär två till som denna, och dessutom suddiga. Jag har haft fullt upp med annat dessa dagar helt enkelt. Det blev några riktigt mysiga dagar, shopping, dans och trevliga människor. Jag hade velat knalla in på lite museum men vi liksom glömde bort det. By the way så avfärgade Maja mitt hår igår, och det ser lite grann förjävligt ut just nu. Måste avfärga en gång till (minst!) för att sedan bli rödtott. Haha, well vi får väl se hur det blir i slutändan! :)

ledig är melodin

Feeling great! Vi har myst runt på stan, shoppat lite grann, träffat Elna och långfikat. Och nu ikväll drog jag och Maja till Ackis och dansade för fina Cherie. Kul att träffa henne igen! Har vi tur får vi ner henne till Växjö i början av nästa år, så håll ögonen öppna nästa termin. Och håll tummarna! :) Sköna dagar här i Stockholm, imorgon blir det kanske lite finkultur på några museum. Mysigt. ♥


Em gammal bild från Bounce Summercamp förra året. Jag, Alvaro och Maja är på G!

stockholm, vi möts igen

Hola bandidos. Vi har kommit hem till Maja och Adde och de bor så mysigt! Käkat varma mackor like back in the days. :) Efter att vi landat drog vi i princip direkt till Marikas och mötte Maja. Passade på att dyka in på klass med Mario - grymt roligt! Det var så länge sedan jag fick dansa lite själv - så jag njöt fullt ut! Jag behövde fylla på inspirationen till del två av terminen, så det var perfekt.


Tjosan! Karl Oskar dagarna 08 eller 09. Fina tider. Har hitttat en massa guldklimpar i Majas bildmappar, vissa kräver mer censur än andra haha!


RSS 2.0