knarrig snö och kisande ögon

De blir bara fler och fler, thoose happy days! Halva klassen var borta under breakingen, men det var kul ändå. Och efter lunch gick jag och Yoyo runt Sköldinge på en och en halv timme sisådär. Vi borde kanske varit och dansat eftersom det var läxträning, men solen lyste så lockande utomhus så vi inte kunde låta bli!

Fantastiskt ute, kallt men soligt. Vi gick och pratade om allt och bara njöt av att vi har det så sjukt bra just nu. Åsa är så jävla bra, och på fredag åker vi iväg på en resa som definitivt kommer bli asgrym! You gotta love life.

Har gjort en jättelista på vad jag måste hinna med innan LA också, dags att börja pricka av. Vi storstädade rummet för en stund sen. Plockade ut allt löst och fejjade. Det är ju bästa känslan i världen att komma hem till ett städat och frächt rum efter en lång resa!


Vi plockade ut alla våra skor i hallen så vi skulle komma åt att städa. De är ett gäng, hehe. Gött att hitta en roomie som älskar skor lika mycket! Och gött att vi ska hitta nya vänner att ta med hem från LA. ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0