Graffiti on the walls







Aaaaand I´m back again! Vi drog förbi IDA en sväng, tog en hiphopklass för Leon Henderson ochy sedan en halv waackingklass för Angel B. Elmaze fick en allergisk reaktion mitt i så vi fick gå ifrån klassen och pyssla om henne. Hon var tvungen att ta sin adrenalinspruta, men nu har det gått ner och hon mår bra igen. Tur att hon hade med sig sprutan iallafall!

I LA är det tydligen lagligt att röka weed överallt, vi får flera frågor dagligen om vi har eller vill ha. Det slutar alltid med att vi står och läxa upp folk om att man inte borde röka,  men idag när vi kom till receptionen på IDA blev vi totalanklagade för att ha rökt på. Fett otrevlig dam! Jag är  high on life, that´s all! :)

Ååååh just det! Elmaze har skaffat sig en awesome pojkvän! Kasper är i Tokyo just nju och dansar, och medan vi satt och käkade så kom en kille in med en stor blombukett till Elmaze! Då hade han bett en snubbe från couchsurfing om tjänsten att fixa och komma hit med blommor. 14 stycken för de 14 dagarna tills de ses igen. God damn alltså! :P

Kommentarer
Postat av: Haley Williams

hej! tänkte om du kunde göra en svar på tal inlägg :) ?



Måste bara få fråga dig vart du köpt dina "mocka indian skor" sjuuukt snygga!

2012-03-01 @ 21:42:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0