Sunday 12 feb - daaaaansaa!

Woho! Vi har nu tagit våra första klasser in LA baby, och det var awesome! Vi kollade ju runt bland skolorna igår, och Debbie Reynolds har asskön stämning, så vi hängde där idag. Fixade oss ett 20-kort där. 20 klasser för 140 $ är ungefär 900 kr, billigt billigt!! :D

Vi började med en hiphopklass för Jian och Hollywood. Riktigt skön klass, men det känns i huvudet att jag inte har tagit koreografi på sisådär ett år! Haha, men det var asroligt! 8) Direkt efter passade vi på att ta klass för Kumari i waacking. Amaazing! Insåg inte vem hon var förrän jag såg henne, kom på att jag suttit och youtubat henne som en liten crazymofo för att jag älskar hennes sätt att korra - and yes hon var awesome i verkligheten också! Love it!

Jag vill fokusera på hiphopklasser och waacking/vouging här, och sedan klämma in någon contemporary och jazz då och då. Elmaze är ju balettdansare i grunden så hon har tänkt köra lite på det också, men det står jag nog över.


SÅhär skoj hade vi det när vi satt utanför Debbies och väntade på klass! Jag har färgat håret förresten! Blev mycket mörkare än jag hade tänkt, börjar vänja mig dock!

Förresten! Igår hade vi en astrevlig kväll här. Det var Hostelparty nere i allrummet med beerpong och grejer. Träffade några dansare som också bor här från Taiwan, supertrevliga! Hängde lite på hostelet och drog sedan ut med några av killarna i Taiwangänget och klubbade. Asbra drag! Det blev battles och chypers på klubben och vi hade mest jäkligt skoj! Tyvärr var det asiaternas sista dag här idag, så de åker hem nu. Too bad när man hittar sköna människor att hänga med!

Och hey, det är Grammys i stan ikväll, så efter en skön p-nap tänkte vi dra ut och se om vi hittar några galaklädda kändisar här omkring. Får se om vi drar ut och festar ikväll, det är antagligen en hel del private events som är svåra att komma in på. Stay tuned...

KRAM på er alla där hemma!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0