bli fadder

 
Man kanske inte kan göra allt själv, men alla kan vi göra något. Jag och Johanna blev tillsammans flickafaddrar i somras, hos organisationen Plan Sverige. Vi känner att ingen av oss har mycket pengar över, men att vi faktiskt kan lägga ett litet bidrag varje månad på att hjälpa flickor runt om i världen att få en lite bättre framtid. Många bäckar små... som man brukar säga.
 
För mig är det viktigt att vi ser alla världens barn, och genom att bli fadder kan man som ni kan se i filmen bidra till att kunskap om könsstympning sprids och kan förhindras, att barn får möjlighet att äta sig mätta och får gå i skolan. Saker som är livsviktiga för att vi ska kunna bygga en hållbar framtid.
 
Det finns flera olika organisationer att vända sig till, vi valde Plan eftersom det är välkänt och känns seriöst. Här blir man med bara några knapptryck flickafadder hos Plan. Tänk till lite extra i reayran om den där tröjan till nedsatt pris verkligen behövs, eller om den där veckofikan med kompisen verkligen behöver betyda dyraste bullen. Istället kan en ynka 100-lapp i månaden innebära ett bättre liv för ett barn som har det svårt.
 
Utan tvekan månadens bästa räkning att betala!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0