monica tipsar: bli egen



Sluta följa strömmen och satsa på att bli lite egen! Ingen är mer intressant än den som kör sin grej i alla lägen, oavsett om "din grej" råkar förändras. Varför ska man vara same same hela tiden? Satsa på förändring, men lägg till lite hjärta. Jag har inte alltid lust att vara hiphop och färgglad. Ibland vill jag vara söt, piffig eller down to earth med stora sjalar och jordiga färger. So why not? Bojkotta frågor som "hur skulle du beskriva din stil?". Skit i att allt ska beskrivas och kategoriseras. Satsa på att vara den du är för dagen!

♥ Köp inte allting nytt. Eller gammalt heller för den delen. Second hand är bra, men börja med att kika in i din egen garderob. Och framförallt, titta med nya ögon! Prova bakofram, klipp av, sy fast något kul, ta bort något tråkigt.

♥ Accesorize. Som alltid, put on some bling bling. Mycket och mer vill vi ha. Färgglad, stort, nedtonat, sött. Whateva. Sålänge you make it work.

♥ Sätt upp frillan på ett nytt sätt varje dag, och testa hattar, mössor, sjalar och kepsar som du inte tänkt på innan.

 ♥ Ladda ipoden med olika spellistor - för olika humör. Man blir som man lyssnar. Reggae för chilldagarna, rocken när du är lite snyggt förbannad och hård, hiphop när du har något att säga. Eller lite Winnerbäck bara för att han är bra!

♥ Låtsas. Varje dag är du stjärnan. Sen om det betyder att du är grymmaste dansaren eller den snyggaste modellen spelar ingen roll. Är du rockig en dag - se till att du blir rockstjärna. Är du hundvakt, ja då har du fan stenkoll på hundar och kan mäta dig med den där hundnissen Cesar som kan få dem att göra vad som helst.

Go for it!



Kommentarer
Postat av: Ine Henriksen

Sv: Haha, jaa, precis! ;P

Haft en bra dag? :)

Kram

2010-02-22 @ 19:49:43
URL: http://inehenriksen.blogg.se/
Postat av: Anonym

Brraaa sagt :)

2010-02-22 @ 22:35:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0