auditionJa, kom kom kom! Det går till så att den 15 augusti klockan 17-18 så knallar man ner till Kulturama, uppvärmd. Man behöver inte anmäla sig innan, vi tar alla kontaktuppgifter på plats. Sedan lär jag ut en bit av en koreografi, som vi även kommer använda i repetoaren senare. Jag kikar på hur snabbt man kan snappa upp koreografi, hur duktig man är tekniskt men framförallt på performance. Vilken utstrålning man har. Det är såklart bra att ha testat många olika stilar, men har man inte jättemycket erfarenhet så kommer det efterhand.

Och testa även att gå på audition till Hiphop Prep och Jazz Prep. Alla auditions ligger på raken, en timme långa. Hiphopen är vid 15 och jazzen vid 16. Prepklasserna är till för dem som satsar högt, Man måste dansa minst tre gånger i veckan och det är obligatoriskt att även gå kursen Dance Experience.

Kom oavsett ambitionsnivå! Det är grymt bra med lite erfarenhet av auditions i framtiden, plus att man också får en gratis workshop! Det blir också lite lättare att se hur långt man kommit, eller kanske vad som saknas innan man når dit. :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0