AMAZIIIING!



I´m high on life!!

Vi har haft världens bästa dag idag, helt utan tvekan! Det började grymt med Green-tek och Divious på en jätteinspirerande poppingklass. Synd att jag suger så hårt på popping alltså, killarna har kroppskontroll som heter duga. De var också supertrevliga och ödmjuka killar. Och det var ju definitivt inte fel med lite eyecandy att kika på, Mr Green-Tek. Mmm mm mm!

Det började bra, men avslutades helt fantastiskt! Vi hade P-lock, bästa lockaren jag sett! Han är domare under Juste Debout och är helt freakin' fantastisk! Hans uplock och lock, pace och points är rena killern. Får ni en chans att ta een workshop av honom - ta den! Loved it! Titta på klippet och njuuuut, det är från dagens klass när han körde ett solo efter två och en halv timmes galet dansande.

Kommentarer
Postat av: Willberg

Gaaah! Jag fattar inte att vi faktiskt var där idag. Allt känns lite som en utopi... Hände det verkligen? Men det är så tur att du har ett klipp ifrån klassen så man kan förstå att ja, vi var där! It's for freakin' real! Btw. Greentek är heeet. Mjau.

2012-01-25 @ 22:25:27
URL: http://willbergs.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0