minirecension: 2012

Okej, 2012. Det var en galet lång film! I hela 2 timmar och 38 minuter fick man kolla in hur jordskorpan luttrades sönder och mänskligheten minskade. Och jag tyckte den var okej. Jag har svårt att säga om den var bra eller dålig, men jag kan säga att specialeffekterna var grymma! Att se välkända städer och monument rasa samman är lite läskigt. Men filmens story var mest som alla andra filmer, inget nytt att hämta. Och jag blev aldrig sådär rädd att min framtid är över oväntat snart så jag bajsade på mig. Isället gick jag därifrån och tänkte, tjä, jaja. Skådespelarna var det dock inget fel på, de skötte sig och var rädda och hjältemodiga som sig bör.

Så, tänker jag rekomendera den? Ja, för specialeffekternas skull. Men är man inte intresserad av sådant så kan man lika gärna skippa den, det är min melodi! Tjillevipp!


Warned ya! Sugigt om det faktiskt händer och vi inte bara varnats av Mayaindianerna, utan även Hollywood har gjort sitt bästa för att öppna våra ögon/öron/näsor. Tja, tji fick vi får vi alla säga i kör då.

Kommentarer
Postat av: Amanda

sv: hahha jadå, jag är i form nu :D

2009-11-29 @ 08:36:14
URL: http://amandaspang.blogg.se/
Postat av: Mikaela Urbom

tror inte jag vill eller vågar se den faktiskt hehe

Kraam

2009-11-29 @ 11:26:51
URL: http://mikaelaurbom.blogg.se/
Postat av: Natalie

vilken gullig liten blogg du har :)

take care, puss <3

2009-11-29 @ 13:20:09
URL: http://nataliedahlberg.blogg.se/
Postat av: ESMERALDA

Nej men HEEEj Elin! :) Tack så mycket, hahahaha kanske inte. Men mycket händer egentligen, det var ju en massa år sen. Kul att du bloggar, kan man ju se vad du sysslar med. Hade bra, kram

2009-11-29 @ 13:21:49
URL: http://ndotter.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0