helmysig dag!

Jag har haft en awesome dag! Fast det började ganska stressigt, behövde planera hela veckans lektioner, för imorgon far jag till Sanna Pancake i Lund över helgen! :D Så jag kommer hem söndag förmiddag, innan jag börjar jobba igen. Jag vill absolut inte behöva oroa mig över det när jag hälsar på min Lundatös för första gången. :) Har lite kvar att kolla på innan jag är klar med all planering, men det ska jag nog hinna med.

Fick sedan ett efterlängtat telefonsamtal idag! Jaaaaaaay! Mina framtidsplaner blir genast lite klarare! Och direkt efter ringde mamma och berättade att hon hade varit och köpt fina julgardiner till mitt kök. Så nu kommer det bli finfint här hemma!

Jag och Martin hann dessutom åka till HUseby julmarknad. Mötte upp pappa där senare. Vi kände oss lite lill-gamla nästan när vi gick där blan pensionärerna tidigt på dagen, men what the heck, det var apmysigt! Fick med oss lite gott hem, pesto-ost och fetaröra. Fick lite delikatesser av pappa också. YUMMIE! Nu har vi precis käkat efter jobbet, och snart blir det chokladpudding, hurra!


Kommentarer
Postat av: Rosanna såklart ;)

haha ni och er jävla chokladpudding;) jag kommer inte ihåg vad den bloggen hette som hade alla klipp till reklamen, det var ju synd!! Och jag går in här imorgon och kollar om du har svarat då, haha!xD

2009-11-12 @ 23:44:20
URL: http://rosannanana.blogg.se/
Postat av: elin har ordet

Hahaha ja och det har jag ju minsann! Jag får väl söka lite själv på youtube då, för att kolla in klippen. :D

2009-11-13 @ 00:09:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0