lycka!

Fifan vad bra Ragdollz är! Jag är helt i extas, har haft jätteroligt! Dagen började med en liten show, de är grymt duktiga dansare! Därefter fick vi fråga vad vi ville, deras dansbakgrund, hur Ragdollz kom till och annat kul. Sedan - workshops! Började med en koreografi av Mario, känd från till exempel Floorfiller och So you think you can dance, och nu även bakgrundsdansare till EMD i Melodifestivalen (gissa vilka jag kommer rösta på nu!). Hans koreografi var relativt enkel och lätt att hänga med i. Jättekul! Man kunde ta ut det ordentligt! (Ja vad bra när man är sjuk, men vafan :P) Han har dessutom en riktigt skön stil, kul,trevlig och ödmjuk.

Vi körde bara korta koreografier med dem, och på så sätt fick vi prova på fler stilar. Så efter Mario fick vi köra en punkigare koreografi med Carmel, från Estland. Blev på engelska. Hon hade en kul stil, punkig och många hårda markeringar. Kul! Dessutomvar hennes koreografi lite svårare, så tempot höjdes med varje koreografi. Sist ut var Cherie med en galet snabb koreografi. Hon gör roliga men svåra danser med jättemånga småsteg. När hon gör det så ser det galet snyggt ut iallafall!

Efter det duschade vi och lagade mat till dem som vi åt på Kulturama, jättemysigt! Minglade och hade det roligt en stund och gick sedan til Barca. Personalfest på riktigt! Alla hängde med, även om man är närmre 40 eller precis fyllt mydig! Ragdollz kom dit snare och uppträdde i full mundering. Grymt! Minglade sedan lite med dem vid Vip-bordet, haha! :D

Jättekul att de kom ner hit, och jag hoppas verkligen att de också hade roligt och kan tänka sig att komma tillbaka!


Mario och Cherie dansar för oss på Kulturama!


Showen på Barca!


Jennifer på Barca


Jag och Mario


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0