mi casa

Jag har skolskräck. Jag var på Katedral tidigare idag och tittade på när Martin, Kouki och några tjejer dansade i aulan, jätteduktiga! Men jag gillar inte att knalla in på skolor, sedan jag slutade så har jag utvecklat en lättare fobi. Ha, ungdomar är väl egentligen inte det mest skrämmande, men i flock är de väldigt...många.. :) Kul att se dem dansa iallafall, de var där för att marknadsföra Koukis kurser i modern hiphop, som jag ska dansa. Tjejerna är unga men galet talangfulla, så jag hoppas de vill ta fler klasser på Kulturama, än bara hiphopen. :)

Jag har nu fått mitt hem helt iordning sedan jag flyttade hemifrån, nu är jag jättenöjd! Jag fick lägga ner lite mer pengar i början än vad jag hade tänkt, men jag slapp iallafall att ha en massa hopåskrap av möbler som släktingar inte vill ha. Är det inte bättre att man lägger ut lite mer pengar och får vad man vill ha? Annars finns nog risken att man blir hemmablind och nöjer sig med skabbiga soffor som från början var tänkt att bara ha ett kort tag. Jag har sett för många sådana första lyor innan. :)







Sitter nu hos Martins föräldrar, snart ska vi hem igen och ha myskväll med vin och film. Härligt att vara 20 år! :D
Ha en skön fredagkväll!
Ciao!


Kommentarer
Postat av: Elin

Jag förstår precis vad du menar med skolfobi. Jag får lite lätt panikångest så fort jag går in i en skola och ser alla föreläsningssalar. huha!

2009-08-29 @ 19:54:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0